Pahempaa kuin huutolaisorjuus

JonesHenry

Huutolaisjärjestelmä lakkautettiin Suomessa vuonna 1923 Huutolaislapset sijoitettiin koteihin vuodeksi kerrallaan. He saivat kasvaa oman kansansa ja rotunsa parissa. Heillä oli kunnan määräämä edunvalvoja joka oli velvollinen vierailemaan kyseisessä kodissa vähintään kerran vuodessa. Vain lapsia sijoitettiin huutolaiskoteihin, ei pikkuvauvoja. Järjestelmästä luovuttiin vuonna 1923, koska sitä ajan oloissa pidettiin epäinhimillisenä. Suomi valkoisena sivistys ja hyvinvointivaltiona ei voinut sallia pikkulasten vuokrausta vuodesta toiseen eri perheisiin.


Vastineeksi vertailu vuodelta 1983, jolloin kommunistinen Ethiopia teki lapsikaupasta laillisen. Vauvat kuljetettiin nopeasti pois maasta. Yhdestä vauvasta saatettiin maksaa hyvinkin suunnilleen 2000 vanhaa Suomen markkaa(paperinkääntökulut oikeuden päätös lapsen julistamisesta orvoksi) Pelkästään 500 vanhaa Suomen markkaa vastasi tuolloin Ethiopialaisen tuomarin vuosiansioita.


Lapset(kuten minä)olivat usein vain noin 6-kk vanhoja. Heillä ei ollut minkäänlaista edunvalvojaa. Heidät siirrettiin rasistiseen ja vihamieliseen ympäristöön. Järjestelyn hyväksyi käytännössä kommunistinen kansanmurhaajajuntta;

http://www.occidentaldissent.com/2012/02/13/black-history-month-2012-mengistu-haile-mariam-famine-red-terror

http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/12/how-ethiopias-adoption-industry-dupes-families-and-bullies-activists/250296

19

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JonesHenry

      Vertailussa 80-vuoden takaa havaitsemme Suomessa olleen 1920-luvulla huomattavasti korkeampi yhteiskunnallinen moraali kuin Ethiopiassa 1980-luvulla. Mutta on merkille pantavaa, ettei Suomalainen yhteiskunta ole edes YRITTÄNYT asettaa värillisille adoptiolapsille omaa edunvalvojaa esim sosiaalityöntekijän muodossa.


      Lapset ovat mielenkiintoisessa tilassa. He eivät ole varsinaisesti orjia. Heillä on Suomen kansalaisuus ja kaikki kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet. Eli käytännössä he ovat sosiaaliturvatunnusnumero, ja järjestelmä kieltäytyy hyväksymästä heidän erikoistarpeitaan.


      Vaikka on ilmiselvää että kyse on kommunistisesta lapsi ja ihmiskaupasta, on myös selvää että adoptiolapsilla on käytännön elämässä huomattavasti vähemmän oikeuksia kuin huutolaislapsilla.


      Suomalainen yhteiskunta on tietoisesti vaiti adoptiolasten sopeutumis ja mielenterveysongelmista, kauhistellen samaan aikaan Suomalaisadoptoidujen ns "traumaattisia" tarinoita. Yhtenä esimerkkinä on YLE:n dokumentti ns "vaietusta lapsikaupasta" jonka YLE:n oli pakko poistaa eetteristä koska dokumentti käytännössä vääristi tosiasoita.

      http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/761239-vaiettu-lapsikauppa-tv1-klo-21-15-a

      • hehh-heee

        Mitä tekemistä adoptiolla on ihmiskaupan kanssa? Vaiettu Lapsikauppa dokumentti oli törkeää valehtelua ja mielenterveytensä kadottaneen "Ylen toimittajana" esiintyneen valetoimittajan järjenheitto rikastumisen toivossa mutta tosin kävi ja jatkot lakituvassa

        Jos ihmisen mielenterves on niin laho että kuvittelee että mielikuvitukselliset tarinat on totta niin ei voi kuin harmitella puutteellista avohoitopolitiikkaa

        http://www.vaiettulapsikauppa.blogspot.fi/

        kannattaa lukea sieltä alhaalta mielenkiintoiset keskustelut foorumilla
        Katso tästä miten asiasta keskustellaan eräällä foorumilla...

        Niin ne "traumaattiset tarinat"; virallisten tutkimustulosten perusteella on todettu että yhtään yli kolmestasadasta Suomeen tai Ruotsiin adoptoidusta lapsesta ei ole tapettu,kidutettu tai niin kohdeltu että se olisi YK:n perusteiden vastaista.

        "ja multa pöllysi hautausmaalla kun sairas tanskalainen häpäisi ihmisen jolta on saanut elämän tämän viimeisellä leposijalla ja vaikka tanskalainen kuinka ihmetteli miksi tökerön dokumentin ohjaaja vaati hänen vääntää jonkinlaista tekoitkua vaikka toi esille koko ohjelmankulun aikana että hänen lapsuutensa oli kuitenkin täysin normaalia ja onnellista"

        Haistappa kukkanen Yle


    • JonesHenry

      Oikeassa elämässä adoptiolapsten elämä on usein kurjempaa kuin huutolaislapsilla 1920-luvulla. He oireilevat usein äärimmäisen stressaavassa ja pahoinpitelevässä ympäristössä, jatkuvan kiusan ja pilkan kohteena vailla toivoa paremmasta. Päinvastoin kuin huutolaislapset he eivät elä oman kansan ja kodin parissa, eikä heillä myöskään ole toivoa vaihtaa perhettä, mikäli se osoittautuu pahoinpiteleväksi.



      Adoptiolasten surkeaa tilaa perustellaan usein sillä, että kohdemaa salli adoption. Tässä oletetaan että jos kommunistinen Ethiopia tai Kiina sallii ns "orpojen" lasten kauppaamisen, niin se on lähtökohtaisesti oikein. Esim minut adoptoitiin sairaalasta, eikä orpokodista. Ethiopian hallitus myös myöntää että suurin osa ns "adoptiokoteja" on oikeasti pikkuvauvojen tilapäiskoteja matkalla adoptioon eikä varsinaisia orpokoteja.


      Tässä herää kysymys, onko adoptio oikein, jos joku kommunistinen kansanmurhaajajuntta summittaisesti läpsäisee saatanallisen sinettinsä sen hyväksymiseksi? Onko esim Kiinalla oikeus myydä "ei haluttuja" tyttäriään adoptiossa? Maa on käytännössä kommunistien hallussa, ja yhä sisällis-sota tilassa naapurimaa Taiwanin kanssa, ja tukee mm kommunistista Pohjois-Koreaa? Kuinka tällainen toiminta voi olla ns "kristillistä"


      Herää siis kysymys siitä, onko tällainen sopimus juridisesti pätevä? Voiko pikku vauva antaa suostumustaan "adoptioon" esim 6-kk ikäisenä? Onko kommunistisella kansanmurhaajajuntalla oikeus tehdä sellaista päätöstä hänen puolestaan?


      Mielestäni kysymys on tärkeä. Jos sopimus on lähtökohtaisesti pätemätön, miksi tällainen lapsi siis tottelisi vanhempiaan? Väkivallan, laitoshoidon, tai esim ruuan pimittämisen uhalla? Entä kun lapsi kasvaa aikuiseksi? Kuinka hän tulee pitämään "vanhemistaan" huolta kun he itse vanhenevat?


      Kysymys on mielestäni oleellinen ottaen huomioon adoptiolasten määrän rajun kasvun Suomessa;

      http://yle.fi/uutiset/suomeen_sopeutuminen_on_adoptoiduille_tyolasta/2031684

      http://yle.fi/uutiset/adoptiolapselle_oma_kulttuuri_on_tarkea/5395243

      • HaH-HAAA

        Lähteenä Yle joka on kyseenalaistettu yhdellä journalistien linkillä


        Suomen Yleisradio eli YLE

        Classic
        Flipcard
        Magazine
        Mosaic
        Sidebar
        Snapshot
        Timeslide

        Jul
        29
        Yletön Suomi
        Suomen Yleisradio eli Yle on osoitus järjen köyhyydestä. Yle puhaltaa usemman taaajuuden ja kanavan voimalla. Viimeaikaiset tapahtumat ovatkin herättäneet kysymyksen tarvitsemmeko enää Yleä siinä kokonaisuudessa kuin se on.

        Ylen kanavista mainittava osa on nimittäin taloudellisesti kannattamattomia.

        Yle on sekava ja byrokraattinen laitos joka on järjenkäytön suhteen ristiriidassa jopa itsensä kanssa. Yle on kuin kahden kerroksen väkeä. Alakerran amatöörit käyttävät ajattelutoimintaan pyllyvakoa ja yläkerran väki jolla on vielä järjenrippeitä jäljellä, heidän aikansa menee alakerran tuulenhuuhtomien perseiden pyyhkimiseen.

        Laki kieltää lisäksi Yleltä mainostamisen mutta Ylepä on piilottanut mainokset ohjelmiensa kerroksiin sekä uutisiin.

        Mitä Yle sanoo? Yle valehtelee ja liioittelee jopa pääuutissaan täyttää ruudun urheilulla koska urheilu-ohjelmien teko on edullisinta ja johan Mikael Jungnerikin antoi esimerkkiä miten pöllitään Frankie G to Hollywoodin tuotantoa, siis se sama Jungner joka salasi kaikki vuodet totuuden eli sen että Ylen talous onkin kuralla ja yritti vielä muokkailla tilinpäätöstiedot eläkekassakeinotteluin näyttämään plussaa kunnes sai potkut persuksille ja pestin SDP:n konttorihommiin. Jungerin suurin virhe oli se että hän ei puuttunut riittävän ajoissa ja viheltänyt peliä poikki erään erehdyttävästi Ylen toimittajana esiintyneen valetoimittajan toimiin joihin lukeutui mm. uhkaus- ja painostussoittelut Ylen nimissä sekä mittavan talousvahingon aiheuttaminen talolle. Jungner erotettiinkin talosta hyvin kauniin nopeasti Kokoomusvoimin kun ensimmäiset uhat raskaista prosesseista ja virkatoimista alkoi varistella taloa tähän herjausdokumenttiin liittyen.

        Kysymyksessä on todellakin se sama Jungner joka ennen lähtöään teetti itselleen ilmaisen ja sikakalliin vaalimainoskampanjansa Yle kakkosen piikkiin.

        Niin se Ylen sanominen? tuulesta temmattua puutaheinää ja ruutun täytettä. Yleä "avustaa" kylähullut amatöörit kertakäyttökameroilla kuvaamillaan laaduttomilla kuvilla kulmiltaan. Samaan tapaan kuin kansalaiset lähettelevät kännykkäkameroilla otettuja kuvia ilmaisjakelulehtiin.
        Yle profiloi ohjelmansa keskiluokkaisen väestön eli kansankielellä laatutiedottomien tyhmien aasien perusteella joilla on ihan sama mitä televisiosta tulee kunhan masiina on päällä. Ylellä ei ole laatuvelvoitteita ohjelmiensa suhteen niinkuin MTV3:lla jonka on pidettävä laatutasoa yllä mainostajiensa takia.

        Yle tuhlaa tuhottomasti. Esimerkiksi lyhyen tuotantoon jonka voisi suorittaa yksi ammattilainen käsivarakuvauksella tunnissa, sellaiseen Yle tarvitsee kokonaisen kuorma-autollisen kuvauskalustoa päiväksi ja usemman henkilön ruokatunteineen.

        Yle laskee katsojalukunsa sen perusteella mikä taajuus milloinkin on auki. Välittämättä että lukema ei olisikaan realistinen sillä prosentuaalisesti talouksista vastaanottimet on vuorokausittain tyhjän päiten auki eikä niitä katsota. Vastaanottimien käyttöasteet eivät kerro todellisia katsojalukuja. Ylen kertomat "katsojaluvut ovatkin toisin sanoen tuulesta temmattuja ja valheellisia.

        Ylen mitättömän pienipalkkaiset duunarit kohentelevat mitättömiä itsetuntojaan veistelemällä toisistaan kuvitteellisia erilaisiin internetin portaaleihin ja järjestävät itse kutomiaan "kilpailuja" mm. Prix Europa ja Prix Italia, jonka tuomaristoissa on päättämässä Ylen omat edustajat ja päättävät tietysti itse kabinettien savuisissa ja konjakintuoksuisissa hämyissä ohjelmansa eduksi.

        Urheiluliitot- ja järjestöt ottavat myös kaiken irti Ylestä mainosvälineenä. Ylen "urheilutoimittajat" manipuloivat urheilutapahtumia, markkinoivat itseään toimittajanpenkiltä sekä johdattelevat ja laittavat sanat urheilijoiden suuhun ja lantin parin reppanoiden taskuun. Ylellä jos missä on havaittavissa työntekijöittensä esimerkiksi puutteellinen kielitaito.

        Ylelle tärkeää on myös puffata menneen talven lumien urheilusankareita ja kiistää täydellisesti totuus että nykypäivän kansainvälisen urheilun metodit eivät ole enää samanlaisia kuin kolme vuosikymmentä sitten.

        Uutta ja lohduttavaa tietoa on myös se että Yle pilkotaan lähivuosina, hyvinkin nopeasti. Asia hoidetaan sisäpiirin tietojen mukaan ulkopoliittisesti. Ja Pasilan mielenterveyden ongelmajätelaitos kutistuu kokoon että sen entisen paksumahaiset pamput vetävät jo nyt herneitä neniinsä.

        Niin, Jungnerin lahja Ylelle vielä. Työntekijöille ilmainen puurolautasellinen aamuvuorolaisille ja omena yövuorolaisille.Lupaakohan Kivinen paremmin? :)

        http://www.yleisradio-yle.blogspot.fi/


    • JonesHenry

      Jos sopimukset ovat käytännössä pelkkiä epämuodollisia järjestelyjä, niin nuo järjestelyt sitten aikanaan tulevat purkautumaan. Tämä voi olla varsin oleellinen kysymys, jos lapsi on käytännössä vanhempiensa ainoa vanhuudenturva. Miksi lapsi tottelisi tai pitäisi huolta vieraista ihmisistä jotka OSTIVAT hänet kommunistiselta kansanmurhjaajuntalta? Miksi lapsi tottelisi, olisi kiitollinen, tai edes kunnittaisi sellaisten ihmisten fyysistä koskemattomuutta?



      Karu tosiasia on, että Suomi on tehnyt virheen sallimalla tällaisen lapsikaupan. Useilla kommunistimailla ei mielestäni ole oikeutta MYYDÄ lapsia, siis käytännössä PIKKU VAUVOJA yhtään minnekään. Tällaiset "järjestelyt" ovat lähtökohtaisesti laittomia. Kyse on lapsi ja ihmiskaupasta. Suomi lakkautti Suomalaislapsien vuokraamisen kodista kotiin jo vuonna 1923, mutta 80-vuotta myöhemmin alkoi salakavalan hiljaa ostella pikkulapsia kehitysmaista. Kysymys kuuluu, onko tämä laillista, onko tämä eettistä? Ja vaikka se olisikin, kuka maksaa laskun, kun lapset alkavat oireilemaan? Kuka on velvollinen maksamaan tuon laskun? Veronmaksajatko kollekviitivisesti esim työkyvyttömyyseläkkeen muodossa?

      http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/net/280311120606ML?OpenDocument

    • JonesHenry

      Kysymys on pohjimmiltaan siitä, onko köyhällä kehitysmaalla oikeutta MYYDÄ lapsiaan riippumatta siitä, mitä heille kotimaassaan olisi saattanut tapahtua. Pitää myös ottaa huomioon, että joissain köyhissä kehitysmaissa lisääntyminen tapahtuu enemmän tai vähemmän lapsiraiskauksen kautta;

      http://www.youtube.com/watch?v=4oWotBxzUoc



      Adoptiolasten ongelmat eivät ole Suomen suurin ongelma, mutta sanokaamme asia näin;orjakauppa lakkautettiin 1800-luvulla, koska se ei toiminut. Orjat kapinoivat jatkuvasti isäntiään vasten, tehden järjestelystä epäkäytännöllisen, minkä takia orjuus käytännössä korvattiin vapaaehtoisella siirtolaisuudella. Suurin osa orjista myytin laillisessa kaupasta Länsi-Afrikkalaisilta heimoilta Etelä, Pohjois ja keski-Amerikan suurille orjaplantaaseille.

      http://www.scaruffi.com/politics/slavetra.html



      Kuka kantaa vastuun adoptiolasten kapinoinnista? Kommunistinen kansanmurhaajajuntta joka heidät möi? Hyvin todennäköisesti ei. Lopputuloksena on, että nämä varsin epäkäytänölliset järestelyt lankeavat veronmaksajien hartioille.


      Taas uusi epäonnistunut kommunistihenkinen sosiaalinen kokeilu, joka jättää katkerat jäljet ja kovan hinnan. Kaikista kamalinta on median sitkeä hiljaisuus asiasta. Koska lapset eivät ole valkoisia, heidän kärsimyksellään ei ole mitään arvoa. Ja koska kimmunistinen kansanmurhaajajuntta hyväksyi järjestelyn se on siis "laillinen"



      On pelottavaa ajatella mihin suuntaan tämä maa on menossa.

    • 2012

      Kirjoitat täyttä asiaa ja hyvin perusteltuna ja omakohtaisin kokemuksin.
      Kunpa tämän kirjoituksesi huomaisi jotkut hyvät asiantuntijat ja keskustelua voisi siten jatkaa. Otettaisiinkohan se hyvin vastaan keskustelun aloituksena jossain (tasokkaassa, onko niitä) lehdessä. Uusi suomi?
      Adoptioasioissa on vastatusten ainakin kolme aluetta:
      -hyödyn saanti/-tavoittelu (lapsikauppa, adoptiovanhemmalle "vanhuudenturva", tätä vanhuudenturvaa ei suomalaiset adoptiovanhemmat tarvitse, koska yhteiskuntakin tukee ja suomalainen nuorempi polvi on tästä vapautettu joskus 1950-luvulla sos.turvan ja eläketurvan muodossa)
      -hyvän?tekeväisyys (humaanin ajattelun mukaisesti järjestää orvolle "oma" koti/lapsen pelastaminen tai hyvien kristillisyysarvojen toteuttaminen)
      -aito biologinen ja yhteisöllinen tarve tulla äidiksi/isäksi, jolloin turvautuu adoptioon viimeisenä mahdollisuutena toteuttaa vanhemmuus ja saada rakastaa ja hoitaa lasta, saada elää ja kokea elämä lapsen kanssa. (Voisi olla ensimmäinenkin mahdollisuus, mutta kun adoptiolasta ei voi ensisijaisesti saada, vaan on ensin lapsettomuushoitojen kautta todistettava, ettei voi saada biologista lasta ollenkaan. Siltikään ei saa adoptiolasta, ellei ole lähes täydellinen aikuinen tai jos jono ei etene.)

      Nämä on kaikki hyvin erilaisia syitä. Myös ihmiset niiden takana ovat aivan erilaisia. On todella ikävää, että ne kuitenkin vääjäämättä tulevat todellisuudessa ja käytännössä kytkeytymään toisiinsa.

      Kaikki yhteiskunnassamme kiusaavat toisiaan, joten ad.lapset varmasti joutuvat kohteeksi.
      Ad.lapsista pitäisi koota neuvosto, jotka kokemustensa pohjalta antaisivat neuvoa-antavan tiedonannon, miten adoptioasioita tulee lasten kannalta katsoen hoitaa tai jättää hoitamatta. Demokratian mukaisesti heidän pitäisi saada äänensä kuuluviin ja yhteys päättäjiin tärkeimpänä osapuolena adoptioasiassa.

      Lapset, viimeiset orjamme. Tämä koskee sekä biologisia, että adoptiolapsia, ettei vanhemmat osaa heistä irrottautua. Koska he pitävät niin kovasti vielä aikuistuneistakin lapsistaan ja haluavat aina vain kiinnipitää ihanasta vanhemmuudestaankin. Näinhän on ollut aina.

    • Mene pois

      Oletko täälläkin kaupittelemassa ja mainostamassa sitä hirveää moraaliasi ihmisen arvosta. Olen lukenut riittävän monia elämänkeroja huutolaislasten elämästä: lapsia kidutetiin ja kohdeltiin huonommin kuin eäinrääkkääjät tomivat ja joutuvat edesvastuuseen. Myös oma appiukkoni on yjsi noista talosta taloon kierrätetyistä lapsiorjista.
      Kyllä oikea asiallinen adoptio on hyvä vaihtoehto orvolle lapselle. Ja ainahan tapahtuu ja sattuu että syntyy "kuin väärien tähtien alla." Jos kärsimsytä yrittää estää niin silloin on parasta itsekunkin jäädä syntymättä. '
      Älä nyt yritä joka paikassa päästä pälle päsmäriksi. Etsit niitä ääritapauksia.

      • 2012

        Sinäkin, jonka appiukko on ollut huutolaislapsi(?), edustat katkeran sisukasta ja hyvin perinne- ja tapakristilliseltä kuulostavaa normatiivista suomalaisuutta: kun näin on joskus ollut, niin näin on aina oltava, kosto kiertoon. Perinteesi on yhtä huono kuin joku sotivan maan kommunistihallinto.
        Et voi korviasi avata nykyiselle hädälle sillä perusteella, että ennenkin oli hätää, appiukollasikin.
        Ei ole olemassa vääriä tähtiä. Ihmiset tekee itse toistensa tähdet vääriksi, mieluummin muiden tähdet, kuin omat.
        Mikä on motiivisi olla ITSE päällepäsmäri, kuka siihen oikeutti juuri sinut.
        Vain orpo lapsi ITSE tietää mikä hänelle on hyvä vaihtoehto.
        Ja kukahan meistä voi itse päättää olla syntymättä. Oletko sinä voinut. Olet kai jäänyt ilman kärsimystä omassa elämässä, kun empatiakyky on appiukkoasi lukuunottamatta jäänyt vajaaksi.


    • sotalapset

      Laitetaan nyt lisää vettä myllyyn. Suomen sotalapsilla Ruotsissa oli kahdenlaista kohtaloa. Toiset hoidettiin hyvin, toiset joutuivat orjiksi, maalaistalojen rengeiksi Ruotsin maatiloille. Tästäkin on vaiettu, koska naapuruus velvoittaa.

      Alkuperäinen keskustelu on näemmä adoptio vaiko koeputki. Olen kuullut lasten kanssa työskentelevien suusta määritelmän "kallis lapsi". Ajattelin asiaa henkiseltä puolelta, mutta minulle oikaistiin, että koeputki kaikkine hedelmöityshoitoineen on todella kallista yhteiskunnalle.

      • From ethiopia

        Jos sanot että koeputkilapsi on kallis,mut niin on ad.lapsikin!!! Ehdottomasti!!olen itse kansainvälisesti adoptoitu.


    • JonesHenry

      Ajattelin tähän laittaan linkin näistä kahdesta kaverista jotka minun adoptioni alunperin hyväksyivät;

      http://www.occidentaldissent.com/2012/02/13/black-history-month-2012-mengistu-haile-mariam-famine-red-terror

      http://pankkikriisi.blogspot.fi/2008/11/salainen-pankkituki-pkonna-mauno.html



      Eli siis Mengitsu Ethiopiasta ja Suomen puolelta taas Presidentti Koivisto.



      Mielestäni kumpikin kaveri oli alusta asti rikollisia. Mengitsu oli Ethiopialainen terroristi kommunisti massamurhaaja ja Koivoisto puolestaan Suomessa Bilderbergin kätyri, jonka tarkoituksena oli jo 1980-luvulla kaataa Suomen markka, joka ajanmyötä tulisi johtamaan tähän;

      http://pankkikriisi.blogspot.fi/2008/11/salainen-pankkituki-pkonna-mauno.html



      Suomen eduskunta ei ikinä säätänyt adoptiosta mitään lakia ennen vuotta 1985, joten käytännössä koko prosessi tapahtui Suomen lain ulkopuolella. Koska ei ollut lakeja, ei luonnollisesti myöskään voinut olla mitään kriteerejä tai standardeja adoptioon.Mutta on totta, että ensimmäiset lapset Ethiopiasta Ruotsiin lähtivät jo vuonna 1969



      Mielestäni toiminta ei ole kristittyä lähetystyötä;

      http://evl.fi/EVLfi.nsf/Documents/60F1795C5F785657C225752F0045966A?OpenDocument&lang=FI

      • JonesHenry

        Kysessä on käytännössä epämuodollinen järjestely, jossa raha vaihtaa omistajaa(tuhansia vanhoja Suomen markkoja)ja jossa esim Jumalalla ei ole mitään tekemistä.



        Kansainvälinen adoptio levisi Suomeen trendiilmiönä Ruotsista, jossa vastaavaa toimintaa oltiin harjoitettu jo 1970-luvulta lähtien.



        Herää kysymys, missä on vastuu?



        Näillä lapsilla mitä ilmeisemmin tulee olemaan sopeutumis ja käytöshäiriöitä. Kuka ottaa niistä vastuun? Mielestäni se, että lapsi olisi kuollut ilman adoptiota on aika huono syy perustella sitä. Minun adoptiollani ei esim ole mitään tekemistä näiden kuvien kanssa. Tämä BBC dokumentti tehtiin noin vuosi minun lähettämisestäni Suomeen, kun minulle oltiin siis jo myönnetty Suomen kansalaisuus;

        http://www.youtube.com/watch?v=tqjvXNykf34



        Jonkun pitäisi kantaa vastuu tästä kaikesta, ja mieluiten ei vain itse lapsen itse. On selvä realiteetti, että myös nämä lapset tulevat aikanaan oireilemaan aika rajusti;

        http://yle.fi/uutiset/suomeen_sopeutuminen_on_adoptoiduille_tyolasta/2031684

        http://yle.fi/uutiset/adoptiolapselle_oma_kulttuuri_on_tarkea/5395243


      • JonesHenry
        JonesHenry kirjoitti:

        Kysessä on käytännössä epämuodollinen järjestely, jossa raha vaihtaa omistajaa(tuhansia vanhoja Suomen markkoja)ja jossa esim Jumalalla ei ole mitään tekemistä.



        Kansainvälinen adoptio levisi Suomeen trendiilmiönä Ruotsista, jossa vastaavaa toimintaa oltiin harjoitettu jo 1970-luvulta lähtien.



        Herää kysymys, missä on vastuu?



        Näillä lapsilla mitä ilmeisemmin tulee olemaan sopeutumis ja käytöshäiriöitä. Kuka ottaa niistä vastuun? Mielestäni se, että lapsi olisi kuollut ilman adoptiota on aika huono syy perustella sitä. Minun adoptiollani ei esim ole mitään tekemistä näiden kuvien kanssa. Tämä BBC dokumentti tehtiin noin vuosi minun lähettämisestäni Suomeen, kun minulle oltiin siis jo myönnetty Suomen kansalaisuus;

        http://www.youtube.com/watch?v=tqjvXNykf34



        Jonkun pitäisi kantaa vastuu tästä kaikesta, ja mieluiten ei vain itse lapsen itse. On selvä realiteetti, että myös nämä lapset tulevat aikanaan oireilemaan aika rajusti;

        http://yle.fi/uutiset/suomeen_sopeutuminen_on_adoptoiduille_tyolasta/2031684

        http://yle.fi/uutiset/adoptiolapselle_oma_kulttuuri_on_tarkea/5395243

        Lähtökohtaisesti lapsi ja ihmiskauppa on VÄÄRIN! On totta, että monessa kehitysmaassa tapahtuu paljon pahoja asioita. Esim Libyan sota, ja Ethiopiassa yhä noin 5-miljoonaa ihmistä in riippuvaisia ruoka-avusta. Tämä video saattaa helpottaa selvittämään miksi;

        http://www.youtube.com/watch?v=4oWotBxzUoc



        Mutta mitä ikinä tapahtuukin nämä lapset ovat VIATTOMIA! Heitä ei pitäisi pakottaa kantamaan vastuu jonkun korruptoituneen kommunistisen kusipään päätöksistä! Kaikenlisäksi minun adoptoineella naisella oli jo 3-biololigts lasta. Kyse ei ikinä voinut olla mistään "lapsettomuushoidosta"



        Kommunistinen Kiina hyväksyi ns "kansainvälisen adoption" vuonna 1992 Maassa ei käytännössä ollut tutolloin sisällis-sotaa tai nälänhätää.

        http://bbs.chinadaily.com.cn/thread-722290-1-1.html



        Kyse on kommunistisesta ihmiskaupasta jota löysästi perustellaan ns "kristinuskolla"

        http://www.cwa.org/ethiopia-adoption.htm



        Kuka kantaa tästä kaikesta vastuun? Toivottavasti eivät nämä lapset itse!


      • JonesHenry
        JonesHenry kirjoitti:

        Lähtökohtaisesti lapsi ja ihmiskauppa on VÄÄRIN! On totta, että monessa kehitysmaassa tapahtuu paljon pahoja asioita. Esim Libyan sota, ja Ethiopiassa yhä noin 5-miljoonaa ihmistä in riippuvaisia ruoka-avusta. Tämä video saattaa helpottaa selvittämään miksi;

        http://www.youtube.com/watch?v=4oWotBxzUoc



        Mutta mitä ikinä tapahtuukin nämä lapset ovat VIATTOMIA! Heitä ei pitäisi pakottaa kantamaan vastuu jonkun korruptoituneen kommunistisen kusipään päätöksistä! Kaikenlisäksi minun adoptoineella naisella oli jo 3-biololigts lasta. Kyse ei ikinä voinut olla mistään "lapsettomuushoidosta"



        Kommunistinen Kiina hyväksyi ns "kansainvälisen adoption" vuonna 1992 Maassa ei käytännössä ollut tutolloin sisällis-sotaa tai nälänhätää.

        http://bbs.chinadaily.com.cn/thread-722290-1-1.html



        Kyse on kommunistisesta ihmiskaupasta jota löysästi perustellaan ns "kristinuskolla"

        http://www.cwa.org/ethiopia-adoption.htm



        Kuka kantaa tästä kaikesta vastuun? Toivottavasti eivät nämä lapset itse!

        Ups! Tuli pieni linkkivirhe. Sitä aina sattuu suurten linkkimäärien kanssa. Ei voi kertakaikkiaan mitään=((


        Siis, tarkoitin että Koivisto oli alusta asti Bilderbergin kätyri, jonka tarkoituksena oli ns "vahvan markan" politiikallaan kaataa Suomen markka, mikä ajanmyötä johtaisi suomen suvertineetin menettämiseen ja Euroopan Uniooniin;

        http://www.hs.fi/talous/Viimeiset drakmat ja markat päätyvät silppuriin/a1305556673755


      • U.T. tutkija
        JonesHenry kirjoitti:

        Lähtökohtaisesti lapsi ja ihmiskauppa on VÄÄRIN! On totta, että monessa kehitysmaassa tapahtuu paljon pahoja asioita. Esim Libyan sota, ja Ethiopiassa yhä noin 5-miljoonaa ihmistä in riippuvaisia ruoka-avusta. Tämä video saattaa helpottaa selvittämään miksi;

        http://www.youtube.com/watch?v=4oWotBxzUoc



        Mutta mitä ikinä tapahtuukin nämä lapset ovat VIATTOMIA! Heitä ei pitäisi pakottaa kantamaan vastuu jonkun korruptoituneen kommunistisen kusipään päätöksistä! Kaikenlisäksi minun adoptoineella naisella oli jo 3-biololigts lasta. Kyse ei ikinä voinut olla mistään "lapsettomuushoidosta"



        Kommunistinen Kiina hyväksyi ns "kansainvälisen adoption" vuonna 1992 Maassa ei käytännössä ollut tutolloin sisällis-sotaa tai nälänhätää.

        http://bbs.chinadaily.com.cn/thread-722290-1-1.html



        Kyse on kommunistisesta ihmiskaupasta jota löysästi perustellaan ns "kristinuskolla"

        http://www.cwa.org/ethiopia-adoption.htm



        Kuka kantaa tästä kaikesta vastuun? Toivottavasti eivät nämä lapset itse!

        Sekoitat käsitteitä kuin hullu puuroa. Ymmärrätkö että ihmiskauppa on vakava rikos joka on kriminalisoitu, sellaisesta tuomitaan. Taidat olla tavallinen kylähullu joka ei näe metsää puilta eikä ymmärrä asioita niiden oikeilla nimillä. Ja oikeusturvasi takia älä nimittele ketään ihmiskauppiaaksi sellaiseksi nimittely on erittäin rikollista.


