Seksi raskaana olevan kanssa

Kaikella kunnialla

Tuntuu kuin nussisi rantapalloa. Saa pelätä että puhkeaa ja on samanlainen fiilis.

137

8438

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jappe,,

      Raskaana oleva nainen on varsin halukas, hormonit lisää haluja. Mun mielestä raskaana oleva nainen on seksikäs, eikä mua haittaa iso masu vaan siellä on uusi elämä mikä on arvostettavaa. Pimppi on vähän tavallista märempi aina raskaana ollessa joten voi olla joustavampi. Sekin johtuu hoemooneista. Mutta kyllä maistuu :P

      • Monella sama.

        Ei päde kaikkiin naisiin. Esim mä en ollut raskaana ollessa yhtään halukkaampi.


      • mk

        Olen samaa mielta ja naiseni aikoinaan oli aina valmis seksiin kun oli raskaana ja sillähän se synnytytskin laitettiin alulle eli edellisenä iltana naistiin ja sureevana päivänä lapsi syntyi ja kivaa oli.


      • Anonyymi

        Minun naapuri on raskaana aikaiso vatsa, Sen mies on komennuksella, Tuli vastaan portaissa ja kantoi jotain laatikkoa, autoin sen kanssa sisälle asti, hieroi selkäänsä kun keitti kahvia, kerroin kuinka nätti on raskaana oleva nainen, nauroi mitä se poikamies himoitsee raskaana olevaa silitin vatsaa on se vaan Mirva antoi silitellä jatkoin pepulle ja rintoihin katsoi silmiin ja kertoi että haluttaa kyrpää koko ajan, nauroimme ja joimme kahvia. Käännyin taas Mirvan puoleen ja hyväilin rintoja Mirva otti rinnat paljaaksi imin nännejä ja hieroin jo polvia Mirja levitti jalkoja että pääsen pilluun käsiksi, pillu oli erittäin märkä, nousimme ylös ja Mirva meni kontalleen silloin sain eka kerran tosi nätisti vaikka Mirva huusi pane lujaa. Olin aamu yöhön asti kuljettiin alasti huoneissa Mirva oli kova imemään kalua. Rakasteltiin monena päivänä kun vaan voitiin Halusi kontata pöydän alle ja imeä siellä. Kertoi että sen setä oli pikku tyttönä imettänyt kaluaan istuessaan pöydässä kun oli ollut viidentoista ikäinen. Ja sen jälkeen otti pojilta herkästi suihin jopa rahasta. Nytkin tuntee sairasta halua kun saa imeä pöydän alla


      • Anonyymi
        mk kirjoitti:

        Olen samaa mielta ja naiseni aikoinaan oli aina valmis seksiin kun oli raskaana ja sillähän se synnytytskin laitettiin alulle eli edellisenä iltana naistiin ja sureevana päivänä lapsi syntyi ja kivaa oli.

        Toi on tosi.Ihmettelen miksi aina odotetaan laskettua päivää ja sen ylitystä.Nainen lauetessaan rentoutuu tarpeeksi.Mut,sitä ei jostain syystä ei ymmärretä.


    • Lääkäri35v

      Ei saa harrasta, koska uusin tutkimus todistaa, että raskaana seksiä harrastaneiden lapset tuleva aikuisena riippuvaiseksi seksistä,

      • kimppapimppa

        Sinä se et ole lääkäriä nähnytkään.


    • Leppihalme

      raskaana oleva on tavallista halukkaampi joten se on mahtavaa seksiä se

      • Anonyymi

        minua auttoivat mopopojat saamaan ostokset kolmanteen kerrokseen, kiittelin ja halasin poikia toinen puristi rinnoista kysyin kiinnostaako ja paljastin rinnat molemmat puristeli kunnolla ja kehuivat käkin imeä nännejä kiivana imivät puristelin poikain kaluja. Pojat sanoi että ei ole nähneet raskaana olevaa naista näin läheltä, olin jo kiimassa ollut koko aamupäivän. Pudotin mekon pojat ihaili pyöreää mahaa ohjasin kokeilemaan pillua valuin mahlaa. Vein pojat makkariin ja levitin jalat poikien pienet kalut oli pystyssä sanoin pankaa pojat minua ensimmäinen ei kestänyt pitkään ja sain toisen päälle sekin laukesi aika nopeaa. Näytin pojille miten imetään kalua imin pienemmän kalua kutkutti mukavasti kun oli vain kärkkärin kokoinen toinen istui ja katsoi vierestä sanoin ime sinäkin, poika kumartui ja alkoi imemään menin pojan tilalle uudelleen imemään isompi nai takaa siirsin kalun pyllyn reiälle koko alapää oli limainen kalu meni hyvin sisään huusin himosta ja imin pienempää laukesin oikeasti ulisten ja sain samalla sisään nuorta spermaa pienempi tuli tilalle ja nai pyllyyn kerroin kuinka ihanalta tuntuu. Isommalla alkoi seistä uudelleen kun pienempi laukesi sisään ja jäi makaamaan ssängyn reunalle kehoitin isompaa naimaan pyllyyn kastelin kalun syljellä ja pojan pyllyn pienempi sanoi sattuu vähän kun alkoi liikkumaan kunnolla kertoi että tuntuu hyvältä Käänsin nuoremman lattialle ja annoin imeä nännejä isompi laukesi pojan sisään.
        Näin myöhemminkin poikia ja houkuttelin sisälle, kerroin saatte tehdä mitä haluatte, mutta haluaisin nähdä teidän imevän toisianne, pojat imivät ja kertoivat tekevät tätä nyt aina kun ovat toisillaan yötä välillä naivat takaa kun se oli paras asento vatsalle vuoroin pyllyyn ja pilluun oli mieletöntä saada suippoa kyrpää koko ajan . Viimmeksi kun näin heitä oli minulla vauva kärryssä. Yhdessä siirryttiin meille toinen leikki lapsen kanssa kun toinen nai nuoruuden innolla pojat oppi kyllä miten naista imetään ja naidaan laukesin ainakin kolmesti kunnolla, pojat lähti ja jäin lapsen kanssa päivä levolle ihanan turvoksissa


    • Kaikella kunnialla

      Ei se pojat aina ole raskaana oleva halukkaampi. Minun naiseni on ihan kyltymätön munalle. Raskaana se ei niin halua, mutta silti haluaa. Itse en vain uskalla naida kunnolla. Ja ymmärrän kyllä teitä luusereita, että kun naisenne ei anna, niin nythän nylkytätte ja käytätte hyväksi. Ainakaan kun itselleni nainen lasta odottaa, en koe häntä nyt haluavani, vaan minua jännittää työntää isohkoa kullia sisään.

    • peku-.-

      raskaana oleva on halukkaampi, toisilla seksuaalisuus on muutenkin voimakkaammin verissä. Märempi se pilde tosiaan raskausaikana on joten mureempi mutta niin hyvää

    • zztop.

      Ettekös pojjaatn ole lukenut että valkovuoto lisääntyy raskauden aikana joten pill u on märempi silloin. Mun mielestä seksi raskaana olevan kanssa on ihanaa. Ainoa haitta ettei kauheen lujaa voi vetää sitä herää suojeluhalu lasta kohtaan siellä vatsassa, vaikkei omasta edes ollut kyse. Pill u on hyvää raskauden aikana ja synnytyksen jälkeenkin :P
      Pointti on siinä että naisesta pitää oikeesti eikä ole pelkkä pill u.

    • Helasuo

      Mä olen samaa mieltä, mun makuun on seksi raskaana olevan kanssa sillä oon kokenut että raskaana oleva on liukas ja halukas. Kiimanen nainen on mahtava, eio mikään teinipissis jonka kanssa seksi on pelkkää seksii ja jättää syömen kylmäksi.
      Olen eronnut mutta oman exän lisäksi oon ollut raskaana olevan naisen kanssa ja jos loppuaikana on vaikee keksii asentoi, on se omasta mielikuvituksettomuudesta kiinni. takaapäin onnaa aina. Raskaana oleva voi olla tosi haluttava kun siitä ihmisestä tykkää.

    • daddyx3

      Mamma selälleen pöydälle ja panemaan! Ehkä jotain pehmustetta alle, ettei mammalla ole epämukavaa. Ei tarvitse hirveällä voimalla tökkiä perille asti. Sikiö ei siitä kärsi, mutta naista saattaa sattua.

    • Jalkanen

      Jos mä jotain naista tosiaan rakastan, on ihan sama vaikka hän olisi raskaana mulle tai jollekin toiselle jos se olis jo valmiina raskaana tavattaessa. Se ei mun rakkautta pois vie, ei olisi rakkautta jos veisi. Olen sekstaillut raskaana olevien kanssa, 3 naisesta kokemusta ja mahtavaa se seksi niiden kanssa oli. Mitä enempi naisesta tykkää sitä mahtavampaa seksi on. Ja jos vielä on kemiaa ja suuria haluja toista kohtaan niin !!!!

    • Ju lius

      Mielestäni raskaana olevat naiset ovat tavattoman kauniita. Miksi ihmeessä en haluaisi rakastella raskaana olevaa???

    • Sepe

      Sen oon huomannut että raskaana olevan pimppa on paisuneempi ja muodokkaampi ja myös märempi. Tuntuu pehmosemmalta mutta aika naiselliselta ;) Johtunee varmaan hormoneista. Oon todennut tämän saman useemman naisen kohdalla. Mutta upeita ne raskaana olevat daamit on!

    • Hakulinen//

      Voin muuten kertoo, että naisen raskaanaolo on miehen parasta aikaa. Vaimoni on harmillisen haluton yleensä, kerta viikossa riittää sille ja mulle se on ehdottomasti liian vähän. Ekan kerran saatettuani vaimon raskaaksi yllätyin täysin, vaimo oli kiimanen koko ajan. Sain 5-6 kertaa viikossa seksiä, vaimo oli halukas ja kiihkeä. Seksii tuli asennoissa mistä se ei muuten pidä, se ratsasti ja antoi takaapäin. Takaapäin on mun lemppari ja yllätti tuo raskausajan halukkuus. Poika syntyi ja paluu samaan kerran kork. kaksi viikossa, ei kiihkeyttä. Laitoin tietysti nopeaan uudelleen raskaaksi, vaimo halusi toki lisää lapsia ja nyt se on 5 kk.della raskaana ja toinen lapsi tulossa. Taas sama juttu. Vaimo on taas halukas ja kuuma kun mikä ja saan seksiä yllin kyllin, mikä on taivaallista! Olen tyytyväiosempi kun ikinä. Eilen sain kaksi kertaa mitä tapahtuu aniharvoin. Joka päivä vaimo haluaa ja liukaskin se on jatkuvasti. Kyllä ne raskaushormonit saa naisessa ihmeitä aikaan. Mun seksielämä on rapantunut 100%. Mä siis teen sille vähintään 5 lasta, raskaanaolo on meillä sellasta namia että. Vaimo haluaa ison perheen joten tämä on meen yhteinen juttu.

      • ykstypyvaan

        Hakulisella on hyvä linja:) Mun mies on antanut mulle neljä kaunista lasta ja täytyy naisena sanoa että seksi raskaana on eri kiva juttu, hormonit hyrrää, itsetietoisuus oman kropan virheistä katoaa ja hommiin heittäytyy ihan eri antaumuksella ja vapautuneemmin kuin normaalisti.
        Olen niin kiitollinen mieheni anteliaisuudesta että ajattelin itsekin olla kiltti ja pitää sitä hyvänä nyt synnytyksen jälkeenkin. Eilenkin lemmiskeltiin kolmesti vaikka kuopuksen syntymästä vasta kuukausi. Jumppakuulat ei oo vielä ihan saaneet tuntumaa sellaiseksi kuin se parhaimmillaan on, mutta huolellisella asentovalinnalla tuntui se mieskin innokkaasti nauttivan:)


      • ennmmin toiste

        Hakulinen ei vaan osaa panna. Käytät mielestäni hyväksi naistasi. Meillä nainen antaa aina vaikka kolmesti päivässä, mutta iksi en sitä raskaana ollessa hyväksikäytäkkään. Pervoa muutenkin nussia lasten läsnäollessa.


      • huhhuh
        ykstypyvaan kirjoitti:

        Hakulisella on hyvä linja:) Mun mies on antanut mulle neljä kaunista lasta ja täytyy naisena sanoa että seksi raskaana on eri kiva juttu, hormonit hyrrää, itsetietoisuus oman kropan virheistä katoaa ja hommiin heittäytyy ihan eri antaumuksella ja vapautuneemmin kuin normaalisti.
        Olen niin kiitollinen mieheni anteliaisuudesta että ajattelin itsekin olla kiltti ja pitää sitä hyvänä nyt synnytyksen jälkeenkin. Eilenkin lemmiskeltiin kolmesti vaikka kuopuksen syntymästä vasta kuukausi. Jumppakuulat ei oo vielä ihan saaneet tuntumaa sellaiseksi kuin se parhaimmillaan on, mutta huolellisella asentovalinnalla tuntui se mieskin innokkaasti nauttivan:)

        Sun mies on antanu sulle kaks vahinkoa liikaa, jos ihan rehellisiä ollaan. Etrkö muuhun pystynyt? Joku raja lapsiinkin..


      • ei aina näin

        Hyvä juttu sulle, mutta älä yleistä. Oma naiseni ei halunnut raskaana ollessaan yhtään enempää seksiä kuin ennenkään, ehkä jopa vähemmän.


    • Ju lius

      Hakuliselle ollaan selvästi kateellisia! Hakulinen pääsee nauttimaan hyvästä' seksistä, huonomminkäyville se on kateuden paikka.

    • Juzzi//

      Että alottaja on tyhmä kun saapas. Että on olemassa ihmisiä jotka ei tiedä mikä Nainen on ja miten hurmaava olento nimeltä nainen ja etenkin Oikea Nainen on.
      Olettekos ajatellut asiaa naisen kannalta. Mietitäämpä: vaimoni sai ekan lapsemme 3 vuotta sitten. Synnytys oli vaikea monin tavoin. Kivut valtavat ja repeämät isoja ja pahoja. Oletteko ajatellut miltä naisesta tuntuu maata siinä juuri synnyttäneenä, jalat levällään pimppi aukinaisena, revenneennä ja riekaleina monen ihmisen hoitohenkilökunnan ja isän tuijotettavana. Tai miltä tuntuu saada iso lapsi ulos pimpistä niin että liha repeää? Miltä tuntuu kun isot repeämät ommellaan ja hoitoväki ompelee jalkojenväliä? Vaimoani ommeltiin 1.5 tuntia, mutta kun näin hänet siinä rikki ja alasti tajusin miten paljon häntä kunnioitan ja rakastan, haavoittuneena vielä enemmän rakkauteni tuli esiin. Jälkitarkastuksessa 6 viikon päästä nuori mieslääkäri totesi kylmästi tutkittuaan ja paineltuaan vaimoani aroista paikoista, että "kovan venytyksen on vagina kokenut". Joo sen me molemmat tiesimme ja toinen kokenut omissa nahoissaan. Olisinpa tajunnut huutaa ajatukseni ääneen; eilen laukesin ihanan vaimoni sisään ja huusin samalla hänen nimeään.
      Tai että synnytyksen jälkeen naistani rakastellessani en miettinyt oliko hänen pimppinsä samankokoinen vai ei, vaan mietin miten miten olisin tarpeeksi hellä ja saisin hänelle hurmaavan nautinnon aikaiseksi.
      Jotkut miehet ovat kuin eläimiä mittiessään raskaana olevan naisen rantapalloksi kuten aloittaja tai haukkuessaan synnyttäneitä naisia, jotka ovat tehneet ihanan ja epäitsekkään työn toisen ihmisen luomiseksi maailmaan. Tälläiset tunteettomat arvostelijat eivät ole tarpeeksi koskaan rakastaneet ketään eikä varmaan pysty rakastamaankaan.

    • tiedetään joo

      Luuserit panee raskaana kuin kanit, kun akka ei muuten anna onnettomille!

    • Jelppu

      Juzzille kiitokset kommentista, joka oli erittäin piristävä ja oikeamielinen kannanotto ja tuo esiin toista puolta asioista. Kirjotuksestasi näkee mitä on kun on lämmin ja rakastava ihminen. Ihminen joka OSAA rakastaa.

    • Milla

      Kiitos Juzzi näkee että rakastat naistasi

    • eivittusentää..

      ei kai miehet sinne kohtuun asti sohi?? DD

      • netissä isot jormat

        Jos nettisenttejä uskominen, niin sohii ne..Näillä nettisenteillä kullinpää näkyy naisen suusta ja kyrvänvarsi soutaa lapsen naaman edessä.


    • Eetu

      Voi pojjaat, seksi raskaana olevan kanssa on maukasta, erittäin loistavaa. Nainenhan on kiimaisempi ja aktiivisempi kun koskaan kiitos hormoonien. Lisäksi naisessa on pehmeyttä ja äidillisyyttä, ne silittelee ja koskettelee enemmän. Käy mulle kiitos. Pimppa on tosiaan märempi mutta mikäs siinä, on valmis ottaan mut vastaan. Raskaana tai ei kunhan on sen naisen kanssa kenestä välittää oikeesti! Se on onni!

    • -Riku-

      mä pidän raskaana olevia naisia kauniina, ehkä hieman pyhinä joka laittaa kohtelemaan niitä hyvin ja avaamaan ovia ja sellaista.Vieraillekin, ei vain omalle. Mutta kauniita ne on ja naisellisia. Ja kyllä haluan seksuaalisestikin, joskin hellempi olen automaattisesti. Raskaus on iso juttu ja elämää itsessään, uuden luomista. Itse löysin raskaana olevan naisen, se lapsi ei ollut mun mutta nyt meillä on yhteinenkin ja pointti on se että rakastan juuri tätä naista.

    • Jonne..

      Kauniita ne onkin ja jos jollekin ei kelpaa raskaana oleva mimmi tai sen mielestä se muistuttaa rantapalloo niin kiitti vaan, jätä meille kenelle kelpaa. Raskaana oleva nainen on kaunis ja haluttava ja raskaus ei ole este seksille tai muulle ihanalle ;)

    • itse faijja

      Kuka nyt omaa muijjaansa jättäis jollekin pervolle pantavaksi? Ja ensinnäkään muijja ei anna - sillä on tasoa! Sitten kunte runkut saatte naista ja jos teillä tulee mulkusta muuta kuin kuumaa ilmaa, eli saatte jonkun polon tiineeksi, niin tulkaa sitten puhumaan. Tehän nyt naitte vaikka naapurin issaa jos se antaa. Luuserit!

    • Julle``

      Kaikilla raskaana olevilla ei oo puolisoo tai sitten ne on eroomassa. Joka tapauksessa jos nainen olis raskaana se ei olis este millekään, isä on se joka lasta kasvattaa ja sen kanssa elää ei ns biologinen siittäjä. Mä ainakin ryhtyisin isäksi jos tarpeeksi tykkäisin naisesta. Ei nää jutut tarkota että naisi raskaana olevia naimisen takia vaan raskaana olevissa on jotain erityistä kauneutta, se vaan on niin vaikka nainen on tavallista pulleempi mahan kohdalta, se ei kauneutta vähennä. Sitäpaitsi seksi on hyvää raskaana olevan kanssa. Siitä on hyvä kokemus, vaikkei enää ollakaan yhdessä. Naisen haulukkuus oli upeeta.

    • Late- - -

      raskaana oleva nainen ON kaunis.

      • Emäntä paksuna

        On se kaunis ja sexy, mutta oman laosen läsnäolo siinä on se juttu. Ehtiihän tuota naida kun lapsi syntyy!


    • Miksu¤79

      Vähän ylempänä oleva Juzzin kommentti on faktaa ja oiva näkökulma asiaan. Olen pohtinut miten naisia kehdataan haukkua täällä isopimppisiksi, löysiksi ja ties miksi, vaikka toinen tekee sellaisen työn -synnytys- mitä mies ei pystyisi vaikka voisi tekemään-on liian itsekäs siihen-. Synnytyskipu on taatusti valtava, ja synnytettyään ei voi olla kivaa maata pimppi isoksi venyneenä ja seinämät revenneenä siinä jalat levellään huoneessa missä ravaa ihmisiä, 1-2 kätilöä, lääkäri, opiskelija ja avustaja ja isäkin vielä. Miten voi haukkua naista, joka on luonut ihmeen, lapsen tai miten mies voi miettiä tallaista naista pannessaan, onko pimppi sopivan kokoinen? Eikö itsekkyydellä ja törkeydellä ole rajoja. Nähtyäni nuoren vaimoni synnytyksen kokonaan, ne kivut ja isot repeämät arvostin vaimoani enemmän. Ei ollut kiva nähdä toisen kärsivän ja pimpin repeävän melko pahasti. Tai miten isoksi se venyy kun lapsen pää tunkeutuu ulos. Silti tämä on niin luonnollista ja aitoa ja erittäin kaunista, elämää parhaimmillaan. Entistä enemmän haluaisin vetää turpiin naisten arvostelijoita tai niitä jotka kutsuu naisia huo*aksi, vain omaa katkeruuttaan ja siksi ettei asiat mene oman mielihalun mukaan. Naisen elämä on lopulta kovempaa kun meidän miesten, oma 10 vuotta nuorempi vaimoni kärsii laskeumasta jo nuorena, joka oli synnytyksestä aiheutuva vaurio. Itse olen tyytyväinen seksiin, se on ollut hyvää synnytyksen jälkeenkin.Nimimerkille emäntä paksuna sanoisin, että älä heitä raskausaikaa hukkaan, ja odota naimista vasta synnytyksen jälkeen. Raskausajan seksi on loistavaa ;). Oma vaimoni oli halukas, innokas ja märkänä koko raskauden ajan!

    • Ilari"

      Seksi raskauden aikana on hurjan hyvää mutta miksi ylipäätään odotetaan että naisen pitäs palautuu synnytyksen jälkeen yhtä tiukaksi kun aiemmin? Kai nyt synnyttämättömillä ja synnyttäneillä jotain eroo on? Miettikää kuinka iso vauva on tuleen sieltä emättimestä ja kuinka paljon se joutuu venyyn. Ei se voi samaksi palautuu vaikka kuinka jumppais ja mitä. Uskon toki että seksi on hyvää synnyttäneiden kanssa,m ei se koosta ole kiinni vaan kahden ihmisen yhteistyöstä, halusta ja kemiasta. Mutta kyllä nainen on erilainen ja kypsempi ihminen kun on kokenut raskauden, synnytyksen, ja ollut äiti. Eikö se oo tärkempää kuin emättimen koko?

    • Aro,.,

      Raskaana olevien naisten pildet on turpeempia, sellaissia paisuneempia ja muodokkaampia ja märempiä kun tavallisesti. Toiset tykkää märistä toiset ei. Häppärit on kanssa paisuneemmat ja isommat kun tavallisesti ja se on suuri ilo silmälle. Kauniimpia raskaana olevien pildet on naisellisten muotojen ansiosta.

      • Runkkaa vaan rauhassa...

        Voi ku saisit sinäkin joskus...


    • Einari///

      Siittä mä kanssa justiin tykkään, kun avokin pimppa oli raskauden aikana tosi paisunut ja muodokas, tuli pimppa paremmin esiin. häppäritkin kasvoi ja oli sitten paljon enempi mun mieleen, sellaset seksit ja hotit näkyvät pikkuhäppärit näky heti kun pimppaa vilkasikin. Tosi seksikäs on raskaana olevan pimppa.

    • Eka*

      Mehevimmillään se Pill* on juuri raskauden aikana, häppärit taivaallisen esillä, sulosena töröttää esillä, nams! Tissit on toiset, ne kasvaa jo raskauden aikana isoiksi ja meheviksi, isot tissit on niin jees. Pill* on raskauden aikana toisinaan liian liukas, tuntuma hieman heikkenee mutta raskaana oleva on aika peto kun on niin halukas ja eroottinen. Pill* on mehevänä kuvankaunis, naisellinen ja pää sekoo ihaillessa.

      • Hohohhhohhooio

        Runkkarit nyt nai vaikka naapurin kissaa jos se antaa.


    • Tumppi//

      Ehkä runkkarit nai, mutta mä rakastan raskaana olevaa naista. Ja raskausaikana pilde on kauneimmillaan, se on fakta!

    • Kalle

      Murea ja parhaan näkönen pil-lu on juuri raskausaikana kun on paisuneempi. Linkin kuvat todellisia ja hyviä. Nauttikaa näystä jos voitte, tai saatte petiinne raskaana olevan jos oma ei ole tiinenä.

    • Jore*

      mä seukkasin kerran raskaana olevan naisen kanssa, lapsi ei ollut mun mutta rakastin tulisesti sitä naista. suhde kaatu, nainen lemppas mut ja mä raskastan sitä vieläkin tänä päivänä. seksi oli ihan parasta vaikka se oli raskaana ja iso vauvavatsa,
      pillukka oli kyllä kaunein näkemäni: upeat näkyvät pikkuhäppärit ja naisellinen pillukka, sellanen muodokas

    • Lehtinen,,

      Mun mielestä kansa p illu on parhaimmillaan raskausaikana, kiimainen ja muodokas.

    • Samppa¤

      http://www.uniquesexycash.com/fhg/usg/cheryl02/14.jpg
      http://www.midnightpussy.com/galleries/scla/jencapone5sckpr/004.jpg
      http://www.uniquesexycash.com/fhg/usg/bonnie02/06.jpg
      http://www.bravoporn.com/crimgs/galleries/23470/big_c3c8ba35.jpg

      Pimppa on kyllä naisellisempi ja kauniimpi raskausaikana. Tissit on isommat, mikä on ihanaa mutta nännipihat kasvaa isommaksi ja nännit suurenee turpeiksi, mikä ei niin kaunista ole, pienet nipukat isoissa tisseissä on kauniimmat. Mutta raskaana tai ei niin pääasia on että rakastaa sitä naista kenen kanssa on.

    • Jarkki=

      Jos pelkästä pill un näöstä puhutaan, niin sellanen häppäripillu on paras, jossa pikkuhäppärit tulee kolmisen senttiä tai enemmän sieltä ulompien välistä ulos. Siis sellanen naisellinen malli. Raskaana ollessa pill u on paisuneempi eli korostuu nämä naiselliset muodot. Mutta raskaana tahi ei niin mitkään yhden illan panot ei anna mitään muuta kun seksuaalisen helpotuksen ja arvostan paljon enemmän naisia, jotka ei anna heti koska tulee olo että siltä saa kaikki helposti. Mä arvostan parisuhdetta ja haluan välittää naisesta niin että ottasin sen vaimoksi asti. Tunteet on oikeesti iso juttu, ettäa arvostaa ja rakastaa toista ja pitää naista kauniina.

    • -Ilkka-

      Mukavaa luettavaa että seksi maistuu raskaana olevan kanssa. Itse käyn kuumana ja ikävöin yhtä raskaana olevaa naista / kaunotarta johon oon syvästi ihastunut. Se tuleva lapsi ei siis oo mun mutta olisin valmis ottaan tään ihanan naisen ja lapsen jos saisin. Sillä voi hyvinkin olla ero edessä miehensä kanssa ja se voi olla mahdollista .

    • jobbe

      Kaunis on nainen alhaalta raskauden aikana, nam :P

    • Ville-Veikko two

      Oon samaa mieltä että raskaana olevien pil lu on rehevimmillään ja kauneimmillaan. Se on niin täyteläinen ja naisellinen. Rakastan naisellisia muotoja eli pil lua jossa pikkuhäppärit on "*isohkot* tai niin kun tulee sieltä pil lusta selvästi ulos. Sellanen on niin esteettistä ja kaunista. Siksi raskaana olevien pil lut ovat täydellisiä ja antavat paljon, nimenomaan sitä estetiikkaa. Jotkut ei varmaan tykkää, jos sattuvat olemaan jonkun viivapil lun ystäviä. Viivapil lut taas saa mut suuttumaan ja pettymään, niissä ei oo mitään tarjottavaa, ei edtetiikkaa ei naiseutta. Joku tyttömäisyys ei anna mitään, vaan se on NAISEUS mikä on mahtavaa.

      • Hoikkana kiitos

        Vetäkää vaan hanskaan onnettomat! Minä nain naisen paksuksi ja nain sitä kun se ei ole raskaana.


    • Samuel***

      Hoikista naisista pidän mutta siitä huolimatta raskaana oleva on mielestäni säteilevän kaunis ... ja se Pil-lu ;) Ja se iso maha on tilapäistä!

    • Jomppa'

      Siksi raskauden ajasta kannattaa nauttia kun se on tilapäistä. Ne muodot tissit ja pimppa on parhaimmillaan silloin, se on fakta. Tosin jos tykkää kuivemmasta pimpasta niin silloin voi olla paha, sillä pimppa on paljon märempi koko raskauden ajan. Pito ei oo ihan sama, mutta se naisen innokkuus korvaa sen ;) Jotenkin se iso maha on kaunis, kai siksi että tietää että siellä on jotain elämää isompaa, uusi ihminen. Muuten tykkään hoikista naisista, mutta kaupungilla kuljeskellessani ihailen raskaana olevia naisia. Hassua ehkä mutta niissä on jotain erityisen ainutlaatuista kauneutta, ne hehkuu. Meille tuli ero vaimon kanssa 2 vuotta lapsen syntymän jälkeen. Sitten löysin valmiiksi raskaana olevan naisen ja oon ollut ihan kun isä tytölle, joka on nyt reilun vuoden ikänen. Ei mua haitannut yhtään että nainen oli raskaana valmiiksi, enkä mä ole sen biolog. isä, sillä isä on se joka lasta hoitaa. Ja tätä naista rakastan enemmän kun ketään koskaan. Ollaan puhuttu yhteisestä lapsesta, joten ehkä pääsen taas pian nauttimaan raskauden eduista :) ;)

    • Riksa R

      Kerrankin asiallinen ketju jossa oikeeta asiaa. Mm. nuo yllä olevat kirjotukset jossa miehet ajattelee oikeesti naista millasta on synnytyksen jälkeen ja synnytyksessä aiheutuneet mahdolliset vauriot, ja jotkut typerykset vaan miettii pi llun kokoo. Kyllä kertoo miten tyhjiä tyyppejä on. Olen itse kavereilta kuullut kehuja, miten halukkaita niitten naiset on raskauden aikana ja miehet on olleet tyytyväisiä seksiin. Itse yritämme lasta ja siksi ketju kosketti. Mun naisella on muutenkin ihana pi llu, sellaiset kauniit perhoshäppärit

    • 8viikkooisänä

      Meillä raskausajan seksi oli mahtavaa ja sitä sai tavallista useimmin, sain 4-5 kertaa viikos normaalin 1-2 tilalle, se oli huikeeta. Pakko ottaa tuoreena isänä kantaa, tulin 8 viikkoo sitten isääksi. Synnytys oli hurja kokemus, vaimolla kovat kivut ja iso 4 kilonen poika sieltä tuskan jälkeen tuli. Katselin syntymää, koska se oli ainutlaatuista. Toki se pimppi repesi pahasti, 3 asteen repeämät ja veri ja se venyminen on kraavia. Ja se pimpin venyminen valtavaksi ja pullistuminen siinä kohtaa kun lapsen pää tulee ulos on kraavia. Mutta se ei siinä ole kuulkaa olennaista. Sillä hetkellä kun pää tuli ulos ja kaikesta sotkusta huolimatta en ole milloinkaan kauniimpaa ja todellisempaa näkyä nähnyt. Itkin solkenaa sillä se oli KAUNISTA. Sitä ei voi selittää. Eihän se kiva ole sitten katsoa kun vaimoa siinä ommeltiin kauan ja jalat auki niin että verinen ja suurentunut pimppi oli siinä nähtävillä, tosi isolta se siinä vaiheessa näytti. Ei mikään seksikäs kuva, mutta elämää. Mutta vaimo oli tehnyt jotain korvaamatonta ja kauneinta mitä on, en pysty ikinä hänen tekoaan ja tuskaansa palkitsemaan tarpeeksi. Tämä nainen on mulle kaikki kaikessa. Seksiä ollaan nyt jo harrastettu ja hyvää oli, ei uskoisi että se pimppi kutistuu noin hyväksi sen jälkeen vaikka tuskin samanlainen on kun ennen. Kaikki on paremmin kun koskaan! Turhaan pelkäätte raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia, niissä on voima ja valta.

    • Henrikkson

      Meillä kävi niin että avokki alkoi nauttiin enemmän seksistä synnytettyään, nyt on kaksi muksua ja avokki saa isompia orkkuja kun ennen. Se vaikuttaa siihen että saan useimmin ja mullekin toisen nauttiminen tuottaa isompaa nautintoo. Pill u maistuu vaikka ehkä aavistuksen *pehmeni* eli ei purista aivan yhtä kovaa kun ennen, mutta seksi on parempaa. Meillä kanssa raskausaika oli hekumallista aikaa, avokki oli halukas ja kiimanen koko ajan ja seksiä riitti! Se oli herkkua meikeläiselle.

    • kaitzu29

      Totta turisette. Seksi on upeeta raskauden aikana. Ja hyvin suuri ilo on ne muodot; isontuneet rinnat *nännipihojen suurentuminen ei tosin oo niin kaunista mutta nännipihat pienenevät taas lapsosen synnyttyä* ja ennenkaikkee muodokas pilde.Joku viivapilde saattaa pysyy samana kehittymättömänä ja seksittömänä mutten sellasta naista itselleni ottaskaan. Mutta muuten häppärit kasvaa, turpoaa ja on enemmän esillä. Naisellani oli jo ennestään hyvin kaunis pilde, häppärit yli 3 senttii ja näkyy ihanasti sieltä välistä, oon ihan kuumana niihin 7 vuoden yhteiselon jälkeenkin. Raskauden aikana ne tuli entistä täyteläisemmiksi ja mun yksi suurinpii iloja oli seksiin ryhtyessämme nostaa naiseni jalat ylös ja leveelle, tyyny vielä pepun alle ja siinä oli maailman sulosin näky edessäni auki. Katselin ja ihailin luvattoman pitkään ja nuollessani näin joka kauniin poimun ja kohdan ihanasta pildestä. Naiseni oli aina sulosen vaikeena siinä antautuneena ja jalat erittäin auki edessäni. Mutta pointti oli se että se tiesi mun syvät tunteeni ja siitä miten pidän hänen pildestään ja sen täydellisistä muodoista.

    • SAsu^^

      Ap:lle, jos oot noin lapsellinen ja typerä että sun mielestä raskaana olevat muistuttaa rantapalloo niin ole hyvä ja jätä ne naiset meille, jotka arvostaa, kunnioittaa ja välittää raskaana olevista. Ja pitää jopa kauniimpina kuin langanlaihat naiset, koska tietää että se masu on väliaikainen ja siinä kannetaan UUTTA ELÄMÄÄ, mikä on arvokasta ja kaunista. Voin toden teolla sanoa että pidän isomasuisia raskaana olevia upeina ja kauniina ja jopa *pyhinä*. Ja totta, raskaana olevan pimppi on kauneinta mitä on, ainakin meidän mielestä jotka tykkää naisellisuudesta, ja muodoista! Häppärit on naisessa ihana asia!

    • aleksi*83

      Oon mielettömän ihastunut yhteen raskaan olevaan naiseen, johon ehkä saattas olla mahkut kun sen suhde on ehkä päättymässä. Meillä on hyvät välit joten... Mä näen siitä ihania päiväunia, tää nainen on seksikäs, kaunis, hauska ja mulle ihan kaikkea. Mä näen meen sektaamassa, seksiä saisin muualtakin mutta haluan hänet! Oon tutustunut raskauteen lukemalla netistä ja katsonut raskaana olevien pornokuvia ja ihan kaikkee. Tässä on tunteet pelissä, haluan hänestä jotain pysyvää elämääni. Mua kiihottaa muodot, joten raskaana olevien alaosat ovat muodokkaita ja ihania.

      http://www.pregnantwishes.net/preggo-spreading-in-bed/pix2/018.jpg
      http://www.pregnantwishes.net/pregnant-taking-cock-deep-down-her-pussy/pix2/009.jpg

    • aleksi*83

      Pelkkä ajatus että saisin hänet riisuu alasti ja katsoo hänen alaosaa ja raottaa sitä, koskettaa , tekee mut täysin hulluksi! Ja kuumaksi huh huh . .

    • aleksi*83

      Mä näin ihanan seksiunen meistä, ihastuksestani joka on enemmänkin. Siinä hän halus mua yhtä paljon kun mä häntä ja meillä oli kuumaa. Siinä unessa se oli ihan itsensä näkönen ja raskaana kuten oikeestikin. Ja siinä unessa ennen sekstausta nuolin hänen alapäätään ja siltä löytyi ihanat täyteläiset häppärit. Olen ajatellut että hänellä olis sellaseet oikeestikin kun tissit on myös isot ja mehukkaat. Sitä toivon. Että pitäs päästä purkaa näät tunteet häneen, koska kohteeksi tunteilleni ei muut käy. Joskus se katsoo mua pitkään ja silloin tiedän että meillä on mahkut.

    • -Ilari-

      Nainen on maukkaammillaan raskaana ollessaan. Pimppi on naisellisempi ja muodokkaampi. Tietysti hormonit kasvattavat häppäreitä, mutta kun maha kasvaa se myös painaa pimppiä enemmän esille sillain avautuvaksi. Pimppi on selvästi rehevämpi :) Synnytyksessä häppärit kasvaa ja ehkä venyykin vielä ja jäävät tähän herkulliseen näyttävään tilaan. Itse rakastan naisen häppäreitä, jotka ovat muodokkaat. Naisen seksikkyys vain kasvaa raskauden ja äitiyden myötä.

    • jusu . . . .

      Sellanen mehevä p illu on kaunis ja useemmilla raskaana olevilla on sellanen. P illu rehevöityy sillon ja luojan kiitos häppärit kasvaa. Häppärit on tärkee pointti!

    • aleksi*83

      Mä en ole nyt nähnyt rakastustani, onneksi jäimme hyviin väleihin ja syksyn tullen tapaamme viimeistään. Mutta näen seksiunia hänestä ja kaipaan sydämeni pohjasta. Tunteeni on hänen

    • Kokenut79

      Mulla on 2 lasta ja lapsilla eri äidit. Raskausaikana pimppi on kauneimmillaan, ekalla avokilla oli makuun tylsempi viivapillu ja se oli näyttävämpi raskauden ajan. Lisäksi häppärit kasvoi raskauden ja synnytyksen jälkeen joten siitä tuli parempi. Toisella oli jo ennestään ihanat häppärit, sellaset selvästi ulos tulevat. Mutta sen muistan että p i l l u on tosi paljon märempi koko raskauden ajan ja pito ei oo niin hyvää, ei tunnu ihan samalta. Mutta halukkaampii naiset sillon kun odottaa on. Iso se vatsa on mutta omalla tavalla kaunis.

    • joose**

      Kun on kerran maistanut naista, kypsää ja muodokasta on senjälkeen isoissa vaikeuksissa sopeutuu takasin johonkin 20-27 vuotiaisiin, joiden kanssa seksi jää tavattoman paineet purettu -ei paljon muuta tyylisiksi. Seukkasin valmiiksi raskaana olevan kanssa ja rakastuin. Meillä meni poikki enkä sopeutunut noihin kypsymättämiin muodottomiin tyttösiin enää. Nainen oli mua 7 vuotta vanhempi. Nyt ollaan taas yhdessä naiseni kanssa ja poika on jo olemassa ja mä saan kunnian olla sen isä *vaikken biologinen*. Tää nainen tyydyttää mut joka tasolla se henkinen side on tärkee ja muodokas jalkoväli - nam mitä herkkua. Ne muodokkaat häppärit !

    • ZaMi^

      On kuulkaas ihan sama onko nainen raskaana vai ei kun pääsee vaan petipuuhiin juuri sen oikean naisen kanssa, ketä tahtoo ja ketä kohtaan tuntee. Silloin ei oo väliä vaikka olis raskaanakin.
      ps oli nuo raskaana olevien pillunkuvat kauniita :)

    • Timotei,

      Pill u on kaunis ja muodokkaampi raskaana ollessa. Raskaana olevat naiset on Hot!

    • äiti *

      itse olen nainen ja kahden lapsen äiti ,mukava lukea miesten kommentteja siitä kuinka haluatte raskaana olevia naisia. Minä kun itse odotin ei miestäni juurikaan enää seksi kiinnostanut minua itseäni kyllä kiinnosti ja kiinnostaa edelleen , mutta meidän seksi elämämme tiimoilta parhaat ajat on jo kaiketi nähty minä tahtoisin vähintään joka päivä mutta miestä ei kiinnosta ... syitä olen kysynyt mutta kunnon vastausta en ole saanut ... ja ei en ole turvonnut entisistä mitoistani muodottomaksi ,tottakai kroppa on muuttu´nut raskauskien myötä mutta ei kuitenkaan hälyttävästi.Olisi ollut minustakiin ihanaa jos joku olisi sanonut kauniiksi isosta vatsasta huolimatta ja halunnut minua joten naiset älkää ottako näitä miesten kirjoituksia loukkauksina ;) oikein hyvää kesän jatkoa kaikille

    • Tuomas,.,

      Kyllä me miehetkin osataan välittää aidosti. Nainen on kaunis ja seksikäs raskaana, se iso vatsa on vaan söpö. Pillukka on parhaimmillaan, täyteläinen ja kaunis raskaana olevilla ; olkaa naiset ylpeitä!

      • 0 %° tällä saa.

        Eilen yksistä bileistä selvälle miehelle tarttui matkaan ihana jalkapallon nielaissut neitokainen.

        Seksi oli ihanaa, alussa vähän haparointia, mutta mitä sen ihanampaa kuin hyvin halukas tuleva äiti sängyssä.

        Tulemme palaamaan asiaan tänään duunejen jälkeen uudemman kerran.

        Tämäkin puolustaa selvänä bailaamisen puolesta. Humalassa en olisi varmasti päätynyt tämän ihanan urheilumallin kanssa samaan sänkyyn.

        Toivottavasti päivä menee nopsaan loppuun duunissa.


    • Panu--

      hmmmmmmm.... kun vaan ajattelenkin yhtä raskaana olevaa ihastustani. Mitään kauniinpaa ja sulosempaa en tiedä. Voi kun lähennyttäisiin vielä enemmän . . ..

    • Joppe

      Kyllä mun pitää tähän sanoo, että pidän raskaana olevia kauniina enkä ajattele pallo mahassa tyylisiä juttuja vaan raskaana olevat on aidosti kauniita. Ja niitten mehukas muodostunut p illu on aivan mahtavan kaunis näky. Muodot rules

      • 0 %° Saa Varmasti.

        Tuo pallon nielaissut kuvaa positiivisessä mielessä urheilullista ja hoikkaa raskaana olevaa naista. Harvempi äiti on oikeasti näin kauniisti raskaana.


    • Epi

      Kun oma vaimo oli raskaana se oli parasta seksiä sen kanssa mitä meidän yhdessäoloaikana oli ja pimmpakin oli kauniimpi koska olen muotojen rakastaja. Mä muistan että vaimo oli jollain ihmeellisellä tavalla kauneimmillaan raskaana ollessaan vaikka maha oli hyvin iso.

    • Eemeli*85

      Jos toista rakastaa on ihan sama onko se paksuna tai ei. Ja vaikka olisi paksuna ja lapsi ei olis sun, ei sillä ole sen kummempaa väliä jos oikeesti tästä naisesta välität. Ei ne tunteet nouse helpolla suuriksi ja harvoja kohtaan tuntee suurta ja aitoo kiinnostusta joten jos sellanen iskee niin toisen raskaus ei oo este. Jos on ei välitä tarpeeksi. Se oma rakastus on raskaanakin kaunis!

      • Uuhlalllalla

        Kuka voi ihastua akkaan, joka paksuna toiselle tai joka repinyt wittusa puskien maailmaan jonkun kuspään mukulaa?
        Pitää heikosti mennä, kun lapsettomia naisiakin on!


    • jonttu++

      Siinä puhuu taas yksi katkeroitunut, joka purkaa katkeruutensa kaikkiin naisiinsa. Joo totta että pilde repee synnytyksessä, aika huono merkki jos ei repee vaan on valmiiksi isopimppinen. Jos sieltä sellanen 3-4 kilonen lapsi tulee niin ei paikat repeemättä voi olla. ihan sama kun me äijät synnytettäs persreijästä, repeis sekin.repeemät ommellaan ja se palautuu hyväksi vaikkei tuollasen venymisen jälkeen ihan ennalleen. Oon nauttinut seksistä synnyttäneiden kanssa melkein enemmän kun nuorten olemattomien likkojen jotka lahnaa sängyssä. Nainen on paljon enemmän. Ei tartte ottaa synnyttäneitä mutta mun kokemus on että niistä on enemmän ja ne osaa nauttii seksistä ja muodotkin on paremmat, kun tylsillä teineillä. Elä sä vaan katkeruutes kanssa.

    • Vesku^81

      Raskaana olevat ovat kyllä jotensakin naisellisia, pehmosia ja se iso vatsa kuvastaa ELÄMÄÄ. Kaunis asia ettei naiset ajattele vaan oman pilden repeemistä vaan luovat elämää-antavat kivusta ja kaikesta huolimatta, itsestään piittaamatta toiselle elämän. Se on aitoa kauneutta. Raskaana olevat on jotenkin kauniita, ei kyllä rehellisesti ihan kaikki naiset mutta jotkut. Ja olen ollut petipuuhissa 3 raskaana olevan naisen kanssa ja seksi oli erittäin hyvää. Synnyttäneiden kanssa olen touhunnut ja hyvältä on seksi tuntunut!

    • Opa

      vaimo on raskaana ja saan parasta seksiä koskaan. Sen pimppi joka on muutenkin muodokas ja mieleiseni *häppäripimppi* on vaan kaunistunut paisuessaan raskauden myötä. Kuumaa seksii joka yö :P

    • Leinonen2

      Mä oon tosi rakastunut ollut jo jonkun aikaa yhteen naiseen joka on kaunis ihana luotettava ja täydellinen. Sitten se tuli raskaaksi ja sillä on jo iso pyöree maha mutta se on vieläkin mun mielestä kaunein nainen maan päällä. Voittaa siis mennen tullen laihat söpöt naiset pyöreen vatsansakin kanssa. No satun tietää että sen parisuhde menee huonosti ja ne miettii mitä tekis. Tää nainen ei voi olla aavistamatta mun ihailuani vaikken ole mitään pihahtanutkaan. On se muakin katsonut sen näkösenä että ........ Mutta tän naisen haluaisin vaikka sillä on lapsia niin hän se on mulle!

    • JOBBE

      intohimosta aikaa tuo raskausaika :P

    • Severi80

      Hieman vanhemmat naiset on yleensäkin parempia ja intohimoisempia sängyssä. EIvät liikaa ujostele ja nauttivat seksistä. reilut 20 piset tyttöset ei saa sängyssä mitään ihmeitä aikaan ja kaikki jää niin vaisuksi. Niistä ei saa sitä mitä hakee. Raskaana olevat taas on jotenkin niin pyhiä ja kauniita pyöreine vatsoineen, että täytyy potkasta itseensä persuksiin jos onnistuu sellaista saamaan, ne kun ei ole yhden yön leluja vaan niitten kanssa tulee suhde romantiikka ja *uus*perhe kyseeseen. Mutta on sen arvosta että!

    • Tone''

      Pullee maha on sulonen kun siihen on syy - siellä on jotain uutta -elämää. Se on arvostettavaa. Seksi raskaana olevan kanssa on upeeta, mutta kyllä sitä hieman varoo, hieman hellempi sitä tulee oltua. Rakas nauttii kun silitän sen pulleeta mahaa ja itsekin hellyn tuntiessani elämää mahan läpi

    • vaajanen

      mun muru on raskaana 6 kuulla ja on raskauden alusta saakka ollut huomattavasti himokkaampi. tää on taivaallista aikaa mulle, muru haluu seksii päivittäin ja käy kimppuuni ja seksi on jopa parempaa kun ennen. ei se ennen raskautta tällasta ollut kun kärsin usein puutteesta. muru saisi olla aina raskaana ;)

    • Jakk26m

      Pääsin kerran panemaan 18v naista joka oli paksuna (ei mun ) siinä oli jotain kiihottavaa ja kun vielä seuraava viikonloppuna tuli tyttökaverinsa kanssa mun luo niin huh kyllä vietiin!

      • Ohukainen ;-)

        Itse kans paneskelin kaverin vaimoa joka oli paksuna monet kerrat. Oli aivan mielettömän kiihottavaa ja muija oli aivan kiimoissaan. Paljaalla mentiin aina ;-)


    • lässähtikiinnostus

      Raskaana olevat naiset ovat ällöttöviä. Voin kyllä siittää, mutta loput hoitakoot itse.

    • Aapo

      Oon täpöllä rakastunut raskaana olevaan naisihmiseen. Se sattuu oleen mua 8 vuotta vanhempi, vielä varattu mutta meen välillä on jotain. Sillä menee huonosti miehen kanssa ja raskaus oli sattuma vaikka se siihen maha-asukkiin on nyt kiintynyt. Se tuntee jotain mua kohtaan mutta ei olla puhuttu asiasta. Mä vaan oon aivan lätkässä siihen ja tosissani, olisin siis valmis parisuhteeseen ja uusperheeseen sen kanssa ei haittaa entiset ja tuleva lapsi. Nainen on täysin hurmaava ja kaunis ja mä oon myyty! Se on kaunis raskaanakin.

    • Yamaha

      ihan sama onkos raskaana vai ei kun siinä on se tietty, se oikee

    • Kirkanen

      Raskausajan pulleus ja iso maha on kaunis; nainen on niin hehkeä ja hedelmällinen ja muodokas silloin. Raskaana olevat ovat tavallaan kaunein näky päällä maan :)

    • Höh?

      Onpa outo ketju. Yksi ja sama mies kirjoittanut älyttömän määrän ihan naurettavia viestejä... Mikä järki tässä nyt on?

    • Höh?

      Onpa outo ketju. Yksi ja sama mies kirjoittanut älyttömän määrän ihan naurettavia viestejä... Mikä järki tässä nyt on?

    • Jappe78

      Kateus paistaa edellisen kirjottajan kannanotossa. Ei oo poeka taennut saada halukasta ja mehukasta rakaana olevaa naista. Suuri puute sulla siinä! Onks muijas pihtari, se ei nauti seksistä! Halukkaampi muija tekis sulle hyvää!

    • mammaliini100

      Muistan nämä ajat niinkuin eilisen..
      Kroppasta tuli vielä muodokkaampi, iso maha ja rinnat isoni pikkaisen..
      Mikäs sen mukavempaa kun 16 viikolla raskaana alko jo maitoa tulemaan, siinä esileikin aikana käytettiin hyväksi rintamaidot :D

      Haluan taas olla raskaana, mutta en yhtää enempää muksua tai synnytystää..
      Itse pidin itseäni todella seksikkäänä, mieheni siitä ei oikee osannu sanoa mitään.. Pani vaan kun sai..
      Mutta kaikki on erillaisia :D

      JA kyllä meilläpäin seksiä raskauden aikana tulee 1-3 kertaa viikossa ehkä enemmänkin.. Itse syön minipillereitä ja eikä vie haluja pois ;)

    • Verneri80

      Jos nainen on kaunotar on hän yleensä odottaessaankin kaunis. Iso vatsa ei oo ruma, vaan hedelmällisen ja kauniin näkönen. Seksi taas raskausaikana on parempaa kun tavallisesti. Ja ne naiselliset muodot, ei niitä turhaan hehkuteta!!!!

    • nimetön---

      Mua ainakin harmittaa kun raskaana ollessa halut on paljon kovemmat ja koko seksuaalisuus korostuu, niin miestäni ei kiinnosta yhtään seksi kun maha on jo niin iso. Muutenkin omatunto on huonompi raskaana ollessa kun paino nousee ja on turvonnut olo, niin yhtään oloa ei ainakaan helpota, kun ei tunne itseään haluttavaksi. Mies välttelee viimeiseen asti ja jos tulee seksistä jotain puhetta, niin vastaus on että ei tiiä millon sua saa panna kun millon on selkä kipee ja väsyttää. Ne ei ainakaan minulla seksin harrastusta estä...

    • mameli jo 2 vuotta

      tiedän moniakin miehiä joita pelottaa raskaan kanssa seksin harrastaminen..
      Itsekin raskaana ollessa muutamakin mies kauhisteli että miten seksiä voi sellaisen kanssa voi harrastaa... :DD Ja kyselivät miltä se minusta tuntuu..
      Parhaimmillaan yksi mies kysyi että voinko tulla raskaana ollessa raskaaksi uudelleen xD Minulla oli siihen aikaan todella hellä mies joka mahan kasvaessa kysyi että sattuuko? eihän vauvalla ole hätää? onko tää hyvä? ihanaa mutta häiritsevää välillä kun kyselystä ei meinannut tulla loppua.
      '
      mutta totta, naisen seksihalut ovat raskaana ollessa huippuluokkaa! :D ja jaksaisi vaikka monta kertaa päivässä ja yössä!
      ja sehän edistää synnyttämistäkin. siis seksin harrastus.

      mutta ei hätää, ei maha poksahda ja kyllä kumppanisi varmasti kertoo jos jokin ei ole hänen mieleensä. :)

    • =

      mameli: olitkos sitten sinkku vai halusiko miehet vain vastauksia?

    • Eppu---

      oli odottavan naisen lapsi sitten oma tai ei, mutta aika ihme äijä on jos ei pidä raskaana olevaa kauniina. Jos nainen on kaunis, ei raskaus sitä vähennä. Iso maha on hedelmällisyyden, naiseuden ja elämän merkki. Siitä kauniimpaa asiaa ei ole!

    • Osku

      raskaana oleva ON kaunis, vatsa ei oo lihavuutta vaan naiseutta! Sitäpaitsi raskaana olevien pimpat on tavanomaista turpeempia ja muodokkaampia, mikä on kaunista :P

    • OP

      nainen on naisellisemmillaan raskaana ollessa ja iso pömppövatsa on söpö koska se ei ole ylilihavuutta vaan naiseutta parhaimmillaan. itse ihailen raskaana olevia, sikäli nyt kun nainen on muutoin ulkoisesti viehättävä tai kaunis. Pillu on rehevä ja muodokas raskausaikana, häppärit paisuu ja pikkusemman huulet työntyy esiin. naiseutta ihanimmillaan

    • Juhis^^

      Olis kunnia jos pääsis rakastelemaan raskaana olevaa naista. SItä ei tulis kohdeltuu huonosti tai nussittuu vaan rakastelis tunteella ja hellyydellä. Olen aina ihaillut raskaana olevien isoja pyöreitä vatsoja, vaikka muuten hoikista naisista pidän. Raskaana olevat on niin hedelmällisen ja naisellisen kauniita että se hehkuu kauas. Pidän myös raskaana olevien muodoista, isot tissit on mun juttu, olen hulluna niihin. Ja tuo alapää saa kanssa olla muodokas, sillä muotojen puuttuminen jättää kylmäksi.
      Arvostusta, hellyyttä ja suojelua tunnen raskaana olevia naisia kohtaan ja annan peittelemättömän ihailuni.

    • Milja

      Kiitos juhis edellisestä kaunis mielipide!

    • Opus

      rouvani 32 vee on nyt raskaana 6 lla kuulla. kimpassa ollaan olltu 4 vuotta. nyt raskausaikana saan parasta seksiä koskaan. himot kasvoi rouvalla ja pilde on 100 % seksikkäämpi kun ennen, muodot lisääntyi baikka niitä oli jo ennestään, ei onneks ollut mitkään pliisu viivapilde. en tosin sellasta olis huolinutkaan. mutta seksi, se on namia nyt.

    • poro400

      Naisen ruumis muuttuu paljon raskauden myötä. Pillukin on pehmeä ja kosteampi kuin normaalisti- Se kostuukin nopsaan ja on mukava vedellä kun ei tarvitse työntää. Ja sitä voi tehdä peräjälkeen

      Olen harrastanut raskaana olevia naisia ja olisi mukava löytää taas uusi elämäniloinen äiti

    • haaveissako

      itse haluaisin kokeilla joskus raskaana olevaa naista, ottaa hänet hellästi ja täyttää kaikki toiveet.. en ole vain vielä(kään) löytänyt sellaista jonka kanssa tohtisi harrastaa seksiä....

    • Teme**

      Luulisi että raskaana olevan kanssa olisi seksi hankalampaa ison masun vuoksi, mutta totta se on: seksi on parempaa, ja kyllä se lapsi siellä masussa herättää kunnioitusta!

    • Loppuun asti

      Mikään ei tunnu paremmalta kuin nussia raskaana olevaa naista persereikään. Raskaana oleva nainen yleensä pitää siitä myös suunnattomasti. Todistakoon joku tämänkin väitteen vääräksi, kiitos!

    • Tiedetään!

      Seksi raskaana olevan kanssa on nautinnollista :P

    • Eemil81

      Mun naiseni saisi olla aina raskaana - odottaa juuri esikoistamme. Niin paljon seksielämämme on parantunut raskauden aikana.

    • -68 tai 9

      Kaikenlaisia ihminen meneekin kokeilemaan, niinkuin esim.rantapalloja ;) Kai sentään kumia käytit?

    • pehmo-jakke81

      Pidän kypsemmistä naisista, ja olen jonkun verran ollut parisuhteessa joko raskaana olevan tai yh-äidin kanssa. Nyt olen löytänyt elämäni naisen, ollut suhteessa 3 kk.tta häneen. Hän oli raskaana tavatessamme ja asia on mulle enemmän kun ok. Viime viikolla koin elämäni sykähdyttävämmän hetken rakastellessani rakastani. Hän on 7 kuulla raskaana ja omistaa kauniin pömppövauvamasun. Rakastelimme siten että olin hänen päällään. Masumme osuivat yhteen koska hänellä on ihana pömppömasu. Siinä masujemme ollessa yhdessä tunsin vatsaani vasten vauvan lujat potkut. Liikutuin kyyneliin saakka! Kun potkut rauhottuivat vetäydyin pois rakkaani sisältä, olin niin liikuttunut ja pidin rakastani pyhänä. Mutta rakkaani oli jo tunnelmassa ja loukkaantui vetäytymistäni joten ei siinä voinut kun uudelleen rakkaani sisään mennä. Kerrankin mulla oli suorotusvaikeuksia, sillä lämmön tunne ja liikutus oli niin kokonaisvaltaista. Rakastelusta kuitenkin suoriuduin ja rakkaani sai nautinnon. Raskaus on upea asia, oli sitten biologinen isä tai ei.

    • ookke//

      Raskaana olevat naiset herättää ihailua, kauniit raskaana olevat naiset on parasta mitä on. En itse ole saattanut raskaaksi ketään, kerran seukkasin raskaana olevan kanssa ja se oli parasta seksiä ikinä. Suhde valitettavasti kaatui muihin asioihin.

      • jonne#

        Se on ihme että seksi raskaana olevan kanssa on niin hyvää, mutta se vaan jotenkin on niin. Pimppa on selvästi pehmeempi, hormonit pehmittää sitä synnytystä varten. Sitten pimppa on myös märempi, ainakin luisto on hyvä. Mutta silti seksi on erittäin paljon parempaa kun yhdenkään piukankaan nuoren tyttösen kanssa


    • passe^^

      voi teita onnellisia jonka nainen on raskaana tai ootte yhdessä raskaana olevan kanssa. oon nauttinut seksistä eniten raskaana olevan kanssa se oli ainutlaatuista. nainen oli niin halukas, liikkuva, hyvä sängyssä, seksikäs ja pimppa oli MUODOKAS joten seksikkyyttä riitti!!! raskaana oleva nainen on ihana ja kaunis

    • aki

      Kaunis raskaana oleva nainen on haluttava isosta vatsasta huolimatta. Tai juuri se iso vatsa on herkän söpö -kaunis. Jos nainen on kaunis niin raskaus ei tee häntä vähemmän haluttavaksi. ja seksi raskaana olevan kanssa on nautinnollinen kokemus :P

    • hihihiii

      Olipas näitä mukava lukia :D Varsinki te jotka mammoista tykkäätte. Mitäs täälä vaan parikymppinen likka kirjottelee, mut nyt ehkä pelkään vähemmän raskautta ja sitä, etteikö raskaana oleva nainen olisi kiihottava. C:

    • Jomppa!

      Pääsisikin sänkyyn raskaana olevan kanssa. Jonkun kauniin :P Pitäisin hyvin ja hellästi, eikä se jäisi siihen kertaan....,..,.,,.,.

    • Rv27+3.

      Onhan tuo kiva, että on miehiä joita ei haittaa naisen raskaana olo, tai jopa tykkäävät.

      Tottahan tuo on, paikat kostuu enemmän ja ovat tuntohetkemmät raskauden aikana. Näin ainakin oma kokemus tässä raskaana ollessa. Tosin, halut on kadonneet melkeen kokonaan jonnekkin. Että ei ihan jokainen raskaana oleva nainen ole halukkaampi kuin normaalisti.:D Ja miestäkin ehkä ajatus siitä "vauvan välissäolosta" häiritsee, niin kuin itseäkin välillä. Siksi tuo takaapäin on asentona varmaan käytetyin meillä. Paikat on kuulemma piukentuneet myös, johtunee siitä että aloin harjoittaa niitä lihaksia kun sain tietää olevani raskaana, helpottaa synnytyksestä palautumista. Piukka olin ennestäänkin, nyt vielä enemmän..

      On tämä raskaus sen verran outoa aikaa, että ei tässä tiedä miten olis.:)

      • j allu

        Raskaana oleva nainen on kauneinta mitä on. Iso vauvamasu on naisellinen ja hellyyttävä. Sitä on ihana hyväillä ja olla hellä tälle odottavalle naiselle. Pimpan pulleemmat muodot ei haittaa ;). Pimppa vähän pehmenee raskausaikana kun hormonit valmistaa sitä joustamaan eli synnytykseen. Mutta ihanaa on rakastella vauvamasusta naista, johon on tunteita. Näin on vaikka omalla kohdalla naiseni tulevan vauvan biolooginen isä en olekaan


      • jouko
        j allu kirjoitti:

        Raskaana oleva nainen on kauneinta mitä on. Iso vauvamasu on naisellinen ja hellyyttävä. Sitä on ihana hyväillä ja olla hellä tälle odottavalle naiselle. Pimpan pulleemmat muodot ei haittaa ;). Pimppa vähän pehmenee raskausaikana kun hormonit valmistaa sitä joustamaan eli synnytykseen. Mutta ihanaa on rakastella vauvamasusta naista, johon on tunteita. Näin on vaikka omalla kohdalla naiseni tulevan vauvan biolooginen isä en olekaan

        Jos nainen on kaunis, ei raskaus ja söpö masu himmennä naisen kauneutta. Seksi raskaana olevan kanssa on namia tosin hieman erilaista tai outoa


    • make''

      Seksyjä, naisellisia ja lumoavia - sitä raskaana olevat on *kauniit sellasset*

    • juso

      Seksi raskaana olevan kanssa ... on täydellistä!

      • rv~22

        Seksi raskaana ollessa on ihanaa.. tosin hyvin harvoin tulee tunne, ettei huvita. Parasta raskausajan seksissä lienee kumminkin se, että mieheni haluaa mua aina vaan... vauvahan ei seksistä kärsi ennemminkin päin vastoin, äidin hyvä olo välittyy myös sikiölle. Ja saattaahan seksi saada lopun tukalassa olossa synnytyksen käyntiin.. kaikki jotka on ollu raskaana, tietää, että lopussa vois tehdä melkein mitä vain, että pääsis "pallosta" eroon...


    • llllllll

      raskaana olevilla on ainakin täydellinen herkkupimppa - on muotoja ja ne näkyvät häppärit. se on naiseutta se.

    • Pasi ^^

      oon kanssa hulluna just siihen että raskaana olevilla on muotoja, etenkin sitä alapäätä ihailee. oon muutoinkin sitä mieltä että siellä pil lussa pitää olla kunnolliset häppärit jotka tulee ulos isompien välistä. seksikäs nainen on meinaan taivaallinen

      • ii ro

        Raskaana olevat on kiihkeitä ja niillä on muodokas kostee pilde :P


    • Anonyymi

      Joo raskaana oleva nainen on kyllä tosi himokas

      • Anonyymi

        On se. Omaa vaimoa on saanut raskaana höylätä urakalla. Raskaana olevalle kiimavitulle on päässyt myös useampi vieras.


    • Anonyymi

      Rakastelimme vaimon kanssa kun hän odotti esikoistamme ja laskettu synnytysaika oli juuri sinä päivänä. Jouduin seuraavana päivänö lähtemääm työn vuoksi 170 km:n päähän ja yritimme seksin avulla saada synnytyksen käyntiin. Olimme ukeneet jostan, että sperma ja orgasmi saattavat käynnistää synnytyksen aivan raskauden loppuvaiheessa.
      Olimme kyljittäin sängyllä ja takaapaäin työnnyin häneen. Rakastelun päätteeksi vaimo sai orgasmin.
      Mutta haluttua vaikutusta ei sinä päiovänä tullut. Esikoinen syntyi vasta muutaman påivån jälkeen. Mutta oli äärimmäisen kiva koeilla!

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe