Apuaa

Ashh

niin että mä pelaan koneella pokemon crystalia ja mä haluaisin käyttää vähän koodeja:D mut en tiiä mitä pitäis koneella tehä että saa ne koodit?? voiku joku kertoa??

9

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitenköhän se meni?

      Se on ihan helppoa! Kröhöm... annas kun mietin miten se menikään... Niin joo!

      Öhm, ihan ekaksi mene vaikka sivulle www.bulbasauridotbulb.com, koska sieltä lyötyy paljon hyviä koodeja. Esim. sellainen jossa Pikachusta saa vaaleanpunaisen ja että Charizard voi oppia ainoastaan vesi ja kummitustyypin liikkeitä!

      Kun pääset sivulle, paina sitä isoa läskiä Venusaurin naamaa siellä yläreunassa. Paina sitten kohtaa "koodit" ja sitten sitä Aipomin takamusta siinä isossa kuvassa keskellä. Sieltä lyötyy hyvä lista koodeista. Jos haluat käyttää niitä, niin sitten teet näin:

      Lähde kauppaan punaiset, huom PUNAISET kumisaappaat jalassasi, oli keli sitten mikä hyvänsä. Sitten muista ottaa mukaan Pikachu-pehmo. Jos sulla ei ole semmosta niin hanki. Millanen vaan käy, kunhan se on Pikachu. Sitten mee sinne kauppaan ja osta sieltä kaksi perunaa, yksi retiisi ja hirveästi sitä Pirkka-maitoa, jossa on Snorlaxin kuvia. Okei? Hyvä.
      Palaa sitten kotiin, mutta jätä kumisaappaat kauppaan. Jos joskus haet ne takaisin kotiin, niin koodit ei enää toimi, joten jätä ne sinne lopullisesti.

      Sitten avaa kone ja laita koneen käynnistyessä se Pikachu-pehmo siihen ostamaasi maitoon lillumaan. Vaikka joku iso kulho käy. Kun kone on päällä, soita huuliharppua kymmenen minuuttia ja pyydä jota kuta tökkimään näistä minuuteista kahdeksan ekaa sitä pehmoa maidossa kynällä. Toimii parhaiten lyijykynällä! :)

      Sitten avaa se sun pelisi ja paina näppäimiä Ctrl C B Alt ja koodiruudun pitäisi ilmestyä sinne yläreunaan. Ota siinä vaiheessa Pikachu pois maidosta ja kirjoita sitten koodiruutuun kirjain K. Ennen kuin kirjoitat muuta, syö ne loput ostamasi jutut, eli perunat ja retiisi. Jos olet niille allerginen, niin pyydä vaikka jota kuta muuta syömään ne. Se toimii, mutta vain joskus ja silloin tämän kyseisen henkilön on pitänyt laittaa se K-kirjain. Selvää tähän asti? Hienoa.

      Sitten kun on syöty, kumita se K ja kirjoita siltä sivulta haluamasi koodi ruutuun. Paina Enter ja sen pitäisi toimia. Kun suljet pelin, niin suutele koneen näyttöä ja piirrä vasempaan käteesi pieni Totodile, niin koodit toimivat ensi kerrallakin. Jos jätät tämän väliin, niin koodit eivät enää ikinä toimi, joten TEE SE! Käytä piirtämiseen sitä samaa kynää jolla Pikachua tökittiin. Muuten ei tomi.

      Siinähän se! Nyt vain sitten koodeja käyttämään ja sanon vielä että toivottavasti ymmärsit tämän olevan tosi huono vitsi. Sori jos pilasin päiväsi mutta mulla oli tylsää. Voit tietty kokeilla, jos vaikka tämä systeemi toimisi. Ei sitä koskaan tiedä...

      Hyvää kesää kaikille! :D P.S. En ole hullu tai sekaisin. Ainoastaan bored!

      • ikkremimin niäpnirääv

        www.supercheats.jotain com tai net. Sinne kirjotat pelisi nimen ja otat sieltä gameshark koodit. Sitten kopioit haluamasi koodin ja liität sen emulaattorin cheats kohdan gameshark-koodi kohtaan ja annat sille nimen. Virtualboyadvanced emulaattorilla toimii jos sulla on sellainen


      • Yue

        Repesin. Monta kertaa. xD Kiitos vinkeistä, lähden heti kaupan oven taakse odottamaan, että ovet aamulla aukaistaan.


    • Ashh

      okei. kiitos! mistä voisin ladata muita pokemon pelejä koneelle esim. emerladin??

    • Ashh

      niinjoo ja toimiiko tämä sama systeemi muissa pokemon peleissä mitä pelaa koneella? esim.diamond?

      • ikkremimin niäpnirääv

        Joo pitäs toimia. Mutta en oo saanu toimimaan ds emulaattoria :-( ni en oo ihan varma.


      • ikkremimin niäpnirääv
        ikkremimin niäpnirääv kirjoitti:

        Joo pitäs toimia. Mutta en oo saanu toimimaan ds emulaattoria :-( ni en oo ihan varma.

        pokemon emerladi!:-DDDDDDDDD


    • Ashh

      ei nää koodit toimi!!

      • ikkremimin niäpnirääv

        kaikki ei välttämättä toimi koska niitä voi laittaa sinne kuka tahansa. Mutta useimmat pitäs toimia. Ja jotkut koodit ei toimi jos joku toinen koodi estää niiden toiminnan. Eli jos sulla on monta koodia päällä yhtä aikaa niin sulje ylimääräiset. Mitä peliä muuten pelaat koneella johon yrität noita koodeja laittaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe