"Homesairaat asuvat teltoissa"

hirsimökki

Noin otsikoi HS ti 5.6.2012, toimittajana Jarkko Hakala

Otteita artikkelista:

-Pienikin määrä hometta ilmassa voi aiheuttaa Pulkkiselle esimerkiksi lamauttavia kipuja, tuntohäiriöitä ja suun verenvuotoja.
"Minulta on mennyt käytännössä ´kolme vuotta parvekkeella, ulkona tai todella kipeänä asumiskokeiluissa."
Takana on satoja asuntonäyttöjä ja lukuisia vuokra-asuntoja. Missään hän ei ole kyennyt olemaan.

-Pulkkinen arvioi, että home- tai kemikaaliyliherkkyydestä kärsivät tuhannet tai kymmenettuhannet suomalaiset.
"Jo parisataa kaltaistamme vammauttavasti sairastunutta on pyytänyt yhdistykseltämme hätämajoitusta.
Sairaus on kiistelty, eikä sen syntymekanismia tunneta kunnolla. Suomessa sillä ei ole diagnoosinumeroa. Pulkkisen mukaan Saksassa, itävallassa ja Japanissa sellainen on.
Homepakolaisten mukaan ongelma on rakentamistavoissa ja kemikaaleissa, jotka saavat kosteusvauriomikrobit tuottamaan elimistön sekoittavia toksiineja.
He korostavat, että homeoireet ovat yhä useammin neurologisia, jolloin ne eivät ilmene astmana tai kauhkosairauksina.

-Toinenkin homeen uhri Ari Koponen joutui sairastutuaan luopumaan kodistaan ja työpaikastaan. Toukokuussa hän lopulta muutti telttaan. Koponen on yrittänyt asua jo useissa asunnoissa, mökillä ja ystävien luona.
Yhteiskunnan tulisi Koposen mielestä tunnustaa uuden sairauden olemassaolo ja edes yrittää etsiä siihen hoitoa sen sijaan, että vain astmaa ja keuhkosairauksia tutkitaan.

42

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokohan niitä paljon

      yli miljoona saa ärsytysoireita homeesta ja jokohan yli 250 000 on herkistynyt niille?
      Paljon kyllä on ja lisää tulee koko ajan.
      Pulkkinen puhuu tuossa vasta näistä "home- tai kemikaaliyliherkkyydestä" YLIHERKISTYNEISTÄ. Mutta tuossa on hieman toisenlaista tietoa vuodelta 2006:

      "8.12.2006, sivu 30, Nro 495.2.2007 21:26
      Sulje Suomen Kuvalehti
      HULLUIKSI LEIMATUT

      Kansanterveyslaitos on arvioinut, että jopa miljoona suomalaista saa ärsytysoireita homeista.
      Heistä 250 000 on herkistynyt niille.

      ”Jos lapset lasketaan mukaan, vaikeasti oirehtivia on kymmeniä tuhansia”, ylilääkäri Tuula Putus sosiaali- ja terveysministeriöstä arvioi.

      Vaikeasti sairastuneet saavat oireita jo pienistä pitoisuuksista. Kun oireet ilmenevät,
      on pakko paeta julkisilta paikoilta, kuten teatterista, bussista tai kaupasta. ”Heidän oireensa saatetaan leimata psyykkisiksi, vaikka ne ovat täysin mitattavia”, Putus sanoo.

      Tiukan korvauslinjan takia pysyvästi sairaat voivat jäädä tyhjän päälle. Monen hulluksi leimatun on lopulta pakko hyväksyä ”hullun paperit”.

      ”Mielenterveysdiagnoosit ovat lisääntyneet,
      niillä saa eläkepaperit”, Putus sanoo.
      Kun työn ja terveyden menettänyt ihminen joutuu kiistelemään korvauksista vuosikausia, voi murtua myös mielenterveys.

      ”Ei ihme, että sairastuneet ahdistuvat myös psyykkisesti.” Forssan homekoulussa 40 rosenttia opettajista ja oppilaista oireili, muutamat vakavasti. Putus pitää hometta edelleen merkittävänä ympäristö- ja terveysongelmana,
      vaikka monia kohteita on yritetty korjata.

      ”Lapsia ja nuoria pitäisi ehdottomasti suojella homeilta.” Suomi on homekoulujen maa. Helsingin teknillisen korkeakoulun tutkimuksen mukaan jopa 80 prosenttia kouluista kärsii kosteusvaurioista käyttöiän aikana. Niistä puolta olisi tutkittava lisää tai korjattava. Toisen selvityksen mukaan yli 70 pääkaupunkiseudun päiväkodeista on vaurioitunut. Joka viidennessä koulussa näkyy tai haisee home. Koulussa voi olla 5–15 homelähdettä.

      Ylilääkäri Tuula Putusta kuultiin todistajana Forssan homekoulujutussa. ”Forssan ammatti-instituutti oli tyypillinen monivaurioinen koulu”, hän vahvistaa".

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/3979748

      Vähättelijöille purtavaa.

    • hölmöläisiä riittää

      Todella ristiriitaista?

      Hesarin kuvantamana Pulkkinen kurkisteli jälleen teltan suuaukosta majoittuneena nähtävästi Rastilan leirintäalueelle, koska artikkelissa todettiin muutaman pahasti sairastuneen helsinkiläisen siellä teltoissaan asuvan.

      Homepakolaiset ry:n puheenjohtaja Pulkkinen kumppanit pystyvät siis asumaan teltassa, vaikka lumettoman ajan luonto on tulvillaan eri homelajien, hiivojen ja itiöivien bakteerilajien itiöitä.

      Kun artikkelin mukaan PIENIKIN MÄÄRÄ HOMEITIÖITÄ voi aiheuttaa Pulkkiselle esimerkiksi lamaannuttavia kipuja, tuntohäiriöitä ja suun verenvuotoa ja kun lumettoman ajan luonnossa eri homelajien titiöitä on pilvin pimein, niin ei pieni eikä suurikaan määrä eri lajien homeitiötä näytä olevan Pulkkisen eikä hänen kaltaistensa ongelmama.
      Kun telttakankaissa käytetään jos jonkinlaisia kemikaaleja, niin telttakangaskemikaalitkaan eivät näytä tuottavan ongelmia.

      Pulkkinen on siis läpikäynyt satoja tunnin kestäviä vuokra-asuntonäyttöjä, joitakin myös Italiassa, joissa JOKAISESSA näytössä hän kertomansa mukaan on alkanut oireilla NEUROLOGISESTI "pienelle määrälle homeitiöitä" jo paikan päällä.
      Tutkimusten mukaan maamme asunnoista noin 30 prosenttia on kosteusvaurioisia, joka tutkimus tarkoittaa Ojalan laskuopin mukaan sitä, että Pulkkisen kolmen vuoden aikana läpikäymissä vuokra-asuntonäytöissä sisäilmaltaan HOMEITIÖVAPAITA vuokra-asuntoja on ollut hänelle tarjolla noin 70 prossaa eli yli paristasadasta näytöstä yli 140 vuokra-asuntoa ja hänen vuokraamistaan yli 40 vuokra-asunnosta HOMEITIÖVAPAITA vuokra-asuntoja on ollut yli 28 asuntoa.

      No siinäpä onkin maamme sisäilmatutkimusproffilla selvittämistä mikä sisäilmatekijä Homepakolaiset ry:n aktiivijäseniä maamme vuokra-asunnoissa NEUROLOGISESTI oireiluttaa jo tunnin kestävällä, ei-kosteusvauriovuokra-asuntonäytöillä ja lääketiedeproffilla, mikä sisäilmatutkimusproffien TUNNISTAMA sisäilmatekijä ja millä immunologisilla mekanismilla se aiheuttaa Pulkkiselle ja hänen kumppanilleen HEKTISIÄ NEUROLOGISIA OIREITA koskien niin kosteusvauriorakennuksissa olevia kuin ei- kosteusvauriorakennuksissa olevia vuokra-asuntoja.

      Me homeallergisoituneet/-ALLEGIAsairastuneet kelasimme eilen porukalla HS toimittaja HAKALAN tiedonhankintaomaksumisKYKYÄ koskien parisataavuotista länsimaista LÄÄKETIEDEFAKTAA homeALLERGISOITUMISEN tuottamista allergisia YLÄ-/ALAHENGITYSTIESAIRAUKSISTA mukaanlukien MYÖS KEUHKORAKKULASAIRAUDET kuin myös autoimmuunisairaudet koskien niin ihoa- kuin sidekudoksia, eli tulvillaan sidekudossoluja tulvillaan olevia jänteitä, lihas- ja keuhkokalvoja kuin myös jänteiden ja lihasten LUUSTOKIINNITYSKOHTIEN tulehdusoireilua/-SAIRAUKSIA.

      Kun HS-TOIMITTAJA Jarkko Hakalan LÄÄKETIEDEFAKTA-OSAAMIStaso ei näytä tuovan lisä-TIEDEFAKTAA Homepakolaiset ry:n aktiivijäsenten neurologioireiluväväittämään: "PIENIKIN MÄÄRÄ HOMEITIÖITÄ SISÄ-, MUTTA EI ULKOILMASSA aiheuttaa Homepakolaiset ry:n aktiivijäsenille heidän mainitsemiaan NEUROLOGISIA oireita, ja kun HS-tiedetoimittajilla on yhteyksiä maamme huippuTIEDEorganisaatioissa toimiviin niin sisäilma- kuin lääketiedeproffiinkin, ja kun sisäilma-altistustekijät terveytemme suhteen askarruttavat meitä kansalaisia nykyaikana todella paljon, niin toivoisimme HS- tiedetoimittajakaartinkin pääsevän niistä vihdoin viimein niin maame huippusisäilmaproffa- kuin lääketiedeproffatasonkin tuottaman tiedon kanssa vihdoin viimein selville.

      HS--toimittajille länsimaista monisataavuotista lääketiedefaktaa esiintuovina pitäisi olla kuitenkin selvillä, että LÄÄKETIETEEN MUKAAN TODELLA HERKÄT HOMEALLERGIKOT voivat sairastua MUUTAMAN MINUUTIN, muutaman tunnin, muutaman VUOROKAUDEN HOMEITIÖaltistuksesta lääketieteen tuntemiin sairauksiin, joten heille luonnonHOMEITIÖaltistus teltassa ei sovi.

      • JIPPII homherkkä##

        heh ..."Ah` et tiedäkkään sen ilon suuruutta mitä olemassaolosi tällä palstalla minulle tuottaa".


        Päivän hepulit. Heh heeeh...


      • JIPPII Ah öh
        JIPPII homherkkä## kirjoitti:

        heh ..."Ah` et tiedäkkään sen ilon suuruutta mitä olemassaolosi tällä palstalla minulle tuottaa".


        Päivän hepulit. Heh heeeh...

        Lopeta tupakanpoltto nyt lumettomana aikana homeherkkä.

        "Homeherkkä22.6.2006 09:20
        Eisititpä tosihyviä pohdiskeluja
        Kyllä hämmästyttää minuakin tuonkaltainen jutustelu.
        Asbestin takia sairastuneita kerrotaan olevan Suomessa parisataa tuhatta ja mitä he itse kertoilevat; ammattitautilain mukaisia korvauksia heille ei ole tippunut.
        Kuinkas sen saaminen onnistuisi sitten tupakansavualtistuksen kohdalla.
        Kun radoninkin kerrotaan aiheuttavan keuhkosyöpiä muutama sata kappaletta vuodessa niin kuinkas todetaan, että keuhkosyöpä onkin johtunut työpaikan tupakansavualtistuksesta eikä kotona olevasta radonaltistuksesta tai muusta pienhiukkasaltistuksesta, joiden myös sanotaan aiheuttavan keuhkosyöpää.

        Ja kun työkaverini sairastui pistemäiseen keuhkosyöpään hän totesi itsekin, että tupakansavualtistus ei ole tätä aiheuttanut. Eli kuinka monta keuhkosyöpää kosteusvauriomikrobialtistuskin saa aikaiseksi?

        Ja kuten totesit, niin ketähän keuhkosyöpään
        sairastunutta enää kiinnostaa, se tuleva lyhyt elinaika huomioden, alkaa askarrella jonkun ammattitautilain mukaisen korvaushakemuksen kanssa.
        Johan sitä ehtii kuolla ennenkuin on ehtinyt edes toteennäyttää vakuutusyhtiölle, että elämässäni ei ole ollut mitään muita altistavia tekijöitä eikä muuta tupakansavualtistusta kuin työpaikan tupakansavualtistus. Sanon vaan, että HEH HEH.
        No olen kuitenkin sitä mieltä, että tupakansavualtistus tulee lopettaa kaikilla työpaikoilla.

        Ja uskon, että me kaikki kosteusvauriomikrobialtistuksesta sairastuneet odotamme uutista siitä milloin suomalainen lääkärit kosteusvauriomikrobialtistusta vastaan -verkosto aloittaa toimintansa".

        Jos olet oikeasti kosteusvauriorakennusten homeille tai myrkyille allergisoitunut ja olet vielä ALVEOLIITIKKO, niin vain HÖLMÖLÄINEN polttaa senkin jälkeen.
        .


      • Kuiva homeitiökö

        Todella Homeherkän "MUKAAN TODELLA HERKÄT HOMEALLERGIKOT voivat sairastua MUUTAMAN MINUUTIN, muutaman tunnin, muutaman VUOROKAUDEN HOMEITIÖaltistuksesta lääketieteen tuntemiin sairauksiin, joten heille luonnonHOMEITIÖaltistus teltassa ei sovi".
        Homeallergia on aivan eri juttu kuin kosteusvauriorakennuksen myrkylliseen sisäilmastoon sairastuminen ja sen jälkeinen kemikaaliyliherkkyys.
        Homeallergisia on todella vähän. Erittäin vähän. Lappeenrannassakaan ei ole heitä montaa ja Rovaniemellä en tiedä olevan yhtään.

        "Kansanterveyslaitos on arvioinut, että jopa miljoona suomalaista saa ärsytysoireita homeista.
        Heistä 250 000 on herkistynyt niille".

        Kansanterveyslaitos ei puhu mitään telttailevista oireilevista eikä ulkona olevista oireilevista vaan homeisissa sisätiloissa oireilevista.

        "”Jos lapset lasketaan mukaan, vaikeasti oirehtivia on kymmeniä tuhansia”, ylilääkäri Tuula Putus sosiaali- ja terveysministeriöstä arvioi".
        EI TÄSSÄKÄÄN MAINITA MITÄÄN TELTTAILEVISTA EIKÄ ULKONA OIREILEVISTA EIKÄ HOMEALLERGISISTA.

        Telttailu on homeherkät kivaa. Eka telttaretken muistan vielä, oli jännää kuin lannan ajo.


      • Kyllä on hauskaa

        """Me homeallergisoituneet/-ALLEGIAsairastuneet kelasimme eilen porukalla""".

        Montako "teitä" oli ja kerrohan rehellisesti mitä otitte ruokajuomaksi.

        Tässä omien sanojesi mukaan olet "homeallergiggo" mutta yksikään lääkäri eikä oikea "guru" ei ole sitä papereihisi kirjoittanut etkä ole missään yhteydessä sanonut minkä nimiselle homeelle olet allerginen eikä sitä ole yksikään lääkäri vahvistanut.
        Mistään ei löydy sellaista virallista tietoa, ei edes täältä homesairauspalstalta mille homelajille tai minkä nimiselle homeelle olet "allerginen".

        TTL tarjos sulle "alkava tavallinen astma" etkä ottanut sitä. Kuitenkin meinaat tuolla yhdessä jutussasi, että sulle joku astma vielä tulee. Ristiriitoja jutuissa vai mitä pirua. Ensin ei kelpaa mutta sitten taas kelpaa?

        Kellatkaahan "porukalla" lissää.

        """"Homeherkkä 6.1.2007 09:31
        Ja ärsyynnyn....
        Hakeuduin marraskuussa 2000 paikallisen keskussairaalan keuhkolääkärin vastaanotolle.
        Kerroin hänelle, että olen homeallergikko, johon hän totesi, että homeallergia on todella harvinainen. Väittämällään hän tarkoitti juuri tuota reaktiotyyppiä I.

        Homeallergikko olen ja nähtävästi pysynkin.
        Moniallergikkokin olen ja nähtävästi pysynkin.
        Kun saan viivästyneen reaktion antigeeneistä/allergeeneistä, niin reaktiotyyppiin I en ole koskaan kuulunut.

        Ja kun en itse ole kuulunut ja tunnen paljon muitakin homeallergikkoja, jotka eivät tuohon tyyppiin kuulu, niin siksi ärsyynnyt tuonkaltaisista tutkimuksista.
        Pidän niitä verovarojen tuhlauksena"""".

        Olet "homeallergiggo" vain omien sanojesi mukaan ja sitä ei taida uskoa kuin se pieni "porukka" kenen päät olet kääntänyt jutuillasi.

        Tuossa "ohjelmaa" mikä vois olla hauskaa "telttaretkillä" kynttilöiden kera sen "porukkasi" kanssa. Tietenkin naamarit ja kaikki suojavarusteen mukana "lumettomana aikana".

        """Homeherkkä 3.11.2006 14:45
        Ja tuo piereskely
        Minä tuottelen piereskelylläni toistuvia hajuhaittoja.
        Piereskelyni aiheuttajina tomii niin maito/maitoa sisältävät tuotteet, kuin elintarvikkeiden lisä- ja säilöntäaineetkin, mikäli ylitän rajani.
        Ja tänä iltanakin, kun laitan tekemääni jälkiruokaan maitoa niin hajuhaitat ovat taatut.
        Ongelma on ratkaistu meillä niin, että pöydällä olevista kynttilöistä pari sytytetään ja romanttinen tunnelma ilottelun kera on taattu.
        Aikoinaan minullakin olí tapana sytytellä kynttilöitä tunnelman luomiseksi.
        Niin. Kaikki päättyy aikanaan. Piereskelykin ja kynttilät voi sammuttaa.
        Toki nuo lääkäriveitikkamme pitävät piereskelyn syynä ilman nielemistä. Vaan olen heidän kanssaan siitäkin toista mieltä""". (Romanttistakin vielä!)

        Tämäkin vielä:

        """Astmaa minulla ei vielä ole. Kun keuhkoputkenikin nykyään reagoivat AINA altistukseen, niin tuleva astmaatikko olen. En tiedä kuinka monta keuhkoputkitulehdusta vielä vaatii ennenkuin astma puhkeaa""".
        Homeherkkä 1.1.2007 08:49

        Joko tuo ennustuksesi on käynyt toteen? Ja kuka lääkäri sen vahvisti jos mäihä kävi?. Kellataan lisää hauskoja juttuja. Nauru pidentää ikää. Toivottavasti. Myrkyt lyhentää.

        """Huvittavintahan tässä valtioneuvostomme rahoittamassa monitahoisessa yhdistys-liittotoiminassa on se, että ko. toimintannasta huolimatta rakennustemme sisäilma yhä saa oireilemaan ja oireilun lopputulos saattaa päätyä sairastumiseen ja sitä kautta ennenaikaiseen kuolemaan."""
        Homeherkkä 21.2.2006 11:44

        Telttaretkelle pitää pikkukakaroiden kans kyllä lähteä tänä kesänä. Eihän sitä tiedä vaikka tulevia "homepakolaisia" kun rakentavat edelleenkin "sutta ja sekundaa". No verokortteja alkavat vaatiin jo "naapureiltakin".


      • Pohjoisen asukas
        Kyllä on hauskaa kirjoitti:

        """Me homeallergisoituneet/-ALLEGIAsairastuneet kelasimme eilen porukalla""".

        Montako "teitä" oli ja kerrohan rehellisesti mitä otitte ruokajuomaksi.

        Tässä omien sanojesi mukaan olet "homeallergiggo" mutta yksikään lääkäri eikä oikea "guru" ei ole sitä papereihisi kirjoittanut etkä ole missään yhteydessä sanonut minkä nimiselle homeelle olet allerginen eikä sitä ole yksikään lääkäri vahvistanut.
        Mistään ei löydy sellaista virallista tietoa, ei edes täältä homesairauspalstalta mille homelajille tai minkä nimiselle homeelle olet "allerginen".

        TTL tarjos sulle "alkava tavallinen astma" etkä ottanut sitä. Kuitenkin meinaat tuolla yhdessä jutussasi, että sulle joku astma vielä tulee. Ristiriitoja jutuissa vai mitä pirua. Ensin ei kelpaa mutta sitten taas kelpaa?

        Kellatkaahan "porukalla" lissää.

        """"Homeherkkä 6.1.2007 09:31
        Ja ärsyynnyn....
        Hakeuduin marraskuussa 2000 paikallisen keskussairaalan keuhkolääkärin vastaanotolle.
        Kerroin hänelle, että olen homeallergikko, johon hän totesi, että homeallergia on todella harvinainen. Väittämällään hän tarkoitti juuri tuota reaktiotyyppiä I.

        Homeallergikko olen ja nähtävästi pysynkin.
        Moniallergikkokin olen ja nähtävästi pysynkin.
        Kun saan viivästyneen reaktion antigeeneistä/allergeeneistä, niin reaktiotyyppiin I en ole koskaan kuulunut.

        Ja kun en itse ole kuulunut ja tunnen paljon muitakin homeallergikkoja, jotka eivät tuohon tyyppiin kuulu, niin siksi ärsyynnyt tuonkaltaisista tutkimuksista.
        Pidän niitä verovarojen tuhlauksena"""".

        Olet "homeallergiggo" vain omien sanojesi mukaan ja sitä ei taida uskoa kuin se pieni "porukka" kenen päät olet kääntänyt jutuillasi.

        Tuossa "ohjelmaa" mikä vois olla hauskaa "telttaretkillä" kynttilöiden kera sen "porukkasi" kanssa. Tietenkin naamarit ja kaikki suojavarusteen mukana "lumettomana aikana".

        """Homeherkkä 3.11.2006 14:45
        Ja tuo piereskely
        Minä tuottelen piereskelylläni toistuvia hajuhaittoja.
        Piereskelyni aiheuttajina tomii niin maito/maitoa sisältävät tuotteet, kuin elintarvikkeiden lisä- ja säilöntäaineetkin, mikäli ylitän rajani.
        Ja tänä iltanakin, kun laitan tekemääni jälkiruokaan maitoa niin hajuhaitat ovat taatut.
        Ongelma on ratkaistu meillä niin, että pöydällä olevista kynttilöistä pari sytytetään ja romanttinen tunnelma ilottelun kera on taattu.
        Aikoinaan minullakin olí tapana sytytellä kynttilöitä tunnelman luomiseksi.
        Niin. Kaikki päättyy aikanaan. Piereskelykin ja kynttilät voi sammuttaa.
        Toki nuo lääkäriveitikkamme pitävät piereskelyn syynä ilman nielemistä. Vaan olen heidän kanssaan siitäkin toista mieltä""". (Romanttistakin vielä!)

        Tämäkin vielä:

        """Astmaa minulla ei vielä ole. Kun keuhkoputkenikin nykyään reagoivat AINA altistukseen, niin tuleva astmaatikko olen. En tiedä kuinka monta keuhkoputkitulehdusta vielä vaatii ennenkuin astma puhkeaa""".
        Homeherkkä 1.1.2007 08:49

        Joko tuo ennustuksesi on käynyt toteen? Ja kuka lääkäri sen vahvisti jos mäihä kävi?. Kellataan lisää hauskoja juttuja. Nauru pidentää ikää. Toivottavasti. Myrkyt lyhentää.

        """Huvittavintahan tässä valtioneuvostomme rahoittamassa monitahoisessa yhdistys-liittotoiminassa on se, että ko. toimintannasta huolimatta rakennustemme sisäilma yhä saa oireilemaan ja oireilun lopputulos saattaa päätyä sairastumiseen ja sitä kautta ennenaikaiseen kuolemaan."""
        Homeherkkä 21.2.2006 11:44

        Telttaretkelle pitää pikkukakaroiden kans kyllä lähteä tänä kesänä. Eihän sitä tiedä vaikka tulevia "homepakolaisia" kun rakentavat edelleenkin "sutta ja sekundaa". No verokortteja alkavat vaatiin jo "naapureiltakin".

        Tämä valopää taitaa olla niitä Suomi 24 keskutelupalstojen pohjanoteeraus jatkuvine mollauksineen.
        Mutta eihän vähänannetulta voi paljon vaatia.
        Mutta opettelisi nyt ensimmäiseksi hieman keskustelutaitoa.
        Sekin taitaa olla liikaa vaadittu. Saati sitten että pysyisi asiassa. Sehän on todella aivan liikaa pyydetty.
        Mikähän tätäkin mollaajaa oikein vaivaa, varmaan hemmetin heikko itsetunto tajutessaan ettei hän olekaan mikään kingi, ainoastaan pelkkä ala-asteelle jäänyt poloinen.
        Onko näin vai mikä riivaa?


      • Jonette
        Pohjoisen asukas kirjoitti:

        Tämä valopää taitaa olla niitä Suomi 24 keskutelupalstojen pohjanoteeraus jatkuvine mollauksineen.
        Mutta eihän vähänannetulta voi paljon vaatia.
        Mutta opettelisi nyt ensimmäiseksi hieman keskustelutaitoa.
        Sekin taitaa olla liikaa vaadittu. Saati sitten että pysyisi asiassa. Sehän on todella aivan liikaa pyydetty.
        Mikähän tätäkin mollaajaa oikein vaivaa, varmaan hemmetin heikko itsetunto tajutessaan ettei hän olekaan mikään kingi, ainoastaan pelkkä ala-asteelle jäänyt poloinen.
        Onko näin vai mikä riivaa?

        Aivan totta.
        Olenkin ihmetellyt moista miestä? pitemmän aikaa.
        En olisi uskonut miesten joukossa olevan tuollaista ämpyilijää.
        Vie koko palstalta mielenkiinnon ja asiasisällön.
        Lopettaisi ämpyilynsä ja alkaisi keskustelemaan ihmisten lailla.
        Kyllähän tälle palstalle asiaa mahtuu, riippuu tietysti kirjoittajan korvien välistä.


      • Kaiken takana on nai
        Jonette kirjoitti:

        Aivan totta.
        Olenkin ihmetellyt moista miestä? pitemmän aikaa.
        En olisi uskonut miesten joukossa olevan tuollaista ämpyilijää.
        Vie koko palstalta mielenkiinnon ja asiasisällön.
        Lopettaisi ämpyilynsä ja alkaisi keskustelemaan ihmisten lailla.
        Kyllähän tälle palstalle asiaa mahtuu, riippuu tietysti kirjoittajan korvien välistä.

        nen:

        Tässä sitä "oikeaa keskustelua". Joku molla-maija tai mikä lie. Hölömöläinen vittuilemassa joka juttuun mitä homepakolaisia koskee.

        ####hölmöläisiä riittää7.6.2012 13:18
        0 Avaa
        Sulje Todella ristiriitaista?

        Hesarin kuvantamana Pulkkinen kurkisteli jälleen teltan suuaukosta majoittuneena nähtävästi Rastilan leirintäalueelle, koska artikkelissa todettiin muutaman pahasti sairastuneen helsinkiläisen siellä teltoissaan asuvan.

        Homepakolaiset ry:n puheenjohtaja Pulkkinen kumppanit pystyvät siis asumaan teltassa, vaikka lumettoman ajan luonto on tulvillaan eri homelajien, hiivojen ja itiöivien bakteerilajien itiöitä.

        Kun artikkelin mukaan PIENIKIN MÄÄRÄ HOMEITIÖITÄ voi aiheuttaa Pulkkiselle esimerkiksi lamaannuttavia kipuja, tuntohäiriöitä ja suun verenvuotoa ja kun lumettoman ajan luonnossa eri homelajien titiöitä on pilvin pimein, niin ei pieni eikä suurikaan määrä eri lajien homeitiötä näytä olevan Pulkkisen eikä hänen kaltaistensa ongelmama.
        Kun telttakankaissa käytetään jos jonkinlaisia kemikaaleja, niin telttakangaskemikaalitkaan eivät näytä tuottavan ongelmia.

        Pulkkinen on siis läpikäynyt satoja tunnin kestäviä vuokra-asuntonäyttöjä, joitakin myös Italiassa, joissa JOKAISESSA näytössä hän kertomansa mukaan on alkanut oireilla NEUROLOGISESTI "pienelle määrälle homeitiöitä" jo paikan päällä.
        Tutkimusten mukaan maamme asunnoista noin 30 prosenttia on kosteusvaurioisia, joka tutkimus tarkoittaa Ojalan laskuopin mukaan sitä, että Pulkkisen kolmen vuoden aikana läpikäymissä vuokra-asuntonäytöissä sisäilmaltaan HOMEITIÖVAPAITA vuokra-asuntoja on ollut hänelle tarjolla noin 70 prossaa eli yli paristasadasta näytöstä yli 140 vuokra-asuntoa ja hänen vuokraamistaan yli 40 vuokra-asunnosta HOMEITIÖVAPAITA vuokra-asuntoja on ollut yli 28 asuntoa.

        No siinäpä onkin maamme sisäilmatutkimusproffilla selvittämistä mikä sisäilmatekijä Homepakolaiset ry:n aktiivijäseniä maamme vuokra-asunnoissa NEUROLOGISESTI oireiluttaa jo tunnin kestävällä, ei-kosteusvauriovuokra-asuntonäytöillä ja lääketiedeproffilla, mikä sisäilmatutkimusproffien TUNNISTAMA sisäilmatekijä ja millä immunologisilla mekanismilla se aiheuttaa Pulkkiselle ja hänen kumppanilleen HEKTISIÄ NEUROLOGISIA OIREITA koskien niin kosteusvauriorakennuksissa olevia kuin ei- kosteusvauriorakennuksissa olevia vuokra-asuntoja.

        Me homeallergisoituneet/-ALLEGIAsairastuneet kelasimme eilen porukalla HS toimittaja HAKALAN tiedonhankintaomaksumisKYKYÄ koskien parisataavuotista länsimaista LÄÄKETIEDEFAKTAA homeALLERGISOITUMISEN tuottamista allergisia YLÄ-/ALAHENGITYSTIESAIRAUKSISTA mukaanlukien MYÖS KEUHKORAKKULASAIRAUDET kuin myös autoimmuunisairaudet koskien niin ihoa- kuin sidekudoksia, eli tulvillaan sidekudossoluja tulvillaan olevia jänteitä, lihas- ja keuhkokalvoja kuin myös jänteiden ja lihasten LUUSTOKIINNITYSKOHTIEN tulehdusoireilua/-SAIRAUKSIA.

        Kun HS-TOIMITTAJA Jarkko Hakalan LÄÄKETIEDEFAKTA-OSAAMIStaso ei näytä tuovan lisä-TIEDEFAKTAA Homepakolaiset ry:n aktiivijäsenten neurologioireiluväväittämään: "PIENIKIN MÄÄRÄ HOMEITIÖITÄ SISÄ-, MUTTA EI ULKOILMASSA aiheuttaa Homepakolaiset ry:n aktiivijäsenille heidän mainitsemiaan NEUROLOGISIA oireita, ja kun HS-tiedetoimittajilla on yhteyksiä maamme huippuTIEDEorganisaatioissa toimiviin niin sisäilma- kuin lääketiedeproffiinkin, ja kun sisäilma-altistustekijät terveytemme suhteen askarruttavat meitä kansalaisia nykyaikana todella paljon, niin toivoisimme HS- tiedetoimittajakaartinkin pääsevän niistä vihdoin viimein niin maame huippusisäilmaproffa- kuin lääketiedeproffatasonkin tuottaman tiedon kanssa vihdoin viimein selville.

        HS--toimittajille länsimaista monisataavuotista lääketiedefaktaa esiintuovina pitäisi olla kuitenkin selvillä, että LÄÄKETIETEEN MUKAAN TODELLA HERKÄT HOMEALLERGIKOT voivat sairastua MUUTAMAN MINUUTIN, muutaman tunnin, muutaman VUOROKAUDEN HOMEITIÖaltistuksesta lääketieteen tuntemiin sairauksiin, joten heille luonnonHOMEITIÖaltistus teltassa ei sovi.
        ####

        Ala "ämpyilijä" Jonette keskustelemaan kanssani mykotoksiineista, endotoksiineista, toksiineista yleensä, kastuneista ja homehtuneista myrkyllisistä rakennusmateriaaleista. Jätetään kuitenkin siittiöt ja seksi rauhaan.
        Annahan tulla sitä" asiantuntevaa" keskusteluasi.


      • Nyt vatuloimaan siit
        Jonette kirjoitti:

        Aivan totta.
        Olenkin ihmetellyt moista miestä? pitemmän aikaa.
        En olisi uskonut miesten joukossa olevan tuollaista ämpyilijää.
        Vie koko palstalta mielenkiinnon ja asiasisällön.
        Lopettaisi ämpyilynsä ja alkaisi keskustelemaan ihmisten lailla.
        Kyllähän tälle palstalle asiaa mahtuu, riippuu tietysti kirjoittajan korvien välistä.

        Kiinnostaako ketään keskustella aiheesta "Synteettiset kemikaalit" rakennusmateriaaleissa ja kosteusvauriorakennusten myrkyllisen sisäilman aiheuttajana?

        """""Ennen kohuttiin asbestista, sitten lehdet täyttyivät radonjutuista ja nyt on hometta kaikkialla."
        "Jossakin välissä tapetille nostetaan varmasti myös kemikaaliyliherkkyys, kun rakennusalalla tehtaillaan lisää materiaaleja, joiden terveysvaikutuksia ei tiedetä". Juhani Pirinen"""""
        http://homegate2011.blogspot.fi/2011/10/homeesta-on-tietoa-mutta-se-on-vaarilla.html

        Tuosta aiheesta haluaisin kuulla enempikin koska se on tätä päivää ja tulevaisuutta. "Tietoa on mutta väärillä ihmisillä". Mitä mieltä herkät tästä. Onko teillä sitä oikeaa tietoo.


      • Kaiken takana on nai kirjoitti:

        nen:

        Tässä sitä "oikeaa keskustelua". Joku molla-maija tai mikä lie. Hölömöläinen vittuilemassa joka juttuun mitä homepakolaisia koskee.

        ####hölmöläisiä riittää7.6.2012 13:18
        0 Avaa
        Sulje Todella ristiriitaista?

        Hesarin kuvantamana Pulkkinen kurkisteli jälleen teltan suuaukosta majoittuneena nähtävästi Rastilan leirintäalueelle, koska artikkelissa todettiin muutaman pahasti sairastuneen helsinkiläisen siellä teltoissaan asuvan.

        Homepakolaiset ry:n puheenjohtaja Pulkkinen kumppanit pystyvät siis asumaan teltassa, vaikka lumettoman ajan luonto on tulvillaan eri homelajien, hiivojen ja itiöivien bakteerilajien itiöitä.

        Kun artikkelin mukaan PIENIKIN MÄÄRÄ HOMEITIÖITÄ voi aiheuttaa Pulkkiselle esimerkiksi lamaannuttavia kipuja, tuntohäiriöitä ja suun verenvuotoa ja kun lumettoman ajan luonnossa eri homelajien titiöitä on pilvin pimein, niin ei pieni eikä suurikaan määrä eri lajien homeitiötä näytä olevan Pulkkisen eikä hänen kaltaistensa ongelmama.
        Kun telttakankaissa käytetään jos jonkinlaisia kemikaaleja, niin telttakangaskemikaalitkaan eivät näytä tuottavan ongelmia.

        Pulkkinen on siis läpikäynyt satoja tunnin kestäviä vuokra-asuntonäyttöjä, joitakin myös Italiassa, joissa JOKAISESSA näytössä hän kertomansa mukaan on alkanut oireilla NEUROLOGISESTI "pienelle määrälle homeitiöitä" jo paikan päällä.
        Tutkimusten mukaan maamme asunnoista noin 30 prosenttia on kosteusvaurioisia, joka tutkimus tarkoittaa Ojalan laskuopin mukaan sitä, että Pulkkisen kolmen vuoden aikana läpikäymissä vuokra-asuntonäytöissä sisäilmaltaan HOMEITIÖVAPAITA vuokra-asuntoja on ollut hänelle tarjolla noin 70 prossaa eli yli paristasadasta näytöstä yli 140 vuokra-asuntoa ja hänen vuokraamistaan yli 40 vuokra-asunnosta HOMEITIÖVAPAITA vuokra-asuntoja on ollut yli 28 asuntoa.

        No siinäpä onkin maamme sisäilmatutkimusproffilla selvittämistä mikä sisäilmatekijä Homepakolaiset ry:n aktiivijäseniä maamme vuokra-asunnoissa NEUROLOGISESTI oireiluttaa jo tunnin kestävällä, ei-kosteusvauriovuokra-asuntonäytöillä ja lääketiedeproffilla, mikä sisäilmatutkimusproffien TUNNISTAMA sisäilmatekijä ja millä immunologisilla mekanismilla se aiheuttaa Pulkkiselle ja hänen kumppanilleen HEKTISIÄ NEUROLOGISIA OIREITA koskien niin kosteusvauriorakennuksissa olevia kuin ei- kosteusvauriorakennuksissa olevia vuokra-asuntoja.

        Me homeallergisoituneet/-ALLEGIAsairastuneet kelasimme eilen porukalla HS toimittaja HAKALAN tiedonhankintaomaksumisKYKYÄ koskien parisataavuotista länsimaista LÄÄKETIEDEFAKTAA homeALLERGISOITUMISEN tuottamista allergisia YLÄ-/ALAHENGITYSTIESAIRAUKSISTA mukaanlukien MYÖS KEUHKORAKKULASAIRAUDET kuin myös autoimmuunisairaudet koskien niin ihoa- kuin sidekudoksia, eli tulvillaan sidekudossoluja tulvillaan olevia jänteitä, lihas- ja keuhkokalvoja kuin myös jänteiden ja lihasten LUUSTOKIINNITYSKOHTIEN tulehdusoireilua/-SAIRAUKSIA.

        Kun HS-TOIMITTAJA Jarkko Hakalan LÄÄKETIEDEFAKTA-OSAAMIStaso ei näytä tuovan lisä-TIEDEFAKTAA Homepakolaiset ry:n aktiivijäsenten neurologioireiluväväittämään: "PIENIKIN MÄÄRÄ HOMEITIÖITÄ SISÄ-, MUTTA EI ULKOILMASSA aiheuttaa Homepakolaiset ry:n aktiivijäsenille heidän mainitsemiaan NEUROLOGISIA oireita, ja kun HS-tiedetoimittajilla on yhteyksiä maamme huippuTIEDEorganisaatioissa toimiviin niin sisäilma- kuin lääketiedeproffiinkin, ja kun sisäilma-altistustekijät terveytemme suhteen askarruttavat meitä kansalaisia nykyaikana todella paljon, niin toivoisimme HS- tiedetoimittajakaartinkin pääsevän niistä vihdoin viimein niin maame huippusisäilmaproffa- kuin lääketiedeproffatasonkin tuottaman tiedon kanssa vihdoin viimein selville.

        HS--toimittajille länsimaista monisataavuotista lääketiedefaktaa esiintuovina pitäisi olla kuitenkin selvillä, että LÄÄKETIETEEN MUKAAN TODELLA HERKÄT HOMEALLERGIKOT voivat sairastua MUUTAMAN MINUUTIN, muutaman tunnin, muutaman VUOROKAUDEN HOMEITIÖaltistuksesta lääketieteen tuntemiin sairauksiin, joten heille luonnonHOMEITIÖaltistus teltassa ei sovi.
        ####

        Ala "ämpyilijä" Jonette keskustelemaan kanssani mykotoksiineista, endotoksiineista, toksiineista yleensä, kastuneista ja homehtuneista myrkyllisistä rakennusmateriaaleista. Jätetään kuitenkin siittiöt ja seksi rauhaan.
        Annahan tulla sitä" asiantuntevaa" keskusteluasi.

        "Kaiken takana on nainen"

        Ilmoita vaan, koska haluat omalle foorumillesi. Laitetaan paikat kuntoon.

        Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/


      • sanasinko kirjoitti:

        "Kaiken takana on nainen"

        Ilmoita vaan, koska haluat omalle foorumillesi. Laitetaan paikat kuntoon.

        Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        Survivor - Eye Of The Tiger

        http://www.youtube.com/watch?v=rwer1CiteBg

        - Urheilua harrastaneet tietävät, mitä asenne merkitsee. Kun voimia ei enää ole, tahdolla mennään loppuun asti.


      • sanasinko kirjoitti:

        "Kaiken takana on nainen"

        Ilmoita vaan, koska haluat omalle foorumillesi. Laitetaan paikat kuntoon.

        Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        Olen nähnyt, miten kimppuusi on hyökätty. Pari kertaa tulemassa jo väliin, mutta peräytynyt. Että näkisit itsekin, mikä pelin nimi on.

        Tullaan puskista kimppuun.

        Homeherkän mies tuli mieleeni, mutta uskonto on sama. Kaikkien pitää uskoa yhteen samaan asiaan, muuta vaihtoehtoa ei ole.


      • Pohjoisen asukas kirjoitti:

        Tämä valopää taitaa olla niitä Suomi 24 keskutelupalstojen pohjanoteeraus jatkuvine mollauksineen.
        Mutta eihän vähänannetulta voi paljon vaatia.
        Mutta opettelisi nyt ensimmäiseksi hieman keskustelutaitoa.
        Sekin taitaa olla liikaa vaadittu. Saati sitten että pysyisi asiassa. Sehän on todella aivan liikaa pyydetty.
        Mikähän tätäkin mollaajaa oikein vaivaa, varmaan hemmetin heikko itsetunto tajutessaan ettei hän olekaan mikään kingi, ainoastaan pelkkä ala-asteelle jäänyt poloinen.
        Onko näin vai mikä riivaa?

        V-E on palstan paras ja rehellisin jätkä. Miinusta typeryydellesi.


      • Sinäkin Brutukseni, mennyt maan alle. Todella pettynyt.

        Samanlainen puskistahuutelija kuin kaikki muutkin.

        - Vain tyyli paljastaa Homeherkän, joka kirjoitti ennen hyvin, muttei enää pitkään aikaan.

        Soppaa, jota ei viitsi lukea.


      • Jonette
        Kaiken takana on nai kirjoitti:

        nen:

        Tässä sitä "oikeaa keskustelua". Joku molla-maija tai mikä lie. Hölömöläinen vittuilemassa joka juttuun mitä homepakolaisia koskee.

        ####hölmöläisiä riittää7.6.2012 13:18
        0 Avaa
        Sulje Todella ristiriitaista?

        Hesarin kuvantamana Pulkkinen kurkisteli jälleen teltan suuaukosta majoittuneena nähtävästi Rastilan leirintäalueelle, koska artikkelissa todettiin muutaman pahasti sairastuneen helsinkiläisen siellä teltoissaan asuvan.

        Homepakolaiset ry:n puheenjohtaja Pulkkinen kumppanit pystyvät siis asumaan teltassa, vaikka lumettoman ajan luonto on tulvillaan eri homelajien, hiivojen ja itiöivien bakteerilajien itiöitä.

        Kun artikkelin mukaan PIENIKIN MÄÄRÄ HOMEITIÖITÄ voi aiheuttaa Pulkkiselle esimerkiksi lamaannuttavia kipuja, tuntohäiriöitä ja suun verenvuotoa ja kun lumettoman ajan luonnossa eri homelajien titiöitä on pilvin pimein, niin ei pieni eikä suurikaan määrä eri lajien homeitiötä näytä olevan Pulkkisen eikä hänen kaltaistensa ongelmama.
        Kun telttakankaissa käytetään jos jonkinlaisia kemikaaleja, niin telttakangaskemikaalitkaan eivät näytä tuottavan ongelmia.

        Pulkkinen on siis läpikäynyt satoja tunnin kestäviä vuokra-asuntonäyttöjä, joitakin myös Italiassa, joissa JOKAISESSA näytössä hän kertomansa mukaan on alkanut oireilla NEUROLOGISESTI "pienelle määrälle homeitiöitä" jo paikan päällä.
        Tutkimusten mukaan maamme asunnoista noin 30 prosenttia on kosteusvaurioisia, joka tutkimus tarkoittaa Ojalan laskuopin mukaan sitä, että Pulkkisen kolmen vuoden aikana läpikäymissä vuokra-asuntonäytöissä sisäilmaltaan HOMEITIÖVAPAITA vuokra-asuntoja on ollut hänelle tarjolla noin 70 prossaa eli yli paristasadasta näytöstä yli 140 vuokra-asuntoa ja hänen vuokraamistaan yli 40 vuokra-asunnosta HOMEITIÖVAPAITA vuokra-asuntoja on ollut yli 28 asuntoa.

        No siinäpä onkin maamme sisäilmatutkimusproffilla selvittämistä mikä sisäilmatekijä Homepakolaiset ry:n aktiivijäseniä maamme vuokra-asunnoissa NEUROLOGISESTI oireiluttaa jo tunnin kestävällä, ei-kosteusvauriovuokra-asuntonäytöillä ja lääketiedeproffilla, mikä sisäilmatutkimusproffien TUNNISTAMA sisäilmatekijä ja millä immunologisilla mekanismilla se aiheuttaa Pulkkiselle ja hänen kumppanilleen HEKTISIÄ NEUROLOGISIA OIREITA koskien niin kosteusvauriorakennuksissa olevia kuin ei- kosteusvauriorakennuksissa olevia vuokra-asuntoja.

        Me homeallergisoituneet/-ALLEGIAsairastuneet kelasimme eilen porukalla HS toimittaja HAKALAN tiedonhankintaomaksumisKYKYÄ koskien parisataavuotista länsimaista LÄÄKETIEDEFAKTAA homeALLERGISOITUMISEN tuottamista allergisia YLÄ-/ALAHENGITYSTIESAIRAUKSISTA mukaanlukien MYÖS KEUHKORAKKULASAIRAUDET kuin myös autoimmuunisairaudet koskien niin ihoa- kuin sidekudoksia, eli tulvillaan sidekudossoluja tulvillaan olevia jänteitä, lihas- ja keuhkokalvoja kuin myös jänteiden ja lihasten LUUSTOKIINNITYSKOHTIEN tulehdusoireilua/-SAIRAUKSIA.

        Kun HS-TOIMITTAJA Jarkko Hakalan LÄÄKETIEDEFAKTA-OSAAMIStaso ei näytä tuovan lisä-TIEDEFAKTAA Homepakolaiset ry:n aktiivijäsenten neurologioireiluväväittämään: "PIENIKIN MÄÄRÄ HOMEITIÖITÄ SISÄ-, MUTTA EI ULKOILMASSA aiheuttaa Homepakolaiset ry:n aktiivijäsenille heidän mainitsemiaan NEUROLOGISIA oireita, ja kun HS-tiedetoimittajilla on yhteyksiä maamme huippuTIEDEorganisaatioissa toimiviin niin sisäilma- kuin lääketiedeproffiinkin, ja kun sisäilma-altistustekijät terveytemme suhteen askarruttavat meitä kansalaisia nykyaikana todella paljon, niin toivoisimme HS- tiedetoimittajakaartinkin pääsevän niistä vihdoin viimein niin maame huippusisäilmaproffa- kuin lääketiedeproffatasonkin tuottaman tiedon kanssa vihdoin viimein selville.

        HS--toimittajille länsimaista monisataavuotista lääketiedefaktaa esiintuovina pitäisi olla kuitenkin selvillä, että LÄÄKETIETEEN MUKAAN TODELLA HERKÄT HOMEALLERGIKOT voivat sairastua MUUTAMAN MINUUTIN, muutaman tunnin, muutaman VUOROKAUDEN HOMEITIÖaltistuksesta lääketieteen tuntemiin sairauksiin, joten heille luonnonHOMEITIÖaltistus teltassa ei sovi.
        ####

        Ala "ämpyilijä" Jonette keskustelemaan kanssani mykotoksiineista, endotoksiineista, toksiineista yleensä, kastuneista ja homehtuneista myrkyllisistä rakennusmateriaaleista. Jätetään kuitenkin siittiöt ja seksi rauhaan.
        Annahan tulla sitä" asiantuntevaa" keskusteluasi.

        Tyypillinen mies, joka ei ymmärrä toisen mielipiteen tai katsomuksen suhteen yhtään mitään.
        Luuletko, poikanen, että rupean noin yksinkertaiseen? Opettele nyt ensin kunnioittamaan toisen mielipidettä ilman minkäänlaisia typeriä omahyväisiä kommentteja.
        Kunhan ensin opettelet sen ja alat kunnoittamaan muiden kirjoittajien kommentteja ilman minkäänlaisia heittoja tai mollaamisia tai toisen kirjoittajan tekstin vääntämistä ja hyväksymään toisen ihmisen elämän kokemukset, niin sitten voi harkita jotain keskustelua kanssasi, mikäli sellainen aika koittaa.
        Kaikista aikaisemmista jutuistasi päätellen voi todeta ettei sellainen aika koskaan tule, olet aivan liikaa itseäsi täynnä, kuten machomiehet yleensä ovat.
        On aivan turha esitellä mitään noita pitkiä juttujasi tällä palstalla jos et edes opi mitään toisten kokemuksien kertomuksista samalla ymmärtäen etteivät he ole samassa tilanteessa kuin itse olet.
        Taitaa olla miehellä? kasvun varaa liiankin kanssa.


      • Jonette kirjoitti:

        Tyypillinen mies, joka ei ymmärrä toisen mielipiteen tai katsomuksen suhteen yhtään mitään.
        Luuletko, poikanen, että rupean noin yksinkertaiseen? Opettele nyt ensin kunnioittamaan toisen mielipidettä ilman minkäänlaisia typeriä omahyväisiä kommentteja.
        Kunhan ensin opettelet sen ja alat kunnoittamaan muiden kirjoittajien kommentteja ilman minkäänlaisia heittoja tai mollaamisia tai toisen kirjoittajan tekstin vääntämistä ja hyväksymään toisen ihmisen elämän kokemukset, niin sitten voi harkita jotain keskustelua kanssasi, mikäli sellainen aika koittaa.
        Kaikista aikaisemmista jutuistasi päätellen voi todeta ettei sellainen aika koskaan tule, olet aivan liikaa itseäsi täynnä, kuten machomiehet yleensä ovat.
        On aivan turha esitellä mitään noita pitkiä juttujasi tällä palstalla jos et edes opi mitään toisten kokemuksien kertomuksista samalla ymmärtäen etteivät he ole samassa tilanteessa kuin itse olet.
        Taitaa olla miehellä? kasvun varaa liiankin kanssa.

        - Olet väärässä ja lukenut vain yhdestä tuutista. Riidanhaastajana vähäisimpänä ei ole ollut Homeherkkä, jolle kaikki toisenlaiset ajatukset liikaa Nikkolasta alkaen.

        Naisena en voi puolustaa raukkamaista meininkiä, joku raja jossain.

        Et tiedä mitään mistään, lue enemmän.

        Homeherkälle homeongelma on vain astma ja allergia, ja kaikki on lyöty jo kivikaudella lukkoon!

        "Koskaan et muuttua sä saa", sanoo Homeherkkä tieteestäkin niin kauan kuin sanoo. Mutta tiede kasvaa ja kehittyy, ainakin koiranputkea meidän jokaisen jälkeen.


      • Jonette kirjoitti:

        Aivan totta.
        Olenkin ihmetellyt moista miestä? pitemmän aikaa.
        En olisi uskonut miesten joukossa olevan tuollaista ämpyilijää.
        Vie koko palstalta mielenkiinnon ja asiasisällön.
        Lopettaisi ämpyilynsä ja alkaisi keskustelemaan ihmisten lailla.
        Kyllähän tälle palstalle asiaa mahtuu, riippuu tietysti kirjoittajan korvien välistä.

        "Olenkin ihmetellyt moista miestä? pitemmän aikaa."

        - No kai se Homeherkän mies "ihmettelee", kun akkaansa puolustaa.

        Mutta joku raja akkojenkin käytöksessä.

        Kaikkea ei ole todellakaan lyöty tieteessä aikoja sitten lukkoon.

        Tieteessä ei mitään lyödä lukkoon; tiede kehittyy koko ajan.

        Sorry vaan.


      • sanasinko kirjoitti:

        "Olenkin ihmetellyt moista miestä? pitemmän aikaa."

        - No kai se Homeherkän mies "ihmettelee", kun akkaansa puolustaa.

        Mutta joku raja akkojenkin käytöksessä.

        Kaikkea ei ole todellakaan lyöty tieteessä aikoja sitten lukkoon.

        Tieteessä ei mitään lyödä lukkoon; tiede kehittyy koko ajan.

        Sorry vaan.

        "Tieteessä ei mitään lyödä lukkoon; tiede kehittyy koko ajan."

        - Homeherkkä kasvaa koiranputkea ennen kuin tieteessä lyödään mitään lukkoon.

        Sitä hetkeä ei koskaan tule, tiede kehittyy koko ajan!


      • sanasinko kirjoitti:

        "Tieteessä ei mitään lyödä lukkoon; tiede kehittyy koko ajan."

        - Homeherkkä kasvaa koiranputkea ennen kuin tieteessä lyödään mitään lukkoon.

        Sitä hetkeä ei koskaan tule, tiede kehittyy koko ajan!

        Hahhah! Hyvä yritys:

        "Lääketieteen mukaan HOMEALLERGIA on parantumaton sairaus ja kuten muistat HOMEALLERGISOITUMISEN aiheuttamat sairaudet on MAASSAMME lukkoonlyöty jo VUONNA 1938."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10374887#comment-53398173

        Jos kiinnostaa, voi googlata lisää sanalla "lukkoonlyöty", itse en jaksa; koko juttu on niin älytön. Toki maailma kehittyy niin kauan kuin aikajana kuljettaa meitä eteenpäin.


      • Asenteella ei periks
        sanasinko kirjoitti:

        Survivor - Eye Of The Tiger

        http://www.youtube.com/watch?v=rwer1CiteBg

        - Urheilua harrastaneet tietävät, mitä asenne merkitsee. Kun voimia ei enää ole, tahdolla mennään loppuun asti.

        Tänään tämä ja 5.5. jolloin oli elämäni parhaat juhlat.
        http://www.youtube.com/watch?v=VubhM29LDNQ

        Heinäkuun loppua odotan jo innolla, siihen asti on kestettävä ja myrkyt pidettävä loitolla.

        Luvasssa hyvää menoa.

        http://brucespringsteen.net/
        http://www.youtube.com/watch?v=6MhtswSXV-4

        Nämä jos Stadikalla vetäisee, niin kova juttu... kannattaa taistella jokaisesta päivästä. "Elämä on ihmisen parasta aikaa" Kuten Matti Nykänen on sanonut.
        http://www.youtube.com/watch?v=u1rTI0oCe0E&feature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=1Gvk5HE9Xhg&feature=related

        Mutta kohta Saksa-Portugal Futista.
        Tsemppiä Sanasinko terveuseni pojallesi "EI PERIKSI".


      • Asenteella ei periks kirjoitti:

        Tänään tämä ja 5.5. jolloin oli elämäni parhaat juhlat.
        http://www.youtube.com/watch?v=VubhM29LDNQ

        Heinäkuun loppua odotan jo innolla, siihen asti on kestettävä ja myrkyt pidettävä loitolla.

        Luvasssa hyvää menoa.

        http://brucespringsteen.net/
        http://www.youtube.com/watch?v=6MhtswSXV-4

        Nämä jos Stadikalla vetäisee, niin kova juttu... kannattaa taistella jokaisesta päivästä. "Elämä on ihmisen parasta aikaa" Kuten Matti Nykänen on sanonut.
        http://www.youtube.com/watch?v=u1rTI0oCe0E&feature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=1Gvk5HE9Xhg&feature=related

        Mutta kohta Saksa-Portugal Futista.
        Tsemppiä Sanasinko terveuseni pojallesi "EI PERIKSI".

        "-- kannattaa taistella jokaisesta päivästä."

        Jee, elämämme ainoat päivät... Ne, mitkä meille on annettu.

        En voisi uskoa Jumalaan tämän enempää, mitä uskon. Hän on toivoni, oikeuteni ja kaikkeni.


      • Älä niele toksista
        Jonette kirjoitti:

        Tyypillinen mies, joka ei ymmärrä toisen mielipiteen tai katsomuksen suhteen yhtään mitään.
        Luuletko, poikanen, että rupean noin yksinkertaiseen? Opettele nyt ensin kunnioittamaan toisen mielipidettä ilman minkäänlaisia typeriä omahyväisiä kommentteja.
        Kunhan ensin opettelet sen ja alat kunnoittamaan muiden kirjoittajien kommentteja ilman minkäänlaisia heittoja tai mollaamisia tai toisen kirjoittajan tekstin vääntämistä ja hyväksymään toisen ihmisen elämän kokemukset, niin sitten voi harkita jotain keskustelua kanssasi, mikäli sellainen aika koittaa.
        Kaikista aikaisemmista jutuistasi päätellen voi todeta ettei sellainen aika koskaan tule, olet aivan liikaa itseäsi täynnä, kuten machomiehet yleensä ovat.
        On aivan turha esitellä mitään noita pitkiä juttujasi tällä palstalla jos et edes opi mitään toisten kokemuksien kertomuksista samalla ymmärtäen etteivät he ole samassa tilanteessa kuin itse olet.
        Taitaa olla miehellä? kasvun varaa liiankin kanssa.

        ilmaa varoittaa "lääkäriveitikat". Jos tuo on totta kuten Homeherkkä vääntää, niin olen "veitikoiden" kanssa samaa mieltä. Oletko sinä Jonette sitten myötätunnosta eri mieltä siinäkin?

        Tästä haluaisin lisää oikeaa tietoa kerro (Jonette) lyhyesti oma näkemyksesi.
        "Mikrobeista voi tulla hyvinkin toksisia sen seurauksena, että ne joutuvat jatkuvasti taistelemaan elintilastaan".

        Mikrobit puolustautuvat tuottamalla myrkyjä.
        Home myrkyllisellä kasvualustalla on erittäin vaarallinen. Moni ei sitä ymmärrä vasta kuin on jo myöhäistä. Useat sairastelevat homeista mutta kaikki eivät sitä ymmärrä. Kaikille ei sitä tosiasiaa voi sanoa edes lääkäri koska useat voivat siitä jopa loukkaantua tai suuttua. Riippuen siitäkin kuinka velkamökissä asuvat rahattomana. Näin se vaan menee kantapään kautta oppien näitä totuuksia.
        Elämä opettaa, näitä kaikkia asioita ei opita koulunpenkillä. Joku sairastuu astmaan, toinen allergisoituu, kolmas saa vittumaisen tulehduskierteen ym. mukavaa. Kannattaako sun Jonette siitä tapella kumpi meistä on enempi tai oikeasti "homesairas". Tätähän tämä herkkien kirjoittelu on täällä ollut alusta saakka. liisat ja irmelit on välillä leiponeet, laittaneet herkkuja joulupöytään ja käyneet luontaistuotekaupoissa apua etsimässä sekä tonkineet lumettomana aikana multaa, mutta ongelmat ei ole siitä miksikään muuttuneet vai onko?

        Machomiehet ei tänne kirjoittele. Juokevat
        vieraan tavaran perässä kun kotona on tarjolla vain "homeista". Tai sitten on helvetinmoista kitinää kaiken aikaa.

        Toksiini=myrkky.

        Kyllä sitä oikeaa tietoa on.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/4494168

        Oletko Jonette sähköinsinööri kun "kipinöit" noin pahasti. Poikaset voi suaki opettaa. Tämän päivän nuoret on fiksuja suurelta osin. Välinpitämättömät vanhemmat vaan tekevät karhunpalveluksen heille kun perjantaina pukkaavat huntin kouraan ja työntävät pois jaloista pyörimästä, ja se oli siinä.

        Sanasinko sulla on eri meininki "välität aidosti" pojastasi ja se on sitä oikeaa toimintaa mitä, tässä, yhteiskunnassa ei ole edes kaikilla vastuunkantajilla.
        Tässä yhteiskunnassa ei valitettavasti ole rehellistä "välittämistä" kuin hyvin vähän.

        Välitä läheisistäsi ja naapureistakin aidosti. Vaikka lähin naapuri asuisi 25 km päässä. Välitän sinustakin Jonette mutta turhaa lässytystä ja vittuilua en hyväksy.
        Takaisin tulee "korkojen kera".

        2010 alkutalvesta tulin tältä palstalta apua etsimään. Kun menin kirjoittamaan, että Pekka Nikkola on antanut arvokkaita tietoja homeen vaarallisuudesta minulle, niin siitä hetkestä alkaen alkoi herkkien homevittuilu ja ei näytä loppua tulevan. Mutta se kyllä mulle sopii sekin. Jalat on tukevasti betonilla vaikka siinä joskus "ureaa" tai "kovettumisen estoaineita" onkin.


      • sanasinko kirjoitti:

        "Kaiken takana on nainen"

        Ilmoita vaan, koska haluat omalle foorumillesi. Laitetaan paikat kuntoon.

        Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        Keskeneräistä ei saa arvostella, mutta miltä vaikuttaa... Aika innoissani ainakin itse.

        En päässyt uudelle tekeillä olevalle foorumilleni unohdettuani salasanan, kysyttävä jälkikasvulta, kun tulee kotiin.

        Mutta tähän tekeillä olevaan ilmaissoftaan sain tilattua salasanan uudestaan, ja aloin sadepäivän ratoksi muokkailla vähän foorumia:

        Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        By the way, palvelin on Amerikassa ja foorumia on vaikea kaataa. Kinkkisin kaikista ilmaisfoorumeista, mutta laajimmat ominaisuudet.

        - Jatketaan ja palaillaan myöhemmin...


      • sanasinko kirjoitti:

        Keskeneräistä ei saa arvostella, mutta miltä vaikuttaa... Aika innoissani ainakin itse.

        En päässyt uudelle tekeillä olevalle foorumilleni unohdettuani salasanan, kysyttävä jälkikasvulta, kun tulee kotiin.

        Mutta tähän tekeillä olevaan ilmaissoftaan sain tilattua salasanan uudestaan, ja aloin sadepäivän ratoksi muokkailla vähän foorumia:

        Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        By the way, palvelin on Amerikassa ja foorumia on vaikea kaataa. Kinkkisin kaikista ilmaisfoorumeista, mutta laajimmat ominaisuudet.

        - Jatketaan ja palaillaan myöhemmin...

        Aloitellaan...

        http://home.palstani.com/


      • sanasinko kirjoitti:

        Keskeneräistä ei saa arvostella, mutta miltä vaikuttaa... Aika innoissani ainakin itse.

        En päässyt uudelle tekeillä olevalle foorumilleni unohdettuani salasanan, kysyttävä jälkikasvulta, kun tulee kotiin.

        Mutta tähän tekeillä olevaan ilmaissoftaan sain tilattua salasanan uudestaan, ja aloin sadepäivän ratoksi muokkailla vähän foorumia:

        Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        By the way, palvelin on Amerikassa ja foorumia on vaikea kaataa. Kinkkisin kaikista ilmaisfoorumeista, mutta laajimmat ominaisuudet.

        - Jatketaan ja palaillaan myöhemmin...

        "Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        By the way, palvelin on Amerikassa ja foorumia on vaikea kaataa. Kinkkisin kaikista ilmaisfoorumeista, mutta laajimmat ominaisuudet."

        - Aika pystyssä putiikki, en vaan ala mainostella mitään. Ei voimiakaan siihen.

        Olkoon jonkun aikaa auki ja jos kirjoittajia ei tule, laitan putiikin odottamaan aikaa parempaa.


      • sanasinko kirjoitti:

        "Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        By the way, palvelin on Amerikassa ja foorumia on vaikea kaataa. Kinkkisin kaikista ilmaisfoorumeista, mutta laajimmat ominaisuudet."

        - Aika pystyssä putiikki, en vaan ala mainostella mitään. Ei voimiakaan siihen.

        Olkoon jonkun aikaa auki ja jos kirjoittajia ei tule, laitan putiikin odottamaan aikaa parempaa.

        "'Ahdin valtakunta
        Kyytiä home- ja muille ongelmille
        http://home.palstani.com/

        By the way, palvelin on Amerikassa ja foorumia on vaikea kaataa. Kinkkisin kaikista ilmaisfoorumeista, mutta laajimmat ominaisuudet.'

        - Aika pystyssä putiikki, en vaan ala mainostella mitään. Ei voimiakaan siihen.

        Olkoon jonkun aikaa auki ja jos kirjoittajia ei tule, laitan putiikin odottamaan aikaa parempaa."

        Viiden vuoden tauon jälkeen putiikki auki taas - kunnes suljetaan, ellei kävijöitä ilmaannu ja foorumille hyvää moderaattoria, joka hoitaisi moderoinnin ja pitäisi palstan siistinä. Ahtia ajattelin ylläpitämään nimikkofoorumiaan ja luomaan sisältöä verbaalisena paukuttelijana Homeherkän säestyksellä. Naisethan eivät piere, kuten me kaikki tiedämme. Olenko kertonut, kun minut vietiin lapsena ilmavaivojen takia lääkäriin? Ei siitä sen enempää jaksamatta paljoa kirjoitellakaan.

        Pari tuntia näin vaivaa foorumin päivittämiseen, ja jos ei kelpaa, niin ei kelpaa.

        Näinä viitenä vuotena kolme sitkeää tyyppiä on rekisteröitynyt foorumille ilman, että olisivat päässeet suljettuun putiikkiin edes kirjoittamaan.


    • Mykotoksiini=????

      Tästä voitaisiin aloittaa kunnon keskustelu jos sitä kaipaat.
      Tätä päivää on tämä aihe, bakteerien endotoksiini ja mykotoksiini.
      Siinä kalapenee vocipaskanjauhantakin kummasti.

      """Homeherkkä15.3.2007 10:23
      Keuhkosairaudet kirjassa todetaan ODTS:stä, että OIREYHTYMÄN AIHEUTTAJIKSI ON EPÄILTY HOMEISTA PERÄISIN OLEVIA MYKOTOKSIINEJA TAI BAKTEERIEN ENDOTOKSIINEJA. Siitä siis tuo nimitys toksinen oireyhtymä. Kirjassa todetaan myös, että TAUDIN MEKANISMEJA EI TARKOIN TUNNETA, mutta SE TIEDETÄÄN, ETTÄ SE EI OLE ALLERGINEN REAKTIO"""".

      Home puolustautuu tuottamalla myrkkyä. Toksiini=myrkky.
      Home myrkyllisellä alustalla on erittäin vaarallista.

      Jatka tuosta (Pohjoisen asukas). Mutta ei desinfiointeja eikä otsonointeja ne tekee tilanteesta vieläkin vaarallisemman. Kerrohan mitä tiedät asiasta?
      Ala-asteellakin oireilevat ja sairastuvat tuosta "toksisesta" paskastaaa.... jotkut erittäin pahoin lopuksi ikäänsä.

      Ei tässä ketään mollata nuo kirjoitukset ovat aivan oikeita kirjoituksia oikealta nimimerkiltä vielä ja löysin ne kun aloin "kellaamaan" lisää tietoa aiheesta homesairaat. Hauskaa luettavaa vai mitä.
      .

      • Uutta juttua pukkaa

        koko ajan, ettei meinaa perässä pysyä.

        http://homepakolaiset.blogspot.fi/

        Jonku pitäisi kohta jotain tehrä. Vaikka se asukas sieltä Pohjoisesta, löytyykö oikeita työkaluja vai jatkuuko homesairaitten kustetus vielä pitkäänkin.

        Päiväkodeissa ja ala-asteilla menee kohta "liian lujaa" homeongelmisen kanssa.
        Vanhemmat alkaa menettämään kohta uskonsa jopa homebisnekseen.
        Terveytemme suojeluun en ole uskonut enää vuosiin.


      • Homeherkkä#

        "Mykotoksiini=???? 8.6.2012 16:57
        Tästä voitaisiin aloittaa kunnon keskustelu jos sitä kaipaat.
        Tätä päivää on tämä aihe, bakteerien endotoksiini ja mykotoksiini.
        Siinä kalapenee vocipaskanjauhantakin kummasti.

        """Homeherkkä15.3.2007 10:23
        Keuhkosairaudet kirjassa todetaan ODTS:stä, että OIREYHTYMÄN AIHEUTTAJIKSI ON EPÄILTY HOMEISTA PERÄISIN OLEVIA MYKOTOKSIINEJA TAI BAKTEERIEN ENDOTOKSIINEJA...."

        Ketä sinä vertti-eetu nyt yrität kusettaa?
        ODTS-oireyhtymää on käsitelty tällä palstalla ihan riittävästi.

        VUONNA 1999 painetussa Keuhkosairaudet kirjassa ODTS:stä todetaan, että ODTS-oireyhtymän aiheuttajaksi ON EPÄILTY" mikrobimyrkkyjä.
        Siis epäilty, eli vuonna 1999 TIEDEFAKTAA myrkyistä ei ollut olemassa.
        Siinä kerrotaan myös, että ODTS-oireyhtymästä, johon liittyy AINA KUUME, PARANEE 1-3 vuorokaudessa.

        Jätit kertomatta, että kun luonnonhomealtistukset vuonna 1995 siirrettiin STM:n päätöksellä maamme muista sairaaloista TTL:lle, niin TTL alkoi tilastoida vuonna 1986 amattitautilakiimme liitettyä ODTS:sää kolmen keuhkoaltistuksessa käyttämistään LUONNONHOMEISTA JONKUN niistä aiheuttamana keskimäärin 3.3 henkilön vuosivauhtia. (Lähde: TTL:n julkaisu 23.1.2007)

        Eli kun TTL:n aiheutti ODTS-kuumereaktion jollakin käytössään olevasta luonnonhomeesta keuhkoaltistuksella, ja kun HOMEALLERGEENIUUTTEISSA EI OLE homemyrkkyjä, niin homemyrkky-ODTS paljastuikin homeallergeeniuutteena aiheuttamaksi ALLERGISEKSI keuhkorakkulatulehdukseksi, eli YLIHERKKYYSKEUHKOKUUMEEKSI, joka lyhytkestoinen kuume, AIHEUTTAJANA juuri sen orgaanisen pölyn hengittäminen jolle on allergisoitunut, oli selvitetty lääketieteen oppikirjoissa jo aikoja sitten.

        Eli kaikki TTL:n ammattitautitilastoimat jollakin kolmella luonnonhomeallergeeniuutteella AIHEUTETUT ODTS:sät ovat lääketieteen valossaVÄÄRIÄ DIAGNOOSEJA.
        Niiden oikea lääketieteellinen diagnoosi on ALLERGINEN ALVEOLIITTI.


    • Homeherkkä#

      Kuten tavallista, niin jopa on jälleen kerran vertti-eetun ja sanasinkon taholta aloituksen ulkopuolelle menevää runsasta herjanheittoa pukannut.

      Homepakolaiset ry:n puheenjohtaja siis arvio Hesarissa, että home- TAI kemikaaliyliherkkyydestä kärsivat maassamme tuhannet TAI kymmenettuhannet suomalaiset.
      Taitaapa mennä HOMEYLIHERKKIEN arvio Pulkkiselta alakanttiin.

      Allergia- ja astmaliiton mukaan yli 50 prossaa suomalaisista on yliherkkiä jollekin aineelle-/ainesosalle.
      Suomalaisista noin miljoona henkilöä kärsii kroonisesta nuhasta, yli 500 000 suomalaista käyttää astmalääkitystä ja yli 300 000 henkillöllä on todettu astma.
      Kun THL:n arvion mukaan noin 20 prosentille astman on aiheuttanut homealtistus, niin maassamme on jo yli 30 000 tuhatta homeastaatikkoa, joka määrä lisääntyy kaiken aikaa noin 3000 tuhannen henkilön vuosivauhtia.
      Samaa prossamäärää sovellettuna krooniseen keuhkoputkitulehdukseen (yli 200 000 tuhatta) ja krooniseen nuhaan (noin miljoona) homesairastuneiden määrä yltää yli 240 000 tuhanteen henkilöön.
      Ja lisättynä homeastmaatikoilla homeyliherkkiä maassamme näyttää olevan jo noin 270 000 tuhatta henkilöä.

      Kansalaisterveydestä vastaavalta huipputiedeosaamista edustavalta organisaatiolta THL:ltä ei jostain syystä löydy tilastotietoja siitä kuinka monta prosenttia suomalaisista on kemikaaliyliherkkiä.
      Koska TTL:n tehtävänä on todeta myös kemikaaliyliherkistymisten aiheuttamat ammattitaudit, niin ammattitautitilastoista löytyy tilastoja vuosittaisista kemikaaliyliherkistymisten aiheuttamista ylä-/alahengitystie-, iho- ja/tai silmäsairauksista.

      Homepakolaiset ry:n jäsenet kertovat artikkelissa kärsivansä UUDESTA SAIRAUDESTA, joka "yhteiskunnan tulisi tunnustaa". Siis sairaudesta, joka, estää heiltä asumisen maamme rakennuksissa olkootpa ne rakennetut puusta, kivestä, tiilestä tai betonista ja okootpa ne rakennetut millä vuosisadalla, vuosikymmenellä tahansa aina uuden uutukaisia myöten.

      Artikkelin mukaan Helsingin kaupunki on tarjonnut Homepakolaiset ry:läisille tontia, jolle he voisivat rakennuttaa mieleisensä asunnon.
      Se ei kuitenkaan jäsenistölle käynyt, koska sen vieressä on kosteusvaurioista kärsinyt rakennus. Sopivaa tonttia etsitään yhä.

      Kun palstalaisilta: sanasinko, vertti-eetu, nisuiisu ja pappa-smurffi asiantuntemusta "toksiini=myrkky"-ongelmaan heidän kirjoituksistaan päätellen näyttää riittävän, niin josko menisitte tarjoamaan apuanne Homepakolaiset ry:läisille, jotta heidän ongelmansa niin uuden sairauden toteamisen kuin asumisenkin suhteen tulisi ratkaistua.

    • Homeherkkä#

      Jatkoa Hesarin toimittaja Hakala-artikkeliin:

      -POIMINTOJA

      Kunnat jääneet omilleen

      Kuntien käytössä ei ole valtakunnallisia ohjeita tai suosituksia uudenlaisten homesairaiden elämän helpottamiseksi. Siksi Helsinki otti itse härkää sarvista.
      "Kaupunki on nyt pyytänyt asiantuntijaselvitysta, mutta on pakko todeta, että valtakunnallista ratkaisua tässä haetaan", sanoo sosiaaliviraston johtava asinatuntija Jarmo Räihä.

      VAIKUTTAA sitlä, että kunnat saavat jtakaa omillaan. Ministerion ohjeita ei ole tiedossa.
      "Ohjetta ympäristöyliherkkien kohtaamiseksi ei ole valmisteilla sosiaali- ja terveydenhuollossa.
      Ohjeiden tarve arvioidaan tänä vuonna ministeriön ja asiantuntijalaitosten yhteistyönä", kertoo johtaja Jari Keinänen sosiaali- ja terveysministerion ympäristöterveyden ryhmästä.
      Lääkäreiden koulutusta aiotaan kehittää, jotta se huomioisi uudet ympäristösairaudet entistä paremmin. Samoin selvitetään kuinka ympäristösairauksia diagnosoidaan muissa maissa.-

      Kyse on STM:n johtaja Keinäsenkin mukaan uudesta sairaudesta aiheuttajana maassamme rakennettujen rakennusten sisäilma, koskien siis kaikenikäisten ja kaikista rakennusmateriaaleista tehtyjjen rakennusten sisäilmaa.
      Kun maassamme rakennusten sisäilma-altistusta koskeva voimassaoleva ammattitautilaki on ollut voimassa vuodesta 1938 lukien, niin STM:n tulisi ensisijaisesti keskittyä TTL:n lääkäreiden kouluttamiseen, jotta rakennusten sisäilman aiheuttama uusi sairaus. joka sairaus ei siedä minkäänlaisten rakennusten sisäilmaa, voidaan liittää LISÄNÄ kosteusvauriomikrobiallergisoitumisen aiheuttamiin sairauksiin.

    • Pikkuhiljaa oikealle

      tielle ja etteenpäin. Mutta kyllä se siitä vielä suttaantuu. Viitearvot ja raja-arvot jos vielä älyävät jättää pois laskuista ja pelastavat ihmiset kosteusvauriohomeiden sekä kosteusvauriomyrkkyjen seasta HETI, niin tulevilla polvilla on helpompaa toimia nopeasti vaaratilanteissa. Tähän ei minulla eikä Sanasinkolla eikä edes Homeherkällä ollut mahdollisuuksia. Ei tiedetty tilanteen vaarallisuudesta mitään vasta kuin se oli liian myöhäistä. Homeen aiheuttama vaarallinen ja/tai myrkyllinen sisäilma pääsi sairastuttamaan meidät oikein kunnolla ja vielä syyttöminä.
      Lähes kaikille "homeisissa" rakennuksissa sairastuneille on jäänyt pysyviä vaurioita elimistöön ja suurin osa varmaan tuntee kuinka elimistössä joku ylimääräinen "tauhka" yrittää tehdä tuhojaan kun joutuu oleskelemaan paikoissa missä altistumisvaara homeille on olemassa. Valitettavasti lääketiede ei pysty toistaiseksi meitä auttamaan vaikka jo useat lääkärit tämän tiedostavat.

      Uskon, että STM:n johtaja Keinänen tietää mistä tässä on kysymys. Täytyy kyllä tietää sama TTL:n porukkojen myös Kari Reijulasta alkaen.

      "Homepakolaiset on parasta mitä on maassamme tapahtunut homeasioissa koskaan". Näin sanoi lääkäri keneen luotan hyvin paljon nyt ja aina.

      """""Homeherkkä19.3.2007 11:20
      Ei toistaiseksi akuutti-iho-oireilua

      Niinhän sitä on sanottu, että iho on toiset keuhkot.
      Itse en ole toistaiseksi saanut homealtistuksesta akuutteja iho-oireita, mutta sain polven sidekudosvamman seurauksena käsi-jalkapohjapsorin (autoimmuunisairaus), jota tuskin olisin saanut ilman homeallergiaani.
      Tunnen muitakin homeallergikkoja joille on puhjennut psori, mutta jotka eivät saa akuutteja iho-oireita homealtistuksesta vaan työpaikka-altistus aktivoi psori-ihottumaa.
      Tunnen myös kaltaisiasi, jotka iho-oireilevat akuutisti homealtistuksesta mm. prorin kaltaisin iho-oirein. Nähtävästi sinullakin on psorin kaltaista oireilua jalkaterässäsi. Niitä voi nousta myös muualle kehoon.

      Hyvä Terveys maaliskuun numerossa TTL:n homeprofessori Kari Reijula esitteli tietomääräänsä ns. kosteusvauriomikrobien pakkohengityksen aiheuttamista oireista, allergiasairauksista ja myrkytysoireista.

      Hänen mukaansa VAIN MYRKYTYSOIREET aikaansaavat iho-oireilua.
      Näillä myrkytysoireilla homeproffesori Reijula tarkoittaa eri home- ja sädesienilajien (bakteerit) tuottamia myrkkyjä.

      Allergiasairauksiin, kuten astmaan, allergiseen nuhaan, homepölykeuhkoon ja allergiseen sidekalvotulehdukseen hän liittää vain VATSAOIREILUN.
      Iho-oireilu ei nähtävästi hänen mielestään kuulu ollenkaan allergeenialtistukseen siitä huolimatta, vaikka toisin on todettu kautta koko 300-vuotisen länsimaisen lääketieteen historian.

      No tosin hän kirjoituksessaan on muutoinkin sitä mieltä, että tietoa ei ole ja asiantuntijat ovat eri mieltä ns. kosteusvauriomikrobialtistuksen terveysriskeistä ylipäätään.
      Siitä asiantuntijat ovat hänen mukaansa yhtä mieltä, että jatkuva altistuminen kosteusvauriomikrobeille ei ole terveydelle hyväksi.
      Eli toisin sanoen TTL toteaa yhä edelleen hometutkimusproffansa suulla, että vaikka he ovat reilut neljäkymmentä vuotta tutkineet ja tutkineet kosteusvauriomikrobien terveysvaikutuksia veronmaksajien rahoittamana, niin siitä huolimatta he eivät tiedä niistä vielä yhtään mitään"""""".

      Onhan tuo Reijula ollut asioista perillä jo vuosikaudet.

    • vertti-eetu

      """""Kun palstalaisilta: sanasinko, vertti-eetu, nisuiisu ja pappa-smurffi asiantuntemusta "toksiini=myrkky"-ongelmaan heidän kirjoituksistaan päätellen näyttää riittävän, niin josko menisitte tarjoamaan apuanne Homepakolaiset ry:läisille, jotta heidän ongelmansa niin uuden sairauden toteamisen kuin asumisenkin suhteen tulisi ratkaistua"""".
      Ethän sinä sitä voi Homeherkkä# kieltää etteikö toksiini olisi myrkky.

      Sinun mielestäsi tuo Reijula on oikea asiantuntija ja hyvä niin. Eihän me toiset voida ainakaan huonompia olla.

      Nuista herjahommista en mitään tiedä ja sun on parasta heittää tyhjä kitinä pois ja alkaa elämään oikeaa elämää. Paskaa voit jauhaa mutta älä mulle ala valehtelemaan. Siitä jäät aina kiinni.

      • Homeherkkä#

        "vertti-eetu10.6.2012 14:48
        Ethän sinä sitä voi Homeherkkä# kieltää etteikö toksiini olisi myrkky."

        Jokainenhan sen tietää, että sana toksiini on suomeksi myrkky.

        "Sinun mielestäsi tuo Reijula on oikea asiantuntija ja hyvä niin. Eihän me toiset voida ainakaan huonompia olla."

        Tämän palstan maallikkomyrkkyasiantuntijat esiintyvät tällä Homesairaudet-palstalla omasta mielestään tietävämpinä kuin Reijula muut sisäilmatutkimusproffat.

        Niin Reijula kuin maamme muutkin sisäilmatutkimusproffat todistelevat kaiken aikaa, että HE EIVÄT TIEDÄ, mikä sisäilmatekijä kosteusvauriorakennuksissa oikein oireiluttaa/sairastuttaa.

        Eli vain Te tiedätte, että "toksiini=myrkky."

        Tosin, niin itämainen kuin länsimainen 300-vuotinen lääketiede on tiennytvuosituhansia, vuosisatoja, että homeet voivat allergisoida, josta allergisoitumisesta seuraa lääketieteen tuntemia ALLERGISIA sairauksia, jotka sairaudet ovat kirjattu ammattitautilakiimme jo vuonna 1938.

        "Nuista herjahommista en mitään tiedä ja sun on parasta heittää tyhjä kitinä pois ja alkaa elämään oikeaa elämää."

        Mikäli tarkoitat "oikealla elämällä" sitä, että sinun jatkuva herjanheittosi koskien homeallergiasta sairastuneita saisi vihdoin viimein minutkin lopettamaan kirjoitteluni tällä palstalla, niin voihan sitä uneksia kaikenlaista.
        Ja mitä muuta minun elämääni tulee, niin ihan oikeaa elämää olen elänyt koko ikäni ja elän yhä.

        " ****** voit jauhaa mutta älä mulle ala valehtelemaan. Siitä jäät aina kiinni."

        Muutama YKSITYISHENKILÖ tällä palstalla on esitellyt mm. seuraavia yksityisFIKTIOITAAN, siis fiktioita, joita ei löydy yhdenkään sisäilmatutkimus- eikä lääketiedeproffien mediavälityksestä:

        -Home ei sairastuta eikä tapa ketään
        -Kosteusvaurio ei aiheuta astmaa eikä allergista alveoliittia
        -TTL:n kolmella luonnonhomealtistuksella aikaansaamat ylä-/alahengitystie- ja silmäTULEHDUKSET, jotka tulehdukset täyttävät ammattitautilakimme kriteeristön ja kriteeristön vaatiman työpaikkaoireilu/-tutkimustuloksineen OVAT VÄÄRIÄ.
        -Parin bakteerin tuottamat myrkyt (kereulidi ja valinomysiini) aiheuttavat immuunikatoa ja tuhoavat keuhkorakkuloita.
        -Mikrobimyrkyt aiheuttavat kaikki sairaudet ja kaikki syövät


        Sinulle vertti-eetu suomennettuna: sana fiktio tarkoittaa, että tieteellistä näyttöä ei löydy, ja kun ei löydy, niin nykyään käytetään sanaa urbaanilegenda, joka aiemmin tarkoitti joko tarkoitushakuisuudesta tai tietämättömyydestä johtuvaa valehtelua.


      • vertti-eetu
        Homeherkkä# kirjoitti:

        "vertti-eetu10.6.2012 14:48
        Ethän sinä sitä voi Homeherkkä# kieltää etteikö toksiini olisi myrkky."

        Jokainenhan sen tietää, että sana toksiini on suomeksi myrkky.

        "Sinun mielestäsi tuo Reijula on oikea asiantuntija ja hyvä niin. Eihän me toiset voida ainakaan huonompia olla."

        Tämän palstan maallikkomyrkkyasiantuntijat esiintyvät tällä Homesairaudet-palstalla omasta mielestään tietävämpinä kuin Reijula muut sisäilmatutkimusproffat.

        Niin Reijula kuin maamme muutkin sisäilmatutkimusproffat todistelevat kaiken aikaa, että HE EIVÄT TIEDÄ, mikä sisäilmatekijä kosteusvauriorakennuksissa oikein oireiluttaa/sairastuttaa.

        Eli vain Te tiedätte, että "toksiini=myrkky."

        Tosin, niin itämainen kuin länsimainen 300-vuotinen lääketiede on tiennytvuosituhansia, vuosisatoja, että homeet voivat allergisoida, josta allergisoitumisesta seuraa lääketieteen tuntemia ALLERGISIA sairauksia, jotka sairaudet ovat kirjattu ammattitautilakiimme jo vuonna 1938.

        "Nuista herjahommista en mitään tiedä ja sun on parasta heittää tyhjä kitinä pois ja alkaa elämään oikeaa elämää."

        Mikäli tarkoitat "oikealla elämällä" sitä, että sinun jatkuva herjanheittosi koskien homeallergiasta sairastuneita saisi vihdoin viimein minutkin lopettamaan kirjoitteluni tällä palstalla, niin voihan sitä uneksia kaikenlaista.
        Ja mitä muuta minun elämääni tulee, niin ihan oikeaa elämää olen elänyt koko ikäni ja elän yhä.

        " ****** voit jauhaa mutta älä mulle ala valehtelemaan. Siitä jäät aina kiinni."

        Muutama YKSITYISHENKILÖ tällä palstalla on esitellyt mm. seuraavia yksityisFIKTIOITAAN, siis fiktioita, joita ei löydy yhdenkään sisäilmatutkimus- eikä lääketiedeproffien mediavälityksestä:

        -Home ei sairastuta eikä tapa ketään
        -Kosteusvaurio ei aiheuta astmaa eikä allergista alveoliittia
        -TTL:n kolmella luonnonhomealtistuksella aikaansaamat ylä-/alahengitystie- ja silmäTULEHDUKSET, jotka tulehdukset täyttävät ammattitautilakimme kriteeristön ja kriteeristön vaatiman työpaikkaoireilu/-tutkimustuloksineen OVAT VÄÄRIÄ.
        -Parin bakteerin tuottamat myrkyt (kereulidi ja valinomysiini) aiheuttavat immuunikatoa ja tuhoavat keuhkorakkuloita.
        -Mikrobimyrkyt aiheuttavat kaikki sairaudet ja kaikki syövät


        Sinulle vertti-eetu suomennettuna: sana fiktio tarkoittaa, että tieteellistä näyttöä ei löydy, ja kun ei löydy, niin nykyään käytetään sanaa urbaanilegenda, joka aiemmin tarkoitti joko tarkoitushakuisuudesta tai tietämättömyydestä johtuvaa valehtelua.

        """"Jokainenhan sen tietää, että sana toksiini on suomeksi myrkky""".
        """"Eli vain Te tiedätte, että "toksiini=myrkky.""""

        Tuosta ei saa oikein selvää kukaan, saatkohan edes itsekään mitä väännät Homeherkkä#.

        Maassamme on hyvin vähän homeallergisia. Sellaisia jotka niin luulevat on paljon. "Homeherkkiä" on kaaheesti. Ihan mahottomasti jos tuohon juttuun on uskominen.
        Lainaus alkaa:
        """Kansanterveyslaitos on arvioinut, että jopa miljoona suomalaista saa ärsytysoireita homeista.
        Heistä 250 000 on herkistynyt niille.

        ”Jos lapset lasketaan mukaan, vaikeasti oirehtivia on kymmeniä tuhansia”, ylilääkäri Tuula Putus sosiaali- ja terveysministeriöstä arvioi"""
        Lainaus loppu.

        Homeallergisista ei sanaakaan.


        Kaikki te jotka ovat saaneet lääkärin lausunnon, että on "homeallerginen" ja kertoo vielä minkä nimiselle homeelle on allerginen antakaa kertomuksenne tänne nyt ja heti niin saadaan nopeasti jonkinlainen tilasto aikaiseksi luovuttaa vaikka TTL Reijula. Tai STM Keinänen tai PerusSuomaliset Pekka Nikkola (erityisavustaja).

        "Homeallergisen" on varmaan syytä näyttää tämä laäkärilausunto sitten joutuessaan "homesairaalaan" hoidettavaksi ettei käy köpösti tai lähde vaikka henki. Pelkät sanat "olen homeallerginen" tuskin tulee riittämään.
        Kai teillä "homeallergiset" joku paperi tuosta on. Jos ei ole niin mitä ihmettä höpinänne on.

        Antakaahan sitä oikeaa tietoa. Saadaan sekin asia kondikseen kertaheitolla. Voisit aloittaa Homeherkkä # sinä näyttämällä "rehellisenä homeallergisena" esimerkkiä ja kertoa kaikille tämän palstan lukijoille kuka lääkäri on todennut ja nimensä paperiin laittanut, että olet oikeasti "homeallerginen" ja minkä niminen tai sukuinen on se home mille virallisesti olet "homeallerginen". Sen olen jo saanut selville, että hän "lääkäri" ei ollut ainakaan Kari Reijula eikä ainakaan TTL:stä. Homeherkkä# nyt sitä faktaa tänne kehiin eikä tyhyjää höpötystä.

        En ole ainoa kirjoituksiisi vittuuntunut tällä palstalla enkä varmaan viimeinenkään.

        """ajattelen.21.6.2006 13:49
        Sulje samoin
        En ymmärrä, miksi Homeherkkä raivostuu kaikista muiden hyvääkin tarkoittavista kommenteista. Löytää jokaisesta suurennuslasilla jotain mistä ei pidä. Näkee kaiken mustana, vaikka tämä maailma on hyvin harmaa, valkoisen ja mustan eri sävyineen""""".
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/3088207


        Homeherkkä# kai ymmärrät sen, että todistelu ja tietäminen on kaksi eri asiaa.

        """Niin Reijula kuin maamme muutkin sisäilmatutkimusproffat todistelevat kaiken aikaa, että HE EIVÄT TIEDÄ, mikä sisäilmatekijä kosteusvauriorakennuksissa oikein oireiluttaa/sairastuttaa""".

        Se oli tuo "todistelu" muotia virkamiehillä silloin muutama vuosi sitten. Nyt on toisenlaiset jutut "tapetilla". Kemikaalit, lääkäreiden koulutus (hometietämykseen), yhteisvaikutus (myrkyt), hirsimökki, telttaretket, parvekenukkuminen ym. Naamareita ei vissiin tulevaisuudessa enää niin kovasti tarvita kun on uusia sairauksia jotka mahdollistavat ulkona liikkumisen turvallisesti. Tietenkin jos joku innostuu antamastasi esimerkistä leikkimään niitä "kynttiläpieruleikkejä" keittiön pöydän lähettyvillä, niin kai ne naamarit on silloin paikallaan. Eiköhän se siitä vielä kunhan TTL ja STM nämä ongelmat saavat "hanskaansa". Perussuomalaisia kuitenkin äänestän, äänestä Homeherkkä sinäkin.
        http://homegate2011.blogspot.fi/2012/01/perussuomalaisten-sisailmaseminaari.html

        Pekka Nikkola on hyvissä asemissa "ytimessä". Eduskuntatalolla päivittäin. On joku avustaja kansanedustajalla. Mitä Homeherkkä# siihen sanot?
        Pitäisiköhän soittaa ja onnitella kaveria menestyksestä.

        Homeallergiset jollei teiltä virallista paperia löydy "homeallergiasta" niin onhan se melkoinen URBAANILEGENDA. Vai olisikohan jo oikea VALHE niin väittää ja vielä uskotella itselleen tai kavereille.


      • Homeherkkä#
        vertti-eetu kirjoitti:

        """"Jokainenhan sen tietää, että sana toksiini on suomeksi myrkky""".
        """"Eli vain Te tiedätte, että "toksiini=myrkky.""""

        Tuosta ei saa oikein selvää kukaan, saatkohan edes itsekään mitä väännät Homeherkkä#.

        Maassamme on hyvin vähän homeallergisia. Sellaisia jotka niin luulevat on paljon. "Homeherkkiä" on kaaheesti. Ihan mahottomasti jos tuohon juttuun on uskominen.
        Lainaus alkaa:
        """Kansanterveyslaitos on arvioinut, että jopa miljoona suomalaista saa ärsytysoireita homeista.
        Heistä 250 000 on herkistynyt niille.

        ”Jos lapset lasketaan mukaan, vaikeasti oirehtivia on kymmeniä tuhansia”, ylilääkäri Tuula Putus sosiaali- ja terveysministeriöstä arvioi"""
        Lainaus loppu.

        Homeallergisista ei sanaakaan.


        Kaikki te jotka ovat saaneet lääkärin lausunnon, että on "homeallerginen" ja kertoo vielä minkä nimiselle homeelle on allerginen antakaa kertomuksenne tänne nyt ja heti niin saadaan nopeasti jonkinlainen tilasto aikaiseksi luovuttaa vaikka TTL Reijula. Tai STM Keinänen tai PerusSuomaliset Pekka Nikkola (erityisavustaja).

        "Homeallergisen" on varmaan syytä näyttää tämä laäkärilausunto sitten joutuessaan "homesairaalaan" hoidettavaksi ettei käy köpösti tai lähde vaikka henki. Pelkät sanat "olen homeallerginen" tuskin tulee riittämään.
        Kai teillä "homeallergiset" joku paperi tuosta on. Jos ei ole niin mitä ihmettä höpinänne on.

        Antakaahan sitä oikeaa tietoa. Saadaan sekin asia kondikseen kertaheitolla. Voisit aloittaa Homeherkkä # sinä näyttämällä "rehellisenä homeallergisena" esimerkkiä ja kertoa kaikille tämän palstan lukijoille kuka lääkäri on todennut ja nimensä paperiin laittanut, että olet oikeasti "homeallerginen" ja minkä niminen tai sukuinen on se home mille virallisesti olet "homeallerginen". Sen olen jo saanut selville, että hän "lääkäri" ei ollut ainakaan Kari Reijula eikä ainakaan TTL:stä. Homeherkkä# nyt sitä faktaa tänne kehiin eikä tyhyjää höpötystä.

        En ole ainoa kirjoituksiisi vittuuntunut tällä palstalla enkä varmaan viimeinenkään.

        """ajattelen.21.6.2006 13:49
        Sulje samoin
        En ymmärrä, miksi Homeherkkä raivostuu kaikista muiden hyvääkin tarkoittavista kommenteista. Löytää jokaisesta suurennuslasilla jotain mistä ei pidä. Näkee kaiken mustana, vaikka tämä maailma on hyvin harmaa, valkoisen ja mustan eri sävyineen""""".
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/3088207


        Homeherkkä# kai ymmärrät sen, että todistelu ja tietäminen on kaksi eri asiaa.

        """Niin Reijula kuin maamme muutkin sisäilmatutkimusproffat todistelevat kaiken aikaa, että HE EIVÄT TIEDÄ, mikä sisäilmatekijä kosteusvauriorakennuksissa oikein oireiluttaa/sairastuttaa""".

        Se oli tuo "todistelu" muotia virkamiehillä silloin muutama vuosi sitten. Nyt on toisenlaiset jutut "tapetilla". Kemikaalit, lääkäreiden koulutus (hometietämykseen), yhteisvaikutus (myrkyt), hirsimökki, telttaretket, parvekenukkuminen ym. Naamareita ei vissiin tulevaisuudessa enää niin kovasti tarvita kun on uusia sairauksia jotka mahdollistavat ulkona liikkumisen turvallisesti. Tietenkin jos joku innostuu antamastasi esimerkistä leikkimään niitä "kynttiläpieruleikkejä" keittiön pöydän lähettyvillä, niin kai ne naamarit on silloin paikallaan. Eiköhän se siitä vielä kunhan TTL ja STM nämä ongelmat saavat "hanskaansa". Perussuomalaisia kuitenkin äänestän, äänestä Homeherkkä sinäkin.
        http://homegate2011.blogspot.fi/2012/01/perussuomalaisten-sisailmaseminaari.html

        Pekka Nikkola on hyvissä asemissa "ytimessä". Eduskuntatalolla päivittäin. On joku avustaja kansanedustajalla. Mitä Homeherkkä# siihen sanot?
        Pitäisiköhän soittaa ja onnitella kaveria menestyksestä.

        Homeallergiset jollei teiltä virallista paperia löydy "homeallergiasta" niin onhan se melkoinen URBAANILEGENDA. Vai olisikohan jo oikea VALHE niin väittää ja vielä uskotella itselleen tai kavereille.

        "vertti-eetu 11.6.2012 10:44
        "Homeallergisista ei sanaakaan."

        THL:n tilastojen mukaan allergiisiin sairauksiin ovat syypäänä HOMEALLERGISOITUMINEN noin 20 prossassa.

        Kun kosteusvauriorakennusaltistuksen aiheuttamista mikrobiMYRKKYoireilijoista eikä lääketieteen tunnistamista mikrobiMYRKKYaltistuksen aiheuttamista sairauksista ei löydy maastamme eikä muistakaan maista edes tilastoja, niin jospa kääntyisitte tilastojen päivittämisessä niin maamme kuin muidenkin maiden lääketiedeproffien puoleen.

        "Kaikki te jotka ovat saaneet lääkärin lausunnon, että on "homeallerginen" ja kertoo vielä minkä nimiselle homeelle on allerginen antakaa kertomuksenne tänne nyt ja heti niin saadaan nopeasti jonkinlainen tilasto aikaiseksi luovuttaa vaikka TTL Reijula. Tai STM Keinänen tai PerusSuomaliset Pekka Nikkola (erityisavustaja)."

        TÄH???
        Homeallergisoitumisesta johtuvat ammattitautisairaudet löytyvät ammattitautitilastoistamme kymmenien vuosien ajalta.

        Kun tilastotietoja kosteusvauriorakennusaltistuksen aiheuttamista mikrobiMYRKKYaltistuksista aiheutuneista sairauksista tai kostuneista rakennusmateriaaleista peräisin olevia kemikaalialtistussairauksista EI maamme eikä muidenkaan maiden LÄÄKETIEDEPROFFATUOTANTONA löydy, niin josko sinä nisuiisun kanssa esittäisitte, että myrkkysairaustilastoissa on pahoja puutteita

        "Pekka Nikkola on hyvissä asemissa "ytimessä". Eduskuntatalolla päivittäin. On joku avustaja kansanedustajalla. Mitä Homeherkkä# siihen sanot?"

        Ai että mitäpä sanon?
        Ihan tyypillistä.
        TTL:n homekeuhkoaltistuksella todettujen ammattitautien haltijat joutuvat kouluttautumaan vakuutusyhtiön kustantamana uusiin ammatteihin.
        No onneksi Nikkolan ei tarvinnut uudelleenkouluttautua, kun löytyi vähäksi aikaa uusi ammatti kansanedustajan avustajana eduskuntatalossamme, jota rakennusta tällä palstalla on väitetty kosteusvauriorakennukseksi.


      • Vertti-eetu
        Homeherkkä# kirjoitti:

        "vertti-eetu 11.6.2012 10:44
        "Homeallergisista ei sanaakaan."

        THL:n tilastojen mukaan allergiisiin sairauksiin ovat syypäänä HOMEALLERGISOITUMINEN noin 20 prossassa.

        Kun kosteusvauriorakennusaltistuksen aiheuttamista mikrobiMYRKKYoireilijoista eikä lääketieteen tunnistamista mikrobiMYRKKYaltistuksen aiheuttamista sairauksista ei löydy maastamme eikä muistakaan maista edes tilastoja, niin jospa kääntyisitte tilastojen päivittämisessä niin maamme kuin muidenkin maiden lääketiedeproffien puoleen.

        "Kaikki te jotka ovat saaneet lääkärin lausunnon, että on "homeallerginen" ja kertoo vielä minkä nimiselle homeelle on allerginen antakaa kertomuksenne tänne nyt ja heti niin saadaan nopeasti jonkinlainen tilasto aikaiseksi luovuttaa vaikka TTL Reijula. Tai STM Keinänen tai PerusSuomaliset Pekka Nikkola (erityisavustaja)."

        TÄH???
        Homeallergisoitumisesta johtuvat ammattitautisairaudet löytyvät ammattitautitilastoistamme kymmenien vuosien ajalta.

        Kun tilastotietoja kosteusvauriorakennusaltistuksen aiheuttamista mikrobiMYRKKYaltistuksista aiheutuneista sairauksista tai kostuneista rakennusmateriaaleista peräisin olevia kemikaalialtistussairauksista EI maamme eikä muidenkaan maiden LÄÄKETIEDEPROFFATUOTANTONA löydy, niin josko sinä nisuiisun kanssa esittäisitte, että myrkkysairaustilastoissa on pahoja puutteita

        "Pekka Nikkola on hyvissä asemissa "ytimessä". Eduskuntatalolla päivittäin. On joku avustaja kansanedustajalla. Mitä Homeherkkä# siihen sanot?"

        Ai että mitäpä sanon?
        Ihan tyypillistä.
        TTL:n homekeuhkoaltistuksella todettujen ammattitautien haltijat joutuvat kouluttautumaan vakuutusyhtiön kustantamana uusiin ammatteihin.
        No onneksi Nikkolan ei tarvinnut uudelleenkouluttautua, kun löytyi vähäksi aikaa uusi ammatti kansanedustajan avustajana eduskuntatalossamme, jota rakennusta tällä palstalla on väitetty kosteusvauriorakennukseksi.

        Jos sulla ei ole lääkärin antamaa paperia meille esittää siitä, että olet "homeallerginen" ja siinä paperissa ei ole mainittu mille homeelle olet allerginen, niin juttusi on pelkkää omaa olettamustasi ja kuuluu luokkaan "KYNTTILÄPIERULEIKIT.


      • Homeherkkä#
        Vertti-eetu kirjoitti:

        Jos sulla ei ole lääkärin antamaa paperia meille esittää siitä, että olet "homeallerginen" ja siinä paperissa ei ole mainittu mille homeelle olet allerginen, niin juttusi on pelkkää omaa olettamustasi ja kuuluu luokkaan "KYNTTILÄPIERULEIKIT.

        "Vertti-eetu 11.6.2012 12:18
        Jos sulla ei ole lääkärin antamaa paperia meille esittää siitä, että olet "homeallerginen" ja siinä paperissa ei ole mainittu mille homeelle olet allerginen, niin juttusi on pelkkää omaa olettamustasi ja kuuluu luokkaan "KYNTTILÄPIERULEIKIT."

        Kun sinä olet väittänyt tällä sairastuneesi vuokra-asuntosi sisäilmamyrkyistä, niin tarkoittanet kai, että jos sinulla ei ole esittää väittämäsi tueksi lääkärinlausuntoa mistä sisäilmamyrkystä ja mihin myrkkysairauteen sinä sairastuit, niin me muut voisimme käyttää väittämästäsi nimitystä "KYNTTILÄPIERULEIKIT".

        No ihan vain vinkiksi, että pierunhajun eliminoijana toimii todella hyvin palavasta tulitikusta lähtevä haju tai kynttilän haju.

        Työpaikka-altistuksesta saamani maitoallergian selvittämiseksi pyysin vihdoin viimein keuhkolääkäriltäni kaseiini-IgG-vasta-ainetestilähetteen.
        Kaseiinia ja naudan teurasjätettähän ympättiin betonin tasotusaineisiin vuosikymmentolkulla maassamme.

        Maito- kuten muidenkin allergioiden oirekuva on moninainen.

        Et näytä tietävän, että viivästyneen allergiatyypin omaavilla tietyn yksilökohtaisen määrän nauttiminen maitotuotteita tai jotain muuta ruoka-ainetta voi aiheuttaa tunnin parin päästä VAIN voimakasta kaasunmuodostusta, määrän lisäännyttyä voimakasta kaasunmuodostusta ja vatsanpurua, tietyllä määrällä vesiripulia, kylmän hien pintaannousua, rytmihäiriöitä ja vuorokaudeksi todella voimattoman olon tai allergista nuhaa, iho- ja niveloireita jne.
        I:s allergiatyypillä jo määrältään pieni maitoaltistus voi pahimmillaan jo muutamassa minuutissa alkaa turvottaamaan kasvoja tai kurkkua ja lievimmillään aiheuttaa vain ihokutinaa.


      • vertti-eetu
        Homeherkkä# kirjoitti:

        "Vertti-eetu 11.6.2012 12:18
        Jos sulla ei ole lääkärin antamaa paperia meille esittää siitä, että olet "homeallerginen" ja siinä paperissa ei ole mainittu mille homeelle olet allerginen, niin juttusi on pelkkää omaa olettamustasi ja kuuluu luokkaan "KYNTTILÄPIERULEIKIT."

        Kun sinä olet väittänyt tällä sairastuneesi vuokra-asuntosi sisäilmamyrkyistä, niin tarkoittanet kai, että jos sinulla ei ole esittää väittämäsi tueksi lääkärinlausuntoa mistä sisäilmamyrkystä ja mihin myrkkysairauteen sinä sairastuit, niin me muut voisimme käyttää väittämästäsi nimitystä "KYNTTILÄPIERULEIKIT".

        No ihan vain vinkiksi, että pierunhajun eliminoijana toimii todella hyvin palavasta tulitikusta lähtevä haju tai kynttilän haju.

        Työpaikka-altistuksesta saamani maitoallergian selvittämiseksi pyysin vihdoin viimein keuhkolääkäriltäni kaseiini-IgG-vasta-ainetestilähetteen.
        Kaseiinia ja naudan teurasjätettähän ympättiin betonin tasotusaineisiin vuosikymmentolkulla maassamme.

        Maito- kuten muidenkin allergioiden oirekuva on moninainen.

        Et näytä tietävän, että viivästyneen allergiatyypin omaavilla tietyn yksilökohtaisen määrän nauttiminen maitotuotteita tai jotain muuta ruoka-ainetta voi aiheuttaa tunnin parin päästä VAIN voimakasta kaasunmuodostusta, määrän lisäännyttyä voimakasta kaasunmuodostusta ja vatsanpurua, tietyllä määrällä vesiripulia, kylmän hien pintaannousua, rytmihäiriöitä ja vuorokaudeksi todella voimattoman olon tai allergista nuhaa, iho- ja niveloireita jne.
        I:s allergiatyypillä jo määrältään pieni maitoaltistus voi pahimmillaan jo muutamassa minuutissa alkaa turvottaamaan kasvoja tai kurkkua ja lievimmillään aiheuttaa vain ihokutinaa.

        Aivan sama mitä sulle maitotuotteet tekee piimät ja muut se ei meitä kiinnosta. Mutta sano nyt vihdoinkin kuka lääkäri on sulle paperin kirjoittanut missä lukee, että olet kosteusvauriorakennuksen mikrobien tai sienien vai niiden "rakennuksen itse itsensä tuottamien myrkyllistenkin" aikaansaama "homeallergikko" ja kerro vielä mille homeelle olet allerginen tai mille homelajille. Jos sulla ei näyttöä meille ole antaa muuta kuin "pierunäytteitäsi", niin hommahan on kohdallasi pelkää omaa olettamusta ja johdat harhaan porukoita jotka sua yrittää vielä uskoa. Jos sulla ei ole mitään näyttöä tästä, nii paskaahan sinä sillöin vaan jauhat ihan turhanpäiväistä.
        Kai ne siellä TTL näkivät sun tilanteen kun sitä alkavaa tavallista astmaa pukkasivat. Ottivatko silloin muuten vielä pierunäytteitä.

        Olet tällä palstalla tuonut "hauskan" harrastuksesi meidän tietoisuuteen ja se on kiva "kevennys" kyllä kieltämättä tälle harmaalle palstalle missä ei hauskaa monella ole myrkkyjen keskelläkään.

        Miten ne kynttilänliekit lepattaa se sulla oli jäänyt kertomatta jutussasi sekä se leikitkö yksin vai kaksin.

        Onko hauska ja halpa harrastus. Montako kertaa viikossa harjoittelet.

        """""Homeherkkä3.11.2006 14:45

        Ja tuo piereskely
        Minä tuottelen piereskelylläni toistuvia hajuhaittoja.
        Piereskelyni aiheuttajina tomii niin maito/maitoa sisältävät tuotteet, kuin elintarvikkeiden lisä- ja säilöntäaineetkin, mikäli ylitän rajani.
        Ja tänä iltanakin, kun laitan tekemääni jälkiruokaan maitoa niin hajuhaitat ovat taatut.
        Ongelma on ratkaistu meillä niin, että pöydällä olevista kynttilöistä pari sytytetään ja romanttinen tunnelma ilottelun kera on taattu.
        Aikoinaan minullakin olí tapana sytytellä kynttilöitä tunnelman luomiseksi.
        Niin. Kaikki päättyy aikanaan. Piereskelykin ja kynttilät voi sammuttaa.
        Toki nuo lääkäriveitikkamme pitävät piereskelyn syynä ilman nielemistä. Vaan olen heidän kanssaan siitäkin toista mieltä""".

        Sinä et siis "niele ilmaa" vaikka " lääkäriveitikat " ovat kanssasi toista mieltä.


        Minulla on paljon hyviä harrastuksia ja niissä ei kynttilöitä tarvita eikä ne ole mitään "pieruleikkejä" kuten sinulla. Parafiinia kuitenkin hieman käytän tai enempi parafiinin johdannaisia ihan erikoisjuttuja lumellisella ajalla ladulla.


      • vertti-eetu kirjoitti:

        Aivan sama mitä sulle maitotuotteet tekee piimät ja muut se ei meitä kiinnosta. Mutta sano nyt vihdoinkin kuka lääkäri on sulle paperin kirjoittanut missä lukee, että olet kosteusvauriorakennuksen mikrobien tai sienien vai niiden "rakennuksen itse itsensä tuottamien myrkyllistenkin" aikaansaama "homeallergikko" ja kerro vielä mille homeelle olet allerginen tai mille homelajille. Jos sulla ei näyttöä meille ole antaa muuta kuin "pierunäytteitäsi", niin hommahan on kohdallasi pelkää omaa olettamusta ja johdat harhaan porukoita jotka sua yrittää vielä uskoa. Jos sulla ei ole mitään näyttöä tästä, nii paskaahan sinä sillöin vaan jauhat ihan turhanpäiväistä.
        Kai ne siellä TTL näkivät sun tilanteen kun sitä alkavaa tavallista astmaa pukkasivat. Ottivatko silloin muuten vielä pierunäytteitä.

        Olet tällä palstalla tuonut "hauskan" harrastuksesi meidän tietoisuuteen ja se on kiva "kevennys" kyllä kieltämättä tälle harmaalle palstalle missä ei hauskaa monella ole myrkkyjen keskelläkään.

        Miten ne kynttilänliekit lepattaa se sulla oli jäänyt kertomatta jutussasi sekä se leikitkö yksin vai kaksin.

        Onko hauska ja halpa harrastus. Montako kertaa viikossa harjoittelet.

        """""Homeherkkä3.11.2006 14:45

        Ja tuo piereskely
        Minä tuottelen piereskelylläni toistuvia hajuhaittoja.
        Piereskelyni aiheuttajina tomii niin maito/maitoa sisältävät tuotteet, kuin elintarvikkeiden lisä- ja säilöntäaineetkin, mikäli ylitän rajani.
        Ja tänä iltanakin, kun laitan tekemääni jälkiruokaan maitoa niin hajuhaitat ovat taatut.
        Ongelma on ratkaistu meillä niin, että pöydällä olevista kynttilöistä pari sytytetään ja romanttinen tunnelma ilottelun kera on taattu.
        Aikoinaan minullakin olí tapana sytytellä kynttilöitä tunnelman luomiseksi.
        Niin. Kaikki päättyy aikanaan. Piereskelykin ja kynttilät voi sammuttaa.
        Toki nuo lääkäriveitikkamme pitävät piereskelyn syynä ilman nielemistä. Vaan olen heidän kanssaan siitäkin toista mieltä""".

        Sinä et siis "niele ilmaa" vaikka " lääkäriveitikat " ovat kanssasi toista mieltä.


        Minulla on paljon hyviä harrastuksia ja niissä ei kynttilöitä tarvita eikä ne ole mitään "pieruleikkejä" kuten sinulla. Parafiinia kuitenkin hieman käytän tai enempi parafiinin johdannaisia ihan erikoisjuttuja lumellisella ajalla ladulla.

        "Nytkö irtosi se viimeinen pultti", kyselen https://tinyurl.com/yxuybva2 tuolla. Harmittaa vaan, ettei täällä voi yhä edelleenkään korjata kirjoitusvirheitään, kun tuonnekin https://tinyurl.com/y35f4com jäi ainakin yksi, kun pitäisi lukea:

        "- Kuulostaa aika monimutkaiselta ja työteliäältä, jos on olemassa helpompikin keino hoitaa limakalvovaurioita, jota ei ole mainittu vielä tässä ketjussa. Nimittäin vahva A-vitamiini, joka hoitaa limakalvoja kauttaaltaan."



        Kun tässä ketjussa tunnelma on mennyt asiattomalla tavalla ikäväksi, kannattaa muistaa, että jokainen elävä olento tuottaa tavalla tai toisella sitä ihteään ja piereskelee ainakin salaa.

        Tajusin lapsena vasta siinä vaiheessa, kun äiti vei minut ilmavaivoista lääkäriin, ettei tytön sovi piereskellä. Pidin sitä aika raukkamaisena muiden piereskellessä tämän tästä.

        Kerran aikuisena muistan jopa, kuinka isä moitti äitiä piereskelystä, johon tämä loihi sanomaan, että kyllä se Terhikin pieree. Isä sanoi siihen, ettei ole kuullut koskaan, jonka jälkeen äiti ja isä kinastelivat siitä, pierenkö minä vai en.


    • trollauksenlopettaja

      Trolli aktivoi kuolleen ketjun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      253
      2385
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1804
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      168
      1515
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      331
      1503
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1055
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      82
      917
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      770
    9. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      720
    10. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      204
      717
    Aihe