Huolen aihe koirasta ja miehistä, kokemuksia, ehdotuksia?

triangle

Okei, huoleni on ehkä turhimmasta päästä, mutta haluan avautua ja saada järkeviä neuvoja. Eli, minulle kotiutuu pieni perhoskoiranpentu kesäkuun alussa. Olen opiskelijanuori ja meillä on perheessä aina ollut koiria. Olen järjestänyt asiat niin, että minulla on aikaa koiralle eikä sen tarvitse olla yksin, kuin kouluaikana sen 4-6h putkeen.

Mun huolenaiheeni on se, että kun oon ollut nyt jonkun aikaa sinkkuna ja haluaisin ehkä jossain kohtaa aloittaa suhteen, mikäli joku kiva mies sattuu tulemaan vastaan. Mutta entä koira? Koira on mulla etusijalla, mutta miten esim. siinä tapailu vaiheessa, se tapaileminen? Onko ok, jos koira joutuu olemaan vielä illalla (koulun lisäksi) pari tuntia yksin, että voisi käydä kahvilla jonkun kanssa tai jotain? En halua raahata ketään ekoilla tapaamiskerroilla tänne omalle kämpälle. Kaverini, jolla on myös perhoskoira, on halukas ottamaan koiraa hoitoon, mutta en mä halua omaa koiraani viedä muille hoitoon, jollei ole oikeasti joku hätätapaus, en mä sitä koiraa sen takia ota, että voin sitte heittää sen vanhemmille tai kavereille jatkuvasti..

Sitten, kun en haluaisi aina olla täällä mun kämpillä, siis jos olisi joku mies, että olis varmaan kiva hengata senkin luona, niin mitä jos mies ei tykkää, että otan koiran mukaan? Sellanen mies, joka ei pidä koirista, menee heti kättelyssä vaihtoon, mutta esim, jos ollaan päätetty että yövyttäisiin miehen luona, niin mä haluan/ ja on pakko ottaa koira mukaan.

Tiedän kaikilla muilla tavoin mihin olen sitoutumassa, mutta nyt on noussut jotenkin tällänen huoli esille.. Pelkään, että en ikinä saa miestä, jos mulla on koira, mutta ei se nyt niin voi mennä, eihän? Onko kellään mitään vastaavanlaista kokemusta, siitä, että itsellä on koira ja tapailee jotain miestä/naista, tai vastaavaa?

Ja vielä anteeksi äärettömän sekava viesti ja selostus, mua vaan vaivaa tää jonkun verran.

4

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä en sellaista miestä tapailisi, joka ei koiristani tykkäisi tai olisi allerginen. Koiristani en luovu! (Toki tilanne olisi eri, jos monen vuoden yhdessäolon jälkeen miehelle puhkeaisi allergia, niin sitten pitäisi miettiä uusiksi.) Mutta en joka tapauksessa sellaista miestä huolisi, joka ei pitäisi koiristani.

      Tapasin viime vuoden lopussa ihanan miehen, joka rakastui minun lisäkseni kahteen koiraani sekä hevoseeni. Se on minulle äärimmäisen tärkeää, että mieheni tykkää eläimistänikin. Eihän siitä muuten mitään tulisi.

      Eli minun mielestäni, jos tapailemasi mies ei esim suostuisi ottamaan sinun lisäksesi myös koiraasi yöksi luokseen, niin uutta miestä tilalle! Et voi ennakoida tulevaisuuttasi sen mukaan, että mitähän tuleva miehesi ajattelee, jos teet niin tai näin. Sinun elämäsi, sinun päätöksesi. Jos haluat koiran, niin tuleva miehesi on parempi sitten tykätä siitä! Tai sitten mies on väärä..

      • koiruus

        Koiranomistajana olen huomannut että monille miehille on kynnyskysymys se jos naisella on koira/koiria. Sitä vain ihmettelee mistä se johtuu? Minäkään en koirastani luopuisi miehen takia.


    • triangle

      Kiitos vastauksistanne! Nyt on pieni pallero ollut kotona pari viikkoa ja olen älyttömän onnellinen! Toivon, että löydän miehen, joka viihtyy eläinten parissa ja hyväksyy sen, että koira tulee samassa paketissa mun kanssani.

      • koiruus

        Onnea uudelle koiranomistajalle! Hyvän rodun valitsitkin! Itselläni on 12 vuotias papillon narttu.:) Toivottavasti löytyy mies joka on eläinrakas. Kaikkea hyvää teille!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe