Mun elämä on muuttunut omituiseksi.

Mitä tämä tarkoittaa

Hei, osaisiko joku kertoa, mistä tässä on kyse?
Näin kadulla sattumalta noin pari vuotta sitten erään suomalaisen tunnetun muusikon. Hänellä oli juuri sellainen auto, josta olin haaveillut, vielä ihan samaa väriäkin vielä. Kotiin päästyäni googlasin tietoja tuosta muusikosta. En voinut uskoa näkemääni - tuntui, kuin hän ajattelisi tismalleen samoin, kuin minä. Hän asui paikassa, josta olin haaveillut jne. jne. Lopulta kirjoitin muistikirjaan kaikki "yhteensattumat" ja siitä tuli todella pitkä lista. Lisäksi tämä muusikko ilmestyi kerran uneeni.

Meni jokunen aika ja tämä muusikko julkaisi uuden kirjoittamansa laulun - olin taas kuin puulla päähän lyöty, se laulu oli kuin minulle kirjoitettu. Pari kuukautta myöhemmin kappaleeseen tehtiin musiikkivideo ja siinä käytännössä kerrottiin minun elämäni tarina. Video oli lisäksi täynnä asioita (läheisen ihmisen nimi, rekvisiitta jne.), jotka yhdistää meitä. Viimeisin asia, joka liittyy tähän on se, että luin tästä "kaksoisolennosta" iltapäivälehdestä, jossa hän kertoo uudesta musiikkivideosta. Uusi video on täynnä ideoita, joita olin kirjoittanut eräälle toiselle bändille netin välityksellä. Olen yrittänyt saada yhteyden tähän muusikkoon, mutta toistaiseksi en ole siinä onnistunut. En tiedä mikä tällä kaikella on tarkoituksena, mutta toivon, että saan vastauksen. Jos jollain olisi laittaa ihan, vaikka linkkejä tms. vastaavanlaisiin juttuihin, niin olisin kiitollinen.

Sitten vielä yksi juttu, en tiedä liittyykö tämä nyt tähän mitenkään : monet ihmiset käyttäytyvät seurassani hyvin erikoisesti. Tyypillistä on, että ohikulkijat tuijottavat. Eniten mietityttää se, että lähes kaikki julkkikset, joita olen sattumalta jossain tavannut hämmentyvät nähdessään minut. Tyypillistä on, että he jäävät hiukan säikähtäneen näköinen ilme kasvoillaan katselemaan minua. Jotkut ihmiset ovat kertoneet, että minussa on jotain erikoista, mutta he eivät osaa kuvata sitä sen tarkemmin. Jotkut ovat sanoneet, että he tuntevat jonkin sortin säteilyä tms.

Minulle on alkanut viime vuosien aikana tapahtumaan niin paljon kaikenlaisia outoja sattumia (positiivisia asioita!), että pidän varmana, että jotain "yliluonnollista" on olemassa.

9

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minulla...

      Taas näin, näin netissä erään nuoren naisen kuvan. En ole sen jälkeen saanut häntä mielestäni. Hän on mielestäni kuin enkeli. Joskun kun ajattelen häntä, tunnen olevani kuin hän, vaikka olen mies. Tätä on vaikea selittää. Kun kuuntelen tiettyjä kappaleita, tulee hän heti mieleeni, vaikka en ajattelisikaan häntä. Osaako joku kertoa, miksi tunnen niin voimakkaasti tuota naista kohtaan, vaikka en edes tunne häntä.

      • Xmjggwjawjamja!!

        Eläkää yksinkertaisemmin!! Älkää miettikö joutavuuksia!! Julkiselämähän on sekavaa ja tapahtumarikasta. Varmasti jokainen voi löytää jostakin videosta taikka biisistä elämänsä, kun tarpeeksi paljon etsisi. Aloittajalla se tuli itsestään vastaan, tosin montako videota olet nähnyt ennen jossa EI TAPAHTUNUT niinkuin sinulle?! Aristoteleen mukaan on vain 32 perusdraamaa, josta taide ja elämää koostuvat, siitä on helppo ammentaa itseensä. Kyse on sattumasta, näin epäilen!! Myöskin tuo 'erikoisuus' on päivän trendi, moni sitä kai haluaa, varsinkin nuorena. Mitä sitten jos sinä tai joku muu olet/on 'erikoinen', ketä se lopulta hyödyttää?? Samat perusasiat kuitenkin tulevat vastaasi, olit erikoinen tai et. Koeta mieluummin miettiä miten olisit elämässä hyödyksi, älä sitä miten haluat mainetta ja mammonaa. Ihan tosi, parempi on täysipainoinen elämä kuin pintakiiltoinen!!


    • Mitä tämä tarkoittaa

      Minulla: Mulla on yksi aika samankaltainen kokemus myös. Netissä sattumalta näin erään naisen kuvan, joka jostain syystä jäi mieleeni. Lopulta otin yhteyttä kyseiseen naiseen ja hämmästys oli suuri, kun huomasin kuinka samanlaisia ajatuksia meillä oli.

      Xmjggwjawjamja!! : Sattumia oli lähes 2 sivua, kun kirjoitin ne ylös.. Täytyy laittaa Lotto vetämään varmaan.. Ketä hyödyttää se, että joku on erikoinen? No, se on samantekevää, mutta mulla kyllä heräsi kiinnostus yliluonnollisiin asioihin.

      • Xmjggwjawjawja!!

        Ei riitä! Miten todistat ne 'samankaltaisuudet'?! Oletko kysynyt häneltä?! Oletteko aivan 100% varmoja, vaiko 'tuntuuko vain' että olette?! En toki teilaa 'Hymylaatikon' ajatusta, että menneitä elämiä ja asioita voi muistaa. MUTTA varoitan sen 'muistelun' harhapoluista... Itselläni meni todella kauan kun osasin erottaa tässä asiassa ns.totuuden. En halua kokemuksianne teilata, mutta näissä asioissa pieninkin epäily paljastuu usein valheeksi vasta vuosien päästä!! Toki sekin voi kasvattaa!! Mutta todellakin, jos elämä on epävarmaa muutoinkin, muuttuu se sitä epävarmemmaksi kun haluat OIKEASTI kasvaa henkisesti .... P..rkele, onko 'ulkoisesta vieroittuminen' mielestäsi hyvä asia?! Minun mielestäni ei, mutta kun kasvat oikeasti käännyt pakostakin sisäänpäin ja vieroitut monista sinulle rakkaista asioista .... Se, että 'oikean oivalluksen' näkee 100% positiivisena asiana, uskon viittaavan jo reippaasti siihen, ettet näe asiaa aivan oikein!! En halua torua, taikka saada oloasi tuntumaan 'pettyneeltä', mutta tunne-elämän yksipuolisuus on useimmiten kyllä valhe sinänsä .... Jos etsit 'henkistä ykseyttä', sitä löydät JOS OIKEASTI HALUAT (syystä tai toisesta) aika monen ihmisen kautta. Mutta jos etsi oikeita asioita ja oikeaa totuutta on polku hankalampi, kapeampi ja vaikeammin esiintuleva. Toistan ed.: esille haluavat eri keinoin nykyään hyvin monet, mutta se on vain helppo tie, ei se oikea tie!!


    • samakaltaisuus o yleine juttu. samakaltaisuus ei oo sama kui sama juttu. ootte kaikki yksilöitä vaa jos ootte altistunu samoille jutuille nii ootte kokemassa samoja juttuja. samaaikaisuus koettavie juttuje suhtee ei myöskää oo sama juttu kui sama vaa ootte edellee yksilö. huomaatteko olevanne yksilö o teistä kii.

      oma huomio teillä o että ootte altistunu samoille jutuille vaa tuo ei tarkoita että teidä pitäisi uskoa että ootte löytäny jotai vaa peilaatte samoja juttuja samaa aikaa. toimitte toisille kui peili ku koetatte elää katsoe ulkopuolelle jota rauhattomuus aiheuttaa vaikka voisitte katsoa rauhassa ulkopuolelta sisäpuolelle nii että ette tekisi samoja juttuja samaa aikaa ihmetelle samakaltaisuutta tai samaaikaisuutta tai molempii vaa riippumattomuus olis tosi varmuude avulla.

      teidä sielu ei oo sama vaikka ootte altistunu samoille jutuille. samaaikaisuus tai samakaltaisuus eivät oo sisimpänne vaa samoje aiheide läpikäyntiä samaa aikaa.

      ku ootte suuntautunu sisältä ulos ettekä ulkoa sisää päi nii yhteys muodostuu ulkoisii tekijöihi jollo koette samakaltaisuude ja samaaikaisuude vaa teidä ei tarvi yksilönä luoda kui yhteys omaa sieluu jonka manifestointi o teidä oma fyysine keho joka tarkoittaa voitte olla eheämpi jo ny jos ette usko yhteytee ulkoiste tekijöide kautta joka o illuusio eikä tosi vaa joka voi aiheuttaa teissä sokeaa uskoa jos ette ymmärrä.

      • .... tai turhaa uskoa jos ette ymmärrä. HUOMIONA että teillä o myös edelliste elämie kautta yhteyksii joita alatte tunnistaa tänä vuonna voimmakkaammi vaa tarkoitus ei oo kui ymmärtää eikä luoda vanhaa yhteyttä uudellee joka o jo olemassa vaa kehittyä ymmärtäe mite emotionaaline keho ja mentaali o paree tasapainossa jollo voi vastaaottaa ja lähettää eikä vaa lähettää tai vastaaottaa joka ei oo tasapainoa alkuunkaa.

        sanat eivät riitä kovi pitkää. ajattelusta tulee riittämätö ymmärtää enempi jollo teidä o hyvä alkaa tuntea ympäröivät energiat fyysisesti luottae tunteeseen mikä teillä o.

        sana eivät oo välttämättömii eikä ajattelu oo kui väline ymmärtää. kaikkii kysymyksii o vastaus joka tuo rauhaa ja varmuude ja ymmärrystä.

        ajattelu mikä teillä o ei oo teidä sielu. suuri osa ajatuksista mitä ajattelette tulee ympäriltänne olematta alkuunkaa teidä omaa.

        myös EGO o ympäristö tuote eikä teidä oma sielu. meditoikaa tai rentoutukaa tai rauhoittukaa vähintää 20 minuuttia päivässä nii alatte erotella ympäristö hälinää korvate ympäristö hälinää omaa sieluanne käyttäe apuna joka tapahtuu heti ku ymmärrätte ettei tuo mikä ympärillänne tapahtuu oo tosi vaa peilaa teidä omaa ajattelua ku teidä ajatus o että ajatus o tosi vaikka ajatus o vaa pelkkä väline ymmärtää joka ei oo tosi vaa joka odottaa että ymmärrätte rinnakkaistodellisuude valheellisuude ettei tarvisi uskoo sokeasti illuusioon joka ei johda minnekkää joka odottaa omaa ymmärrystänne että teillä olisi varmuus ja rauha ja kaikki vastaukset jota fyysine tunne vaatii toimiakseen.

        "Muistakaa, että vain mielenne tuntee tarvetta analysoida ja hautoa asioita, mutta mieli on vanha ja hidas, eikä se ole sopeutunut tähän uuteen valonnopeuteen, mikä kirjaimellisesti nostaa teidät ja työntää salamanopeudella kohti uutta huomistanne."

        "Jos epäilette, te ette usko. Epäily luo aivoissa bio-kemiallisen reaktion. Se aktivoi aivoissa "hermosolukantajan", mikä virtaa käpylisäkkeestä aivolisäkkeeseen ja estää porttia (käpylisäkkeen sisäänkäyntiä) avautumasta. Epäilyä on, koska te ette usko."

        suomeksi :)

        epäilys poistuu ku katsotte ymmärtäe. pelkoa ei tarvi katsoakseen.

        epäilys ei oo sama kui kyseealaistamine. kyseealaistamine tuo ymmärrystä vaa epäilys tuo vaa kemiallise reaktio joka o sama kui sokea usko jatkuvana.


      • hymylaatikko kirjoitti:

        .... tai turhaa uskoa jos ette ymmärrä. HUOMIONA että teillä o myös edelliste elämie kautta yhteyksii joita alatte tunnistaa tänä vuonna voimmakkaammi vaa tarkoitus ei oo kui ymmärtää eikä luoda vanhaa yhteyttä uudellee joka o jo olemassa vaa kehittyä ymmärtäe mite emotionaaline keho ja mentaali o paree tasapainossa jollo voi vastaaottaa ja lähettää eikä vaa lähettää tai vastaaottaa joka ei oo tasapainoa alkuunkaa.

        sanat eivät riitä kovi pitkää. ajattelusta tulee riittämätö ymmärtää enempi jollo teidä o hyvä alkaa tuntea ympäröivät energiat fyysisesti luottae tunteeseen mikä teillä o.

        sana eivät oo välttämättömii eikä ajattelu oo kui väline ymmärtää. kaikkii kysymyksii o vastaus joka tuo rauhaa ja varmuude ja ymmärrystä.

        ajattelu mikä teillä o ei oo teidä sielu. suuri osa ajatuksista mitä ajattelette tulee ympäriltänne olematta alkuunkaa teidä omaa.

        myös EGO o ympäristö tuote eikä teidä oma sielu. meditoikaa tai rentoutukaa tai rauhoittukaa vähintää 20 minuuttia päivässä nii alatte erotella ympäristö hälinää korvate ympäristö hälinää omaa sieluanne käyttäe apuna joka tapahtuu heti ku ymmärrätte ettei tuo mikä ympärillänne tapahtuu oo tosi vaa peilaa teidä omaa ajattelua ku teidä ajatus o että ajatus o tosi vaikka ajatus o vaa pelkkä väline ymmärtää joka ei oo tosi vaa joka odottaa että ymmärrätte rinnakkaistodellisuude valheellisuude ettei tarvisi uskoo sokeasti illuusioon joka ei johda minnekkää joka odottaa omaa ymmärrystänne että teillä olisi varmuus ja rauha ja kaikki vastaukset jota fyysine tunne vaatii toimiakseen.

        "Muistakaa, että vain mielenne tuntee tarvetta analysoida ja hautoa asioita, mutta mieli on vanha ja hidas, eikä se ole sopeutunut tähän uuteen valonnopeuteen, mikä kirjaimellisesti nostaa teidät ja työntää salamanopeudella kohti uutta huomistanne."

        "Jos epäilette, te ette usko. Epäily luo aivoissa bio-kemiallisen reaktion. Se aktivoi aivoissa "hermosolukantajan", mikä virtaa käpylisäkkeestä aivolisäkkeeseen ja estää porttia (käpylisäkkeen sisäänkäyntiä) avautumasta. Epäilyä on, koska te ette usko."

        suomeksi :)

        epäilys poistuu ku katsotte ymmärtäe. pelkoa ei tarvi katsoakseen.

        epäilys ei oo sama kui kyseealaistamine. kyseealaistamine tuo ymmärrystä vaa epäilys tuo vaa kemiallise reaktio joka o sama kui sokea usko jatkuvana.

        ".... kemiallise reaktio joka o sama kui sokea usko jatkuvana." joka saattaa olla jopa sokea raivo.

        "ku ootte suuntautunu sisältä ulos ettekä ulkoa sisää päi nii yhteys muodostuu ulkoisii tekijöihi ...." tai ulkoiste tekijöide kautta jollo vastaaottaja täytyy ymmärtää että ootte vaa kiinnostunu ulkoisista tekijöistä joka o melko rasittavaa vaikka ymmärtäisi.


      • hymylaatikko kirjoitti:

        ".... kemiallise reaktio joka o sama kui sokea usko jatkuvana." joka saattaa olla jopa sokea raivo.

        "ku ootte suuntautunu sisältä ulos ettekä ulkoa sisää päi nii yhteys muodostuu ulkoisii tekijöihi ...." tai ulkoiste tekijöide kautta jollo vastaaottaja täytyy ymmärtää että ootte vaa kiinnostunu ulkoisista tekijöistä joka o melko rasittavaa vaikka ymmärtäisi.

        "Osaako joku kertoa, miksi tunnen niin voimakkaasti tuota naista kohtaan, vaikka en edes tunne häntä."

        tunnekehosi vastaaottaa enempi kui mitä ymmärrät ku oot herkkä. kerro naiselle mitä tunnet nii ymmärrät kuka lähettää tai kuka vastaaottaa tai ootko pelkkä vastaaottaja tai ootko pelkkä lähettäjä tai toimiiko yhteys molempii suuntii.

        yhteys toimii vaikka ei ymmärtäisi kuinka toimii jos o herkkä. tärkeää o tasapainottaa oma herkkyys nii että ei oo pelkästää vastaaottaja tai pelkästää lähettäjä jollo tasapainotus tapahtuu oma mentaali (joka lähettäjä) ja oma emoitionaalikeho (joka vastaaottaja) välillä.

        sama kui että kaikilla o maskuliinine ja feminiinine energia valmiina jonka tarvii vaa ymmärtää nii että osaa elää tasapainossa. tuota tasapainotusta ei tarvi hakee ulkopuolelta toiste kautta vaa ymmärtää nii että voi tehä oma työ sisäisesti.

        mitä enempi alkaa tuntee energiaa ympärillä fyysisesti nii herkempi o emotionaalisesti joka oma sielu fyysine ulottuvuus kehona fyysise keho ulkopuolella vaa saumattomasti toimie fyysise keho kanssa. mitä enempi oma ajatus rauhoittuu ku saa vastaukset kaikkii kysymyksii mitä esittää nii tasapainottuu oma mentaali lähettävänä lisäte ymmärrettävästi tunnettavaa energiaa ympärillä ku mentaali ei häiritse emotionaali kehoa.

        tänä vuonna maapallo taajuude kohotessa edellee joka päivä loppuvuotee asti puhdistuu ihmiste emotionaali keho ja ihmiste mentaali tasaantuu tai hiljentyy. tuo o luonno suoma mahdollisuus ihmiste ymmärtää mitä ei aiemmi huomannu tai mitä ei aiemmi kokenu tai mitä ei aiemmi tienny oleva olemassa.


      • hymylaatikko kirjoitti:

        "Osaako joku kertoa, miksi tunnen niin voimakkaasti tuota naista kohtaan, vaikka en edes tunne häntä."

        tunnekehosi vastaaottaa enempi kui mitä ymmärrät ku oot herkkä. kerro naiselle mitä tunnet nii ymmärrät kuka lähettää tai kuka vastaaottaa tai ootko pelkkä vastaaottaja tai ootko pelkkä lähettäjä tai toimiiko yhteys molempii suuntii.

        yhteys toimii vaikka ei ymmärtäisi kuinka toimii jos o herkkä. tärkeää o tasapainottaa oma herkkyys nii että ei oo pelkästää vastaaottaja tai pelkästää lähettäjä jollo tasapainotus tapahtuu oma mentaali (joka lähettäjä) ja oma emoitionaalikeho (joka vastaaottaja) välillä.

        sama kui että kaikilla o maskuliinine ja feminiinine energia valmiina jonka tarvii vaa ymmärtää nii että osaa elää tasapainossa. tuota tasapainotusta ei tarvi hakee ulkopuolelta toiste kautta vaa ymmärtää nii että voi tehä oma työ sisäisesti.

        mitä enempi alkaa tuntee energiaa ympärillä fyysisesti nii herkempi o emotionaalisesti joka oma sielu fyysine ulottuvuus kehona fyysise keho ulkopuolella vaa saumattomasti toimie fyysise keho kanssa. mitä enempi oma ajatus rauhoittuu ku saa vastaukset kaikkii kysymyksii mitä esittää nii tasapainottuu oma mentaali lähettävänä lisäte ymmärrettävästi tunnettavaa energiaa ympärillä ku mentaali ei häiritse emotionaali kehoa.

        tänä vuonna maapallo taajuude kohotessa edellee joka päivä loppuvuotee asti puhdistuu ihmiste emotionaali keho ja ihmiste mentaali tasaantuu tai hiljentyy. tuo o luonno suoma mahdollisuus ihmiste ymmärtää mitä ei aiemmi huomannu tai mitä ei aiemmi kokenu tai mitä ei aiemmi tienny oleva olemassa.

        "Koeta mieluummin miettiä miten olisit elämässä hyödyksi, älä sitä miten haluat mainetta ja mammonaa. Ihan tosi, parempi on täysipainoinen elämä kuin pintakiiltoinen!!"

        tänä vuonna suurimpii opetuksii o että "mikä o iha perus juttu selviytyäkseen" joka o yllätys ihmiste huomata että "perus juttu o enempi kui mitä ihmiste ite onnistu ymmärtää" jollo kaikki apu o hyvä hyväksyä tehdäkseen paremmi kui aiemmi. elitte jo huomaamattanne kivikaudella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      52
      3787
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2128
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1614
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      1467
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1411
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1322
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1228
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1144
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 23
      1059
    Aihe