Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tapanilla keikka Merikievarissa 30.6 !

OK.

Tapsa esiintyy keikalla Merikarvian Merikievarissa 30.6. Sitä ei ole (vielä) Tapsan keikkakalenteriin merkattu, mutta Merikievarin kotisivujen esiintyjälistassa se on.

17

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ********************

      Oletko Melina2 menossa tuonne keikalle ? Poristahan ei kovin pitkä matka Merikarvialle ole.

      • Kyllä suunnitelmissa on mutta kaikki ei käy ehkä yksiin joten voi olla että joudun sen ohittamaan mutta aika näyttää


    • KauheaJuhannus2010

      Merikievarin Jokke on jo kauhun partaalla kun hän muistelee parin vuoden takaisen Tapsuliinin Hirvoskan yhteisen juhannuskeikan seuraamuksia.... :/ Voodoomeininkiä, palaneita saunoja ja päihtyneitä hurmosfaneja tiedossa... :/ Kannattaa pysyä kaukana Merikievarista tuolloin!

      • nojaa...........

        Tapsa ja Hirvoskan Anita ovat kyllä aika räväköitä, ronskeja ja reipasotteisia laulajia puheissaan ja teoissaan sille päälle sattuessaan, mutta tuskimpa sentään jutussasi mitään todellisuuden perää on.


    • mistelli.

      Tuo keikka kyllä kovasti houkettelee, kun on vielä suht lähelläkin ( reilu 90 kilsaa suuntaansa).

    • nam!

      Näyttääpi kyseinen keikka olevan Jokkerin eli Jouko Elevaaran jäähyväistanssit. Sitten paikanvetäjiksi ryhtyvät uudet tahot. Siellä on kakkutarjoilu ja kaikki.

      • Miljoonasade

        No, Jokkeri eli Jokke pistää paikat ranttaliksi! Jokke kun tietää Kansantaudin seuraukset: paikat mäsänä, saunat hiilloksena ja äärifanit ketarat ojallaan odottamassa Jeesuksensa (= Tapsuliininsa) uutta tulemista. "Kakkutarjoilu ja kaikki" = äärifanit heittelevät ja läiskivät kakkuja viattomien ihmisten naamoille hurmiohengessä ja huutavat hullun lailla R-A-K-A-S ! Siitä on sitten uuden yrittäjän hyvä alkaa, puhtaalta pöydältä nimittäin....


    • uuteen nousuunko ?

      Tuosta Merikievarin tanssipaikasta olen kuullut vähemmän mairittelevia kommentteja joiltakin siellä käyneiltä tanssijoilta. Onneksi Jokkerin lopettaessa paikan seuraavat vetäjät ovat jo selvillä, ettei sen toimintaa jouduta lopettamaan.

    • Merikievarissa eilen tosi hieno keikka.Uutta ja vanhaa Tapsaa satiin kuulla ja ylimääräisenä tietenkin Annina .Tapsa oli tyytyväisen oloinen ja hyväntuulinen ja ulkoisesti tosi hyvässä vedossa ja ÄÄNI kulki upeesti.. Hyvä Tapsa. Seuraavaa kertaa odotellessa

      • Lorujaje

        Loistavaa että pääsit sinne keikalle melina2 ! Olen kyllä aika kade. Minun kun pitää vielä nelisen viikkoa odottaa ,että pääsen Tapania livenä näkemään ja kuulemaan keikalla.
        Näitkö muuten sitä Jouko elevaaraa siellä ? JOS niin pitikö se siellä jonkun läksiäispuheen nyt kun nämä oli hänen järjestämänään viimeisettanssit Merikievarissa ?


      • Kiitti paljon melinalle keikkatunnelmista Merikievarista. Samoin kiitokset Uralinille Syvälahdenkeikka raportista ja "Ilon päivä" nimimerkille Jormuan keikan kuulumisista. Keikkakirjoituksia on kiva lukea !


      • OK.

        Oliko Merikievarin keikalla Tapsan bändissä koskettimissa tuuraaja vai oliko Pekka Saralevä tällä jo soittamassa kun Jormualla ei ollut ?


    • Gilla*

      Kiitos keikkakuulumisista Melina =) Hieno juttu, että ilta oli onnistunut ja antoisa. Oliko Tapsalla puku ? Jakoiko nimikirjoituksia siellä ?

      • Sensuuri iski!

        Gilla Tähti-Liinilä:
        "Oliko Tapsalla puku ? Jakoiko nimikirjoituksia siellä ?"

        Kuinka jaksat jauhaa samaa joka ainoan keikan jälkeen?

        KYLLÄ! Tapsa oli pukeutunut vai luulitko, että oli nakuna keikallaan?
        KYLLÄ! Tapsa jakoi nimikirjoituksia vai luulitko, että haistatteli faneilleen?

        Sinusta en tiedä, mutta onneksi muutaman löysän ruuvin ohella muutama on vielä kireällä. Tarkoitin siis yläpäätä.


    • Tapsa oli pukeutunut rennosti mustiin farkkuihin ja mustaan kauluspaitaan.En nähnyt että ois nimmareita jakanut muttaa lähdin kyllä heti pois kun keikka oli päättynyt. Koskettimissa oli Pekka mutta rummuissa ja bassossa oli tuuraajat joiden nimiä Tapsa ei muistanut vaan piti kysyä toisilta soittajilta.Kyllä löytyi pilke silmänkulmaan ,kun hän lauloi Tuulia .Oikein mukava ja hyvä keikka..Mulla Tapsan edellisestä tanssikeikasta oli jo vierähtänyt ainakin vuosikymmen jossei jopa kaksi. Kannattaa mennä katsomaan jos on mahdollisuus

      • miehet vaihtuu

        Pepito bändi on oikein tunnettu siitä, että tuuraajat vaihtuvat jatkuvasti, mikä ei tietenkään solistillekaan ole se paras juttu. Toisaalta Tapsan biisit ovat sen verran simppeleitä, että kyllä kaikki perussoittajat klaaraavat ne helposti ihan lennosta.


      • niinpä niin
        miehet vaihtuu kirjoitti:

        Pepito bändi on oikein tunnettu siitä, että tuuraajat vaihtuvat jatkuvasti, mikä ei tietenkään solistillekaan ole se paras juttu. Toisaalta Tapsan biisit ovat sen verran simppeleitä, että kyllä kaikki perussoittajat klaaraavat ne helposti ihan lennosta.

        Tapsa sanoi kerran jostain bändistään,( liekö ollut juuri tämä Pepito ?), että siinä soittajat vaihtuu, kuin aamuposti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe