............jatkuu.
1. Kysymys:
- Mikä on “maitotauti”?
Vastaus:
- “Maitotauti” on “nippu” Probiootti-pulan aiheuttamia oireita.
Olen terveysviranomaisten kanssa taas kerran erimieltä: Nimen omaan homogenointi aiheuttaa “maitotautia” -jos sitä nimikettä välttämättä halutaan käyttää. Terveysviranomaisten olisi pitänyt tajuta alkamaan tutkimaan sitä, mitä rasva ei enää suojaa homogenoinnin jälkeen, eli mitä tuhoa rasvapallojen pilkkominen aiheuttaa muuten, kuin itse rasvalle!
Probioottien matka mahalaukusta-ohutsuoleen:
A. Vapaana maidossa olevat probiootit eivät pääse elävänä*) ohutsuoleen asti, koska niiltä puuttuu suoja(=rasva).
B. Rasvaan sitoutuneet probiootit saadaan ohutsuoleen asti, koska niillä on rasva suojana!
Mutta juuri homogenoinnilla-tiukalla sihdillä saadaan aikaan se, että ohutsuoleen pääsee elävänä vain murto-osa niistä probiooteista, jotka alunperin oli pilkkomattomissa rasvapalloissa.
*)Ainoastaan elävistä Probiootti-bakteereista on hyötyä!
2. Kysymys:
- Mitenkä minä saan mhb.t ruuasta? Vai juomasta?
Vastaus:
- Lehmän käsittelemätön raakamaito on paras-luonnollisin saantilähde kahdelle tärkeimmälle Probiootti-bakteerille; 1.L-a ja 2.Bif, jotka saadaan jo 4-5 lasillisesta raakamaitoa jota on saatava päivittäin.
Kun raakamaito pastöroidaan, mutta sitä ei homogenoida, eikä siitä poisteta rasvaa (r.%=n.4%), niin saat mhb.t 1.L-a ja 2.Bif noin 6-8 lasillisesta maitoa, jota on saatava päivittäin.
Kun raakamaito homogenoidaan tiukalla sihdillä ja pastöroidaan, kuten esimerkiksi Valio tekee, eikä siitä poisteta rasvaa (r.%=n.4%), niin hyödyllinen mhb.n määrä on merkityksettömän pieni!
Kun raakamaito pastöroidaan ja siitä poistetaan kaikki rasva (=rasvaton-maito), niin tällainen maito ei voi sisältää mhb.ta!
3. Kysymys:
- Mitä tarkoittaa lehmän raakamaidon homogenointi ja mitenkä se vaikuttaa Probiootti-bakteerien tuhotumiseen?
Vastaus:
- Homogenointi tarkoittaa maidon sisältämien rasvapallojen mekaanista pilkkomista pienempiin partikkeleihin, jolloin homogenoinnin jälkeen tapahtuva maidon pastörointi(=kuumentaminen) tappaa kaikki maidossa vapaana olevat bakteerit ja pilkotun rasvapallon bakteerit-sen enemmän mitä pienempiin partikkeleihin rasvapallo on pilkottu!
Po Probioottien tuhotumista vähentäisi huomattavasti kun maito pastöroitaisiin(!!!) ENNEN TÄYSIN TURHAA JA TARPEETONTA HOMOGENOINTIA!! Jatkuu.......
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-usein-kysytty-probiootti-bakteereistamhb/
Ja:
http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/
varmasti terveellinen luonnontuote jonka meijerit pilaa!
Rasvanen lehmänmaito
0
88
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävä sinua
Onkohan sulla ollut sama tunne kuin mulla viimeisten parin päivän aikana, eilen varsinkin. Ollaan oltu ihan lähellä ja k273343- 402197
Otavassa tapahtuu!
Rakennuspalo, yläkerta tulessa. Henkirikosta epäillään. Tiettyä henkilöautoa etsitään, minkä mahdollinen epäilty ottanut352148Tulemmeko hyvin
Toimeen ja juttuun keskenämme? Luulen, että sopisit hyvin siihen ☀️ympäristöön, paljon kaikkea erilaista.♥️mietin tätä s71887Tiedän kuka sinä noista olet
Lucky for you, olen rakastunut sinuun joten en reagoi negatiivisesti. Voit kertoa kavereillesi että kyl vaan, rakkautta421518- 381329
- 1251222
Pitkäaikaiset työttömät työllisyystöillä takaisin yhteiskuntaan
Vaikka se vähän maksaakin, niin parempi on valtion teettää hanttihommia, jottei yksilöistä tule yhteiskuntakelvottomia.2591200Kesäseuraa
Kesäseuraa mukavasta ja kauniista naisesta. Viesti tänään mulle muualla asiasta jos kiinnostaa Ne ketä tahansa huoli, t451145- 131099