Puolangan puniikit sekoilevat valtuustoäänestyksessä

vaalit jo ovella

Puolangan puniikit -vasemmistoliitto- äänesti valtapuole kepun mukana Mycofood Oy:n akordin hyväksymisestä. Osa äänesti akordin hylkäämisen puolesta, mutta osa äänesti tyhjää?

Puolangan vasemmistoon ei kannata luottaa. Pelottelevat Persujen äänestyskäyttäytymisellä, mutta ovat itse varsinaisia valtuustopellejä.

Halusiko osa puolangan puniikeista mielistellä valtapuolueelle?

Miksi tyhjää äänestäneet vasuriliiton naisedustajat eivät jääneet kotiin varamiehineen, vaan nolasivat puniikkiliiton äänetämällä tyhjää?

41

809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • (`-´)...

      ja persut kalastelevat ääniä;)(((...

    • Toivonko liikaa?

      Avaaja. Opettele kirjoittamaan. Se on punikki ei puniikki!
      Muuten olen kyllä kutakuinkin samaa mieltä...silla erotuksella, että olen vasuri itsekkin. Olen pettynyt Puolankalaisiin vasemmiston edustajiin ja syksyn vaaleissa äänestän taatusti henkilöä enkä puoluetta. Toivon vain, että Puolangalta löytyisi joku järjellä ajatteleva, muiden (nyk. edustajien) mielipiteistä irrallaan oleva ja sanansa takana pysyvä ehdokas vaikkapa sitoutumattomille.

    • Josrempi

      Onko se Mikkosen Aaro vielä mukana politiikassa, hän osasi ennakoida monta asiaa etukäteen, mutta muut viittasivat kinttaalla..tässäpä teille äänestäjille miettimistä!

      • Niksi Niilo

        Onko se "Von Aaron"koskaan käytnyt työterveyshuollossa,olis aika,kuten kirjoittajalla"vaalit on jo ovella"(työterveysaseman )


    • S@tku

      Puolanka pitää oikeasti siirtää Kainuun rajan tuolle puolen, kun isse sinne niin haluavat. Suomi24. fi -palstalla koko kunnan voi siirtää Harrastukset > Luonto > Sienestäminen osastolle.

      • NÄHTY ON

        JOO OON SAMMAA MIELTÄ PUOLANKA OULUN SUUNTAAN, KUN EIVÄT TÄÄLLÄ KAINUUSSA VÄLITÄ PUOLAKALAISISTA OLLENKAAN.


    • Ei ole kehitystä

      Ei Puolanga vasurit ole saaneet aikaan mitään Puolangalla. Sirkeinen ja muut vasurit tyytyvät Puolankalehden kehuihin , kun he ovat kannattaneet kepun virkamiesten esityksiä, tai ovat saaneet julkaistua jotain sepustuksi, Karhukeihään kantaminen on vallan vienyt kepun kaulaan.

    • kepu on pop

      Puolangan vasemmisto on helppo ja halpa lahjoa.

      Vasurit kannattivat yksimielisesti terveyspalvelujen yksityistämistä. Vastalahjana kepukonnat tilasivat turpean suomussalmelaisen vasurimerjan puhumaan rokulina pehmosia kansalle.

      Samalla vastalahjalla tuli kuitattua Mycofoodin kuntalaisille aiheutetut kustannukset.
      Puolangalla vasurit ovat kepun vasalleja.

    • vanhat pois

      Taidan äänestää persuja,kun vasureilla ei ole ehdokkaana muita kuin mitään tekemättömiä joojoo pellejä nykyisessä valtuustossa.

    • ,.vesuri,

      tuotaa--puhutaanko nyt vesurista vai vasurista,kun ei oekeen selevie.

    • aivan sama

      menkää itse ehdolle kun ei kerran mieleistä ehdokasta löydy. siellähän on helppo sitten tehdä niitä hyviä päätöksiä, eikä tarvi sit täällä urputtaa. ja se on aivan sama minkä puolueen tai sitoutumattomien listoille menette. Puoluepolitiikka on vain valitettavasti kuollut omaan vanhuuteen. jos asioita meinataann saada päätettyä järkevästi niin silloin ei siinä puolueita tarvita inttämään turhasta.

    • muutosta!!

      Suoraselkäisille uusille valtuutetuille on selvästi tarvetta Puolangalla. Ei tarvitse lukea kuin kunnan tilintarkastuskertomusta ja uutta arviointikertomusta, niin huomaa miten kehnosti ja laittomuutta hipoen kunnan asioita on hoidettu.
      http://www.puolanka.fi/ptk/kokous/2012650-5-1.PDF

      Aivan sama ketä ja mistä puoluesta (paitsi ei enää lisää kepuleja ja vasureita!) valtuustoon äänestetään, kunhan meno saadaan muuttumaan. Yhdet ja samat aina vallassa ja klikkinä päättämässä muiden puolesta ei ole koskaan hyvä asia. Virkamiesvaltaakin voisi myös vähän pöllyttää..

    • mietitty jotain

      Puolangalla on syytä muistaa, että Keskusta on valtapuolue kuten Kainuussa yleensä.
      Olen sitä mieltä, että Puolangan eroaminen kuntuyhtymästä on Kepun oma sovittu juttu. Sillä edistettiin Puolangan kunnantoimintojen yksityistämistä ja mikä on samalla esimerkkinä muille kunnille.
      On samalla huomattava, että Kainuussa ei yksistään vasemisto nuole keskustaa. Perussuomalaiset tekevät ihan samaa. Niiden runko muodostuu niistä keskustalaisista, jotka eivät edenneet poliittisella uralla. Persusssuomalaiset kuntayhtymässä ovat hyväksyneet jokaisen Keskustan likaisen teon alkaen terveyskeskusten yksityistämisestä ja olleet Keskustan tukena eduskunnan säätämien lakien rikkomisessa.

      Keskustan poltiikka on tuhon politiikkaa. Nuoleskelijat (myös persut) samaa porukkaa. Kansalaisten tulisi katsoa syksyllä henkilöä ja kysellä etukäteen tämän aikeista.
      Muuten piru vie.

    • mietitään lisää

      siispä äänestämään kokoomuslaisa!!! eduskunnasa on hyvä katsoa mallia miten asiat hoidetaan, ja suomi on taas parempi paikka asua.

    • kepu pettää
    • kepupettääaina

      Euroopassa on laaja rahaporvarien rintama, joka maa kerrallaan ottaa työväestön kuritettavaksi. Kurituksen väline on tukipaketit ja nyt Espanjan kohdalla liikepankkituki. Liikepankkituki oli 1990 luvun alussa Suomessa kuritusväline.
      Keskusta oli silloin ja on nytkin työläisten kurittamisen tukena.

      Valitettavasti eduskunnassa ei ole vasemmistoa. Politiikka menee täysin porvariston ja kokoomuksen tahdin mukana. Myöskää Soinilla ei ole mitään sitä vastaan, että kunkin maan pääomapiirit kurittavat maansa työväestöä.

    • Kim Jong Unnanunna

      Vasurit äänestivät Espaja-lainojen puolesta. Yhtä varma sijoitus kuin Puolangan kuntalaisten rahat sienifirmassa. Poikkeuksena liikkestä erotetut Mustajärvi ja toinen ent. vasuri.

      Vasurit laulaa niitä lauluja mitä valtapuolueet käskevät. Seuraavaksi kunnanvaltuustoissa PeruS -laulujen perässä.

    • hoitoa tarvitaan

      Parempi saada edes persuja valtuustoon kuin jatkaa kepulien ehdottomalla enemmistöllä. Nykytilanne aivan sairas!

    • Perus SS

      voe helkutti, vae persuja valtustoon. suurin osa teistäkin oon semmoista sakkia joka ei ole ikäkuuna päivänä etes lautakunnissa istunut. Ei se kunnallis politiikkakaan niin yksinkertaista ole kuin voisi kyliltä kuultuna uskoa. mikä se tekee nyky tilanteesta sairaan? sellvennäppäs vähäsen? unohtakaa jo se puoluepolitiikka, jos asioita halutan jotenkin hoitaa niin syytä on pystyä yhteistyöhön kaikkienkanssa.

      • toivoton surija

        Puolangalla kepu ei pysty yhteistyöhön kuntalaisten kanssa. Kepu tekee jotakin jos se hyödyttää pientä kepulaisjohtoryhmää, jopa kepulais kannattajia kusetetaan.


      • selkärangatonta
        toivoton surija kirjoitti:

        Puolangalla kepu ei pysty yhteistyöhön kuntalaisten kanssa. Kepu tekee jotakin jos se hyödyttää pientä kepulaisjohtoryhmää, jopa kepulais kannattajia kusetetaan.

        Siltä vaikuttaa, toivoton surija! Demokratiasta ei ole tietoakaan Puolangalla. Valtuusto on pelkkä kumileimasin (jos se ylipäätään sattuu joskus kokoontumaan) ja ylimmät virkamieht ovat joko kepulaisia tai kepun valtaklikin p:n nuolijoita. Sama peli jatkuu aina vaan.


    • JooseppiRyysyläinen

      Ettäkö puolangan pölijät ällyö äänesteä muita kuin kepulaesie, turhaan täällä itkette kun itse olette valinneet etustajat!

    • tietämättömyyttä

      Eiköhän "puolueeton" Puolanka-lehti pidä tulevana syksynäkin huolen siitä, että "oikea" puolue voittaa syksyn vaaleissa.. Ja pöljät kuntalaiset uskoo mitä lehdessä seisoo

    • kyllähänne

      pukes ym sidonnaisuudet velvoittaa pitämään "suhteet" määrättyihin tahoihin kunnossa... näin se on muuallakin. muuten suurin osa jutuista ihan Ok.

    • ei tullut mitään

      Puolangan valtuusto on tyhjäntoimittajien pesä. Valtuuston puheenjohtaja HUUSKO on täysin mitätön " mies". Viimme talvena hän yritti valltuustossa tankata Kunnallismiehen käsikirjaa, mutta eihän siitä tullut mitään. Ja neuvottelut maakunnan kanssa meni perseeleen.

    • kuntaa vedätetään

      Puolangan valtuusto on ollut jo pidenpään täysin mitäänsanomaton kumileimasin. Se ei ole oikeesti päättänyt aikoihin yhtään mistään. Miten se voisikaan, kun ei montaa kertaa vuodessa edes kokoonnu ja kun kokoontuu suurin osa ajasta kuluu kahvitteluun. Kunnanhallitus ja pieni piiri siellä yhdessä virkamiesjohdon kanssa tekee todelliset päätökset (valtuuston pj siellä mukana).

    • Kuka ääneni saa

      Olen edellisen kanssa samoilla linjoilla. Puolangan kunnassa on yksi "kerho" jotka päättää asioista. Ja kun ollaan itse jäävejä tekemään päätöksiä sukulaisten tai muuten omakohtaisten asioiden päättämisessä niin sitten toimii "rapsuta sinä nyt minua, niin minä rapsutan sitten sinua" systeemi. Näin on ollut aina ja tulee olemaan, niin kauan kun tuo sama porukka istuu päättämässä kunnan asioista.
      Olen miettinyt, että hylkään vasuri puolueeni jos Sirkeisen Unto ei lähde ehdolle. Hän on ainoa ääneni ansainnut vasuri. Jos Unto ei lähde remmiin niin ääneni menee sille rehelliselle puolankalaiselle (aika absurdi käsite) jolla on rohkeutta ilmaista oma mielipiteensä nykyisessä roskasakissa. Kepulaiset on siis pois suljettu.
      Esim. Rytinki olisi hyvä...Siinä on mies joka ei kuvia kumartele ja jonka päässä on paljon arvokkaita ajatuksia ja joka ei varmasti rapsuttele käskystä!

    • muutosta!!

      Tuolla kerholla ei tunnu olevan mitään häpyä pelata omaan pussiinsa. Kunnan ylimmän virkamiesjohdon virkavastuukin vaikuttaa olevan lähinnä vitsi. Pelaavat nekin Peltsun, Huusin ym. ja omaan pussiinsa. Puolueetonta ja avointa asioiden valmistelua kaipaisi jo Puolangallekin, mutta lienee turha toivo!

      Toivottavasti edes muutama suoraselkäinen ja sanavalmis pääsisi uuteen valtuustoon, jotta tuo "kerho" ei voisi tehdä aivan mitä huvittaa. Puolanka-lehti pitänee kuitenkin hyvin huolen siitä, että "soraäänet" eivät saa ääntään kuuluville. Helppoa se onkin, jos kukaan ei avaa suutaan valtuustossa. Sen kokouksista kuitenkin jonkunlaisia juttuja tehdään Puolanka-lehteenkin.

    • näinkö menee

      Huhu kiertää Puolangalla, että Sirkeinen on loikkaamassa keskustan listoille kunnallisvaaleissa. Ylä-Kainuun juttu 17.7 antaa aihetta ,että kaksi vanhaa sotaratsua on lyöneet hynttyyt ynteen,nimittäin Tuulikki Moilanen ja Unto Sirkeinen. Jos nämä kaksi pääsevät päättämään kunnan asiosta , vanha meno salailuineen jatkuu.Kunnan varat jaetaan heidän tutuilleen yritystukina ja tilauksina.

    • Täälläkö ne

      veneestä pudonneet, varmaan pari äijänkutaletta taas pitää valtuustonkokousta. Vaalit tulossa, menkää urpot ehdokkaiksi, elekääkä aenaa valittako joka saatanan assiesta. Onneksi kirkolla ei tarte käyvä ku kaupassa kerran viikossa, tommosie pikkupissiksie pulju täynnä.

    • samat hoitaa

      Jaa että vain neljän vuoden välein pitäisi kuntalaisten avata suunsa? Eikös se kuntalakikin kehoita osallistumaan ja vaikuttamaan jatkuvasti..
      Eikä ainakaan Puolangalla valtuusto mistään päätä. Pieni piiri sopii asiat kunnanhallituksessa. Niin se vaan menee ja Puolanka-lehti mainostaa kuinka hyviä päättäjät ovat. On siinä mummojen ja pappojen vaikea valita ketään muuta valtuustoon kuin ne ketkä siellä jo ovat. Kunnallisvaalit voisi lakkauttaa Puolangalla tarpeettomina.

    • Yrittäkää

      Vasemmiston vaalityö on tainnut lässähtää, ei taida olla yhtään ehdokasta listoilla. vanhat valtuutetut eivät ilkeä läteä ehdolle, kun eivät saaneet aikaseksi tällä vaalikaudell mitään. Jos Sirkeinen vielä loikkaa keskustaan , niin eihän siellä ole yhtään puhe taitoista.

    • peukutan

      Sirkeinen ei loikkaa mihinkään, mutta jos hän ei lähde enää ehdolle niin enpä ihmettele, väsyyhän sitä vähemmästäkin. Vasureilla on ainakin kaksi uutta hyvää ehdokasta, jotka ei kepu mafiaa kumartele, joten äänestäjät ratkaisee.

      • nytkävi

        näin ja Unto päätti mennä omiensa joukkoon, Lopultakin. Öky sakkia ja päättävät mitä Puolangalla jatkossakin tehdään...


      • Peukku alas21

        Peukuttaja valehteli. Siellä se petturi Sirkeinen kepun listoilla pällistelee .Niin selkärangaton olio, ettei hieromaan pysty.Ålkää äänetäkö Sirkeistä.


    • Pena Oino-Hikkaraine

      Persut ei pelasta Puolankaa..höpö..höpö porukkaa.Ei olut eduskunnassakaan vallan ja päätöksen teon roolin ottajaksi.Vastuutonta porukkaa.Sekoilevat oppositiossakin.
      Yleensä katkeroituneita ja epäonnistuneita AA-kerholasia.

    • Miksi te ette lähde itse ehdokkaaksi? Uusia ajatusmalleja kaivataan ihan selvästi ja avoimmuutta kuntatyöhön.

    • sortoa tulee

      Ei haluta ehdokkaaksi, menee työpaikka,naapurit ei sanoisi päivää, terveyskeskuksessa ei saa hoitoa jos ei olisi kepulaisten listoilla. Kepun listoille ei haluta mennä,sielläei saa sanoa ilman lupaa mitään.Vasemmisto on kans salainen ryhmä, he eivät halua puhua kenenkään kanssa. Kokomus on mitään saamaton porukka,samoin kuin sitoutumattomat.

    • Tuuliviirit ehdolla

      Tyhjää äänestäneitä vanhoja akkoja näytti TAAS oleva ehdolla kommareissa (nyk. vasemmistoliitto).

      Äänestätkö tuuliviirejä?

    • ääni korven kätköstä

      JJoo ei kannata olen samaa mieltä, nyt äänestämmään perussuomalaesiee.

      • ..loikkijako.

        vanhat akat eivät näytä olevan vain vasemmistoliiton riesa,miksikähän esim keskustaa kannattavilla mummeleilla on niin valtava vallanhalu,että eivät voi luopua ehdokkuudestaan,ihmettelen kyllä Sirkeisenkin loikkausta,liekö ruvennu houraamaan,--että nyt vanhoilla päivillään loikkariksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2752
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      92
      2063
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe