Halpoja kohteita euroopassa?

lämminkissa

Moikka!
Olemme lähdossä mieheni kanssa ulkomaille tulevana talvena ensimmäistä kertaa. Jonnekkin lämpimään, kanarian saaria ollaan ajateltu.

Yritin jo googlettaakin mutta huonoin tuloksin joten kysyn nyt täältä.
Eli mikä olisi halpa maa?? Tai ylipäätänsä minkä hintaista mikäkin on ja missä? Siis tarkotian esim ruoka, vaatteet ja juomat?

Onko Aurinkomatkat, Finnmatkat ja Tjäreborg ainoat matkanjärjestäjät joiden matkapakettiin sisältyy siis hotelli matkat, ja lisäksi kuljetukset lomakohteessa lentokentältä hotellille? Ja olisi suomenkielinen matkaopas "aina" lähistöllä.

Minköhänlaisia ja milloinkohan mahdollisesti matkanjärjestäjiltä tulee hyviä tarjouksia ensi talven matkoista? Eli suht halvalla halutaan päästä muttei kuitenkaan välttämättä äkkilähtöä ottaa ettei jäädäkkään ilman reissua :)

2

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täs nyt jotain

      Euroopassa on aika heikosti lämpimiä kohteita talvella. Riippuu tietysti miten lämmintä haluatte ja mihin aikaan talvesta olette ajatelleet matkustaa. Kanarialta löytyy lämpimiäkin kohteita, muttei sielläkään aina talvella ole kovin lämmintä. Lämpimimpänä paikkana mainostetaan Puerto Ricon seutua Gran Canarialla, mutta muillakin saarilla lämmintä löytyy. Jos hotellilla ei ole niin väliä, äkkilähtöjä löytyy aina.

      Eri matkanjärjestäjillä on vähän eri tapa hinnoitella paketit, eli esim Aurinkomatkoilla kaikki kuuluu pakettiin, FM ja Tjäreborg antavat perushinnan, johon lisäksi voi valita ne lentokenttäkuljetukset, lentoateriat jne. Nämä löytyy kunkin matkanjärjestäjän omilta sivuilta.

      Hintataso Kanarialla on aika lähellä Suomea, ruokailu on vähän edullisempaa ja varsinkin, jos syö siellä missä paikalliset. Kannattaa vähän vertailla sitä hintatasoa siellä paikan päällä. Drinkit voi olla jopa Suomen hinnoissa, jos eksyy 'väärään' paikkaan. Kaupasta saa juomia varsin edullisesti.

      • lämminkissa

        Joulukuun alussa olisi siis tarkoitus matkustaa. 25 astetta varmaan ois semmonen kiva lämpötila,eli just rantalomaa kaivattais. Päätettiin sukulaistyttö vielä mukaankin ottaa. Ja tosiaan ei äkkilähtöjä.

        Oliskohan ollu Finnmatkojen sivuilla kun eilen tutkailin niin löyty että -100€ alennus jos tilaisi nyt syksyn matkoista. Eli ei ihan oo oikea ajankohta. Eli ilmeisesti mahdollisisa tarkouksia tulee ehkä vasta syksyllä...

        Ja ehdottomasti otetaan tuo Aurinkomatkat sitten jos on kerta ainoa johon kuuluu automaattisesti lentokenttäkuljetukset ym.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe