sexofrenia

isomulkkuinen

Musta näyttää siltä että tämä skitso "diagnoosi" on vain väline tiettyjen vitun iilimatojen tapa imee ihmisistä mehut kuten he haluavat. Kuten varmaan tiedätte ei ole yhtään mitään rajaa sille mitä ei voisi diagnosoida siksi. Mutta kyllähän rehelliset "lääkärit" tietää. Voi vittu. Ja sit vielä tämä väite että "skitsofrenia" on aivosairaus? Ennenkunsanot jotain aivosairaudeksi kannattaisi yrittää määritellä se. Eiks je?

24

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skitzo

      Kyllähän se onkin lukuisissa tutkimuksissa määritelty aivosairaudeksi.

      • BIRGITTAbirebib

        "Kyllähän se onkin lukuisissa tutkimuksissa määritelty aivosairaudeksi. "

        Täysin puppua.

        Skitsofrenia ei ole mitään muuta kuin keksitty luulosairaus. Topicin aloittaja kuvaili asiaa kohtailaisen hyvin, vaikka täysin karkeasti.


      • Niin just
        BIRGITTAbirebib kirjoitti:

        "Kyllähän se onkin lukuisissa tutkimuksissa määritelty aivosairaudeksi. "

        Täysin puppua.

        Skitsofrenia ei ole mitään muuta kuin keksitty luulosairaus. Topicin aloittaja kuvaili asiaa kohtailaisen hyvin, vaikka täysin karkeasti.

        Te ette tiedä mistään mitään, sairaushan skitsofrenia on!!


    • psykiatri

      Skitsofrenia todellakin on sairaus joka näkyy aivojen rakenteessa.
      Monet tieteelliset tutkimukset toteavat että pitkään skitsofreniaa sairastaneilla on kaikilla samankaltaisia muutoksia aivoissa. Neurolepteillä voidaan hidastaa näiden muutosten alkamista ja neuroleptejä kannattaisi antaa pieninä annoksina ihan kaikille joilla on jotain psykoosiin viittaavaa käytöstä jotta skitsofrenia ei puhkeaisi myöhemmin.

      • BIRGITTAbirebib

        "Skitsofrenia todellakin on sairaus joka näkyy aivojen rakenteessa."

        Väärin. Ei näy ennen lääkäreillä käyntejä ja lääkitysten aloittamisia ja vouhotuksia.

        "Monet tieteelliset tutkimukset toteavat että pitkään skitsofreniaa sairastaneilla on kaikilla samankaltaisia muutoksia aivoissa."

        Aivan. Ja he syövät samoja lääkkeitä ja käyvät läpi samoja hoitotoimenpiteitä. Tieteelliset tutkimukset tukevat nimenomaan tätä väitettä.

        "Neurolepteillä voidaan hidastaa näiden muutosten alkamista ja neuroleptejä kannattaisi antaa pieninä annoksina ihan kaikille joilla on jotain psykoosiin viittaavaa käytöstä jotta skitsofrenia ei puhkeaisi myöhemmin. "

        Ja näillä neurolepteillä voidaan nimenomaan edesauttaa ja aiheuttaa skitsofreniaa. Neuroleptit aiheuttavat useinmiten ja lähes väistämättä skitsofrenisia oireita. Juurikin nimenomaan kun noita pieniä annoksia määrätään, niin ne nimenomaan edesauttavat ja aiheuttavat skitsofreniaa.

        Kuinka paljon teillä on henkilökohtaisia kokemuksia muuten (nimimerkki psykiatri), jos saan kysyä?


      • On myös esitetty väite,että aivojen rakenteelliset muutokset aiheuttaisivat juurikin neuroleptit, ei mikään skitsofrenia.Näin ollen kyseinen aivosairaus olisi olemassa,mutta syynä olisivatkin neuroleptit.


      • tipsytii kirjoitti:

        On myös esitetty väite,että aivojen rakenteelliset muutokset aiheuttaisivat juurikin neuroleptit, ei mikään skitsofrenia.Näin ollen kyseinen aivosairaus olisi olemassa,mutta syynä olisivatkin neuroleptit.

        oho,siitä olikin jo alempana pitkä juttu.


    • Rebel Yell

      Usein noissa skitsofrenian oppaissakin vouhotetaan, että skitsofrenia aiheuttaa solukatoa tai aivojen supistumista. Suomessahan lääketehtaat eivät saa mainostaa suoraan kuluttajalle, joten he julkaisevat sitten potilaille erilaisia oppaita ja nettisivuja (esimerksi Lundbeckin http://skitsofreniainfo.fi )

      Viime vuosina tieteellisissa tutkimuksissa on kuitenkin saatu paljon viitteitä siitä, että ainakin osa niistä vaurioista, joiden aikaisemmin luultiin olevan psykoosin tai skitsofrenian aiheuttamia, ovatkin oikeasti neuroleptien aiheuttamia. Lääkärit eivät usein edes tiedä tätä tai jos tietävät, niin eivät ainakaan kerro sitä potilaalle.

      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17063154

      "Both in vivo and post-mortem investigations have demonstrated smaller volumes of the whole brain and of certain brain regions in individuals with schizophrenia. It is unclear to what degree such smaller volumes are due to the illness or to the effects of antipsychotic medication treatment. Indeed, we recently reported that chronic exposure of macaque monkeys to haloperidol or olanzapine, at doses producing plasma levels in the therapeutic range in schizophrenia subjects, was associated with significantly smaller total brain weight and volume, including an 11.8–15.2% smaller gray matter volume in the left parietal lobe. Consequently, in this study we sought to determine whether these smaller volumes were associated with lower numbers of the gray matter’s constituent cellular elements. The use of point counting and Cavalieri’s principle on Nissl-stained sections confirmed a 14.6% smaller gray matter volume in the left parietal lobe from antipsychotic-exposed monkeys. Use of the optical fractionator method to estimate the number of each cell type in the gray matter revealed a significant 14.2% lower glial cell number with a concomitant 10.2% higher neuron density. The numbers of neurons and endothelial cells did not differ between groups. Together, the findings of smaller gray matter volume, lower glial cell number, and higher neuron density without a difference in total neuron number in antipsychotic-exposed monkeys parallel the results of post-mortem schizophrenia studies, and raise the possibility that such observations in schizophrenia subjects might be due, at least in part, to antipsychotic medication effects."

      http://archpsyc.ama-assn.org/cgi/content/abstract/68/2/128

      "Progressive brain volume changes in schizophrenia are thought to be due principally to the disease. However, recent animal studies indicate that antipsychotics, the mainstay of treatment for schizophrenia patients, may also contribute to brain tissue volume decrement. Be- cause antipsychotics are prescribed for long periods for schizophrenia patients and have increasingly widespread use in other psychiatric disorders, it is imperative to determine their long-term effects on the human brain.

      ...

      During longitudinal follow-up, antipsychotic treatment reflected national prescribing practices in 1991 through 2009. Longer follow-up correlated with smaller brain tissue volumes and larger cerebrospinal fluid volumes. Greater intensity of antipsychotic treatment was associated with indicators of generalized and specific brain tissue reduction after controlling for effects of the other 3 predictors. More antipsychotic treatment was associ- ated with smaller gray matter volumes. Progressive decrement in white matter volume was most evident among patients who received more antipsychotic treatment. Illness severity had relatively modest correlations with tis- sue volume reduction, and alcohol/illicit drug misuse had no significant associations when effects of the other variables were adjusted.

      ...

      Antipsychotics are effective medications for reducingsome of the target clinical symptoms of schizophrenia: psychotic symptoms. In medicine we are aware of many instances in which improving target symptoms worsens other symptoms. Hormone therapy relieves meno- pausal symptoms but increases stroke risk. Nonsteroidal anti-inflammatory drugs relieve pain but increase the likelihood of duodenal ulcers and gastrointestinal tract bleeding. It is possible that, although antipsychotics relieve psychosis and its attendant suffering, these drugs may not arrest the pathophysiologic processes underlying schizophrenia and may even aggravate progressive brain tissue volume reductions."

    • Birgitbiblibibiili

      "Viime vuosina tieteellisissa tutkimuksissa on kuitenkin saatu paljon viitteitä siitä, että ainakin osa niistä vaurioista, joiden aikaisemmin luultiin olevan psykoosin tai skitsofrenian aiheuttamia, ovatkin oikeasti neuroleptien aiheuttamia. Lääkärit eivät usein edes tiedä tätä tai jos tietävät, niin eivät ainakaan kerro sitä potilaalle. "

      Tulihan sieltä vihdoin ryöppäystä asiasta.

    • Rebel Yell

      Tässä vielä esimerkkejä siitä, mitä lääkärit kertovat potilaalleen. Vertaa näitä kommentteja esimerkiksi noiden lähettämieni tutkimusten loppupäätelmiin.

      http://www.skitsofreniainfo.fi/kysy-asiantuntijalta/skitsofrenia-ja-aivokuvantaminen

      "Aivokuvantaminen on tuonut paljon uutta tietoa skitsofreniasta ja sen tuomista muutoksista aivoissa. Muutoksia voidaan havaita jo ennen kuin oireita ilmenee, mutta tässä on hyvä muistuttaa, että ne muutokset tulevat esille, koska tehdään kuvauksia pitkän ajan kuluessa. Yksittäinen kuvantaminen ei siis anna niin paljon tietoa, kuin voisi olettaa. Kuvantaminen on ollut tähän asti enemmän tutkimuskäytössä kuin arkisessa työssä. On olemassa myös tutkimus, jossa on todettu, että lääkehoito on pysäyttänyt noita aivomuutoksia. Käytännössä tiedetään muutenkin, että lääkehoito on hyvin tehokasta suurimalle osalle juuri skitsofrenian hoidossa."

      http://www.skitsofreniainfo.fi//kysy-asiantuntijalta/kysymysarkisto/2/mediotoinnista-apua-skitsofreniaan

      "Jos hoidetaan vaikka tulehdusta, kukaan ei ajattele, että meditointi voisi olla antibiootin korvike. Skitsofrenia on paljon monimutkaisempi ilmiö kuin tulehdus. Skitsofreniaa pidetään aivosairautena, jossa tapahtuu hitaasti ilmenevää solukatoa keskushermostossa ja poikkeavaa toimintaa muutenkin. Jotain näyttöä on, että lääkehoito voisi hidastaa tuota prosessia ja auttaa oireiden hallinnassa. Siksi suositellaankin jo oireiden varhaisvaiheessa lääkehoitoa ja sitä pidetään muutenkin hoidon kulmakivenä, mutta se ei pelkästään riitä, vaan tarvitaan muutakin."

      http://www.skitsofreniainfo.fi//kysy-asiantuntijalta/kysymysarkisto/3/skitsofrenialaeaekityksen-aiheuttamat-pakkoliikkeet-ja-vaikutus-aivoihin

      "Olen lueskellut noista pakkoliikehäiriöistä ja aivoja vahingoittavasta vaikutuksesta. Itsellä ei ole ollut mitään häiriöitä. Mitä nyt hampaiden pureskelua yöllä. Mutta kiinnostaisi tietää, vaikuttavatko ne kaikilla vahingoittavasti, vai onko se yksilöllistä.

      ...

      Kuten edellä kerroin, on terveyden kannalta paljon suurempia riskitekijöitä kuin lääkkeet, joita oikein käytetään. Lääkkeiden haittavaikutusluettelot ovat yleensä aika pitkiä, mutta tavallisen ihmisen saattaa olla vaikea hahmottaa, kuinka todennäköisiä ne haitat ovat. Missään tapauksessa ei yhdelle ihmiselle tule kaikkia haittoja ja monelle ei tule juuri mitään. Lääkkeen aloitusvaiheessa tulee joillekin ohimeneviä haittoja, ja joidenkin lääkkeiden lopetuksen suhteen täytyy menetellä samoin kuin aloituksen, että se nostetaan ja lasketaan vähitellen, jopa useiden viikkojen aikana.

      Varsinaista aivoja vahingoittavaa vaikutusta ei näillä lääkkeillä oikein käytettynä ole, on saatu jopa päinvastaisia tuloksia. Hoitamaton tauti kyllä vaurioittaa aivoja tai toimintoja. Lääkkeet ovat kehittyneet paljon, vaikka täysin parantavaa lääkitystä ei psykiatrisissa sairauksissa ole. Lääkkeet lievittävät oireita ja joskus poistavat ne kyllä lähes kokonaan, mikä on varsin hyvä hoitovaste. Joskus lääkkeiden haittoihin sekoitetaan itse taudista aiheutuvia oireita.

      Lääkkeiden ansiosta on voitu sairaalajärjestelmää ajaa alas, ja moni voi elää hyvin tyydyttävää elämää sekä käydä työssä. Lääkkeet ovat siis ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin olla käyttämättä niitä, siitä ei nykyisin edes kiistellä."

      Ei vai kiistellä! Harrow on julkaissut pari tutkimusta, joissa tarkastellaan skitsofreniaa sairastavien elämää 15 ja 20 vuoden jälkeen. Näiden vuosien jälkeen lääkkeettömät potilaat pärjäsivät lääkkeitä syöviä paremmin melkein kaikilla mahdollisilla tavoilla.

      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22340278
      http://www.psychrights.org/Research/Digest/NLPs/OutcomeFactors.pdf

      Jos tahdotte modernia kiistelyä aiheesta, niin lukaiskaapa vaikka Whitaker: Anatomy of an Epidemic. Esimerkiksi Yhdysvalloissa on parhaillaan paljon kriittistä kestustelua esimerkiksi SSRI-lääkkeiden ja muiden psyykelääkkeiden ylisyötöstä. Mutta eihän toki meillä Suomessa.

      Laitoshoidon alasajo johtui suurelta osin sosiaalipoliittisista päätöksistä.

      On myös aika hienoa, miten lääkäri alentaa potilaat "maallikoiksi" kertomalla, että "tavallisen ihmisen" on vaikea hahmottaa haittojen todennäköisyyksiä. Tavallinen ihminen niitä lääkkeitä syö ja kokee kaikki haittavaikutukset omassa kehossaan ja mielessään.

    • Rebel Yell

      Eli neuroleptejä kyllä syötetään mielellään kaikille mutta bentsodiatsepiinejä sitten demonisoidaan senkin edestä. Jos tuonkin kirjoittanut lääkäri vetäisi aamulla naamaan vaikkapa 600 mg ketiapiinia, niin voi olla, että ei selviäisi työtehtävistä jos edes työpaikalle asti.

      http://www.skitsofreniainfo.fi//kysy-asiantuntijalta/kysymysarkisto/2/mediotoinnista-apua-skitsofreniaan

      "On ollut aikoja, että on ajateltu voitavan parantaa skitsofrenia pelkällä terapialla. Siinä on oletuksena ollut, että kyse on sairaudesta, jonka perussyyt ovat hankalassa vuorovaikutussuhteessa. Tämän mukaisesti syyllistettiin äitejä ja utopistisesti ajateltiin voitavan hoitaa sairautta ilman psykoosilääkkeitä. Lääkkeitä käytettiin kyllä, mutta rauhoittavia lääkkeitä eli bentsodiatsepiinejä ja niiden haitallisuudesta on viime vuosina saatu jo aivan riittävästi tietoa. Potilaat olivat pitkään sairaalassa ja hyötyivät kyllä intensiivisistä hoitosuhteista, mutta tauti jylläsi kaiken aikaa ja rauhoittavat lääkkeet sumensivat mielen. Nykyään ei ole enää pitkiä hoitoja ja pitäisi pärjätä omillaan jossain vaiheessa. Hoidossa tarvitaan edelleen terapiaa ja toimintaa sekä kaikkea, millä voidaan lieventää ja auttaa oireiden hallinnassa. Siinä saattaa olla apua jollekin jopa meditoinnista, mutta ei kaikille. Psykoosilääkehoito on edelleen hoidon kulmakivi."

      "Olosi vaikuttaa kuvailusi perusteella hyvin hankalalta, varsinkin kun sitä on jatkunut vuosikausia. Klotsapiini on lääke jota pidetään tutkimusnäytön perusteella kaikkein parhaimpana lääkkeenä. Rauhoittavien lääkkeiden lisääminen siihen ei vaikuta hyvältä ajatukselta, varsinkin jos on kyse pitkäaikaisesta käytöstä, koska ne juuri lamaavat tunne-elämää ja mikään ei tunnu miltään. Yksi haitta on vielä ajan mittaan kehittyvä riippuvuus. Nykyisin ahdistusoireita on järkevämpi hoitaa serotoniinilääkkeillä."

      "Ahdistuksen hoitoon ei nykyisin suositella rauhoittavia lääkkeitä eli bentsodiatsepiinejä, koska ne heikentävät muistia ja korkeimpia älyllisiä toimintoja."

      Ja dopamiinia estävät neuroleptitkö eivät latista tunteita, heikennä muistia ja korkeimpia älyllisiä toimintoja? Nehän juuri tekevät ihmisestä tahdottoman zombien.

    • Birgitbiblibibiil

      Tekstiätekstiätekstitekstiä..

    • Rebel Yell

      Birgit: "Tekstiätekstiätekstitekstiä.."

      Suurin osa siitä on lainauksia. Vinkki: lainaus alkaa "-merkillä ja loppuu samanlaiseen merkkiin. Jos luet kirjoitusta alusta loppuun ja aina kun näet tuollaisen merkin, niin hyppäät sen kappaleen loppuun. Kirjoittamani teksti ja varsinainen leipäasia on näiden ulkopuolella.

      Tällä foorumilla ei kai voi laittaa lainauksia [quote]-tagin sisään tai mitään sellaista?

    • Rebel Yell

      Tässä vielä yhteenveto varsinaisesta asiasta. Lääkärin selitykset on karsittu pois.

      ...

      Tässä vielä esimerkkejä siitä, mitä lääkärit kertovat potilaalleen. Vertaa näitä kommentteja esimerkiksi noiden lähettämieni tutkimusten loppupäätelmiin.
      ...

      Ei vai kiistellä! Harrow on julkaissut pari tutkimusta, joissa tarkastellaan skitsofreniaa sairastavien elämää 15 ja 20 vuoden jälkeen. Näiden vuosien jälkeen lääkkeettömät potilaat pärjäsivät lääkkeitä syöviä paremmin melkein kaikilla mahdollisilla tavoilla.

      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22340278
      http://www.psychrights.org/Research/Digest/NLPs/OutcomeFactors.pdf

      Jos tahdotte modernia kiistelyä aiheesta, niin lukaiskaapa vaikka Whitaker: Anatomy of an Epidemic. Esimerkiksi Yhdysvalloissa on parhaillaan paljon kriittistä kestustelua esimerkiksi SSRI-lääkkeiden ja muiden psyykelääkkeiden ylisyötöstä. Mutta eihän toki meillä Suomessa.

      Laitoshoidon alasajo johtui suurelta osin sosiaalipoliittisista päätöksistä.

      On myös aika hienoa, miten lääkäri alentaa potilaat "maallikoiksi" kertomalla, että "tavallisen ihmisen" on vaikea hahmottaa haittojen todennäköisyyksiä. Tavallinen ihminen niitä lääkkeitä syö ja kokee kaikki haittavaikutukset omassa kehossaan ja mielessään.

      ...

      Eli neuroleptejä kyllä syötetään mielellään kaikille mutta bentsodiatsepiinejä sitten demonisoidaan senkin edestä. Jos tuonkin kirjoittanut lääkäri vetäisi aamulla naamaan vaikkapa 600 mg ketiapiinia, niin voi olla, että ei selviäisi työtehtävistä jos edes työpaikalle asti.

      ...

      Ja dopamiinia estävät neuroleptitkö eivät latista tunteita, heikennä muistia ja korkeimpia älyllisiä toimintoja? Nehän juuri tekevät ihmisestä tahdottoman zombien.

    • Birgittabirrebibsusu

      "Suurin osa siitä on lainauksia. Vinkki: lainaus alkaa "-merkillä ja loppuu samanlaiseen merkkiin. Jos luet kirjoitusta alusta loppuun ja aina kun näet tuollaisen merkin, niin hyppäät sen kappaleen loppuun. Kirjoittamani teksti ja varsinainen leipäasia on näiden ulkopuolella.

      Tällä foorumilla ei kai voi laittaa lainauksia [quote]-tagin sisään tai mitään sellaista? "

      Terve.

      Laitoin tuon viestini missä oli tuota hösötystä ihan päättömistä ja tylsistyneistä syistä. Ja sillä hetkellä viittasit siihen, kuinka sinä ladoit tekstiä tulemaan kuin viimeistä päivää..

      Täällä ei voi käyttää mitään hienosto-quoteja..

      Sinä olet viisas henkilö

      • Birgittabirrebibsusu

        Hyvä Rebel Yell.

        Voisitko muuten läväyttää tänne samalla jotakin tutkimuksia noista perkleen SSRI-sähkösäpsähtelyankeriasta? Jotain mitä olet nyt itse viimeksi selaillut.


      • Birgittabirrebibsusu
        Birgittabirrebibsusu kirjoitti:

        Hyvä Rebel Yell.

        Voisitko muuten läväyttää tänne samalla jotakin tutkimuksia noista perkleen SSRI-sähkösäpsähtelyankeriasta? Jotain mitä olet nyt itse viimeksi selaillut.

        Ja siis ihan linkit pienessä paketissa riittää.
        Kiitos.

        On tylsää.


    • Rebel Yell

      Birgitta: "Täällä ei voi käyttää mitään hienosto-quoteja.."

      No höh, onpas tyhmä foorumi.

      Birgitta: "Voisitko muuten läväyttää tänne samalla jotakin tutkimuksia noista perkleen SSRI-sähkösäpsähtelyankeriasta? Jotain mitä olet nyt itse viimeksi selaillut."

      En ole niistä lukenut mitään ihmeellisiä tutkimuksia. Yleensäkään ihmiset eivät ymmärrä vielä niin paljon aivojen toiminnasta, että osaisivat kunnolla selittää, miten eri aivojen osat toimivat, jne. Jos esimerkiksi lääkäri selittää, että masennus johtuu liian alhaisista serotoniinin tasoista ja lääkkeet korjaavat sitä tasoa, niin se on usein ihan höpöhöpöä.

      Minäkin sain joskus nuorena jonkinlaisia sähkösäpsähdyksiä lopettaessani paroksetiinin, mutta ei niille kai ole mitään kovin hyvää selitystä. Minulla ne kuitenkin menivät ohi ajan kanssa ja niin ne menevät yleensä ohi muillakin.

      • Birgittabirrebibsusu

        "En ole niistä lukenut mitään ihmeellisiä tutkimuksia. Yleensäkään ihmiset eivät ymmärrä vielä niin paljon aivojen toiminnasta, että osaisivat kunnolla selittää, miten eri aivojen osat toimivat, jne. Jos esimerkiksi lääkäri selittää, että masennus johtuu liian alhaisista serotoniinin tasoista ja lääkkeet korjaavat sitä tasoa, niin se on usein ihan höpöhöpöä. "

        Juuri lätkit noita tutkimuksia kuin viimeistä päivää. Sanoin sen vain sen takia, että olisin halunnut jotain luettavaa.

        "Minäkin sain joskus nuorena jonkinlaisia sähkösäpsähdyksiä lopettaessani paroksetiinin, mutta ei niille kai ole mitään kovin hyvää selitystä. Minulla ne kuitenkin menivät ohi ajan kanssa ja niin ne menevät yleensä ohi muillakin. "

        Mihis tämä liittyy? Noille sähköankeriaille on täysin yksinkertainen selitys. Tavallisen pullanaaman arkikielelle väännettynä, noiden myrkkyjen vierotusoireista.


    • Rebel Yell

      Birgitta: "Mihis tämä liittyy? Noille sähköankeriaille on täysin yksinkertainen selitys. Tavallisen pullanaaman arkikielelle väännettynä, noiden myrkkyjen vierotusoireista."

      Kerroin omakohtaisista kokemuksista liittyen noihin "sähköankeriaisiin" ja kerroin käsitykseni, että ne menevät ajan kanssa ohi. Se liittyy läheisesti kysymykseesi. Sähköankerialle on on toki sellainen selitys, että ne ovat vieroitusoireita, kuten ne ovatkin. Tämä kuitenkin täysin yleistä tietoa. Ajattelin, että tahdoit jotain tarkempaa selitystä niistä oireista.

      Mistä asiasta oikein tahdot tieteellisiä tutkimuksia, joita sitten luet innolla? Tahdotko tilastoja siitä, kuinka monelle SSRI-lääkkeen lopettajalle tulee sähköankeriaita?

      • Birgittabirrebis.

        "Kerroin omakohtaisista kokemuksista liittyen noihin "sähköankeriaisiin" ja kerroin käsitykseni, että ne menevät ajan kanssa ohi. "

        Me emme kysyneet teidän henkilökohtaisia kokemuksia, vaan nimenomaan tutkimuksia.

        "Se liittyy läheisesti kysymykseesi."

        Täten teidän omat kokemukset eivät valitettavasti liittynyt kysymykseen. Tosin olisin voinut asian selostaa selkeästi.

        "Sähköankerialle on on toki sellainen selitys, että ne ovat vieroitusoireita, kuten ne ovatkin. Tämä kuitenkin täysin yleistä tietoa. Ajattelin, että tahdoit jotain tarkempaa selitystä niistä oireista."

        Kun huomasin nuo ensimmäiset lähettämäsi selosteet ja tutkimukset noista skitsofreniaan liittyvistä tutkimuksista, ajattelin että teillä olisi ollut vastaavia esimerkiksi SSRI-lääkkeistä. Sinä osoitit erittäin järkevästi ja miellyttävästi asioita, siksi minun mielenkiintoni heräsi. Te olette viisas ja ystävällinen ihminen.

        "Mistä asiasta oikein tahdot tieteellisiä tutkimuksia, joita sitten luet innolla? Tahdotko tilastoja siitä, kuinka monelle SSRI-lääkkeen lopettajalle tulee sähköankeriaita? "

        Siis vastaavanlaisia tutkimuksia kaikkine osa-alueineen mitä sinä lähetit skitsofreniaan liittyvistä tutkimuksista, mutta tutkimuksista joissa tutkitaan SSRI-lääkkeitä negatiivisine (siis ihan arkikielen negatiivisine) vaikutuksineen. Sähköankeriaat eivät siis ollut lainkaan oleellisia missään vaiheessa.

        Pahoittelen jos minä aiheutin väärinkäsityksen. Sinä olet viisas ihminen. Jatka samaan rataan. Teidänlaisia tarvitaan lisää rakentamaan parempia ajatuksia maailmaan.


    • Käkipäälläkin on näköjään harhoja.
      1234567890
      ?-?

      • Käkipää..

        "Käkipäälläkin on näköjään harhoja.
        1234567890

        € "

        Olet sekava olento.


    • päivän huuli

      Nuori tyttö oli palannut etelänlomalta. Hän kuvaili eloisasti käsillään viittoen, miten suuria banaaneja hän oli matkallaan nähnyt. Huoneen nurkasta kuuluu miltei kuuron isoäidin ääni: -Oikein kiva, mutta onko sillä miehellä yhtään rahaa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      329
      4159
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      25
      2458
    3. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      25
      1623
    4. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      48
      1527
    5. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      29
      1417
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      33
      1416
    7. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      125
      1378
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      93
      1280
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      53
      1181
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      161
      1137
    Aihe