häämatkan maksaminen, KELA?

XXX matkalle

Hei,

Jostain olen kuullut, että osaa häämatkan kustannuksista voisi hakea KELAlta kuitteja vastaan takaisin. Tietääkö joku tästä jotain, KELAn sivuilta en ainakaan tietoa tällaisesta löytänyt?

9

1268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pöö.

      Höpö höpö.

    • Hahahahahahah

      Joku on nyt kyllä heittänyt mojovan huulen. Voi taivaan vallat, Kelalla on ihan tarpeeksi maksettavaa oikeasti apua tarvitsevien kustannuksissa!
      Joo, lähtekää vaan Thaimaahan loistohotelliin, kyllä me veronmaksajat kustannetaan se teille! :D :D :D

    • tiedottaja tietää

      TOTTA! Voit hakea KELA:lta rahaa häämatkaan, sillä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa KELA on tehnyt sopimuksen Amerikan avaruuslentolaitoksen NASA:n kanssa. Sinut ja puolisosi laitetaan avaruuskapseliin, jossa tehdään erilaisia kokeita tuleville avaruuslentäjille. Esim. korviinne suihkutetaan sulaa steariinia kokeessa, jossa tarkkaillaan kehon reaktioita erilaisiin ärsykkeisiin. Samoin teidän peräaukkoonne työnnetään -150 asteeseen jäädytetty jääpuikko kokeessa, jossa katsotaan, kuinka nopeasti jääpuikko sulaa peräsuolessa.
      Näillä ehdoilla saatte KELA:lta rahallista avustusta häämatkaanne, jonka NASA on päättänyt suorittaa ulkoavaruuteen ilman takeita paluusta Maan ilmakehään.

    • kosintavastaus EI

      Hauska provo!
      Ihmiset varmaan kuolevat, jos eivät pääse häämatkalle.
      Entäs sitten sinkut? Minkä ikäiselle sinkulle voidaan anoa rahaa, kun ei ole päässyt naimisiin, eikä ole varaa viettää luksuslomaa?

    • Kela-häät

      Kuulkas nyt, ei tämä aloitus ole mikään provo. Itse sain haettua osan ruoka ja matkakuluista Kelalta takaisin. Tämä oli tiedossa jo ennen reissuun lähtöä, joten pystyi elämään vähän yli budjetin. Olihan se ihanaa leikitellä idealla, että tässä sitä syödään ilmaista ruokaa :) Pääsimme sitten jopa pidemmälle matkalle kuin oli alunperin tarkoitus.

      Kela ei mielellään levittele tietoa häämatkakorvauksista, joten kannattaa ottaa yhteyttä suoraan johonkin ylempään tahoon. Ns. tavallisille konttorityöntekijöille on sanottu, että tästä korvausmuodosta ei kannata puhua laisinkaan.

      Tosin kuittien kanssa ollaan tarkkoina, joten pyytäkää kuitit aina ainakin englanniksi jos suomeksi eivät osaa kirjottaa. Lisäksi kuvasimme kaikki ateriamme jotta pystymme todistamaan mitä milloinkin söimme. Matkakorvauksista korvattiin lähinnä matkat lentoasemille, itse lentoihin ei Kela osallistunut.

      Tsemppiä kaikille jotka tappelee tän asian kanssa!

    • TiviTavi

      Voi elämä... :D Päivän naurut! :)

      Ihan varmaan joo Kansaneläkelaitos haluaa tukea kaikkia matkalle lähtijöitä. Muistakaa sit vaan ottaa kuvat niistä aterioista, se on tärkeää!

    • Häimisissä

      Ei kela korvaa häämatkakuluja kun johonkin 2000€ asti eli pitää käyttää ommakin tai sitten lahjarahaakin. Kun ei tuo summa riitä kovin pitkälle vaiks menis johonkin tavalliseenkin aurinkomatkakohteeseen.

    • Kelan täti
    • johan on

      Kehtaatkin! Vanhuksilla ei ole tarpeeksi rahaa ruokaan ja teille pitäisi yhteiskunnan kustantaa häämatkasta osa? Röyhkeää! Jos ette osaa säästää tai olette eläneet yli varojenne, niin sitten ei matkustella.

      Menkää töihin, loiset!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe