Ihastunut 5 vuotta vanhempaan

16+21=?

Itse olen nyt 16-vuotias tyttönen ja olen toivottoman ihastunut erääseen 21-vuotiaaseen herrasmieheen. Muutamia kuukausia on nyt juteltu ja tuntuu, että synkkaa. Ainakin omasta mielestäni.
Mutta... asiaa mutkistaa liian moni asia, enkä siksi usko kiinnostuksen olevan mitenkään samanpuolinen hänen kannalta. Joten haluaisinkin kysyä: miten pystyisin unohtamaan hänet ? Tai mitä voisin ylipäätään tehdä ?

Ei v*ttuilijoille, asiallista kommenttia kiitos!
: )

11

1409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 21

      Älä ole tekemisissä hänen kanssaan. Elä elämääsi ja tapaa uusia ihmisiä.

    • pumpulimia

      Noh, jos toista ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Olen ikäisesi ja minulla on ollut jotain juttua 22 vuotiaan kanssa, mikä ei ole nyt aivan tavatonta (uskokaa pois ihmiset). Nykyään ollaan ihan kavereina yhteyksissä. Kyllähän ajatukset synkkäs ja näin, mutta eivän 'silleen', ja sitten erillaiset käytännön asiat välttämättä eivät. Eli elämäntilanne saattaa olla hyvinkin erillainen, ja tuon ikäiset ovat jo täysikäisiä ja kantavat enemmän vastuuta.

      Ja vaikkei siitä jutusta tule mitään, niin ota etäisyyttä ja sulattele asiaa. Voi tuntua aluksi pahalta, mutta ei siihen kuole etkä varmasti jaksa roikkua toivossa loppuelämääsi. Kyllä niitä uusia mahdolisuuksia tulee vielä vaikka miten.

    • incu.r

      Minulla on sama ongelma. Poika johon olen ihastunut on minua 5 vuotta vanhempi. Hän on 16 vuotta ja minä vasta 11 vuotta vanha...... mitä voin tehdä asialle?? Tunnen hänet siitä kun perheemme tuntevat ja olemme oleet heidän perheensä kanssa jo muutaman kerran ulkomailla. olisiko teillä mitään vinkkejä, koska en jaksa kuunnella kavereideni vittuilua. :) olisiko jollain neuvoja??

    • missä??

      vai herrasmies. poikanen vielä. Ja mikä ihmeen ikäero??

    • ässä20

      Samassa tilanteessa olen, enkä osaa auttaa. Minä 15 ja jeppe 20.

    • nimetönnameless

      Kyl tuosta toimivan jutunkin voi saada, varsinkin jos kyseessä tosiaan on ns. herrasmies. Ei kaikki nuoret miehet ole pillun perässä juoksijoita. Kannattaa ainakin yrittää jos siltä tuntuu, mutta varovaisuus on valttia tietysti. Ettei tule sitten pettyneeksi liikaa, jos kaikki ei sitten menekkään suunnitelmien mukaan.

      Joidenkin mielestä on vastenmielistä, jos 21 mies seurustelee 16 vuotiaan nuoren naisen kanssa, mutta siinä ei ole mitään ihmeellistä jos 25 vuotias nainen seurustelee 30 vuotiaan miehen kanssa. Kypsiä löytyy nuoremmistakin. Kaikki ei ole mulkvisteja, se kannattaa pitää mielessä ja elämä tietenkin opettaa pikku hiljaa, kun itsekin kasvat ja kehityt henkisesti.

      • incu.r

        kiitos henkisestä tuesta :) mutta en usko että siitä tulee mitään.....kosk mä tykkään siit ja se 16.v tietää sen mut hän pitää mua vaan kaverina ja kivana näin 11.v joten pitäisikö minun unohtaa hänet ja etsiä ikäistäni seuraa??? :) mutta tunteeni ovat todella vahvat joten se ei ole ainakaan helppoa......olisiko lisää neuvoja?? kaipaisin niitä kipeästi :) vaikeemmaksi tämän voi tehdä se että se poika on juuri eronnut yhdestä 15.v tytöstä.....ja hän on vielä vähän tämän perään :) en pyri mihinkään suhteeseen tämän 16.v kanssa mutta kaipaisin vähän enemmän huomiota ja läheisyyttä :) onko se mahdollista?? :)


      • Anonyymi

        Mä oon kohta 15 ja tää
        jätkä on kohta 20.. en tosiaan tiedä mitä mun pitäis tehä. Must tuntuu et meil oikeesti synkkaa ja haluisin et jotain tapahtuis mut luulen et muut kattois pahalla sen jätkän puolesta koska hän jo täysikäinen on.. Auttakaa mua


    • Lololoo

      AUTTAKAA!
      Mitä teen kun olen ihastunut 5 vuotta vanhempaan mieheen, olen 16 ja hän 21. Puhumisen kannalta tässä ei ole mitään ongelmaa, hän on todella ihana mua kohtaan, MUTTA hän luulee että olen 18... Silloin ikäeroa jäisi vain 3 vuotta ja se ei ole paha. Tämä heppu on aivan ihana, mutta jos kerron hänelle oikean ikäni, hän pelästyy ja estää ihan varmasti minut:/ Mitä teen? Elänkö hetken unelmaa ja esitän 18 vuotiasta vai kerronko heti miten asia on ja tulen luultavasti pettymään:(( HELP!!

    • Anonyymi

      Kuulostaa vähän ikävältä, jos vastakaikua ei tule...
      Parempi ehkä että menet eteenpäin jottet särje itseäsi.

      • Anonyymi

        Nyt tyttö on 21... Missä mahtaa mennä? Vieläkö ovat yhdessä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe