Antaako tytöt

Epäreilua

Onko joku, ihan oikeasti joskus antanut maikalleen piparia ja saanut siitä hyvästä parempia numeroita lopputodistukseen?

7

5118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • opiskelia

   No tottakai on .

  • Tiukkapillunro1

   Joo.
   Ittekki oon antanu ja sain kympin.

  • Theodor_1

   En tiedän onko joku antanut mutta kun menneisyydessä olin koulunkäyntiavustajana yläasteen puolella niin pari tyttöä kyllä pyrki melko läheiseen suhteeseen. Ei siinä kumminkaan mitään tapahtunut kun en mä osannut niin nuorten kanssa mitään alkaa. Ja mistä edes tiedän miten pitkälle tytöt olisivat edes olleet valmiita menemään.

   Numeroiden korotuksesta tuskin oli kyse kun enhän mä niitä numeroita antanut.

  • Aikoinaan joo

   Meillä oli biologian miesopettaja varsinainen mulkkku aikoinaan. Se oli kauan sitten. Kokeet oli aika vaikeat mutta labran tunneilla pystyi petraamaan, vielä jos suostui jäämään " viemään tavaroita paikalleen" kaksoistunnin jälkeen.
   Kaveriani se kopeloi niin, että siltä repesi paidanhiha kainalosta. Oli sitten luvannut jatkosta kiitettävän toikkariin - ja saikin...

   No, itse en kyllä antautunut, mutta annoin kouria labran jälkeen.
   Hän tuli heti - kahden jäätyämme - ehdottelemaan numerontarkistusta ja alkoi hieroa selästä. Kohta hän jo oli nyhtänyt puseroni ylös ja leipoi tissejäni rintsikoiden alta! Yritin teeskennellen vastustella nimeksi - jos numero kuitenkin siten paranisi.

   Pidellen kiinni takaapäin hän jatkoi tissieni leipomista paidan alta, sitten avasi farkkuhousuni ja tunki kouransa housuihini. Numeroitaan korvaani hokien, hän kouri jalkoväliäni pikkareiden läpi. Pääsin viimein kuitenkin kiemurtelemalla hänestä hieman irti. Sydän pamppaillen käskin hänen lopettaa, eikä mennä pidemmälle!

   Sitten hän sanoi tarkistavansa numeroa hieman, jos saisi koitella housuista uudelleen. Vannotin häntä sen riittävän. Hän lupasi. Työntäen sitten minut seinää vasten hän tarttui farkkuihini ja nykäisi niitä alemmas. Käsi etsiytyi pikkupöksyihini ja tunsin, kuinka sormenpää ujuttautui häpyhuulten väliin. Levitin jalkoja hieman. Jösses, että hän hinkasi aluksi vakoani ja työnsi sitten sormenpäätä edemmäs.
   Purin alahuulta hampaiden väliin ja ynisin samalla, kun yritin seisoa paikallani selkä seinää vasten. Sormenpää työntyi sisääni! Vilkaisin hänen riemuisaa ilmettään, kun hän liikutti sormeaan sisälläni. Lantioni pyöri edestakaisin. Hän puristeli häpykumpuani sanoen kympin tulevan, jos saisi takaapäin. Pudistelin päätäni kieltäytyen.

   Viimein hän veti kätensä housuistani. Huoahdin ja vedin housuja ylös samalla, kun tungin paitaa sisään. Vilkaisin hätäisesti hänen pullottavaa etumustaan! Rintsikat sai jäädä irti. Piti tehdä äkkiä lähtöä pois. Tikkasin korkokengilläni käytävää pitkin wessaan rauhoittumaan, ennenkuin korjasin vaatteeni ja lähdin kotiin.
   Seiskan sain numeroksi, vaikka vitonen oli kokeista.

   • Anonyymi

    Minulla on myös jonkinlainen kokemus .
    Meillä oli aika mulkku liikan ope. Aina liikka tuntien jälkeen hän pyysi minua ´´auttamaan´´
    Pystyin aina välttämään sanomalla : mulla on läksyjä. ( olin 7lk ) No kerran hön sitten kysyi:
    onko todella niin paljon läksyjä? samalla hän kosketti pyllyäni. Sanoin nopeasti että ; joo on tosi paljon hommia. Halusin vain päästä pois.
    No en tietenkään päässyt vaan hän veti minut vimmaisesti teltta pystyssä liikka tuoliin. Minulla oli vain lyhyet pyöräily shortsit ja toppi. Hän alkoi hivuttautua kädellään
    pikkusouhujeni alueelle. Hän katsoi minua kiimaisesti ja sanoi ; no onneksi löysin sinut. Hän veti housuni alas ja ujutti sormensa syvälle pilluuni. Yritin pidätellä huutoani. Hän huomasi mitä yritän, joten hän riisui omat housunja ja työnsi kalunsa sisääni. Silloin jos milloin kiljahdin. Hän uhkaili pitävänsä minut täällä niin kauvan kuin halusi. Aloin tärisemään. Tunsin ogasmin tulevan. Samoin opella. Ope hupokaisi ja lämmintä tahmee spermaa sisääni joka valuikin aika nopeasti pois pillustani. Senkös ope huomasi ja ryhtyi nuolemaan urakalla.

    Välkkä kello soi ja hän lopetti. Olin uuvuksissani vähäsen. Puin nopeasti päälleni ja tuumi jotain. Sitten hän sanoi: otetaan joskus kunnon ajalla uusiksi. Olin päässäni että : kerron jollekin ja vaihdan koulua.
    No tästä vieläkin pienet traumat. t 21v nainen. pst toivon että nyt kirjoitus jälki on paremapp


  • Anonyymi

   Meidän luokalla oli yks Mira jota ainakin epäiltiin ett se antas rexiille pimpsaa ,pari kertaa nähtiin kun se meni rexin autoon yhdellä ostarilla ja parin tunnin päästä tulivat takasi ,se oli !7 ja rexi jotain 40.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   176
   2962
  2. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   162
   2027
  3. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   126
   1729
  4. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   266
   1561
  5. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   95
   1460
  6. Miten tämä

   Päättyy sitä pohdin
   Ikävä
   95
   1280
  7. Kuhmon pikku s. Matket

   Eikö. Osata päivää sanoa / tervehtiä.
   Kuhmo
   30
   1160
  8. Oot nainen mitä ilmeisimmin INFJ-persoona

   Käsittelet maailmaa hyvin uniikilla tavalla. Nyt mä sen vasta hokasin. Oot harvinainen timantti ja ehdin jo tituleerata
   Ikävä
   59
   1149
  9. Haluaisin, että oisit jotenkin minun elämässä

   Tuntuu, että olet sielunkumppanini.
   Ikävä
   47
   1101
  10. Joko ymmärrät

   Ettei ikäväsi kohde ole sinulle oikea
   Ikävä
   87
   1085
  Aihe