Raikun lentomaksut

Rita

Sain visa-laskun jossa ryan oli veloittanut sovitun lentomaksun. Yllätyin kun samalle päivälle oli Bravofly veloittanut 35,70e joka ilmeni visa-laskussa erillisenä veloiituksena.. Tätä summaa ei näy lentolipussa. (lennon paluu oli 16.5)
Mikä ihme tämä Bravofly comAGP turku 35,70 on? Onko kellään käynyt samoin?

20

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RYR

      Ostit siis todennäköisesti välittäjältä eikä suoraan Ryanairilta. Sen kanssa or Ryanair pitkään taistellut ja jopa yrittänyt kieltää välittäjiltä omien lentolippujen myynnin. Ryanairin mielestä tämä on edelleen laitonta, vain he itse saavat myydä omia lippujaan ja ainoastaan www.ryanair.com sivuston välityksellä.

      Jkv. tietoa Ryanairin oikeustaisteluista mm. tässä: http://www.ryanair.com/en/news/ryanair-wins-screenscraper-high-court-action (englanniksi).

    • siisiitop

      Hah, siitäs sait, tyhmyydestä sakotetaan!

    • Rita

      Ostin lennon suorraan ryanin sivuilta, en muualta. Tyhmä en ole vaan veloitus on laiton.. En löydä Bravofly meiliosoitetta, vaan puhnumero. Onko kellään meiliä???

    • bravofly
    • Rita

      Kiitos, tulin lennolta 16.5. Visa laskussa Ryan veloittanut lennon oikein mutta Bravoflyn laskutusta visalaskussa en ymmärrä. Mitään lisäpalveluita en ottanut , en edes piriority boardingia.
      Nimenomaan Rakulta varasin lennon. Molemmille löytyy vaan puhelinnnumerot, laitan luottokunnan selvittämään asian.

    • bravofly

      Vai oliko näin: Etsiskelit eri firmojen lentoja vertailusivuston avulla, luultavasti oli tämä juuri bravofly. Valitsit Ryanairin lennon, bravofly kysyi luottokorttitietoja ja ohjasi sinut eteenpäin, varsinainen lippu tuli ryanairilta. Palkkio lennon löytämisestä meni bravofly:lle. Miten muutoin olisi se saanut luottokorttitietosi? Ryanair ei käytä bravofly:n palvelua makasamiseen.

    • Rita

      Kuten sanottu, tilasin lennon Ryanin sivuilta:) Ryan oli veloittanut visalta oikean summan. Jos olisinkin mennyt bravoflyn sivuilta tilaamaan eiköhän se olisi veloittanut lennon ja välityspalkkion ja antanut raikulle omansa. Näin se toimii jos esim risteiloyn tilaan s-matkoilta. Ei laskussa ole muuta kun s-matkat.

    • bravofly

      Okay. Jostain se bravofly on kuitenkin Visa-korttisi tietoja saanut. Ei Ryanairilta, koska yhteistyökumppani se sille EI OLE, lähinnä pahoja vihollisia.

      > eiköhän se olisi veloittanut lennon ja välityspalkkion ja antanut raikulle omansa.

      Juu, olisi näin tehnyt, jos tämä Bravofly olisi Ryanin liittolainen. Raikku yrittää kuitenkin kaikkea mahdollista, ettei tämä välitys onnistu. Bravofly ei voi sinua edustaa, koska sen omat ostoskanavat on Ryanair yrittänyt sulkea, mutta vain osittain on siinä onnistunut.

      Bravofly on nimetty Ryanairin viholliseksi mm. tässä: http://www.ryanair.com/en/news/improved-site-security-protects-consumers

      Sen vuoksi Ryanairin kaikkia asiakkaita on häirinnyt ns. "Captcha" koodisivu, mm. Bravofly:n häätämiseksi. Suoja ei ollut riittävän tehokas, jouduttiin lopettamaan.

    • Rita

      Sain meiliosoitteet molemmille kaivettua. Raikku vastaa 48 tunnin sisällä. Bravofly ilmoittaa maksun palvelumaksuna, Ryan airin varauksessa ei bravoflyta ole missään. Sitä vastoin jos lennon varaa ryanair/bravofly.com kautta on palvelumaksu selkeästi esillä 13e/henkilö. Missään tositteissa jotka tulivat raikulta ei näy bravoflyn palvelumaksua 35,70. Se vaan tuli visalaskuuni noin vain. Jatkan kirjeenvaihtoa ja jokin kopioimislinkki on bravoflylla sillä kuin muuten ovat visakortin numeron saaneet. Tosi yllättävä juttu, halpalentoyhtiöillä en ole vastaavaan törmännyt.. Tähän summaan en kuole, meni kuitenkin luottamus.

      • FLY HIGH

        VISALASKUSTA ILMENEE KENELTÄ VELOITUS ON TULLUT....KYSY LUOTTOKUNNALTA VELOITUSTIEDOT


      • HEI JAA

        DONKKI ....LENTOLIPUT OVAT TULLEET BRAVOFLYN RYANAIRILLE ILMOITTMAAN OSOITTEESEEN....BRAVO FLY VÄLITTÄÄ OHJELMAN KAUTTA OSOITE JA MAKSUTIETOSI RYANIN JÄRJESTELMÄÄN JA RYAN AIR EI EDES TIEDÄ KENEN KAUTTA NE TULEVAT


      • HEI JAA

        OLET VÄLITTÄNYT MAKSUTIETOSI BRAVOFLYL:LLE JOKA ON SIIRTÄNYT NE EDELLEEN RYANIN LASKUTUSJÄRJESTELMÄÄN

        MUTTA BRAVOLTA VISA VELOITUS MENEE LUOTTOKUNNALLE


    • RYR

      > Bravofly ilmoittaa maksun palvelumaksuna

      Juuri näin, Bravofly. Bravofly on laiton myyjä, mikset ole ostanut suoraan Ryanairilta, älä syytä lentoyhtiötä.

    • ei palvelumaksuja

      Me ostimme Raikun lippumme suoraan Raikun sivuilta, maksoimme siitä mitä tilasimme (mm. matkalaukut ruumaan jne). Mitään ylimääräisiä veloituksia ei Visalaskuun tullut.

    • opserveri

      SIIS KERTAUSTA

      Kun haluatte lentoliput ryanilta, Estonian Airilta, Wizziltä, Norwegianilta, Air balticilta niin menkää näiden lentoyhtiöiden OMILLE sivuille ,,,EI HAKUKONEIDEN kautta


      saatte liput ilman ylimääräisiä nettimatkatoimistomaksuja....

      hyvä hakukone

      www.vertaa.fi
      www.poptravel.fi

      • opserveri2

        HAKUKONEET antavat usein nettimatkatoimistojen hintoja, joissa ei MUKANA
        PALVELUMAKSUJA


    • eevala

      Et ole ainoa! Tänään huomattiin sama, lentojen varmistus tuli Bravofly:lta vaikka lennon varaus oli tehty nimenomaan Ryanairin sivuilta. Ei ole ensimmäinen kerta, kun raikun lentoja varaan, eli ihan normaalit kysymykset esitti kuten ennenkin. Nyt Bravofly on jotenkin päässyt väliin ja ottanut välistä maksua. Miten teidän lentojen kanssa kävi? Saitko sähköpostilla ketään kiinni ja saitko rahoja koskaan takaisin?

      • Mimmuli23

        Sama juttu täällä... Varauksen tein Ryanairin sivulta suoraan - ja varmistus tuli Bravoflylta... Eikä myöskään ollut eka kerta, kun Ryanairin sivuja käytän.. Eka kerta meilläkin kun näin kävi. Laitoin heti viestiä Luottokuntaan ja pankille..Katsotaan, kuinka käy..


      • erwerewrewtrtertr
        Mimmuli23 kirjoitti:

        Sama juttu täällä... Varauksen tein Ryanairin sivulta suoraan - ja varmistus tuli Bravoflylta... Eikä myöskään ollut eka kerta, kun Ryanairin sivuja käytän.. Eka kerta meilläkin kun näin kävi. Laitoin heti viestiä Luottokuntaan ja pankille..Katsotaan, kuinka käy..

        Aika uskomatonta, minä peruisin heti matkan.

        En ymmärrä mitän Bravofly voisi päästä väliin, jos on kirjoittanut selaimeen ryanair.com ja tilannut sieltä normaalin systeemin mukaan.

        Muistakaa muuten, että mikään bookryanair tai vastaava ei ole Ryanair


      • - a
        erwerewrewtrtertr kirjoitti:

        Aika uskomatonta, minä peruisin heti matkan.

        En ymmärrä mitän Bravofly voisi päästä väliin, jos on kirjoittanut selaimeen ryanair.com ja tilannut sieltä normaalin systeemin mukaan.

        Muistakaa muuten, että mikään bookryanair tai vastaava ei ole Ryanair

        https://www.bookryanair.com itseasiassa on ryanairin lipunmyyntipalvelin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe