Rietas unelmani

ykstyttövaan

Istuin historian tunnilla ja olin pitkästyä kuoliaaksi. Tämä kyseenomainen oppiaine ei ole koskaan ollut niitä mieleisimpiä eikä etenkään enää lukion toisella, mutta plussaa tunteihin toi sentään hyvännäköinen opettaja. Toisinaan kuvittelin miekkosesta vaikka mitä, ja historian tunnit olivatkin sellaisia, joilla välillä kiihotuin fantasioidessani. Onneksi tunnit olivat aina päivän viimeiset, niin minun ei tarvinnut kulkea märissä pöksyissä koko koulupäivää.

Olin aina unelmoinut seksistä minua noin puolet vanhemman miehen kanssa. Itse asiassa ykkösfantasiaani kuului sellainen n. kolmen miehen kopla, jotka ottaisivat minut väkisin käyttöönsä ja tekisivät mitä lystäisivät. Ja että minua pidettäisiin niin, etten voisi itse tehdä mitään tai vastustella mitenkään. Liian kovakourainen toiminta ei kuitenkaan houkutellut. Minua kiihotti erityisesti kaikenlainen pelehtiminen rintojeni kanssa, ja fantasiassani yksi kolmesta miehestä touhusikin koko ajan niiden parissa.

En ollut vielä koskaan ollut yhdynnässä. Ikäiseni pojat eivät minua houkuttaneet: ajattelin vain vanhempia, n. 30-50-vuotiaita miehiä. En voinut kuvitellakaan seksiä 18v poikien kanssa. Olin kuitenkin fantasioidessani itsetyydyttänyt muutamia kertoja sen verran, että minun tuskin huomasi olevan neitsyt. Tahdoin kuitenkin kokea fantasiani mahdollisimman pian ja toivoin sen olevan ensimmäinen yhdyntäni.

Kun tulin kotiin, huomasin, että asunto oli tyhjillään. Mennessäni keittiöön näin pöydällä lappusen, joka oli kirjoitettu isän käsialalla. Hän ja äiti olivat lähteneet viikonlopuksi jonnekin kahdestaan. Saisin siis viettää pari päivää itsekseni. Olin enemmän kuin tyytyväinen.

17

13152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ykstyttövaan

      Päätin heti ensitöikseni mennä suihkuun. Kaipasin virkistystä: kesä teki tuloaan ja kerrostaloasunnot kuumenevat helposti. Riisuin ihoa myötäilevän puseroni mentyäni kylppäriin. Tarkastelin itseäni ja yläkroppaani peilistä. Kohentelin pitsisiä, mustia rintaliivejäni, jotka hyvä jos peittivät nännini. Puristelin ja pyörittelin rintojani: omasta mielestäni näytin seksikkäältä. B-kupin rintani olivat kiinteät ja kimmoisat. Riisuin rintsikat yltäni ja poseerasin peilin edessä eri asennoissa. Pistin kullanpunaisen hiussuortuvan suuhuni ja pyörittelin sormiani tummien nännieni päällä, ja ne alkoivat kovettua. Rutistelin rintojani ja tunsin kiihkon syttyvän. Oli parasta mennä suihkuun.

      Pistäessäni veden valumaan ja alkaessani vaahdottaa itseäni tajusin, että nyt oli pakko vähän masturboida. Hihittelin itsekseni. Vaihdoin veden tulemaan kovemmalla paineella ja kävin selälleni kaakelilattialle vasemman kyynärvarteni varaan. Levitin jalkojani ja työnsin suihkusuuttimen lähes kiinni alapäähäni. Levitin häpyhuulia ja annoin veden hyväillä klitoristani, tunkeutua sisälleni paineella. Kiemurtelin ja sisältäni pääsi pieni voihkaisu. Laitoin suuttimen suihkuttamaan suoraan jalkoväliini, jota työnsin sitä kohti. Aloin nipistellä kivikovia nännejäni. Koukistuin ja läähätin hieman. Laskeuduin takaisin maahan ja nostin taas selkääni, iskin itseni kaakeleihin ja jälleen nousin... vesi läiskyi ihanasti allani. Äkkäsin wc-harjan vessanpöntön vieressä ja kurotin sitä kohti. Laitoin harjaspään ajelemattomalle pillulleni ja hieroin sillä häpyäni. Suljin silmäni. Inisin. Annoin veden yhä valua ja hyväillä klitoristani kun aloin työntää harjaa toisesta päästä sisälleni. Aloin jälleen kiemurrella nautinnosta, nyt vein sormenikin häpyhuulille. Olin juuri saamassa orgasmin, kun yhtäkkiä avasin silmäni ja huomasin vessan oven suussa seisovan miesjoukkion.

      Säikähdin ja menin paniikkiin. Päästin irti wc-harjasta, joka jäi sojottamaan pillustani. Näytin varmasti hyvin kiihottavalta siinä veden purskutessa paineella pilluuni josta törötti harja, mutta en ajatellut sitä silloin niin. Katsoin miehiä, joista etummainen näytti olevan noin viidenkympin pintaan ja pari takimmaista olivat suunnilleen 35-40. Heillä oli yllään työhaalarit, mutta he kaikki pitelivät haarojaan. Sisälläni sykähti, kun muistin, että sinä päivänä oli joku vesiputkiremppa tai muuta sellaista. Siitä oli ollut ilmoitus alhaalla. "Jos ovea ei tulla avaamaan, käytetään yleisavaimia." Niin siinä luki. Enkä minä tietenkään ollut kuullut ovikellon soivan suihkussa ollessani. Ja koska olin yksin kotona, en ollut edes sulkenut vessan ovea. Siinä he nyt seisoivat, nieleskelivät ja tuijottivat. Olivat seisseet ties kuinka kauan. Minusta tuntui samalla hyvin kiihottavalta, mutta enimmäkseen häpesin ja jopa inhosin tilannetta. Nousin istumaan ja vedin harjan hitaasti sisältäni.

      • ykstyttövaan

        - No no, mitäs se tyttö hoppuilee? etualalla ollut vanhin mies hymähti.
        - Ethän sä edes saanut orkkua! Etkö nyt kuitenkin viimeistelis touhusi, näytti niin somaltakin... ethän sä voi jättää kesken kun just oli tulossa...

        Mietin, puhuiko hän omasta vai minun puolestani. Aloin täristä. Nojauduin vasten suihkutilan seinää. Mitä tässä vielä tapahtuisi? Toisaalta odotin, toisaalta halusin pois. Tunsin kuitenkin pilluni hieman sykähtelevän... tämähän vaikutti ihan fantasialtani!

        Kun tilanne ei edistynyt puolestani mihinkään, vanhin mies tuli viereeni.
        - Me kyllä hoidetaan homma loppuun! Pitäähän noin nätin naisen saada tyydytyksensä, eikä antaa meidän häiritä!
        Sitten hän tarttui suihkusuuttimeen ja huikkasi niitä kahta miestä tulemaan avuksi.
        - Pitää ehkä vähän suostutella...

        Toinen nuoremmista miehistä tarrasi voimakkaasti ranteistani ja toinen asettui pitämään kiinni nilkoistani. Ranteistani pitävä veti selkäni kiinni haaroihinsa ja tunsin hänen kovan kullinsa. Värähdin. Toinen jaloissani rupesi vetämään sääriäni erilleen. Yritin vastustella, mutta hän oli liian voimakas. Tilanne oli sanoinkuvaamaton. Tunsin pakokauhua ja yllättävää kiihkoa, levällään oleva pilluni sykki ja tahtoi vanhimman miehen jo tyydyttävän himonsa. Käänsin pääni takanani olevan miehen kasvoihin päin, ja tämä päästi irti käsistäni. Vain viedäkseen omansa kainaloitteni ali, vangiten minut, mutta kuitenkin pääsi käsiksi kiimasta väräjäville, esiin työntyville rinnoilleni. Hän alkoi pyörittelemään suurehkoja nännejäni sormiensä välissä. Vapisin nautinnosta, mutta koin tämän kiusalliseksi. Sitten hän otti oikean rintani suureen kämmeneensä, rutisti sen lyttyyn niin, että nännini jäi sojottamaan vapaana. Mutta ei kauan: hän otti sen suuhunsa! Imi ja pyöritteli sitä kielellään, vähän näykkäili... tunsin, kuinka alapääni kostui. Huoahdin nautinnosta, mutta en uskaltanut äännehtiä kovempaa. Tilanne oli omituinen, mutta taivaallisen ihana! Tunsin, kuinka vanhempi mies ryhtyi vetelemään häpykarvoistani.
        - Onpa tässä puska... et oo tainnut ihan lähiaikoina ajella? Minä vain mumisin. Takanani oleva mies käsitteli jo toista rintaani, survoi kumpaakin ja leikki nännien kanssa. Olin taivaassa. Toivoin vain saavani suihkusuuttimesta... tyrkytin jo alapäätäni hiukan, ja sitä härnännyt vanhin mies huomasi asian. Pilluni oli levällään hänen edessään, ja kuulin hänen huohotuksensa. Sitten tunsin jotain valuvan häpyvakooni. Nostin päätäni hieman ja näin miehen puristavan pilluuni nestesaippuaa! Hän veteli pullua ilmassa edestakaisin ja nestemäinen saippua kuorrutti nyt ihanasti punaisia häpyhuuliani ja turvonnutta klitoristani. Pilluni sykki entistä kovempaa. Nilkoistani pitelevä mies antoi sen verran myöten että sain levitettyä jalkojani vielä enemmän ja vietyä alapäätäni vanhimman miehen kasvojen lähelle. Hän nuuhki saippuaista vakoani sentin parin päästä, henkäisi siihen ja... toi suihkusuuttimen aivan liki! Vesi tunkeutui paineella vakooni, vaahdotti saippuan, joka vaahtosikin oikein kunnolla. Mies alapääni kimpussa tunki kasvonsa vaahtoon. Nyt minä jo ulvahdin, kouristelin ja läiskytin peppuani lattialla. Mies takanani oli ollut jatkuvasti rintojen kimpussa: raastamassa, repimässä, puristelemassa, pureskelemassa, painelemassa... nyt hän jätti ne rauhaan ja näin rintojeni olevan aivan punaiset ja turvonneet. Nännini tuntuivat aralta ja suorastaan tutisivat silmissä! Mies irrotti otteensa minusta ja mäiskähdin lattialle niin, että herkässä tilassa olevat rintani muljahtivat upeasti. Vanhin mies levitti häpyhuuleni ammolleen ja tunki suuttimen niiden väliin. Olin pakahtua paineen tunteesta. Tunsin orgasmin vyöryvän jo koko kehon mittaisena! Mutta mies nappasi vielä harjan käteensä ja tunki sen harjaksettoman päädyn pilluuni! Hän alkoi hinkata sitä pillussani ja samalla piti suutinta paikoillaan häpyhuulteni välissä. Kouristin selkäni aivan kaarelle ja parahdin! Sain tajuttoman orgasmin, ja purkauduin lattialle vaipuen veltoksi.


      • ykstyttövaan
        ykstyttövaan kirjoitti:

        - No no, mitäs se tyttö hoppuilee? etualalla ollut vanhin mies hymähti.
        - Ethän sä edes saanut orkkua! Etkö nyt kuitenkin viimeistelis touhusi, näytti niin somaltakin... ethän sä voi jättää kesken kun just oli tulossa...

        Mietin, puhuiko hän omasta vai minun puolestani. Aloin täristä. Nojauduin vasten suihkutilan seinää. Mitä tässä vielä tapahtuisi? Toisaalta odotin, toisaalta halusin pois. Tunsin kuitenkin pilluni hieman sykähtelevän... tämähän vaikutti ihan fantasialtani!

        Kun tilanne ei edistynyt puolestani mihinkään, vanhin mies tuli viereeni.
        - Me kyllä hoidetaan homma loppuun! Pitäähän noin nätin naisen saada tyydytyksensä, eikä antaa meidän häiritä!
        Sitten hän tarttui suihkusuuttimeen ja huikkasi niitä kahta miestä tulemaan avuksi.
        - Pitää ehkä vähän suostutella...

        Toinen nuoremmista miehistä tarrasi voimakkaasti ranteistani ja toinen asettui pitämään kiinni nilkoistani. Ranteistani pitävä veti selkäni kiinni haaroihinsa ja tunsin hänen kovan kullinsa. Värähdin. Toinen jaloissani rupesi vetämään sääriäni erilleen. Yritin vastustella, mutta hän oli liian voimakas. Tilanne oli sanoinkuvaamaton. Tunsin pakokauhua ja yllättävää kiihkoa, levällään oleva pilluni sykki ja tahtoi vanhimman miehen jo tyydyttävän himonsa. Käänsin pääni takanani olevan miehen kasvoihin päin, ja tämä päästi irti käsistäni. Vain viedäkseen omansa kainaloitteni ali, vangiten minut, mutta kuitenkin pääsi käsiksi kiimasta väräjäville, esiin työntyville rinnoilleni. Hän alkoi pyörittelemään suurehkoja nännejäni sormiensä välissä. Vapisin nautinnosta, mutta koin tämän kiusalliseksi. Sitten hän otti oikean rintani suureen kämmeneensä, rutisti sen lyttyyn niin, että nännini jäi sojottamaan vapaana. Mutta ei kauan: hän otti sen suuhunsa! Imi ja pyöritteli sitä kielellään, vähän näykkäili... tunsin, kuinka alapääni kostui. Huoahdin nautinnosta, mutta en uskaltanut äännehtiä kovempaa. Tilanne oli omituinen, mutta taivaallisen ihana! Tunsin, kuinka vanhempi mies ryhtyi vetelemään häpykarvoistani.
        - Onpa tässä puska... et oo tainnut ihan lähiaikoina ajella? Minä vain mumisin. Takanani oleva mies käsitteli jo toista rintaani, survoi kumpaakin ja leikki nännien kanssa. Olin taivaassa. Toivoin vain saavani suihkusuuttimesta... tyrkytin jo alapäätäni hiukan, ja sitä härnännyt vanhin mies huomasi asian. Pilluni oli levällään hänen edessään, ja kuulin hänen huohotuksensa. Sitten tunsin jotain valuvan häpyvakooni. Nostin päätäni hieman ja näin miehen puristavan pilluuni nestesaippuaa! Hän veteli pullua ilmassa edestakaisin ja nestemäinen saippua kuorrutti nyt ihanasti punaisia häpyhuuliani ja turvonnutta klitoristani. Pilluni sykki entistä kovempaa. Nilkoistani pitelevä mies antoi sen verran myöten että sain levitettyä jalkojani vielä enemmän ja vietyä alapäätäni vanhimman miehen kasvojen lähelle. Hän nuuhki saippuaista vakoani sentin parin päästä, henkäisi siihen ja... toi suihkusuuttimen aivan liki! Vesi tunkeutui paineella vakooni, vaahdotti saippuan, joka vaahtosikin oikein kunnolla. Mies alapääni kimpussa tunki kasvonsa vaahtoon. Nyt minä jo ulvahdin, kouristelin ja läiskytin peppuani lattialla. Mies takanani oli ollut jatkuvasti rintojen kimpussa: raastamassa, repimässä, puristelemassa, pureskelemassa, painelemassa... nyt hän jätti ne rauhaan ja näin rintojeni olevan aivan punaiset ja turvonneet. Nännini tuntuivat aralta ja suorastaan tutisivat silmissä! Mies irrotti otteensa minusta ja mäiskähdin lattialle niin, että herkässä tilassa olevat rintani muljahtivat upeasti. Vanhin mies levitti häpyhuuleni ammolleen ja tunki suuttimen niiden väliin. Olin pakahtua paineen tunteesta. Tunsin orgasmin vyöryvän jo koko kehon mittaisena! Mutta mies nappasi vielä harjan käteensä ja tunki sen harjaksettoman päädyn pilluuni! Hän alkoi hinkata sitä pillussani ja samalla piti suutinta paikoillaan häpyhuulteni välissä. Kouristin selkäni aivan kaarelle ja parahdin! Sain tajuttoman orgasmin, ja purkauduin lattialle vaipuen veltoksi.

        - No miten on, pojat? Riittikö tämä muka meille, vai? Tehdäänkö työt nyt kunnolla kun kerran alotettiin? vanhin mies vinkkasi ja piteli haaroväliään.
        - Tyttöhän selvästi nauttii meidän käsittelystä. Tehtäiskö vähän jotain jännempää? nuoremmat nyökkäsivät kuumeisen näköisinä ja saatoin miltei nähdä heidän kuolaavan! He tuijottivat minua, voipunutta tyttöraasua, joka alistuvasti makasi heidän keskellään märkänä ja kiimaisena.

        He riuhtoivat minut lattialta ja raahasivat keittiön pöydälle. Iskivät siihen makaamaan. Toinen nuoremmista pääsi taas pitämään käsiäni pöydän reunan yli toiselle puolelle ja toinen levitti jalkani pöydän kulmien taakse niin, että alapääni jäi levälleen pöydän reunalle. Nuoremmat olivat aivan kiihkoissaan ja näin, miten intensiivisesti jalkojani pitävä mies tuijotti punoittavaan pilluuni, nyt kun hänellä oli suora näköyhteys siihen. Tunsin värähteleväni ja alkavani jälleen sykkiä.

        Vanhin mies kaivoi työkalupakkiaan ja laittoi sitten kolme metallista, kylmää jakoavainta vatsani päälle.
        - Eiköhän me näillä jotain keksitä! hän hihkaisi ja katseli herkullista alapäätäni. Hän tarrasi taas häpykarvoitukseeni ja ikään kuin "tukisti" siitä. Sitten hän siirtyi kasvojeni tasolle vieden sormeaan edelleen punaisuuttaan uhkuvan klitorikseni päällä. Värähtelin.
        - Nyt tehdään jotain tosi kivaa! mies otti yhden säädettävistä jakoavaimista ja sääti sen niin, että se sopi jälleen kovettuneen nännini ympärille. Vavahdin kylmän metallin ja aran ihoni kontaktista. Mies alkoi säätää jakoavainta tiukemmalle, ja aloin tuntea helvetinmoista nipistystä kun nänniäni puserrettiin! Mies väänsi sen niin tiukalle, että se roikkui itsekseen kiinni nännissäni. Sama tehtiin toiselle nännilleni. Nyt nänneistäni roikkui kaksi jakoavainta: niiden paino veti kiinteitä rintojani sivulle ja niiden roikkuminen takasi jatkuvan kivun nänneissäni! Olin pakahtua. Taisin laueta tässä vaiheessa, suoraan nilkkojani pitävän miehen kasvoille. Alapääni suorastaan kutsui häntä nuolemaan, mutta vanhempi mies kielsi sen. Hänellä oli selvästi ohjat.
        - Nyt seuraa parasta! hän sanoi.
        Mies otti viimeisen jakoavaimen ja asetti sen klitorikselleni! Hän sääti sen sopivaksi ja alkoi taas tiukentaa niin, että jakoavain puristi ihanuuttani ja roikkui siinä itsekseen! Nautin siitä vihlovasta kivusta, se tuotti minulle suunnatonta nautintoa. Jakoavain venytti ihanasti klitoristani ja kun vanhin mies vielä alkoi väännellä sitä, purkauduin hänen kasvoilleen! Jo kolmas orgasmini. Vääntelehdin miesten otteessa, kunnes kaikki irrottivat minusta ja nostivat paremmin pöydälle. Nyt makasin siinä selällään, jakoavaimet nänneissä ja klitoriksessa. Toinen nuoremmista miehistä otti toisen nännissä roikkuvan jakoavaimen käteensä ja toinen toisen, vanhin taas klitoristani puristavan. He rupesivat kiertämään, vääntämään, vetelemään... luulin klitorikseni irtoavan ja rintojeni turmeltuvan, niin pahasti ne venyivät silmissäni... mutta niin kovasti minä nautin! Niin monesti minä sain päätä huumaavaan orgasmin. Ja niin nauttivat miehetkin. Kiermurtelin ja jännitin ja rentoutin itseni heidän käsittelyssään. He pitivät ruumiistani, sille tekemistään tempuista... ja nyt vanhempi mies kaivoi pakista vyön! Hän irrotti jakoavaimen klitoriksestani, pakotti toisen miehistä taas venyttämään jalkani haralleen ja hän kohotti paksun nahkavyön korkealle ilmaan... ja täydellä voimalla iski sivalluksen lätisevän märkään pilluuni! Kirkaisin tuskasta ja nautinnosta, janosin lisää ja sitä sain! Häpyhuuleni läiskyivät ja värisivät, pilluni sykki ja kertoi haluavansa jotain sisälleen. Vanhin mies tunki vyön vakooni, riuhtaisi minut nänniä puristavasta jakoavaimesta ylös ja rupesi hinkkaamaan vyötä vasten klitoristani ja sen sivuja! Voimalla ja raskain ottein hän painoi vyötä ja minä räjähdin nesteineni.


      • ykstyttövaan
        ykstyttövaan kirjoitti:

        - No miten on, pojat? Riittikö tämä muka meille, vai? Tehdäänkö työt nyt kunnolla kun kerran alotettiin? vanhin mies vinkkasi ja piteli haaroväliään.
        - Tyttöhän selvästi nauttii meidän käsittelystä. Tehtäiskö vähän jotain jännempää? nuoremmat nyökkäsivät kuumeisen näköisinä ja saatoin miltei nähdä heidän kuolaavan! He tuijottivat minua, voipunutta tyttöraasua, joka alistuvasti makasi heidän keskellään märkänä ja kiimaisena.

        He riuhtoivat minut lattialta ja raahasivat keittiön pöydälle. Iskivät siihen makaamaan. Toinen nuoremmista pääsi taas pitämään käsiäni pöydän reunan yli toiselle puolelle ja toinen levitti jalkani pöydän kulmien taakse niin, että alapääni jäi levälleen pöydän reunalle. Nuoremmat olivat aivan kiihkoissaan ja näin, miten intensiivisesti jalkojani pitävä mies tuijotti punoittavaan pilluuni, nyt kun hänellä oli suora näköyhteys siihen. Tunsin värähteleväni ja alkavani jälleen sykkiä.

        Vanhin mies kaivoi työkalupakkiaan ja laittoi sitten kolme metallista, kylmää jakoavainta vatsani päälle.
        - Eiköhän me näillä jotain keksitä! hän hihkaisi ja katseli herkullista alapäätäni. Hän tarrasi taas häpykarvoitukseeni ja ikään kuin "tukisti" siitä. Sitten hän siirtyi kasvojeni tasolle vieden sormeaan edelleen punaisuuttaan uhkuvan klitorikseni päällä. Värähtelin.
        - Nyt tehdään jotain tosi kivaa! mies otti yhden säädettävistä jakoavaimista ja sääti sen niin, että se sopi jälleen kovettuneen nännini ympärille. Vavahdin kylmän metallin ja aran ihoni kontaktista. Mies alkoi säätää jakoavainta tiukemmalle, ja aloin tuntea helvetinmoista nipistystä kun nänniäni puserrettiin! Mies väänsi sen niin tiukalle, että se roikkui itsekseen kiinni nännissäni. Sama tehtiin toiselle nännilleni. Nyt nänneistäni roikkui kaksi jakoavainta: niiden paino veti kiinteitä rintojani sivulle ja niiden roikkuminen takasi jatkuvan kivun nänneissäni! Olin pakahtua. Taisin laueta tässä vaiheessa, suoraan nilkkojani pitävän miehen kasvoille. Alapääni suorastaan kutsui häntä nuolemaan, mutta vanhempi mies kielsi sen. Hänellä oli selvästi ohjat.
        - Nyt seuraa parasta! hän sanoi.
        Mies otti viimeisen jakoavaimen ja asetti sen klitorikselleni! Hän sääti sen sopivaksi ja alkoi taas tiukentaa niin, että jakoavain puristi ihanuuttani ja roikkui siinä itsekseen! Nautin siitä vihlovasta kivusta, se tuotti minulle suunnatonta nautintoa. Jakoavain venytti ihanasti klitoristani ja kun vanhin mies vielä alkoi väännellä sitä, purkauduin hänen kasvoilleen! Jo kolmas orgasmini. Vääntelehdin miesten otteessa, kunnes kaikki irrottivat minusta ja nostivat paremmin pöydälle. Nyt makasin siinä selällään, jakoavaimet nänneissä ja klitoriksessa. Toinen nuoremmista miehistä otti toisen nännissä roikkuvan jakoavaimen käteensä ja toinen toisen, vanhin taas klitoristani puristavan. He rupesivat kiertämään, vääntämään, vetelemään... luulin klitorikseni irtoavan ja rintojeni turmeltuvan, niin pahasti ne venyivät silmissäni... mutta niin kovasti minä nautin! Niin monesti minä sain päätä huumaavaan orgasmin. Ja niin nauttivat miehetkin. Kiermurtelin ja jännitin ja rentoutin itseni heidän käsittelyssään. He pitivät ruumiistani, sille tekemistään tempuista... ja nyt vanhempi mies kaivoi pakista vyön! Hän irrotti jakoavaimen klitoriksestani, pakotti toisen miehistä taas venyttämään jalkani haralleen ja hän kohotti paksun nahkavyön korkealle ilmaan... ja täydellä voimalla iski sivalluksen lätisevän märkään pilluuni! Kirkaisin tuskasta ja nautinnosta, janosin lisää ja sitä sain! Häpyhuuleni läiskyivät ja värisivät, pilluni sykki ja kertoi haluavansa jotain sisälleen. Vanhin mies tunki vyön vakooni, riuhtaisi minut nänniä puristavasta jakoavaimesta ylös ja rupesi hinkkaamaan vyötä vasten klitoristani ja sen sivuja! Voimalla ja raskain ottein hän painoi vyötä ja minä räjähdin nesteineni.

        He veivät minut olohuoneen nahkasohvalle ja riuhtoivat taas haarani auki.
        - Kohta päästään tositoimiin! Jos nyt vielä kokeiltaisiin jotain... vanhin mies arvuutteli ja kaivoi taas pakkiaan. Ruuvimeisseleitä!
        - Kohta me otetaan esiin nämä jo muutamaan otteeseen lastinsa purkaneet kalleudet, joten pitää sun alkaa saada vähän esimakua!

        Olin jo niin raukea etten jaksanut panna hanttiin. Miksi panisinkaan kun nautin niin kovin? Nuoremmat miehet kävivät jälleen rintojeni kimppuun ja samalla asettivat toisen jalkani sohvan selkänojan yli ja toisen reunan yli vapaasti roikkumaan. Pilluni oli jälleen levällään vanhimmalle miehelle. Tunsin sykkiväni jo tuhatta ja sataa, ja kohta sain helpotukseksi ohutvartisen mutta metallisen ja kylmän ruuvimeisselin kärjen vaginalleni. Ja mies sujautti sen sisääni eikä näkyviin jäänyt muuta kuiten sininen varsi! Mies otti toisen ja kolmannen, vähän edellistä pienemmän meisselin ja painoi nekin sykkivään aukkoon. Hän alkoi työntää niitä pillussani ja minä voihkin ja vääntelehdin. Samalla toiset repivät nännejäni, nuoleskelivat ja puristelivat rintojani kasaan. Mies alapääni kimpussa tunki vielä kaksi vähän isompaa meisseliä, ja sitten minä laukseni jälleen! Hän ei kuitenkaan lopettanut vaan nopeutti runkkaamista: nyt pillussani oli siis viisi ruuvimeisseliä, kolme isompaa ja kaksi pientä. Ja näky oli hurmaava! Työnsin itseäni miehen työntöjen tahdissa kunnes purkauduin hänen syliinsä. Mies jätti meisselit sojottamaan pillustani ja toisetkin häipyivät rintojani raiskaamasta. Olin aivan kikseissä, enkä uskonut halujeni koskaan laantuvan!

        Sitten miehet alkoivat toteuttaa muita fantasioitaan. Toinen nuoremmista miehistä tahtoi nussia minua rintojeni väliin, toinen taas tahtoi tutustua piukan peppuni antimiin ja vanhin mies halusi viedä minulta ronskisti neitsyyden. Ensimmäinen kaivoi jäykän ja suurehkon kullinsa haalareista ja minä asettelin rintani oikein somasti. Mies asetti elimensä rintojeni väliin ja puristi rintani sen ympärille. Toinen taas levitti pakaroitani ja tunnusteli persaukkoani, tajusi sen olevan liian tiukka mutta päätti kuitenkin tunkea jättimäisen kullinsa sinne ilman voiteita. Vanhin mies tunkeutui sisääni etupuolelta ja he kaikki aloittivat panemisen samaan aikaan. Olimme mitä kummallisemmassa asennossa, minä taivutettuna ehkä kaikkein ihmeellisimpään ja kivuliampaan asentoon ja kun miehiä oli tunkemassa itseään minne milloinkin, tunsin ratkeavani liitoksistani!
        - Nyt saa neitsyt kunnolla kyytiä! Tän kokemuksen sä ainakin muistat! uhkui vanhin painautuessaan vartta myöten sisälleni.

        Kyydin jälkeen minuun oli lauettu ainakin viisi kertaa: pilluun, suoleen ja rinnoille sekä kasvoille, josta osa oli päätynyt suuhun. Vanhin mies oli purkautunut ainakin kahdesti. Perästäni vuosi jonkun verran verta, muttei kumma kyllä pillustani. Ehkä itsetyydytyssessiot olivat auttaneet.

        Miehet jättivät minut olohuoneen lattialle veltoksi kasaksi raajat harallaan, mällisenä ja verisenä. Vein kätöseni varovasti hävylleni, ja tunsin kuinka märkä olin. Klitorikseni oli aivan turvoksissa. Miehet olivat ilmeisesti menneet hoitamaan oikean hommansa, mitä olivat tulleet tekemään. Sen kaltaista ääntä kuului nyt kylppäristä. Minä raahauduin viimeisillä voimillani eteiseen ja romahdin retkottamaan kenkätelineen päälle. Avasin haarani vessan suuntaan niin että miehillä olisi suora näköyhteys pilluuni, kun he tulisivat ulos. Nostin veltot rintani koholle, pitäen niitä käsissäni. Olin kuin tarjottimella.

        Toinen nuoremmista astui ulos ensimmäisenä ja naurahti.
        - Oho, se näköjään haluis vielä!
        Mies harppoi luokseni ja työnsi karhean hansikkaan peittämän sormensa pilluuni. Kohotin mielihyvästä alapäätäni hieman korkeammalle.
        - Sykkiihän täällä!
        Hän riisui hansikkaan ja rupesi läiskimään häpyhuuliani paljaalla kädellään. Ynähtelin. Toiset miehet tulivat nauraen luokseni. Nyt he kaikki tunkivat paljaat sormensa nesteitään vuodattavaan pilluuni ja pyörittelivät niitä siellä! Nytkähtelin, käännyin kyljelleni ja yritin irtautua sormista, mutta ne työntyivätkin aina vain syvemmälle! En voinut estää orgasmia. Kuinkakohan monta kertaa sinä päivänä oikein laukesin?

        Tavaraa tuli ulos melkoisesti, hieman virtsaakin jo. Nyt vanhin mies asetti naamansa pillulleni ja levitti jalkojani ja ah, nuoli ja imi pilluani ja sen mehut! Pyöritteli klitoristani kielellään ja läpsytteli häpyhuulia käsillään.
        - Hyvä tyttö sä olet.


    • ;);););));););)););)

      uhah ;)

    • Se oli hieno

      Oih, olipa siinä... ♥

    • ugdbsd

      voi ehkä kuulostaa liioittelulta mutta tämä oli paras seksinoivell mitä olen koskaan lukenut.

    • m50 19cm

      jep,best seller!

    • d

      Upeaaa... ;)

    • grauhpimu

      Oi voi! Oli niin hyvää tekstiä, että tulin alle 30 sec

    • Yksnainenvaan

      Kiihottavaa. Samanlaisia fantasioita on minullakin. Muutama mies ja tissit pääosassa, eivät suostuisi seksiin nopeasti, hieroisivat vain jokapuolelta, saaden nännit tuleen ja alapään litimäräksi.
      Kiduttaisivat kiiman äärimmilleen ja sitten vasta alkaisivat naimaan.

    • rivoriitta

      Näitä on hauska kuunnella google-kääntäjän avustuksella. (kopio teksti, liitä ja kuuntele)

    • Mies yli laidan

      Olipahan tarina... ;) näin laadukasta tekstiä vois lukea vielä enemmänkin, vaikka tälläkin oli jo pituutta.

    • nimim.noitapilli

      Hitto et sä osaat kirjoittaa... ! Itekkin väsäilen seksitarinoita, mut en osais kaikkia noita kuvailuja... okei, ehkä ton kaiken tapahtumisen todennäköisyys vois olla pieni, mut sehän onkin fantasia.

      Jos olis hattu ni nostaisin :-)

      Noitapilli alias Tapio alias joku ihan muukin...

    • nimetönihminen

      taisi olla ehkäpä paras mitä oon lukenut! Vielä jos oisivat vaikka kusettanut sohvalla tytön päälle jne. ;) KIITOS

    • oikea nainen

      Tosi hyvä teksti, mutta nainen tietäisi ettei pilluun voi laittaa saippuaa ja ei sieltä lopussa mitään "hieman virtsaa tule", etenkin kun virtsa ei tule emättimestä..

    • cfvfvg

      Hyvä tarina, mutta selvästi miehen kirjoittama pornon katselun innoittamana esim. häpyhuulten läpsiminen ja ruuvimeisselipenetraatioineen. Mutta muuten ihan ok.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2563
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2368
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2061
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1460
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1413
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe