Miten hyväksyä ikisinkuus?

tosi ruma nainen

Olen nyt joutunut myöntämään itselleni, että en koskaan tule seurustelemaan. Syitä tähän on useita. Olen epäsosiaalinen ja ihmissuhteet ovat vaikeita, mutta suurin syy on kuitenkin se, että olen yksinkertaisesti perkeleen RUMA.

Olen siis parikymppinen nainen ja en ole ikinä seurustellut. Kun sanon, että olen ruma, niin myös tarkoitan sitä. Luonto antoi kauheimman mahdollisemman pärstän - pienet, syvälle upotetut siansilmät, iso nenä, pieni ruma suu. Ällöintä on kuitenkin se, miten koko naamani roikkuu vaikka olen nuori ihminen! Näytän ihan bulldogilta ja jatkuvasti vihaiselta/vittuuntuneelta tämän takia.

Olen myös läski ja tämä tietenkin pahentaa jo normaalipainoisenakin ollutta roikkumisongelmaa. Ja turha sanoa, että laihduta, kun itsekuria ei ole.

On siis ihan selvä asia, että menen hautaan neitsyenä. Ihan kiva, jos olisin uskonnollinen ja voisin rueta vaikka nunnaksi. Mutta nyt se tuntuu pahalta. Olen totutellut ajatukseen jo pikkutytöstä asti (tajusin hyvin nuorena, että en näyttänyt nätiltä kuten muut tytöt). Monesti unohdan koko asian, enkä edes välitä siitä.

Mutta silti tulee aikoja kun se tieto satuttaa. Jos saisi edes seksiä, mutta kuka tällaiseen porsaan näköiseen muijaan edes koskisi? Korkeintaan joku pultsari, ei kiitos.

Ja tämä kai se todellinen ongelma onkin - en pysty pakottamaan itseäni ihastumaan rumiin miehiin. Kumpa kykenisinkin tähän niin ei olisi mitään ongelmaa. Etsisin jonkun 30 vuotta vanhemman, 300 kilosen miehen ja eläisimme onnellisina elämämme loppuun asti.

Miksi luonto ei hoitanut asiaa niin että rumat himoaisivat rumia? Miksi mekin haluamme ainakin ok-näköisen kumppanin, kun emme sellaista saa?

No, turhia kysymyksiä, ei niihin kukaan vastaa. Mutta miten tähän voi tottua? Paheneeko yksinäisyyden tuska vai tottuuko tällaiseen?

47

1887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • surunveri

      Mulla on kans vähän sellainen tilanne etten oikein usko löytäväni tuota seuraa enää, omalla kohdallani se ei johdu (vain) ulkonäöstä vaan moninaisten tekijöiden summasta.

      Ulkonäön suhteen mielestäni on usein niin että terve ihminen on miellyttävän näköinen. Jos huolehtii terveydestään sen näkee päältä päin. Hyvin voiva tukevakin ihminen voi olla viehättävä niin miesten kuin naistenkin puolesta. Vai mitä mieltä muut ovat?

      Mitä kasvon piirteisiin tulee, niin jos niissä ei ole jotain selvää virhettä tai sellaista rujoutta, niin se ideaali ulkonäkö ei ole mikään kiveen kirjoitettu asia, vaan ihmisten mieltymysten keskiarvo, sattumalta tosin tuo keskiarvo on myös sellainen matemaattisista mittasuhteista, kunten kultaisesta leikkauksesta, muodostuva piirteiden yhdistelmä.

      Minulla on sellainen käsitys että ihmisten mieltymykset erilaisiin piirteisiin kehittyvät pitkälti lapsuudessa ja sen lisäksi varmaan perimällä on suurehko vaikutus. Jos nyt kuitenkin sanot vaikka että sulla on iso nenä, niin tietty prosentti vastakkaisesta sukupuolesta löytää ison nenän viehättäväksi, ja samoin monien muidenkin piirteiden suhteen. Tavallaan se onkin siitä kiinni että kun on saanut sen vähemmän suosittujen piirteiden yhdistelmän, niin on epätodennäköistä löytää sellainen henkilö, jonka mielestä nuo piirteet ois miellyttäviä - mutta positiiviselta kantilta ajatellen, sellaisia kuitenkin on, vaikka sitten olisivatkin vähemmistössä.

      Terveydestä kannattaa huolehtia ja tuo painon pudottaminen menee samaan sarjaan. Painonpudottaminen ei teoriassa ole vaikeaa, vaan käytännössä, eli suurin haaste siinä onkin juuri tuo mainitsemasi itsekuri. Painon pudottaminen lähteekin mun mielestä siitä että yrittää löytää sellaisia keinoja, joihin uskoo itsekin pystyvänsä. Tekee siitä miellyttävämpää itselleen. Ja mun mielestä ei pitäisi keskittyäkkään painon pudottamiseen vaan pikemminkin just omasta terveydestä huolehtimiseen, kunnon kohottamista, ruokavaliota ja sen semmoista.

      Maailma on traaginen paikka, ikäviä asioita sattuu ilman mitään erityistä syytä, ja onhan se harmillista että ihmiset eivät löydä toisiaan silloinkaan kun se olisi heille molemmin puolin hyväksi.

      Pitää kuitenkin järjestää asiat niin että tuollaisella kohtaamiselle on jonkinlainen mahdollisuus, että voi jotenkin tavata sen oman kumppaninsa. Omalla kohdallani oon vähän epätoivoisemmalla linjalla kylvämässä kaikenlaisia ilmoituksia tänne internetin palstoille, ja niihin ei oikein vastauksia tule, eikä varmaan ole tulossakaan. On kuitenkin se mahdollisuus, että joku ilmoituksen lukee ja siihen päättää vastata. Samaan tapaan noita mahdollisuuksia pitäisi muodostua muuallakin, arjessa ja niin pois päin.

      Onneksi sentään kaikki ihmiset eivät ole pinnallisia ja kiinnostuneita ulkonäöstä läheskään yhtä paljon kuin useimmat ihmiset ovat, mutta elämä ei ole sillä tavalla reilua, että heikon ulkonäön mukana tulis automaattisesti viehättävä persoonallisuus. Monesti jopa päinvastoin, jos on yksinäinen ja katkeroitunut ihan vaan sattuman(johon ulkonäkö vaikuttaa) kautta, niin se voi näkyä käytöksessä ja vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa. On vaikeaa olla iloinen jos elämästä puuttuu niitä tärkeitä asioita, ja toivo tulevaisuuden suhteen.

      Koita kumminkin piristyä, ehkä tuolla jossain on vielä joku, jonka tapaat ja unohdatte nämä yksinäisyyden murheet ainakin hetkeksi. =)

      • kysyisin?

        Te kaksiko ette sitten voi alkaa ystävystymään?


      • 19
        kysyisin? kirjoitti:

        Te kaksiko ette sitten voi alkaa ystävystymään?

        Se ei ole mahdollista, palstan kirjoittamaton etiketti estää sellaiset aikeet.


      • 19 kirjoitti:

        Se ei ole mahdollista, palstan kirjoittamaton etiketti estää sellaiset aikeet.

        Säännöt ovat tehty rikottavaksi.


    • V:

      Ei sitä pysty ikinä hyväksymään vaan se tuntuu vuosi vuodelta vaan kurjemmalta...

    • kysymys

      Onko sulla joku 5 kg ylipainoa vai ja luulet itseäsi rumaksi?

    • lottamari<3

      Oikeesti, en voinut olla nauramatta ja repeämättä täällä päässä tuolle sinun vuodatuksellesi :)

      Ajattelin koko aika tuota lukiessani sinut mieheksi, joka on kohdannut kauppamatkallaan "perkeleen ruman" naisen ja nyt miettii sitä itsekseen, kuinka kamalaa olisi joutua elämään tuon näköisen naisen kanssa. "Pian olen vanha ukko, enkä parempaa kohta saa kuin tuon hirvityksen näköisen akan" :D

      Ja vielä, tuo mies mielessään miettii, että ei pysty ihastumaan naisiin, joissa on jotain "vikaa", kuten lihavuus, roikkuva naama, pienet syvällä olevat silmät, pitkä kapea nenä tai pieni suun tms...

      oikeasti, sain mahtavat naurut ja laukaisit mielikuvitukseni taas laukkaamaan mikä on minulle hyvin tyypillistä ja päässäni koko kuva voi muuttua hetkessä ihan muuksi kuin mitä kirjoitettu on..

      Mutta, eiköhän tuo surunveri pian sinut kihlaa ja vie vihille. Haluan kutsun häihinne, sillä olette minun suosikkejani...etenkin tuo surunveri on hyvin kiehtova ja romanttinen persoona. Uskon, että sovitte loistavasti toisillenne ja teillä ei ainakaan tule ongelmia ulkomuodosta sillä tuon pahemmaksi ei mikään voi enää muuttua :))))))

    • Kaalimato.

      Osta dildo

    • sisäinen kauneus

      En halua masentaa kirjoittajaa tai muuta mutta näinhän se on että tuo sisäinen kauneus on aivan täyttä potaskaa. Tyhmä saa olla tai sovinisti ja väkivaltainen vaan prkl jos oot ruma niin kellekkään et kelpaa. Ikävä fakta on ulkomuotoon ihastutaan, sisimpään rakastutaan ja kun kukaan ei ihastu niin ei se mihinkään johdakkaan. Itse olen ollut tilanteissa ja olen tälläkin hetkellä jossa aina toiset menevät etusijalle ( olen myös saanut haukut ettenkö ajattele itseäni koskaan) tehnyt kaiken ja enemmän, se vaan ei riitä koska olen ulkonäöltäni norsu ja naamaltani norsun vittu. Siis pidän itsenstäni huolta ja urheilen säännöllisesti mutta laihdu en koska se on geeneissä ja huonossa itsekurissa syömisen suhteen. Enkä näe ulkonäössäni muuta vikaa kuin tuon painon ja jos kukaan ei sen asian kanssa pysty elämään niinkuin ei näköjään pysty niin elämpähän sitten varmaan lopunikäni yksin

    • mietteliäs helsinki

      Tässä keskustelussa mukana olevat ovat harvinaisen fiksuja ihmisiä, ainakin minun mielestäni. Oli ihan kiva lukea kivaa, herttaista tekstiä välillä, vaikkakin aihe voi olla painava.

      Minä olen huomannut, että kun syö vähän vähemmän, eikä juo limuja eikä paljon alkoholia ja jättää perunat ja pastat pois, sekä makeiset, voi laihtua, ainakin, jos ottaa päivittäin jotain liikuntaa ohjelmaansa: Tunti kävelyä, voimistelua tai tanssimista esim.
      aamiainen: kahvia ja 2 voileipää millä tahansa lisällä, juustoa, makkaraa, tomaattia, kurkkua margariinin päälle, lasi maitoa.
      lounas: salaattia tai lihaa tai kalaa
      päivällinen: omeletti, lihaa, kalaa tai makkaraa, lasi punaviiniä..

      • yksin kotona

        Mikä perunassa ja pastassa on vikana. Mä syön niitä usein enkä ole lihonut yhtään 2 viime vuoden aikana. Peruna ja pasta on kuntoilijalle terveellistä ruokaa. Kyllä voi syödä normaalisti jos liikkuu tarpeeksi niin ei liho. Mikä sit on tarpeeksi, riippuu ihmisestä. Limut ja sipsit on pahoja ja jos niitä syö usein niin taatusti lihoo. Perunaa ja pastaa voi syödä normaalisti. Itse syön pieniä annoksia monta kertaa päivässä ja en en liho. Tosin käyn salilla melkein joka päivä et sekin vaikuttaa. sohvalla istuminen lihottaa ja nyt kun olen työtön niin en mä liiku hirveesti muuten kun käyn salilla ja sit saatan olla kotona loppupäivän.


    • xgdffxgssgg

      Ikävä kuulla ettet ole tyytyväinen ulkonäköösi. Karu totuushan se on, että ulkonäöllisetkin rajoitukset voivat vaikeuttaa kumppanin saantia huomattavasti. Sanonpahan vain että vaikka kuinka tuntuisi että "kuka vaan kelpaa", niin älä hyvä ihminen koskaan päästä elämääsi narsistia. Voin luvata että pärjäät paljon paremmin yksin kuin jonkun narsistin kurimuksessa.

    • tosi komea mies

      On varmaan yksilöllistä miten hyvin yksinäisyyteen tottuu. Hyvät ystävät auttaisivat lievittämään surua kumppanittomuudesta. Samoin muuten kiinnostava elämä. Eli hanki hyvä ammatti ja harrastuksia jos ei niitä vielä ole.

      Lihavudesta kannattaa päästä eroon ihan vaan terveyden kannalta. Kun olet terve ja hyväkuntoisen näköinen niin samalla kasvatat myös todennäköisyyttä siihen että joku pitää ulkonäöstäsi. On myös jossain määrin yksilöllistä minkälaisia kasvoja pitää kauniina. Eikä kauneus ole ainoa asia mihin naisessa ihastutaan. Edelleen kun katselee kaupungilla että minkä näköisillä naisilla on mies vierellään niin _minun_ mielestä osa noista naisista on tosiaan melko rumia. Jotkut toiset miehet ovat kuitenkin nuo naiset halunneet parisuhteeseen.

      • Helmi-Lilja

        "Edelleen kun katselee kaupungilla että minkä näköisillä naisilla on mies vierellään niin _minun_ mielestä osa noista naisista on tosiaan melko rumia. Jotkut toiset miehet ovat kuitenkin nuo naiset halunneet parisuhteeseen. "

        Niin. Mikähän on se kumma juttu, että nuokin naiset on hyväksytty kumppaneiksi?
        Se on jotain salatiedettä avaruuden syövereistä. Käsittämätön henkimaailman asia. Näkymättömien molekyylien yhteisvaikutus. Jotain, mitä minä en ikinä tule oppimaan.

        En tiedä mitenpäin minun oikein tulisi olla, että minutkin joku hyväksyisi. Seisoa päällä, vai jossain vielä erikoisemmassa asennossa? Osata lähettää koodattuja salaviestejä normaalin puheen lomassa? Erittää jotain ihme feromoneja tai myskejä rauhasistani? Vai mitä helkkaria????

        Minua on pidetty kauniina (ihmisten mielipide), enkä silti kelpaa. Olen jo hyväksynyt yksinäisyyteni enkä enää pyristele sitä vastaan. Suuri ongelma se on sukulaisilleni kylläkin, mutta sori, en voi auttaa. Tämä onkin varmaan se syy, miksi minut on suvustakin eristetty.


      • Aina yksin
        Helmi-Lilja kirjoitti:

        "Edelleen kun katselee kaupungilla että minkä näköisillä naisilla on mies vierellään niin _minun_ mielestä osa noista naisista on tosiaan melko rumia. Jotkut toiset miehet ovat kuitenkin nuo naiset halunneet parisuhteeseen. "

        Niin. Mikähän on se kumma juttu, että nuokin naiset on hyväksytty kumppaneiksi?
        Se on jotain salatiedettä avaruuden syövereistä. Käsittämätön henkimaailman asia. Näkymättömien molekyylien yhteisvaikutus. Jotain, mitä minä en ikinä tule oppimaan.

        En tiedä mitenpäin minun oikein tulisi olla, että minutkin joku hyväksyisi. Seisoa päällä, vai jossain vielä erikoisemmassa asennossa? Osata lähettää koodattuja salaviestejä normaalin puheen lomassa? Erittää jotain ihme feromoneja tai myskejä rauhasistani? Vai mitä helkkaria????

        Minua on pidetty kauniina (ihmisten mielipide), enkä silti kelpaa. Olen jo hyväksynyt yksinäisyyteni enkä enää pyristele sitä vastaan. Suuri ongelma se on sukulaisilleni kylläkin, mutta sori, en voi auttaa. Tämä onkin varmaan se syy, miksi minut on suvustakin eristetty.

        Helmi-Lilja ! Minulla on sama tilanne,sukulaiset on jostain syystä minut hylänneet ,
        kukaan ei ole kertonut syytä.
        Olen itse päätellyt niin ,että olen vaan liian köyhä siihen porukkaan,koska en koskaan sanoisi tai tekisi koskaan mitään sellaista mikä loukkaisi muita.
        En nykyisin käykkään missään ,enkä tutustu kehenkään,kun ajattelen ,että ei minusta kukaan pidä kumminkaan.


    • ASFAF6

      Ajattelin joskus vähän samalla tavalla itsestäni. En vieläkään pidä itseäni mitenkään superkomeana, mutta itsetuntoni on noussut kovan työn kautta nollasta vähän normaalimmalle tasolle. Suurin vaikutus asiaan on ollut ehdottomasti kuntosalitreenillä.

      "Olen myös läski ja tämä tietenkin pahentaa jo normaalipainoisenakin ollutta roikkumisongelmaa. Ja turha sanoa, että laihduta, kun itsekuria ei ole."

      Mitä tuohon voi sanoa. Jokaisella ihmisellä on tarpeellinen itsekuri muuttaa kroppaansa. Se on kiinni vain omasta päätöksestä. Visualisoi oma aloituskirjoituksesi. Anna sen kuvan ohjata sinua poispäin siitä vaihtoehdosta (yksinäisestä, hirveästä loppuelämästä). Visualisoi sen jälkeen kuinka hyvältä tuntuu, kun sinulla on loistava kroppa, samanlainen kuin mainosten malleilla. Ihailevatko ihmiset sinua? Kääntyvätkö päät, kun kävelet bikineissä rannalle?

      Voisin kirjoittaa kannustavaa tekstiä vaikka koko päivän, mutta se ei auta ellet ole valmis valittamisen sijaan tekemään jotain asioille. Aloin itse samasta tilanteesa käymään salilla. Muutamassa vuodessa rakensin itselleni loistavan fysiikan. Laitoin sitten kerran kuvia vartalostani nettiin ja naisilta tuli paljon kehuja ja useita ehdotuksia tapaamisesta. Olen myös samaisilla sivustoilla nähnyt sellaisten naisten kuvia, jotka ovat pudottaneet painoaan merkittävästi (heillä on ollu vertailukuva vanhasta tilanteesta). Ero ennen-jälkeen on kuin yöllä ja päivällä. Pyöreistä pallukoista on tullut todella kuumia mimmejä. Pystyt kyllä samaan, mutta sinun on vaan löydettävä motivaatio mielestäsi.

    • hfddsf

      Laihduta tai muuta jenkkeihin missä muita läskejä kyllä piisaa pareiksi.

    • yksin kotona

      Mä olen aika kateelline mun veljelleni joka on seurustellut 6 vuotta ainakin yhen laihan kivannäköisen muijan kanssa. Veljeni muija on 70 kg ja veljeni painaa 120kg lähemmäs. Et on siinä eroa. Tosin veljeni ei ole harrastanut liikuntaa 20 vuoteen ja tupakki ja alko on maistunut viime vuosina joten painoo on tullut lisää.
      Itse olen n 80 kg ja salilla käyn 4-5 kertaa viikossa ja olen pelannut salibändyäkin 20 vuotta joten sanoisin olevani aika hyvässä kunnossa. Alkoa en juo useesti todellakaan ja tupakkia en ole ikinä polttanut. En usko et naiset siltin kiinnostuu minusta. Ei ole vuosiin kiinnostunut vaikka mielestäni olen ihan hyvä mies jollekkin

      • Näin on

        Vähennä sitä kuntosalilla käyntiä saat jotai muutakin sisältöäsi elämääsi.


      • yksin kotona
        Näin on kirjoitti:

        Vähennä sitä kuntosalilla käyntiä saat jotai muutakin sisältöäsi elämääsi.

        Mä vähennankin kun se menee 2 viikon päästä kiinni kesäksi, kun siel on joku remontti. Sit onkin sormi suussa et mitä tehdä.


      • ...

        Kun luin ton viimeisen lauseen niin hymy nousi kasvoilleni. Olet varmasti saalis ja hyvä mies. Moni nainen ottaisi sut mielellään, mikä siinä on ettette kohtaa? Nykymaailmassa ihmiset ei uskalla vaan lähestyä? Se on surullista, olisi ihanaa että jokainen joka haluaa kohtaisi jonkun..


      • 17
        yksin kotona kirjoitti:

        Mä vähennankin kun se menee 2 viikon päästä kiinni kesäksi, kun siel on joku remontti. Sit onkin sormi suussa et mitä tehdä.

        Mikset mene tanssikursseille ja kuluta aikaasi siellä, jos niistä ympyröistä ei muijaa irtoa niin on se vain kummaa.


    • toinenbuldoggi

      "Näytän ihan bulldogilta ja jatkuvasti vihaiselta/vittuuntuneelta tämän takia. "

      Et ehkä usko, mutta sun teksti on kuin omasta päästäni!

    • 5y45y

      Mene kauneusleikkaukseen, jos tosissaan on näin että ulkonäkösi on niin huono. Ja jos et ole valmis edes vaivautumaan laihduttamaan niin turha niistä liika-kiloista on itkeä. Ei se ole helppoa mutta sen arvoista.

    • paavåt

      Vähempikin "rumuus" riittää nykyään siihen, ettei seuraa tule. Sori jos mä vaikutan töykeeltä, mut niin se vaan menee. Mulla on kulmakarvat kuin kotkalla tai Angry Birdillä, mikä yhdessä "sosiaalisen taitamattomuuden" ja muiden (yleensä täysin käsittämättömien) syiden kanssa johtaa siihen, että sinkuksi jäädään.

      Toisinaan mieleni tekisi tuhota muilta se ilo, jonka he ovat saaneet paljon vähemmällä kuin jolla saan itseni enää nostettua sängystä. Lopun kruunaakin yksi tekijä, mikä vähentää seurustelutodennäköisyyttä ylitse muiden: mieheksi syntyminen.

      Se, miten tämän kaiken sitten hyväksyy tai jättää hyväksymättä (mikä mielestäni on ymmärrettävämpää, koska ihmisestä ei toinenkaan ihminen ota selvää), onkin omalla vastuulla. "Omana itsenään" eläminen on yksi pahimpia kusetuksia, joihin olen törmännyt. Oikeasti pitäisi olla joku muu, mutta mikä ja miksi!?

    • sanon vaan

      Mee johonki kauneushoitolaan ni ne kyllä leikkaa sun kulmakarvat siistiksi. Sun kulmakarvat ei ole mikään todellinen ongelma.

    • siistotajookosta

      Ei tosiaan ihme jos sulla on hiljaista miesmarkkinoilla, kun et itse kelpuuttaisi itseäsi kumppanikseksesi. Jos sanot olevasi ylipainoinen ja et-niin-hyvännäköinen, niin silloin kumppanisi pitäisi kelvata sinulle myös vastaavanlaisena. Jos taas tämä ei sulle kelpoo, niin heitäpä sipsipussit roskiin ja eikun pyöräilemään/uimaan joka päivä koko kesän ajan, ja sitten retryämään. Tai sitten voit vaikka lakata valittamasta?

      Musta on pöyristyttävää että ihmiset jotka valittaa omasta rumuudestaan/lihavuudestaan ei silti voi hyväksyä samaa muille. Eikös kuitenkin se sisäinen kauneus jne...?

    • n__26

      "Ja tämä kai se todellinen ongelma onkin - en pysty pakottamaan itseäni ihastumaan rumiin miehiin. Kumpa kykenisinkin tähän niin ei olisi mitään ongelmaa. Etsisin jonkun 30 vuotta vanhemman, 300 kilosen miehen ja eläisimme onnellisina elämämme loppuun asti.

      Miksi luonto ei hoitanut asiaa niin että rumat himoaisivat rumia? Miksi mekin haluamme ainakin ok-näköisen kumppanin, kun emme sellaista saa?"

      Älä hätäile kultaseni :) Itse olen kaunis nainen ja seurustellut ennen vain komeiden miesten kanssa, rumia en kahta kertaa katsonut. Kyllästyin kuitenkin siihen ettei komealle miehelle riittänyt vain yksi kaunis nainen vaan hän halusi saada kaikki kauniit naiset.
      Ystävystyin hetken sinkkuna ollessani erittäin mukavaan "rumaan" mieheen, jonka kanssa en olisi voinut ikinä kuvitella seurustelevani. Kuitenkin, vietimme yhä vain enemmän aikaa yhdessä ja mies oli hyvin ihastunut minuun. Itsekin sitten vähitellen aloin pitää hänestä muutenkin kuin kaverimielessä ja tässä sitä ollaan, jo viisi vuotta yhteistä taipaletta "ruman", mutta niin ihanan miehen rinnalla :)

    • makunsa kullakin

      Tiedän muuten yhden pariskunnan, jossa on ruma lihava nainen ja komea treenattu mies. Eivät kaikki miehet tykkää laihoista :)

    • 776rhn5f5

      "Miksi luonto ei hoitanut asiaa niin että rumat himoaisivat rumia? Miksi mekin haluamme ainakin ok-näköisen kumppanin, kun emme sellaista saa?"

      Niinpä niin. Jos todella haluat miehen itsellesi, tulisiko sinunkin madaltaa rimaasi? Ulkonäöllisesti kovin epäsuhtaiset pariskunnat näyttävät lievästi sanoen hassuilta yhdessä. Tässä yhteiskunnassa kun tuntuu menevän niin, että rumat rumien kanssa ja kauniit kauniiden kanssa. Jos todella haluat miehen, kelpuutat sen oikean, oli hän minkä näköinen tahansa. Sitä paitsi, on luonnollista, että ihminen haluaa mahdollisimman kauniin kumppanin. Evolutiivisesti on todettu, että mahdollisimman symmetriset ja viehättävät piirteet kielivät hyvistä geeneistä ja terveydestä tms...

    • Beauty is subjective

      Hassua mulla on nuo kuvailemasi kasvonpiirteet ja mua on monet kehuneet kauniiksi!! ;D Kauneus ON katsojan silmissä, ei suotta tuota sanontaa hoeta joka paikassa :))

    • Beauty is subjective

      Mulla on nuo sinun kuvailemasi piirteet ja mua on monet kehuneet kauniiksi :D Kauneus on näköjään katsojan silmissä.

      • Beauty is subjective

        Hups kirjoitin saman viestin kahdesti, ensimmäinen ei nimittäin näkynyt äsken :D


    • just joo

      Ai, naisetko rimaa madaltavat. Ei ne tee sitä kun joku voi nähdä ne ruman miehen kanssa kaupungilla. Naisilla on ennakkoluuloja ihan liikaa,

      • Facts are facts

        Kukaan nainen ei haluaa rumaa miestä, ei vaikka olisi itse minkänäköinen hyvänsä, se on fakta. Ei sellaisen ihmisen kanssa pysty olemaan josta ei viehäty millään tavalla, kuulostaa tosi karulta mutaa tottahan se on!


      • yksin kotona
        Facts are facts kirjoitti:

        Kukaan nainen ei haluaa rumaa miestä, ei vaikka olisi itse minkänäköinen hyvänsä, se on fakta. Ei sellaisen ihmisen kanssa pysty olemaan josta ei viehäty millään tavalla, kuulostaa tosi karulta mutaa tottahan se on!

        Niin just. Sen takia meikäläiseen kukaan ei halua ikinä tutustua. Ei edes rumat naiset.


    • m855

      Näin miehen puolena voin sanoa että tosi harva nainen on ruma jos kroppa on kunnossa, harmi että oot niin laiska. Omalla kullallani on vino pottunokka, koskaan ei oo pätkääkään haitannu, pitkät hiukset, timmi kroppa ja valloittava hymy vie kaiken huomion.

      Laita vähän yritystä itsees ja laske vähän rimaa niin kyllä siitä hyvä tulee. Lenkille vaan, naamakin vois roikkua vähemmän jos laihtuisit, tihrusilmät voi peittää laseilla, ei mitään pyöreitä potter rillejä vaan kulmikkaat luonnetta antavat mustasankaiset lasit.

      Ihminen voi rakastua melkeen kehen tahansa kunhan antaa tilaisuuden, rakkaus kun on sokea niin ei se ulkonäkö sitten paljoa paina. En tietty tarkota että ekan vastaantulevan pultsarin otat matkaan, mutta jos kelpuutat vaan david beckhamit niin oot itse oman yksinäisyytesi luoja.

    • Tuomasveturi123

      Kyseessähän on vain ulkonäkö. Ulkokuori. Seurustelisitteko itse jonkun kauniin kanssa, joka on luonteeltaan aivan hirveä? Vai sellaisen kanssa joka on "ruma" , mutta jolla on hyvä sydän?

      Emme voi sanoa että mikä TODELLA on kaunista tässä maailmassa. Joku on vaan määritellyt että tämän ja tuon näköinen on kaunis bla bla bla. Aivan älytöntä.

      Ja turha ruveta muuttamaan itseään jonkun muun takia. Nykyisin on paljon naisia (ja miehiä) jotka elävät sinkkuina ja neitsyinä koko elämänsä, ja he hyväksyvät sen. Niinkuin joku jo mainitsikin niin monet löytävät elämän iloa harrastuksista tai matkustelusta. Jotkut seikkailevat koko elämänsä.

      Ennen kuin voi rakastaa muita niin pitää rakastaa itseään. Monesti koetaan että me emme ole "hyväksyttäviä", jos meillä ei ole mies/naisystävää.
      Suhteessa tunnemme itsemme rakastetuiksi, mutta entä sitten kun tapahtuukin ero? Ei ole taaskaan mitään, mikää saa tuntemaan itsensä rakastetuksi. Joten Mielluummin kannattaa opetella rakastamaan itseään ensin. Jos hyväksyy itsensä, ei itsetunto riipu jostain toisesta.

      Oli vähän epäselvästi selitetty. : )

      mutta niinkuin Dr.phil sanoi: Mieluummin onnellinen yksin kuin onneton seurassa.

      Tsemppiä! : )

    • What is beautiful?

      Tunnetko itsesi rumaksi vai oletko muka oikeasti ruma? Nimittäin on vaikea meidän muiden palstalaisten tietää miten on asian laita oikeasti. Tiedän monia oikeasti hyvännäköisiä ihmisiä jotka tuntee itsensä suoranaisesti rumaksi, onhan tämä nykymaailma pinnallinen paikka, kaikilla on valtavia ulkonäköpaineita ja kohtia kehossaan ja kasvoissaan joista ei pidä. Ja nuo piirteet jotka luettelit ne eivät vielä tee kenestäkään rumaa, vaan se ratkaisee miten ne kasvojen osat sopii toisiinsa, ilman kuvan näkemistä on hankala sanoa yhtään mitään. Sitten taas tiedän monia joilla on päinvastaiset piirteet kasvoissa kuin sinulla ja osa on jopa rumia suoraan sanottuna, että kaikki ei vaan ole niin mustavalkoista.

    • tyuiytr
      • gsdfds

        No ei vittu kiinnosta..


      • Saatan nyt riittää!!

        Saatana usko jo että ketään ei kiinnosta mikään vitun ilmainen vammainen paska hedelmäpeli, tämä tyyppi mainostaa tätä juttua joka osiossa täällä suomi24.lla!! Vittu että menee hermot, lopeta jo!


    • rrrrealisti

      Menet vaan lomalle Gambiaan - kohta on komea alkuasukas kainalossasi ainakin vähän aikaa.

      Jotenkin ärsyttää nämä kommentit joissa kehotetaan menemään kuntosalille tai vastaavaa. Joku kuuluu aina siihen sanotaanko rumimpaan viiteen prosenttiin, eikä sille voi mitään.

      • No wonder

        Ole vaikka rrrrrealisti mutta totuus on se että me muut emme voi tietää on AP oikeasti ruma vai TUNTEEKO itsensä rumaksi, näillä kahdella asialla kun on aika vitun iso ero, sori karkea kielenkäyttöni. Moni aivan helvetin hyvännäköinen nainenkin tuntee itsensä rumaksi? Ja miksikö? Nykyään vallitsevien epärealististen ja sairaiden kauneusihanteiden takia. Ja sitten joillakin ihmisillä on tapana vertailla itsään jatkuvasti muihin eikä osata olla tyytyväisiä siihen mitä on. Siinä muutamia syitä. Vastikään oli tutkimus ja sen mukaan yli HUOM yli 90% naisista tuntee itsensä rumaksi, votko kuvitella. Jättävät jopa työnhaun sen takia väliin koska tuntevat itsensä rumiksi, tämä myös vaikeuttaa sosiaalista kanssakäymistä ja ihmissuhteita. Sairasta eikö?


    • homo-kersa
    • ...

      Kehitä täysin poikkeuksellinen, tuore hälläväliäasenne! Käännä "rumuus" voitoksi ja hurjaksi luonteeksi! Käännä huomiosi maailmaan, ryhdy uteliaaksi tutkijaksi. Ala harrastaa syvänmerensukellusta. Tee jotain, mitä et ole ennen uskaltanut! Kohta ilmestyy kannoillesi miehiä, jotka ihmettelevät, mitä se oikein puuhaa, ja tahtovat päästä mukaan hauskuuteen.
      Minä unohdin rumuuteni, kun oli niin paljon kiinnostavia asioita. Sitten ilmaantui miehiä, jotka eivät olleet samaa mieltä siitä rumuudesta.Olen niin onnellinen, kun saan vielä elää ja tutkia maailmaa ja asioita. En katsele peiliin ja mieti itseäni juurikaan. Ja helkkari, en lainkaan usko tuota kun väität, että olet ruma.
      Ei muuta kuin iso vaihde silmään ja täyttä vauhtia eteenpäin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      79
      1879
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1206
    3. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1084
    4. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      17
      1074
    5. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      271
      907
    6. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      906
    7. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      62
      829
    8. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      819
    9. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      212
      794
    10. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      66
      766
    Aihe