Hyvää infoa Floridan matkaan, majoitukseen, vuokra-autoon ym.

:>)

Ensi helmi-maaliskuun vaihteessa tarkoitus lähteä. Mitään varauksia ei olla vielä tehty. Matkaan 2 aikuista ja teini. Ekaa kertaa Floridassa. Lennot Miamiin. Siitä liikumme Fort Lauderdale - Orlando (Kissimee). Näistä paikoista tarkoitus katsastaa majapaikkaa. Hyviä vinkkejä näihin, kiitos!
Tarkoitus ajella myös katsastamaan Key West.
Auton vuokrauksesta. MITÄ kannattaa ehdottomasti huomioida, kun tälle porukalle auton vuokraamme. Vakuutuksista ym. Onko jotakin, mitä esim. vuokraamo yrittää meille vielä kaupata, kun autoa noudamme? Navigaattori on itsellämme valmiina. Lähinnä mietityttää vakuutukset, mitkä kannattaa ehdottomasti olla. Emme halua mitään isoja lisäkuluja, joita vuokraamo ehkä yrittää meille myydä. Kertokaahan kokeneet Floridan matkaajat näihin hyviä neuvoja, vinkkejä!!! Kaikkeen mahdolliseen.
Kiitollisena otamme kaiken tiedon vastaan.

5

920

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Florida...

      Ei väkisin kannata lentää MIA:aan. Lentoja voi katella myös FLL ja MCO. Mahdollisuus on myös lentää MIA ja palata esim MCO. Ottaa sen minkä halvimmalla ja omasta mielestä järkevimmillä lentoajoilla saa.
      Jos varaatte auton Hertz tai Avis suomenkielisiltä sivuilta, kuuluu hintaan tarpeelliset vakuutukset. Mitään ylimäärästä vakuutusta ei tarvi/kannata autoa noudettaessa enään ottaa. Olettaen tietenkin et kaikilla matkalla olijoilla on matkavakuutukset voimassa.

    • P~

      Majoituspaikkoja riittää aika paljon, itse voin suositella Summerland Suitesia Ft. Lauderdalessa. Kivenheiton päässä rannasta, sellaisia "apartamentos" -tyylisiä huoneistoja, mukavan rauhallinen paikka jossa iso pakaste-jääkaappi, astiastot, pari uima-allasta jne. Sopii sellaiselle oma-aloitteiselle matkaajalle joka aikoo viettää ainakin muutamia päiviä ja ostaa ehkä aamiaskamoja ja juomia kaupasta. Kahdesti on oltu ja varmasti menemme samaan paikkaan ensi kerrallakin.

      Orlandossa oltiin jossain perus Marriotissa tms. Sanoisin että kannattaa hakea hyviä diilejä, sen jälkeen kurkata mitä hotellista sanotaan Tripadvisorissa. Sieltä se totuus tulee aika hyvin selville.

      Jotain vakuutuksia ehkä yritetään myydä, mutta niitä ei tarvitse ottaa. Helpointa yleensä on ostaa suomesta käsin voucher jolloin mukaan tulee se hyvä perussetti. Lisäkuski voi olla tarpeellinen, koska joillain vuokraamoilla puoliso saa ajaa ilmaiseksi mutta nykyään useimmat veloittavat ekstraa per päivä. Näistä ja muista on yleensä selkeät huomautukset suomalaisen matkafirman sivuilla kun olette tekemässä varausta.

      Yksi mitä yrittävät varmasti myydä (ja ehkä kannattaakin ottaa!) on Sun Pass tjsp, eli sellainen tietullien maksuviritys. Sillä saatte suoraan ajella pikakaistaa tietullien ohi ja kaikki kertyneet maksut menee suoraan vuokraamon piikkiin:

      https://www.sunpass.com/rentalcar

      Auton koko kannattaa tietysti valita sen mukaan että kaikki kamat ja ihmiset mahtuu mukavasti sisälle. Jos ottaa compactin voi ollakin tarjolla joku kuplavolkkari.

      Dollarilla sai itse valita minkä auton halusi maksamastaan kokoluokasta. Parkkihallissa oli rivissä intermediateja sellaiset 10-15 odottamassa ja niistä sopiva. Jos tämä tilaisuus tulee vastaan, kannattaa valkata sellainen auto jossa ainakin pikasilmäyksellä toimii kaikki olennaiset kuten AC, radio, keskuslukitus jne.

    • Katsokaa autonvuokrauksen hinnat netistä valmiiksi. Itse varasin etukäteen ja sain näin paremman hinnan, kysyin kuitenkin uteliaisuuttani paljonko olisi maksanut jos olisin paikan päällä vasta varannut, melkein tuplahinta olisi tullut silloin! Joten etukäteen kannattaa niin paljon kun mahdollista varata.
      (Kyseessä oli tapauksessani Avis Miamissa muistaakseni)

      Key Westissä ei välttämättä tarvitse asua koska siellä on aika vanhoja ja todella kalliita hotelleja, suosittelen siinä tapauksessa että asutte jollain muulla saarella joka kuuluu Florida Keysiin. Islamorada ja Marathon esim. ovat todella kivoja ja huomattavasti halvempia.

      Miamissa South Beach on paras alue, suosittelen, mutta todella halpaa hotellia on sieltä vaikea löytää. Orlandon seudulta sen sijaan löytyy paljon halpoja hotelleja, varsinkin jos jaksaa etukäteen hintoja vertailla ja seurailla.

      Florida Keys oli omasta mielestäni Floridan matkan paras kokemus joten kannattee ehdottomasti varata aikaa kun sinne ajaa eikä vaan ajaa nopeasti päästäkseen Key Westiin. Key West oli ainakin omasta mielestäni hieman pettymys, turistirysä kun on, muut saaret huomattavasti hienompia ja mielenkiintoisempia.

    • taas mennään lokak

      Ollaan varattu Dollarilta aina auto etukäteen, hyvä on aina saatu. Meidän pitää ottaa iso auto suurien matkalaukkujen vuoksi (5 aikuista: 4 naista ja 1 mies). Navigaattori kotoa, samoin matkavakuutukset. Autolle täysvakuutus, ettei tarvitse sitten surra jos jotain tapahtu autolle.
      Hotellit olemme varanneet etukäteen, niin tiedämme hinnan ja laadun etukäteen.

    • miumiau

      Me ollaan vuokrattu auto kaksi kertaa etukäteen ebookersilta. Sitä kautta tulee kaikki tarpeelliset vakuutukset mukaan eikä hinta ole päätä huimaava. Ekalla kerralla autona oli chrysler sebring avo ja maksoi yli kolmelle viikolle muistaakseni vajaa 500euroa. Toisella kerralla otettiin halvin auto (saatiin chevy impala) kahdeksi viikoksi ja se maksoi 200euroa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe