Näin meillä, osa 2

Minä

Huokailit korvaani, että saan taas ihan kohta. Huomasin toisen orgasmisi lähestyvän tosin muutenkin, olit huohottanut raskaasti jo jonkin aikaa, samoin lantiosi liike oli epäsäännöllistä ratsastaessasi sylissäni.
Katseeni osui harmaata betoniseinää vasten nojaavaan varastohyllyyn, joka sai minut jotenkin havahtumaan jälleen todellisuuteen. Istuimme sylikkäin vanhalla pölyisellä käytöstä poistetulla kirjoituspöydällä, joka natisi rytmikkäästi allamme. Itse asiassa pakarani olivat jo aivan puuduksissa, mutta sillä ei ollut merkitystä. Jatkoit edelleen ja laukesin sisääsi huokaisten. Hetken kuluttua suustasi pääsi pieni ynähdys, jännityit ja puristauduit minua vasten. Irrotit otteesi ja katsoit minuun ja näytit taas kauniin hymysi. Sanoit, että kyllä tämän takia kannatti jättää lounas väliin, vai kuinka? En voinut olla lisäämättä, että varsinkin jälkiruoka oli oikein hyvää. Nousit pois päältäni ja pyyhit siemeneni ja omat liukasteesi pikkuhousuihisi, joita olit puristanut nyrkissäsi siitä asti, kun riisuit ne. Naurahdit ja heitit ne pahvilaatikkoon, jossa oli joitain papereita ja vanhoja mappeja. Heitin yhden vanhan kansion pikkuhousujesi päälle peittäen ne näkyvistä.

Vedin farkut jalkaani ja T-paidan päälleni, kampasin sormillani hiuksiani vähän parempaan järjestykseen. Puit rintaliivit yllesi, suoristelit lyhyttä hamettasi ja katseesi näytti etsivän jotain. Tuolla hyllyn vieressä, sanoin ja ojensin pölyisen puserosi. Pudistelit sitä vähän, napitit paidan päällesi ja totesit, että rapatessa roiskuu, aloimme molemmat nauraa ihan hillittömästi, kuin paremmallekin vitsille. Samalla ovi aukesi ja kesätyöntekijämme seisoi oviaukossa hämmästyneen näköisenä. Teidänhän piti mennä lounaalle, vai kävittekste jo?, sai tyttö sanottua. Joo me syötiin jo, sanoit ja katsoit minuun. Tyttö ei ilmeisesti huomannut mitään erikoista. Ja niin jatkoimme varaston arkistohyllyn inventointia. Aioit kiivetä tikkaille ottamaan vielä ylähyllylle jääneitä loppuja papereita alas. Sanoin, että taitaa olla parempi, että minä menen. Ajattelin, että taisit unohtaa, että sinulla ei ole pikkuhousuja jalassasi...

.........................................

Päiväni oli alkanut todella surkeasti, olin ollut edellisenä iltana kavereideni kanssa terassilla ja sen jälkeen vielä parilla oluella baarissa. Myöhästyin aamulla bussista, tietenkin. Vesisadekin alkoi sopivasti juuri, kun näin bussin häviävän aamuliikenteen sekaan.

Vihdoin töihin päästyäni alkoi aurinko paistaa, näin nimittäin sinut taas. Olit keskustelemassa käytävällä kesälähettityttömme kanssa jostain varaston siivoamisesta. Suurin osa toimiston väestä oli hyvin ansaitulla kesälomalla, joten paikalla ei ollut meidän kolmen lisäksi kuin pari henkilöä suurehkon toimistomme uumenissa. Katsoit minuun ja tervehdit iloisesti ja iskit silmää. Muistatko, kun maanantaina sovimme, että katsomme tänään heti aamulla, mitä kaikkea sieltä varastosta voi heittää pois? Olin tietenkin unohtanut koko jutun edellisen illan ansiosta. Juon kupillisen kahvia ja tulen sitten sinne varastoon, menkää te edellä, sanoin.

Join kahvini ja kävin vessassa, sulkiessani vetoketjua mieleeni välähti muisto parin viikon takaisesta kohtaamisestamme työhuoneessani. Olin käynyt aamulla suihkussa, mutta ajattelin, että taidanpa pestä vehkeet kuitenkin varmuuden vuoksi vielä kerran. Ajoin hissillä kellariin ja hetken aikaa katselin ympärilleni varaston ovea etsien, olin käynyt kellarissa vuosia sitten edellisen kerran. Käytävän perällä oleva ovi oli vähän raollaan ja lähestyessäni kuulin puhetta. Avasin oven ja astuin sisään. Varastossa oli täysi touhu päällä. Seisoit tikkailla ja ojentelit ylähyllyltä pahvilaatikoita kesätytölle. Ja pääsihän se herra kankkunenkin paikalle, sanoit viitaten ilmeisesti hyvin ulospäin näkyvään olotilaani. Tule tänne vaan töihin mukaan. Kurkotellessasi jotain papereita ylimmän hyllyn perältä näin hameesi alta vilauksen valkoisista pikkuhousuistasi, nyt ei ollut aikaa kuitenkaan ihailla maisemia.

Aikamme siivottuamme sanoit kesätytölle, että alkaa olla lounaan aika, tässä on lähellä hyvä lounaspaikka, eiköhän lähdetä sinne kolmistaan. Lupasin mennä kotiin syömään, asun tässä aika lähellä ja äitini on kesälomalla, kyllä kai te ymmärrätte? Jos vaikka mennään jonain muuna päivänä, tyttö sanoi. Kyllä se sopii, vai kuinka, sanoit katsoen minuun melkoisen veikeästi. Joo, mennään vaikka ensi viikolla, sanoin ja tyttö lähti saman tien ovesta ulos.

Suljit oven ja tulit ihan kiinni minuun, nännisi olivat aivan kivikovat puserosi alla. Sanoit, että meiltä taisi jäädä jotain kesken silloin pari viikkoa sitten. Olisikohan täällä vähän rauhallisempaa, kuin tuolla toimistossa. Suutelimme ja avasin puserosi napit nyt jo rutiinilla, varmoin ottein riisuin myös rintaliivisi ja otin toisen nänneistäsi suuhuni. Aikani nuolin ja imeskelin sitä, huokaisit taas samalla tavalla. Taidat pitää rintojesi hyväilystä, sanoin vetäessäni välillä henkeä. Kyllä, sanoit, jostain syystä niissä on jotain yhteyksiä suoraan tuonne jalkojeni väliin. Kastun melkein heti, kun joku hyväilee rintojani.

Nousin ylöspäin suudellen kaulaasi ja suutasi pitkään. Kätesi kaivoi kovettuneen kaluni esiin, vedin T-paidan pois päältäni. Vedit luonnonliukasteesta märän terskani päällä esinahkaa muutaman kerran edestakaisin ja sanoit, että kyllä täälläkin on jo aika hyvä valmius. Siirryin vanhan kirjoituspöydän viereen, riisuin farkkuni ja alushousuni ja istuin pölyisen pöydän reunalle kalu pystyssä. Tulit lähemmäksi, ja sanoit, että toivottavasti sinä pidät sitten tästä. Polvistuit ja otit kaluni suuhusi, ei mennyt kuin minuutti pari, kun lantiossani tuntui ikään kuin sähköisku ja samalla laukesin suuhusi kovalla voimalla. Miten sinä tuon teit, ihmettelin ääneen, koska olihan minua aiemminkin käsitelty samalla tavoin ja olin kestänyt paljon pidempään. Naurahdit ja sanoit, että se on salaisuus. Syljit spermat pois suustasi pahvilaatikkoon, joka oli puolillaan mappeja ja vanhoja papereita. Istu sinäkin tuohon pöydän reunalle, niin kokeillaan onko siinä pöydässä joku taika, sanoin.

Laskit pikkuhoususi alas, pyyhit niillä suupielestäsi tipat pois ja puristit pikkuhousut nyrkkiisi ja istuit pöydän reunalle. Aloin nuolla todella kosteaa pilluasi, laitoin sormen sisään ja kohta toisenkin nuollen ja imien samalla klitoristasi. Eikä aikaakaan, kun aloit huohottaa raskaasti ja painoit käsilläsi päätäni tiukemmin pilluasi vasten ja jännityit, peppusi irtosi pöydältä ja hetken kuluttua istuit takaisin pöydälle. Aikamme huohotettuamme sanoit, että taisimme molemmat olla tämän tarpeessa. Vastasin, että suorastaan tämän puutteessa.

Kaluni alkoi osoittaa taas ylöspäin. Huomasit sen ja sanoit, että näyttää puute jatkuvan. Mene tuohon pöydälle selällesi, niin poistetaan moinen puute. Tein mitä pyysit ja sinä istuit suoraan kaluni päälle ja aloit liikuttaa itseäsi ylös ja alas. Nousin istumaan ja yletyin ottamaan nännisi suuhuni, nuolin niitä vuorotellen, puraisin toista vähän kovemmin, päästit taas suustasi samanlaisen ynähdyksen. Otit minut syleilyyn ja huokaisit korvaani...

0

4891

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        141
        2092
      2. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        27
        1928
      3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        23
        1878
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        85
        1690
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        62
        1488
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        20
        1276
      7. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        38
        1180
      8. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        11
        1168
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        37
        1163
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        10
        1147
      Aihe