    • googlaten löytää

      Mitä syntyy kun entinen Ruotsalaisen pienradioaseman amatööri ja nykyään vielä toistaiseksi Keuda:n suojatyöläisenä loisiva Riitta Granath menettää järkensä ja todellisuudentajunsa, anastaa kuvitteellista fantasiakirjallisuutta, järjestää halvan AV-kuvauskaluston ja tekeytyy Ylen toimittajaksi loukaten siinä sivussa useita ihmisä aiheuttaen Yleisradiolle vahinkoa mitä selvitellään vielä vuosia:

      Granath sai idean käyttää hyväksi henkisesti tasapainotonta tanskalaisnaista väittäen että tämä olisi myyty lapsena Tanskaan.

      Edelleen toimiensa vakuudeksi hän houkutteli ohjelmaan kuuluisan adoptio-Jarin jonka "lapsikauppa" on ollut pelkästään lehtimiesten fiktiivisiä sloganeita.

      Jari-poika oli lapsena isossa julkisuudessa pelkästään aikuisten erimielisyyksien ja lain tulkinnan takia kukaan ei ole realistisesti väittänytkään häntä ihmiskaupan uhriksi.

      Todellisuudessa yhtään lasta ei ole myyty 1960- luvulla Suomeen tai Tanskaan Granathin kuvaamalla tavalla joten kyseessä oli selkeä AV- väärennös ja Granathin yritys rikastumisesta mikä tosin jäi haaveeksi ja mainekin kun meni alan piireissä niin töitä on hankittava tulevaisuudessa muilta aloilta.

      Granathin yritykselle siis sekoittaa puurot ja vellit ohjelmalla nimeltä Vaiettu Lapsikauppa yritettiin saada uskottavuutta ehdottamalla sitä Yleisradioliiton National Prix Europa- kilpailuun Berliiniin mutta missä tiellä se ei luonnollisestikaan menestynyt vaan koko törky suorastaan viskattiin pihalle epäasiallisuuden takia.

      Kömpelölle huijaukselle tärähti myös laajamittainen esityskielto kun asiaa alkoivat lakimiehet selvittää 2008. Lähes viisikymmentä vuotta vanhalla valheella raflaaminen ei myöskään ole muuta kuin lain halventamista.

      Mediaan riittää yrittäjiä mutta kömpelöimmät edelliselle asemalle jää.


      Ohjelma on määrätty esityskieltoon 2009 syksystä alkaen Suomessa ja niin ikään myös Tanskassa 2012 tammikuusta alkaen.

      Yle on ilmoittanut virallisille lähteille 2012 ettei ole Granathin kanssa missään tekemisissä ja nyt häntä saattaa odottaa oikeustoimet ja vahingonkorvausvaatimukset jos ja kun asianmistajat aktivoituvat.

      Prosessien määrä saattaa nousta useisiin kymmeniin.

      Katso tästä: hän on ihminen joka yritti rahastaa väärennöksellä ja yllytti henkisesti tasapainottoman tanskalaisnaisen häpäisemään synnyttäjänsä tämän viimeisellä leposijalla. Kuten kuvasta on havaittavissa henkilön häikäilemättömyys on suorastaan käsin kosketeltavissa.

      "Ja multa pöllysi hautausmaalla kun Kristensen häpäisi ihmisen jolta on saanut elämän tämän viimeisellä leposijallaan. Ja vaikka tanskalaisnainen miten ihmetteli miksi ohjaaja vaati hänen vääntää jonkinlaista tekoitkua vaikka ohjelman kuluessa hän antoi aivan selkeästi ymmärtää että hänen lapsuutensa oli kuitenkin onnellista ja aivan normaalia"

      Katso tästä Granathin uusi työympäristö, tärkeää harjoitella jo terapeuttisia kuvioita sillä istumista riittää vielä. Kuvassa myös Vaiettu lapsikauppa törkyohjelman huijausvyyhteen osallistunut Pentti Väliahdet jota odottaa myös asian tiimoilta kutsu leivättömän pöydän ääreen.




      Näin sairas on siis ihminen joka häpäisi ihmisen jolta on saanut elämän tämän viimeisellä leposijalla

      http://kristensenmariann.blogspot.fi/

    • law
    • Marry Land

      http://006lm.com/ I do not even http://studiotregi.com/ understand how I ended up right here, but I assumed this publish was great. I http://moriyamaproductions.com/ do not recognise who you're but certainly you're going to a well-known blogger http://022caigang.com/ in http://0735hxgy.com/ case you aren't already ;) Cheers!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe