Mies "kovettuu" naisen sisällä, oletteko kokeilleet?

madmadmaxmax

Tuntuu muuten hyvältä molemmista osapuolista, kun mies antaa sisään laukeamisen jälkeen peniksen jäädä naisen sisään, ja hetken tauon jälkeen alkaa liikutella löystynyttä kalua pillussa niin, että se kovenee jälleen. Ei kauan tarvinnut puuhastella, kun nainen laukesi tällä keinoin =)

29

9414

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ESjorma

      Minun munani on aina löysä laitan sen aina kenkälusikalla sisään.

    • Mies pohojanmaalta

      Joo, minä teen justihin nuan ja hyvältä tuntuu molemmille.

    • Nussija öinen

      Aloittajalle: Minä olen miehenä monesti nukkunut jopa muna pillussa, ja kun herää, se on tosi gutaa, ja kun alkaa liikutella niin mulkku paisuu ja nainen sen tuntee, siitä alkaa uusi lemmenleikki. Tässä viimeksi nukuttiin hieman humalassa Lapin reissulla siskonpedillä, oma emäntä minua päin ja kaverin vaimo toisella puolella. Olin unissani kääntynyt vierasta vaimoa päin, ja kun heräsin hän työnsi takalistoaan minua päin. Koetin kädellä ja siellä oli peiton alla lämmin pillu ihan paljaana ja valmiiksi kosteana. Hivelin vittua ja hivutin kyrvän esiin, nainen oikein koukisti ja sinne sain soluttettua. Alkoi hidas ja äänetön hinkkaus. Laskin kohta sisään, mutta jätin kullin läpeen ja nukahdin ja kun kohta heräsin, nainen piti pientä ininää ja liikutti varoen itseään. Naitiin toisten tietämättä ja heräämättä toine varvi. Oli jännittävää ja himottavaa. Aamulla oltiin kuin ei mitään. Kaverin vaimo nikkasi silmää keittiössä ja minä taputin häntä kiitokseksi perseelle. On muuten omaa vaimoani vanhempi, mutta pillu sillä on himottavan märkä kuin hunajapurkki. Kunpa pääsisin uudelleen panemaan, sitä odotan.

      • löysänä vaan

        Sulla melko huono aika nokosille, koitapa ensi kerralla pysyä hereillä koko aktin ajan, meinaan voi olla että eukkokin tykkäis enempi hereillä tapahtuvasta toiminnasta. tai mistäs minä sitä tiedän...enkä haluakkaan tietää.


      • !

        KIihotuin, pääsiskin itsekin tuollaiseen tilanteeseen!


      • Hereillä

        Jos nussiskelitte heräämättä niin mistä tiedät ettei koko homma ollut vain likomärkä uni ja olit lasahtanu punttiin omia aikojas.


    • janninanni

      Olisipa ihanaa saada kunnon varvit,tuskin muistan millaista olisi tuntea sisällään ihana kovettuva penis ...

    • ajatusalkoilentää

      Kunpa saisi kestävän miehen, jota kiusoitella ja panna pitkän kaavan mukaan. Leikki alkaisi niin, että mies tunnustelisi ja kourisi vaatteiden päältä, kunnes olisin kunnolla märkä. Sitten voitelisin kalun hieromalla vakoani pitkin sen pituutta, sen kovuudesta nauttien, kutittelisin sykkivää klitorista terskalla. Nousisin kontilleni peppu pystyssä ja antaisin kalun painua kokonaan sisään pari kertaa hitaasti. Laskeutuisin vatsalleni kalu yhä sisässä ja laittaisin jalat yhteen, antaisin miehen panna hetken mieleiseensä tahtiin ja nauttisin vain nytkyen edes takaisin. Käännähtäisin selälleni ja nostaisin jalat miehen olkapäille, nyt saa rynkyttää. Pallit läpsisi ihanasti pyllyä ja läiske kuuluisi märästä pillusta. Lepäisimme turpea, kuuma kumpuni miestä vasten lusikassa, ja kun taas ottaisi eteen pantaisiin vielä näin takaapäin. Mies ei vetäisi vehjettään pois tällä kertaa ja heräisin siihen, että mies liikuttelee sitä taas sisälläni.

      • Sex and the city

        Ette uskokaan miten paljon panettaa!! Kaikkia asentoja kokeiltu ja tuhmimmat asennot on parhaita


      • ei sua mittä panet
        Sex and the city kirjoitti:

        Ette uskokaan miten paljon panettaa!! Kaikkia asentoja kokeiltu ja tuhmimmat asennot on parhaita

        ei uskotakaan.


    • Pillistä kuumat!

      Tulee mieleen ex-isorintainen nainen. Olin säästänyt viikon mällit ja tultuani ihan pohjaan sisälle, niin hän veti minut itseensä kiinni ja sanoi, et jatketaan kohta. Sanoin lähteväni pesulle välillä, mutta hän ei laskenut, vaan viiden minuutin päästä jatkettiin ja se tuntui ihanan riettaalta ja hänkin sai toisella lastilla.

    • mlukku

      ...toi kullin jättäminen pilluun spruitin jälkeen on ihan ookei....siellä se kyllä aika nopeasti veltostuu ja alkaa poispäin pyrkimään....nyt tulee se tilanne ...jolloin se harvinainen ORAVAPILLU saa näyttää taitonsa....eli alkaa imemään löysää kullia ja vetää sitä sisäänpäin....saamari että se tekee ja tuntuu hyvälle...

    • dippa-dai

      Jeah, ei tuota herkkua joka kerta saa, mutta joskus oma mies jää sisälle laukeamisen jälkeen ja jatkaa liikkumista ensin hitaasti, sitten kiihdyttäen. Seisokki ei katoa missään vaiheessa täysin. Ja toimii, saan toisen kerran ja sitten kolmannen, kun mies jälleen pystyy laukeamaan. :P

      Oo tyytyväinen ittees, ei kaikista miehistä ole tollaseen... ;)

      • lämpimät muistot

        Tuo kuuolostaa jotenkin tutulta. Kerran kun olimme tyttöystäväni kanssa naineet edellisenä iltana ja yöllä oikein kunnolla. No väsy siinä tuli sitten molemmille. Aamulla herätessäni tyttö nukkui kainalossani ja minä tajusin että minulla oli oikean käden sormet vieläkin pillun sisällä.


    • valtsu

      No joo ! kunhan sammutaan yhtä aikaa ja ollaan saatu orkut samanaikasesti, niin se, joka ensin herää, vaikkapa pissaamisen tarpeeseen, niin kusenjäykkä kulli ja halukas pimpsu, vaikka vähän pissahätänenkin tavottavat toisensa mukavalla tavalla. Seurassa nussiessa ompi oltava varovainen, ettei herätä toisia. Varsinkaan lapsia!

      • Kalusnikov

        Kumma kulli,ekaks ei meinaa millään seisoo ja sitte kun viimein seisoo ei laukee eikä velttone voi jatkaa ja jatkaa hulluna,yleensä jo pillu alkaa kuivaan ja menee helläksi?!?!?!?!


    • Nainen35v

      Minä teen aina niin, että miehen kalun löystyttyä laukeamisen jälkeen, annan hänen hetken huilata. Sitten alan supistella "ilolihaksiani" ja lypsää löysää kalua. Vaan eipä se kauaa tuolla tyylillä löysänä olekkaan...

      • Puutteessa 137

        Täällä ois yksi löysä kalu vailla lypsäjää.


      • Sarjaaaaa ;)))

        Jos naisella on kuin sulla kivat "ilolihahset" niin se on tosi mannaa miehelle,.. Itsellä alkaa uusi seisokki heti kun laukeen ja työnnättää tosi kovaa,.;))) olisipa nastaa löytää nainen joka haluu pitkään ja eri asennoissa painia lemmenleiskunnassa,.???


      • Anonyymi
        Puutteessa 137 kirjoitti:

        Täällä ois yksi löysä kalu vailla lypsäjää.

        Töissä päin


    • haluttaa mulukkua

      Voi taivas, täällä käydään kuumana, ja oma mies reissun päällä. Tätä tullaan kokeilemaan viikonloppuna. en malta oottaa.

    • Tiedoksi vain

      pojille jos haluaa montalaakia peräkkäin se vaatii molemmilta sitten sitä RAKASTELUTAITOA sese vasta taitolaji on.

    • 78v.

      Mua panettaa niin pirusti.

    • Nain jäykällä

      Mulla on niin iso maha ja pieni mulkku, vaan 13cm velttona, että ei se pysy sisällä.

    • tööttööt

      Minäpä en oo saanu koskaan:(
      Oon niinku joku teräsmies ja naiset on se kryptoniitti.

    • Anonyymi

      Munaa mekkoon, panttaa sikana. Pillu märkänä odottaa..

      • Anonyymi

        Olis ymparileikattu


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minun munani on aina löysä mutta annan naiseni hieroa sitä ja sitten vasta tungen sen hänen vittuun yleensä jää koko yöksi aamulla hän kerran herätti minut ja alkoi supistella sitten hän meni kontalleen ja tungin munan hänen perseeseen ja aloin tehdä edes takas liikettä ai että oli ihana hän vilä päästi sellaisia *ah ah* ääniä kaipaan sitä päivää

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10762
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3053
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      207
      2871
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1666
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1516
    Aihe