Agia marina ,Theo

Sieri

Onko sinulla kokemuksia ko. hotellista? Ruusuja/risuja? Lokakuun alussa tarkoitus lähteä 2 aikuista ja 9v. tyttö. Vielä ei olla varattu ja tietoa kaivataan mm. onko Agia Marina mukava paikka. (Tietysti lähettäis katsomaan muitakin kyliä) Kosilla kerran ammoin ollut, joten kreetan tietous/ kokemus puuttuu. Suosituksia myös muista majapaikoista otetaan vastaan :))

7

552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Agia Marinasta...

      Olimme juuri ko.hotellissa. Onko teillä hotellihuone vai huoneisto? Meillä oli yksiö eli huoneisto, joka oli ihan tilava. Kuluneisuutta on jo havaittavissa, joissain huoneissa enemmän kuin toisissa. Parveke oli aika suuri. Lisäksi huoneisto oli aika kylmä, sinne paistoi vain aamuaurinko. Varsinkin 0-kerroksen huoneistot olivat kylmiä, itselläni huoneisto oli 1-kerroksessa ja se oli hieman lämpimämpi. Myöhemmin kesällä / syksyllä ei varmasti haittaa ollenkaan, kun ilma on kuumempi. Koska kotiinlähtö oli niin myöhään, saimme muutamaksi tunniksi (maksua vastaan tietysti) hotellihuoneen käyttöömme, ja se oli kyllä todella ahdas luukku! Yleiset tilat ovat todella siistit, allasalue ihana! Altailla oli aina aurinkotuoleja vapaana, ei tarvinnut käydä aamutuimaan varailemassa. Hotellissa oli paljon ruotsalaisia ja tanskalaisia turisteja. Siivous ja piha-alueet on hoidettu hyvin ja henkilökunta on mukavaa. Voisin mennä uudestaankin.
      Agia Marina on lapsiperheille ihan mukava paikka. Sieltä löytyy minigolf-rata ja joitain lasten härveleitä. Meillä oli eri-ikäisiä lapsia mukana, ja kyllä kaikilla oli ihan mukavaa. Rannalla ja altaalla viihtyy kaikenikäiset, Haniaan pääsee kätevästi bussilla, shoppailumahdollisuudet siellä tietysti paremmat kuin A.M:ssa. Tosin Plataniakseenkin kävelee kätevästi ja sielläkin on jo enemmän kauppoja yms.
      Autonvuokraus on suosittua ja sillähän hurauttaa sitten vaikka mihin! Me kävimme minijuna-ajelulla ja siitä lapset tykkäsivät kovasti. Kyllä siellä aina tekemistä keksii...
      Ravintoloita löytyy paljon ja omat kokemukset ovat hyviä. Henkilökunta on ystävällistä ja ruoka kohtuuhintaista ja hyvää. Plataniaksessa oli hieman kovemmat hinnat ja tympeämpi palvelu, ainakin heti siinä keskusaukion tuntumassa. Kannattaa kokeilla eri paikkoja ja tilata ennakkoluulottomasti eri ruokia :)
      Mukavaa matkaa!

      • kohta Theoon

        Missä rakennuksissa ovat parhaimmat/uusimmat yksiöt? Onko kaikista huoneistoista merinäköala?

        Mistä vuokrasitte auton? Hinta/pvä?


    • Sieri

      Kiitos vastauksestasi! Meillä on 2hengen huoneisto aamiaisella. Odotan lomaa kovasti, vaikka ensin vietämme kesäloman :)) Allas-alueelle painotimmekin paljon hotellin valinnassa. Kiva, jos pidit sitä hyvänä!!

    • ena lepto

      Käytiin viime ekokuussa 2011 Theossa on hyvä palvelu. Parempi jos otatte yksiön koska niissä alapuolen huoneistoissa on oma theon minimarket joka on auki aamusta saa hyviä sämpylöitä munia hedelmiä mehuja ( edullisia janojuomia) ekana päivänä kannattaa ottaa bussi kato stalokseen siellä lidl ja iso inkamarket hinnat siellä paljon edullisemmat kuin siinä lähellä. Hyvät bussiyhteydet joka suuntaan. Suosittelen retkeä gramvousaan molemmat muksut siitä vieläkin ...

      • Kohta mennään!!!

        Osaisko kukaan kertoa, että paljonko tästä Theolta on matkaa kaupoille, siihen Agia Marinan "ytimeen"? Entäpä tuonne Kato Staloksen marketeille?


    • Pussiani

      Oltiin muutama vuosi sitten. Mieleen jäi ystävällinen emäntä Kassiani, loistava näköala aamiaisella ollessa, surkea Kreetalainen ilta, jossa tarjolla vain samat snacksit kuin altaalla muutenkin ja sitten kaikkein ärsyttävinta oli kun luovutimme huoneen, niin respa soitti siivoojalle, joka tarkasti huoneen ja ilmoitti meidän vahingossa rikkomastamme lasista ja respa veloitti meitä siitä 80 senttiä. Pisti pikkasen ärsyttämään,sillä olin jättänyt siivoojalle 20 euroa tippiä, joten kuvittelin, että se olis jo korvannut halvan lasin. Oli pikkasen lähellä etten palannut huoneelle ja pyytänyt kakskymppistä takaisin. Pienellä siis pilasivat muuten kohtuu positiivisen kuvan.

    • Sieri

      Pussiani: Todella harmi, että toilailivat tuolla tavalla, halvan lasin takia:( Tuollaisesta todella jää huono vivahde muistiin. Seuraavalla kerralla varmasti valinnee toisen hotellin. Me lähdetään kohta juurikin Theoon, ans kattoo ny paistaako aurinko! Mahtaakohan vesipuisto olla vielä auki näin "syksyllä"?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe