Limatulpasta

anqelique1986

Minulla on koko raskauden ajan ollut runsas valkovuoto, kuten oli ensimmäistäkin oottaessa. Nyt tässä tämän viikon aikana olen huomannut sen lisääntyneen entisestään. Pakko pitää suojia ja vaihtaa usein. Raskausviikkoja menossa 34 5, ja nyt mietin, kun on viikon ajan ollut jo noita kivuttomia supistuksia aika usein, että voiko tämä lisäännys johtua esim. juuri tuosta limatulpasta? Voisiko se "vuotaa"? Tai onko mahdollista, että tihuuttaa jo lapsivettä?
Teimme mieheni kanssa jo tohtorille retken, kun viikko sitten huomasin vessassa käydessäni, että paperiin jäi verta, joka näytti olevan jonkin liman seassa. Muuta ei tullut, mutta soitettuani halusivat varmistaa, että kaikki on OK.
Sydänäänet katsottiin, ja sitten tehtiin kohdunsuun tutkimus (kiinni, mutta pehmeä kohdunsuu, ei ruennut kokeilemaan aukiaako), ultran mukaan kaikki kunnossa, istukka ei ollut revennyt (kuten ensin epäiltiin), muutenkin toimivan oloinen, napanuoran virtaus normaali. Nyt kuitenkin viikon ajan on ollut sellainen epävarma olo ja pelko sydämessä koko ajan, että kohta pitää lähteä.

Esikoisen odotus oli niin tyystin erilainen, raskausaika oli helppo ja silloin supistukset alkoivat heti kivuliaina ja poika näkikin päivän valon reipas vuorokausi sen jälkeen kun ekat supistukset alkoivat. Kalvotkin jouduttiin puhkaisemaan sairaalassa. Eikä haisuakaan koko limatulpasta milloinka irtosi.

Nyt näitä ennakoivia on ollut sen viikon ja nivus/häpyseudun kivut ovat olleet todella kovat. Huonoimpina päivinä en ole pystynyt edes kunnolla kävelemään.

Auttakaa joku epätietoista. Seuraava neuvola onneksi jo ensi viikon alussa, mutta rassaa tämä epätietoisuus.
P.s Supistuksia muuten tosi usein, en ole kellosta aikoja tosin katsellut, koska koko ajan toitotettu, että jos olisivat oikeita supistuksia, koskisi taatusti. Kyllä minä ne tunnen ja huomaan, jos en mitään tee, mutta ei kyllä kivuksi voi sanoa.

1

117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • toukka

   No en tiedä vastausta sen paremmin, mutta mulla on ollut noita harjoitussupistuksia jo noin rv17 lähtien ja tänään täyttyy rv41 5, joten eivät ainakaan minulla ole viitaneet ennenaikaiseen synnytykseen. Valkovuotoa mulla on myös ollut jonkin verran enemmän jo useamman viikon, mitä yleensä on ollut, mutta vasta eilen se muuttui ihan venyväksi limaksi eli veikkaanpa, että tuo tilanteesi on normaali, jos on vielä lääkärissäkin tilanne tarkistettu, niin uskoisin, että kaikki on hyvin. :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Roope Salminen , Superpettäjä !!

   Uskomatonta touhua sen eveliinan kanssa !! useamman vuoden salasuhde vaikka mies on naimisissa !! roope on kyllä täys pa### !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   4339
  2. Miksi Martina lähettää sydämiä Sofian Lukelle?

   Onko Martinalla pahat kostoaikeet mielessä kun Luke on saanut Martinalta sydämiä instagramiin??? Nähdäänkö nyt oikeasti viimein Martinan kosto ja napp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3107
  3. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   94
   1378
  4. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   128
   1321
  5. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1181
  6. Laitan sulle tähän tiedoksi

   nallukkani, että rakastan sua enempi kuin mitään koskaan. Vaikka sen jo tiedätkin. Laitoin sinne eiliseenkin jotain, mutta sen on muut vähän sotkeneet
   Ikävä
   157
   1177
  7. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   55
   1101
  8. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1076
  9. Tasapainotilanne.

   Ja nyt en tarkoita sitten mitään palstalla pyöriviä tasoteorioita...sanonpahan heti kättelyssä. 😁 Mutta jos ajattelee optimaalista mahdollisen suhte
   Sinkut
   240
   1021
  Aihe