Alkoholisoituneet veneilijät ja saarten tuhojat kuriin!

Ruho

Ei hemmetti että ottaa pattiin nuo "reinot ja annelit", jotka telttoineen ja puoliuppo veneineen valtaavat pääkaupunkiseudun retkeilysaaret. Mene Kaunissaareen tai Gåsgrundetille tai mihin tahansa ulkoilusaareen, jonne pääsee yhdysveneillä, niin siellä tapaat nuo iloiset, punakkaat ja pöhöttyneet juopot. Ne alkoholistit roskaavat luonnon, pitävät saatanallista örinää ja ennen kaikkea ripuloivat käymälät käyttökelvottomiksi. Miksi näitä saarten syöpäläisiä ei saada ajettua saarista? Häädetäänhän pultsaritkin puistoista putkaan. Lapsiperheellisiltä ja muilta kunnon veneilijöiltä estetään pääkaupunkiseudun ulkoilusaarten käyttö, kun tuo roskasakki saa siellä estoitta rellestää.

Eniten tässä kyrsii vielä se että verorahoilla ylläpidetään ulkoilusaaria ja elätetään alkoholisoitunutta roskasakkia samoilla saarilla. Ne jotka nämä verorahat tuottavat, eivät pääse niistä saarista nauttimaan.

87

2955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunnon veneilijä

      Ja pahinta on lasten saama huono vaikutus noista huligaaneista.
      Samoin ei ole todellakaan kiva istua pöntölle kun nuo reinot ja annelit ovat töräyttäneet krapulavarpusparvet pitkin seiniä"
      Herregud tuota elämää !

    • 22

      olen valittanutkin tästä liikuntavirastoon, mutta asialle ei kai haluta tehdä mitään. esin telttailu kielto auttaisi. lähimmät ja parhaat saaret on linnoittanut tietty telttaporukka (lue juopot). suurin osa jättää nämä saaret käyttämättä kuten itsekin. onhan se vähän koomista, että sellainen 5miljoonan euron tai enemmänkin saari on juoppojen kesähoitolana.

    • Vene+teltta

      Olet oikeassa. Kaupunki ylläpitää vielä hirvittävällä tappiolla näitä saaria.

      • drtffw3

        miten niin tappiolla? Hyvä omaisuus ja mitättömät kulut.


    • Siiiri

      Telttailijoista on suurin osa kunnollista väkeä, ei teltta tai vaatimaton vene tee ihmistä huonommaksi.
      Mutta on totta, että itse juoppolalleista olisi päästävä ulkoilusaarissa kuten Kaunissaari jne. eroon.

      • 16

        telttailu on toki ok, mutta juopottelu ei ja vaikka olisi tuhannen selvinpäinkin niin telttapaikan varaaminen itselleen koko kesäksi ei liene ihan se mitä on ajateltu.


    • Kiirisukkeli

      Onko esimerkkejä, missä näitä juoppoja oikeen majailee ?? Itse kun en moista ongelmaa ole havainnut ?

      • JoRejaPeRa

        jokainen, joka on kys. saarilla vielä ilta yhdeksän jälkeen siinä kunnossa, että muisti pelaa, ei kysyisy tuota kysymystä. Käyppä esim Lähteelässä visiitillä.


    • verotuloja...

      Kyllä kunnon juoppo maksaa verotuloja(alkoholivero) hyvin paljon enemmän kuin sinä duunari, eikö me kaikki kansalaiset olla saman arvoisia?

      • juopot on pahimpia

        Roskapuhetta. Samainen juoppo jumittaa koko terveydenhuoltosysteemin, ja lisäksi sossun.Tiedän niiiin hyvin että asialliset ihmiset vaatii itseltään liikaakin eikä ota mielellään ylimääräistä apua, mutta juoppo ja narkki pyytelevät loputtomasti anteeksi, tekevät loputtomasti hyviä päätöksiä eivätkä koskaan kulje avonaisen baarin ohi. Sinne menee taas loppuliksa ja kaikki hyvät päätökset.


    • Ruho

      Tottakai on kunnollisia telttailijoita, mutta kun muutamat örveltäjät pilaavat käytöksellään myös kunnollisten maineen. Vähän niinkuin englantilaisten jalkapallofanien kanssa on käynyt.

      Ja aivan varmasti kunnon telttailijoitakin ärsyttää nuo "reinot ja annelit" Uskomatonta on myös se että Helsinki esim. antaa pitää telttaa saaressa koko kesäkauden ajan, eli ördet vaan saa rällästää. Karmeata oli katsoa Kaunissaaren ravintolassa viime kesänä, kun näiden känniurpojen joukossa oli pieni poika, jonka äiti oli pöhnässä ja sanoi "otan vielä yhden kaljan, sitten mennään teltalle". Mikäköhän on tuon pojan tulevaisuus?

      • Selvinpäin ?

        Lehdessä tänään uutisoitu asia, eli Mustan Hevosen rantaan ajanut veneilijä, oli kännipäissään sammunut ..., lähtöpaikka oli Kaunissaari


    • nuori veneilijä

      Suomen ainut veneilysaari, jossa on oikeasti hauskaa ja kunnon toimintaa, on Sipoon Kaunissaari. Ihmiset ovat iloisia, ulospäinsuuntautuneita ja välittömiä. Minkäänlaista nurkkakuntaisuutta kuten veneseurojen omissa satamissa ei ole nähtävissä.

      KAIKKI muuta saarisatamakohteet ovat läpeensä tylsinä, PISTE:

      • Azi

        Pyhtään kaunissaari on ainut ja oikea kaunissaari...niin se Junnukin laulaa.


    • Jokaiselle jotain

      Voitaisko sopia että tietty aika noilla saarilla olisi alkoholinkäyttö kielletty, saataisiin kaikki tasapuolisesti tyytyväisiksi. Ehdotan aluksi alkoholivapaata aikaa 1.11 - 31.3 kunakin talvena. Silloin siellä saisi telttailla kaikki jotka pelkäävät pönäköitä ja punakoita örveltäjiä.
      Yllättäen muuten se Gåsgrundetin saunakin on niiden örveltäjien ylläpitämä, ei kaupungin. Kiuas uusitaan tarvittaessa (melkein vuosittain) ja lauteetkin uusittiin viime kesänä jne.
      Jos saarelta löytyy roskia sunnuntai-iltana niin varmasti ei ole noiden yllämainittujen puoli-uppoveneiden jättämää vaan satunnaisten itseään "parempana väkenä" pitävien jämiä.
      Jos muutama saari tiedetään örveltäjien paikoiksi niin kyllä lapsiperheille riittää muita saaria yllinkyllin.

    • helsinki 200v

      Tämähän onkin valtaisa idea yleisurheilun EM ajaksi, kun maailman katse suuntautuu Helsinkiin:

      Pääkaupunkiseudun pulit kuskataan Kaunissaareen ja muihin alueen lähisaariin, toimitetaan sinne 10.000l sammio viinaa ja kontti makkaraa, niin saamme kauniin kaupunkimme puistot tavallisten ihmisten käyttöön ja katukuvakin on siisti.

    • Nasaretilainen

      Millonka se Jakomaen rukouspiiri kokoontuukaan ja missä teltassa?
      Geokätkentä myös kiinnostaa jos vaikka kossupullon löytäs karapula-aamuna

    • kk172

      Kaupunki vois peruuttaa juhannuksen tai jakaa sen eri Ma päiville pitkin kesää.

    • Jusina Kaunissaareen

      Olen uusi veneilijä Helsingistä
      Minkälainen idea on viettää Juhannus Sipoon Kaunissaaressa?
      Onko saaressa laiturit ja mitä kivaa siellä on tarjolla lapsille?

      • El Reino

        Unohda Kaunissaari kokonaan lasten kanssa!

        Saari sinäänsä on ihan kaunis ja laituripaikkoja on paljon, mutta meno on kuin missä tahansa Itä-Helsingin ostarilla. Ympäripäissään olevia oman elämänsä häviäjiä örveltämässä laitureilla ja lähipusikoissa.


      • rauhallinen Jussi
        El Reino kirjoitti:

        Unohda Kaunissaari kokonaan lasten kanssa!

        Saari sinäänsä on ihan kaunis ja laituripaikkoja on paljon, mutta meno on kuin missä tahansa Itä-Helsingin ostarilla. Ympäripäissään olevia oman elämänsä häviäjiä örveltämässä laitureilla ja lähipusikoissa.

        Tervetuloa Kaunissaareen juhannukseksi.

        Nämä veneettömät kadehtivat mukavia saarikohteitamme, kuten turhautuneilla ihmisillä on tapana.


      • Ongelmia Espoossa
        El Reino kirjoitti:

        Unohda Kaunissaari kokonaan lasten kanssa!

        Saari sinäänsä on ihan kaunis ja laituripaikkoja on paljon, mutta meno on kuin missä tahansa Itä-Helsingin ostarilla. Ympäripäissään olevia oman elämänsä häviäjiä örveltämässä laitureilla ja lähipusikoissa.

        En ole Itä-Helsingin ostareilla havainnut minkäänlaisia ongelmia. Minkähänlaisesta "meno"sta El Reino puhuu?
        Itäkeskus on koko Euroopan suurin kauppakseskus, joten voisi kuvitella olevan oikea ongelmapesä, mutta ei, mitään epäsiisteyttä en ole nähnyt.
        Olisiko rauha sitten valvonnan määrästä johtuvaa koska on niin suuri paikka.

        Kauppakeskus Iso-Omenassa sen sijaan hoippui ihan noin 30 vuotiaita nuoria miehiä ja keskellä päivää sen näköisinä että joko humalassa tai kamoissa siellä toikkaroivat.


    • Astrids comment

      Herre Gud
      Nuo örveltäjät täytyy saada saarista pois.
      Ovat niin huonoa esimerkkiä lapsille.
      Miksi Hki kaupunki ´saaren haltijana ei tee mitään asian korjaamiseksi???

      • poppikoneet soimaan

        Jos ne on niin kauheita paikkoja,onko niihin ihan pakko mennä? Sama kuin valittaisi että haluaisin mennä piknikille ämmässuolle mutta kun siellä on se kauhea kaatopaikka,eikö sitä voisi siirtää jonnekin muualle? Ihme jengiä täälläkin valittaa örveltäjistä,silloin tällöin Suomalaisen Miehen pitää vaan vetää pikku lärvit ihan jo herra käteisen ja jutan (huom. Kuuluu kirj.pienellä) hölmöilyjenkin vuoksi. Siinä kun on viikonlopun nautiskellut hienossa saaristossamme hyviä juomia ja ehkä vähän pipariakin saanut niin kyllä sitä sitten taas jaksaa viikon duunia painaa. Kyllä Suomen kesä on mahtava,kitisijöille myös hyvää jussia,muistakaa...


      • Tråkig

        Herre Jessus sentä
        Tää on just tätä, se on niin kauhea.
        Pitäkö meidä soitta Pajuselle ?
        Roskaväki heti pois


      • Kissa999
        Tråkig kirjoitti:

        Herre Jessus sentä
        Tää on just tätä, se on niin kauhea.
        Pitäkö meidä soitta Pajuselle ?
        Roskaväki heti pois

        Juopottelu julkisilla paikoilla on yksiselitteisesti häiriköintiä. Myös veneessä tapahtuva juopottelu voi muuttua häiriköinniksi, jos aletaan mölyämään. Eli jos juotte, pysykää veneissänne ja olkaa hiljaa. Oluen tai pari viinilasia voi ottaa ruokaillessa maissa.


    • järjestyslaki 4§

      Järjestyslaki
      4 §
      Päihdyttävän aineen nauttiminen


      Päihdyttävän aineen nauttiminen on kielletty yleisellä paikalla taajamassa ja julkisessa liikenteessä olevassa kulkuneuvossa.

      Mitä 1 momentissa säädetään, ei koske erityisen luvan tai ilmoituksen mukaista anniskelualuetta taikka yksityisessä käytössä olevan kulkuneuvon sisätilaa. Se ei liioin koske alkoholijuoman nauttimista puistossa tai muulla siihen verrattavalla yleisellä paikalla siten, että nauttiminen sekä siihen liittyvä oleskelu ja käyttäytyminen ei estä tai kohtuuttomasti vaikeuta muiden oikeutta käyttää paikkaa varsinaiseen tarkoitukseensa.

      Eli laiminlyöko kaupunki/viranomaiset valvonnan kun ei puutu juopotteluun???

    • laiminlyövät

      Aikoinaan, kun Teukan velipoika häiriköi Jagiksessa läpi yön, useat venekunnat soittivat Pirttisaareen MV:lle. Sieltä sanottiin, ettei aiheuta toimenpiteitä. Pelkkä möykkä/laidalta kuseskelu ym ei saanut viranomaista liikkeelle.

    • Ramppo

      Seuraavan kerran kun olen Kaunissaaressa ja joku rupeaa örveltämään ja häiriköimään, niin vedän mölyäjää turpaan.

    • Miss Uusimaa

      Kiva Ramppo.
      Annan pusun sulle!

    • ex -jagomakilainen

      Laiturin päässä viina virtaa ja kaikilla (paitsi sivullisilla) on hauskaa? Perjantaina alkaa hillitön ryyppäys ja ehkäpä lauantaina on sitten hiljaisempaa, kun ei saunan jälkeen enää jakseta nakittaa koko yötä. Ellei sitten silloin tule uusia voimia hommaa jatkamaan.
      Ihmettelen myös sitä, että tämänkaltaisella ulkoilualueella on ollut A-oikeudet rantakioskissa? Nykyisin se on kuulemma muuttunut oikein ravintolaksi uudessa rakennuksessa. Ja tämänkaltaisen toiminnan tulokset on helppo havaita hiljaisessa kesäyössä.

      Kiva saari, mutta jäi pois reittivalikoimistamme.

      • ttttttp

        Kaikki ok nyt ainakin kaunissaaressa


      • Kunnon Kansalainen
        ttttttp kirjoitti:

        Kaikki ok nyt ainakin kaunissaaressa

        Olen käynyt Kaunissaaressa vuosien varrella lukuisia kertoja, ja on vain mukavia muistoja. Turha kenenkään pelätä tavallista elämää. Aina voi jäädä vartioituun kotisatamaan rautaporttien taakse, ei tarvitse köysiä irrotella.


      • tycker synd om er

        Jaa-a onneksi meillä täällämattomia saaria löytyy hangossa ei ole tuollaista ongelmaa,aavaa merta ja koskemattomia saaria löytyy.

        Pysykööt poissa hus hus.


      • JoRejaPeRa
        tycker synd om er kirjoitti:

        Jaa-a onneksi meillä täällämattomia saaria löytyy hangossa ei ole tuollaista ongelmaa,aavaa merta ja koskemattomia saaria löytyy.

        Pysykööt poissa hus hus.

        Hanko on jo riittävän kaukana Espoosta. Porkkalan selkä erottaa jo veneilijän juoposta.


    • Eka ja vika kerta

      Olin tässä itsekin ensimmäisen (ja viimeisen) kerran Sipoon Kaunissaaressa. Hiukan kyllä arvelutti, kun oli perjantai ja oli kuullut kaikenlaisia juttuja...
      Niinhän siinä kävi, että jo iltapäivällä porukkaa oli juomassa laiturilla ja tukkivat sen niin, ettei ohi meinannut päästä (osalla oli myös lapsia mukana). Yöllä onneksi siirtyivät veneisiin, mutta bileet jatkuivat aika kovaäänisinä siellä noin puoli kolmeen aamuyöllä.
      Aamulla jo yhdeksältä oli ensimmäisillä oluttölkit kädessä. Onneksi ei tarvinnut jäädä toiseksi päiväksi katselemaan miten juhlat jatkuivat, vaan lähdimme pois.
      Harmi, sillä itse saari on kaunis

      • kello kädessä

        Mikäköhän siinä oli sinulle haitta? Tuliko sinulle krapula ja tulitko humalaan molekyyleistä ilmassa?


      • eka ja vika kerta
        kello kädessä kirjoitti:

        Mikäköhän siinä oli sinulle haitta? Tuliko sinulle krapula ja tulitko humalaan molekyyleistä ilmassa?

        Haluan nukkua yöni, en kuunnella kännisten ölinää


      • suuntaa antava
        eka ja vika kerta kirjoitti:

        Haluan nukkua yöni, en kuunnella kännisten ölinää

        Kuolleita satamia on tarjolla sinulle yllinkyllin ja sitten luonnonsatamia joissa ei ole edes kuollutta mutta viihtyisää omalla tavallaan. Hyvä vaan että on joku edes vähän edullisempi satama jossa on elämää.


      • venemies

        Siellähän me aamusta notkuttiin, no morjestit sentään.


    • Mirkku

      Mua kans vituttaa nuo kuravatsaiset alkkikset jotka kuraa aamutöräytyksillään wC:den seinätkin ulosteeseen !
      En uskalla laske lapsiani käymälöihin !
      Kaupungin iskät, tehkää viimeinkin asialle jotain, please

      • TaneU34..

        Onkos tämä se sama Mirkku, joka tyykäsi just noista kakkosen harrasteista? Meni muistaakseni koko leen puoli laituria jonossa. Vieläki nolottaa.


    • in reality

      Niin hiljaista juopottelua kuin siellä kohtaa harvoin missään muualla, noin yleensä.

    • kaakkoistuulta nyt

      hm, taitaa aloittaja olla sellainen kade tyyppi, joka on juonut maksansa ja joutunut luopumaan alkoholista kokonaan. Ilmeisesti pääkään ei kestänyt edes pientä illanistujaista.

    • Skiglari

      @Ruho, mikä saa sinut uskomaan, että olisit jotkin parempaa "väkeä"? Sinähän örvellät tällä keskustelupalstalla niin mikä saa minut uskomaan, ettet örveltäisi myös jossain muualla?

      @Järjestyslaki 4§, "Se ei liioin koske alkoholijuoman nauttimista puistossa tai muulla siihen verrattavalla yleisellä paikalla siten, että nauttiminen sekä siihen liittyvä oleskelu ja käyttäytyminen ei estä tai kohtuuttomasti vaikeuta muiden oikeutta käyttää paikkaa varsinaiseen tarkoitukseensa." Eli puistossa tai siihen verrattavissa olevalla paikalla voi örveltää, jos se ei estä tai kohtuuttomasti vaikeuta paikan käyttöä varsinaiseen toimintaan.

      Myönnän, että örveltäjiä löytyy vähän siltä sun täältä, mutta ne eivät vähene, vaikka valitaisimme kuinka paljon tahansa tällä palstalla. Suomi on vielä nuori sivistysvaltio ja se vie meiltä oman aikamme ennen kuin osaamme toimia sivistyneesti ja suvaitsevaisti.

      • Ruho

        Skiglari, en pidä itseäni parempana mutta pienten lasten isänä en vain voi hyväksyä tuota ördäystä. Lapseni ovat ihmetelleet pelonsekaisesti saarissa kännäävien käytöstä. Ja tuntuu että aina kun menemme päälaupunkiseudun saariin, jonne pääsee yhteysveneellä, niin sieltä löytää nuo valitettavat "reinot ja annelit". Valitettavasti pääkaupunkiseudulla asuvana, emme ehdi Hankoon tai Loviisaan viikonlopun aikana purjehtimalla. Siksi haluaisin että myös minulla, veronmaksajalla, olisi oikeus nauttia rauhallisista vierailuista saaristossamme.


      • ja näin kertoo
        Ruho kirjoitti:

        Skiglari, en pidä itseäni parempana mutta pienten lasten isänä en vain voi hyväksyä tuota ördäystä. Lapseni ovat ihmetelleet pelonsekaisesti saarissa kännäävien käytöstä. Ja tuntuu että aina kun menemme päälaupunkiseudun saariin, jonne pääsee yhteysveneellä, niin sieltä löytää nuo valitettavat "reinot ja annelit". Valitettavasti pääkaupunkiseudulla asuvana, emme ehdi Hankoon tai Loviisaan viikonlopun aikana purjehtimalla. Siksi haluaisin että myös minulla, veronmaksajalla, olisi oikeus nauttia rauhallisista vierailuista saaristossamme.

        Katkeroitunut entinen alkoholisti jonka "sossu" elättää.


      • ja bussi ja metrokin
        Ruho kirjoitti:

        Skiglari, en pidä itseäni parempana mutta pienten lasten isänä en vain voi hyväksyä tuota ördäystä. Lapseni ovat ihmetelleet pelonsekaisesti saarissa kännäävien käytöstä. Ja tuntuu että aina kun menemme päälaupunkiseudun saariin, jonne pääsee yhteysveneellä, niin sieltä löytää nuo valitettavat "reinot ja annelit". Valitettavasti pääkaupunkiseudulla asuvana, emme ehdi Hankoon tai Loviisaan viikonlopun aikana purjehtimalla. Siksi haluaisin että myös minulla, veronmaksajalla, olisi oikeus nauttia rauhallisista vierailuista saaristossamme.

        "aina kun menemme päälaupunkiseudun saariin, jonne pääsee yhteysveneellä, niin sieltä löytää nuo valitettavat "reinot ja annelit"
        Steriiliä erityispaikkaa ei valitettavasti onneksi järjestetä. Sensijaan rauhallisia paikkoja on yllinkyllin.


    • kakipöksy

      Jakis on myös pienen, pieni ja aivan mitätön sivityksen synnyn syvin keskus!

      HAHA HAA ANTAKAA MUN NAURAA,,, paskon housuihini, hihii

    • Skiglari

      @Ruho, ymmärrän näkökulmasi oikein hyvin. Meillä on ainakin kolme vaihtoehtoa suhtautua "Reiskoihin & Anneleihin". Ensimmäinen vaihtoehto on suuttua, mutta mihin se johtaa? Toinen vaihtoehto on oppia ja jokainen määrittelee sen itseelleen. Kolmas vaihtoehto on kuvitella elävän toivemaailmassa, joka toteutuu melko harvoin. Olen täysin samaa mieltä kanssasi, että "Reiskojen ja Anneleiden" örveltäminen on sivistymätöntä, mutta raivoamalla ja/tai kieltämällä emme voi saada muutosta aikaiseksi, koska örveltäjät uhmaavat kieltoja ja raivoavat takaisin. Toisin sanoen syntyy vastareaktio. Me ihmiset olemme erilaisia niin hyvässä kuin pahassa ja tästä syystä emme saisi kasvattaa lapsiamme "pumpulissa", joka saattaa johtaa vääristyneeseen maailmankuvaan, mikä ei ole myöskään hyvä juttu.

      Olen viimeeksi 80-luvulla purjetinut Helsingistä itään ja myös 80-luvulla olen viimeeksi käynyt Kaunissaaressa. Joka vuosi harkitsen veneilyä Helsingistä itään, mutta jostain syystä päädyn aina länteen. Kirkkonummella ja Inkoossa, jotka ovat veneestä riipuen päivämatkan päässä Helsingistä, löytyy useinta paikkoja - myös rauhallisia, mutta joissakin saattaa olla joskus pari "Reiskaa ja Annelia". Mitä tulee roskaamiseen niin sitä tapahtuu koko ajan myös itseään "sivistyneeksi" kutsuvien piireissä. Mitä voimme asialle? Jokainen ihminen uskoo 100 kertaa enemmän omaan ideaansa/ajatukseensa kuin toisen parhaimpaankaan eli jokaisen tulee itse oivaltaa örveltämisensä, roskaamisensa, raivoamisensa jne. Jonka jälkeen voi muuttaa suhtautumistaan ympäristöönsä.

      En itsekään pidä örveltäjistä ja/tai roskaajista, mielestäni se on "junttimasta" ja kukapa haluaa olla tietoisesti juntti? Lopujen lopuksi kyse voi olla örveltäjän arvostuksen puutetta itseensä ja/tai ympäristöönsä. Kun oppii arvostamaan itseään voi oppia arvostamaan myös toisia ja ehkäpä oppii käyttämää viinaakin örveltämättä.

    • Wannabe-Reino

      Tykkään olla Reinojen ja Annelien porukoissa. Onks pk-seudulla muita mestoja kuin Kaunissaari ja Gåsis? Noin 50 muuta yleistä saarta pk-seudulla kiertäneenä en ole löytänyt? Silti noihin kahteenkin tuntuu aina löytyvän tiukkapipomerkkivaatelapsiperheitäkin.

      • (0)()

        Jokaisessa merikarhusatamassa pääset saunomaan Anal Lube-kavereittesi kanssa. ÄLÄ TULE KAUNISSAAREEN, nimi pitää muuttaa rumansaareksi.


      • mustamaalausta
        (0)() kirjoitti:

        Jokaisessa merikarhusatamassa pääset saunomaan Anal Lube-kavereittesi kanssa. ÄLÄ TULE KAUNISSAAREEN, nimi pitää muuttaa rumansaareksi.

        vain tekoreino vastaa noin


      • Käytännöllistä

        Miettikääpä jos olisitte Helsingin sosiaalitoimessa tai jäjestyksenvalvonnassa töissä. Mahdollisuus siirtää parisataa spurgua kesäksi pariin saareen? Ei ihan pöllömpi idea. Sama juttukuin Kallion räkäläkapakat. Miksi luulette, että niillä on anniskeluoikeudet, vaikka myisivät velaksi? Tietyn porukan keskittäminen tiettyihin paikkoihin on ihan kustannustehokasta.


    • xfhdytrhthjhtyyjttj

      Espoon Herrö ,siellä on ainakin muutama reino,ovatkohan jo muuttaneet mantereen puolelle.

    • K*ppa

      Reinojen ja Annelien joukossa sikiää k*ppa

    • Catainen

      Siis Reinollahan oli ennen asuntovaunu mutta ongelmana oli että vaunu jäi ensimmäiseen paikkaan koska promillet oli jatkuvasti punaisella. Kivempi viettää reipasta ulkoilmaelämää saarissa. Olkaa suvaitsevaisia, kerrankos varpusparvi lennähtää seinälle, kunhan ei paskanna kattoon. Anneli tietää sen kun on ollut kunnantalolla siivoomassa. Reinohan on ollut kaivinkoneyrittäjä, koneen myynnillähän se sen puoliuppoveneen osti. Hauska mies, me kaikki tunnetaan se. Ja vaalee Anneli kikattaa niin ihanasti, me tunnetaan sekin.

    • Nemia67

      Viime kesänä oltiin Ulko-Tammiossa ja Pyhtään Kaunissaaressa. Kyllä otti päähän se että kuuluvin luontoääni on naapuriveneestä kuuluva vittusaatana, keitäsaatana itte kahvia, ja laulunlollotus grillipaikalta. Parhaat valloittavat laiturin itselleen ja kavereilleen omilla jakkaroillaan. Kiva mennä iltauinnille, kun naapuriveneestä kommentoidaan kovaäänisesti.Ainoa ilo oli se, että sai aamulla katsella niitä harmaita naamoja ja kärsiviä ilmeitä.

      Pysykää kotona jos pitää vetää viinaa. Tulee halvemmaksikin.

      • Keltanaama Kallu

        Ulko-Tammiossa ja Pyhtään Kaunissaaressa näkyvimpiä veneilijöitä on kotkalaiset alkoholisoituneet kenkää saaneet ahtaajat ja - paperimiehet.


    • Siilipää

      In Fintlant vi häv tis reilu meininki,
      Tämä on aah niin tuttua eikä ainoastaan oman vapaa-ajan puolesta, mutta työtehtävissä aikoinaan sai pahimpia tapauksia hoitaa eteenpäin järjestelmässä kun jossainpäin Suomenlahtea oli joku oikein tehnyt mallisuorituksia kännispäissään.
      Kauheaa todeta mutta asia nyt on vaan niin että tässä maassa on % laskettuna erikoiskännäämisen ja örveltämisen MM-tasoa melkoisen paljon ja se ei nopeasti ainakaan katoa mihinkään.
      Joku tässä ketjussa mainitsi että näppärää olisi jos saa rajattua ongelman ulkoilusaariin ja näin x-määrää ongelmia on poissa katukuvastakin.
      No ei ihan koko totuus mutta kuitenkin totuus on myös että kun nämä sankarit ovat mellastamassa jossain saaressa x missä ei ihan lähellä tai nopeasti paikalle partiota saada, niin siellähän se sitten on ja pysyy sekä saa olla, jos siis kyseessä on vaan örveltämistä ja häirintää.
      Tottakai jos väkivaltaa tai pahempaa alkaa tapahtumaan niin paikalle tulee ratsuväkeä siniset vilkkuen.
      Kaupungin saarten suhteen on omat haasteensa kun sinne nyt saa tulla kuka vaan ja paikoilla ei useimmissa kohteissa ole valvontaa tai isäntää.
      Mutta sekin on aivan arkipäivää PKS seudun edustalla että yksityisissä saarissa tai kohteissa on näitä sankareita kännäämässä ja jopa tuhomassa paikkoja vedoten jokamiehenoikeuksiin, ei ole harvinaista että joku tulee omaan saareensa ja löytää omasta laituristaan vieraan veneen ja porukka istuu kännissä grillikatoksessa.
      Yksi alueen ongelma on myös että ei ole juurikaan yksityisiä matkailu kohteita alueella, sillä se tuo mukanaan rauhaa kun paikasta vastaa yrittäjä joka pitää yllä järjestystä alueellaan.
      Ainoa fakta asiassa lienee että tämä ongelma ei häviä mihinkään ellei tule muutoksia liikuntasaarien isännöintiin tai valvontaan, siis järjestyksenvalvonta partiot ja tarkemmat säännöt käyttäytymiseen jota valvotaan saarissa, ja en usko että tulossa on, tai sitten että kaupunki vuokraa osan x-saaren venesatamasta jollekin yrittäjälle pyöritettäväksi.
      Samoin jokamiehenoikeuksiin sekä kalastuslakiin pitäisi tehdä täsmennyksiä jotka vastaa paremmin arjen todellisuutta ongelmatilanteisiin, ja tällaistakaan ei ole valmistelussa.
      Ainoa siis mikä lienee totuus on että ensi kesänä jälleen örveltäminen jatkuu kuten tähänkin asti, ja taas sitä seuraavana kesänä.
      Tosin nyt on kuntavaalit käsillä ja kun kierrätte toreilla missä ehdokkaita tapaa niin nostakaa asiaa esille, sillä suurin osa valtuuston edustajista ei ole käynyt kaupungin saarista kuin Suomenlinnassa.

      • Rauhallista on

        Olen vieraillut useamman kerran mm. Sipoossa sijaitsevassa Helsingin Kaunissaaressa kuten myös Pyhtään Kaunissaaressa eikä siellä ole ollut järjestyshäiriöitä eikä meteliä. Mistä ihmisiä olisi ojennettu koska alkoholin nauttiminenkaan ei ole laitonta? Helsingin keskustassa örvelletään.


      • Löytyykö yhteyttä?
        Rauhallista on kirjoitti:

        Olen vieraillut useamman kerran mm. Sipoossa sijaitsevassa Helsingin Kaunissaaressa kuten myös Pyhtään Kaunissaaressa eikä siellä ole ollut järjestyshäiriöitä eikä meteliä. Mistä ihmisiä olisi ojennettu koska alkoholin nauttiminenkaan ei ole laitonta? Helsingin keskustassa örvelletään.

        Liittyykö tämä kirjoitusketju mitenkään siihen, että Sipoon Kaunissaari haluttaisiin myydä yksityiskäyttöön?


      • kysyetenkin taustoja
        Löytyykö yhteyttä? kirjoitti:

        Liittyykö tämä kirjoitusketju mitenkään siihen, että Sipoon Kaunissaari haluttaisiin myydä yksityiskäyttöön?

        Voi olla kyse yleisen mielipideilmapiirin muokkaamisesta koskien Kaunissaaren myyntiä yksityisille.

        Mahdollisesti jopa roistoille.

        Kunnallisvaaliehdokkailta kannattaa kysyä asiaa, kun se tulee valtuuston käsittelyyn.

        Olisiko jo aika perustaa PRO KAUNISSAARI yhdistys ?


      • Hyvä on suosittu
        Löytyykö yhteyttä? kirjoitti:

        Liittyykö tämä kirjoitusketju mitenkään siihen, että Sipoon Kaunissaari haluttaisiin myydä yksityiskäyttöön?

        Kaunissaari on kaiketi liian suosittu joten nyt jotkut tahot haluaisivat tekosyillään kaupallistaa senkin.


      • valitus SEIS
        Hyvä on suosittu kirjoitti:

        Kaunissaari on kaiketi liian suosittu joten nyt jotkut tahot haluaisivat tekosyillään kaupallistaa senkin.

        Ei sitä kukaan ole ostamassa. Sama meno jatkuu ensi kesänäkin eli otetaan parit oluset,välillä käydään parilla napanterilla baarissa ja sitten illalla grillaillaan aamuyöhön asti. Mitä pahaa tuossa nyt on? Normi Suomi-meininkiä. Älkää aina valittako vaan tulkaa rohkeasti mukaan. Anneli ja Reinokin on messissä ja hauskaa riittää.


      • i hate KOK
        valitus SEIS kirjoitti:

        Ei sitä kukaan ole ostamassa. Sama meno jatkuu ensi kesänäkin eli otetaan parit oluset,välillä käydään parilla napanterilla baarissa ja sitten illalla grillaillaan aamuyöhön asti. Mitä pahaa tuossa nyt on? Normi Suomi-meininkiä. Älkää aina valittako vaan tulkaa rohkeasti mukaan. Anneli ja Reinokin on messissä ja hauskaa riittää.

        http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VarOSltGR5Q

        Nämä ovat myymässä ja rähät kierrätetään veroparatiisiin.


    • Törräys

      Noita yllä olevia ois tarvis Jagikseen nykyisten tautisten tilalle

      • Mäntybaari

        Joko Reino ja Anneli on purkanut teltan?


      • reino ja vasen käsi
        Mäntybaari kirjoitti:

        Joko Reino ja Anneli on purkanut teltan?

        Vielä on "teltta" pystyssä, kertoo Anneli eli vasen käsi. Terv Reino


      • Anneli
        reino ja vasen käsi kirjoitti:

        Vielä on "teltta" pystyssä, kertoo Anneli eli vasen käsi. Terv Reino

        Reinon keskisalko ei ole noussut enää vuosiin. T: Anneli


    • kunnollinen veneilij

      Gåsgrundetilla on ainakin vallalla joukko 50-60v alkoholisoituneita veneenomistajia, valtaavat aina sen lähinnä rantaa olevan grillikatoksen, lisäksi viime vuosina mukana on alkanut pyörimään nuorempaakin juopporemmiä vanhalla ht paatillaan. Mölyä, mekastusta ja laidalta kuseskelua riittää koko yön, aamulla sitten ollaan hissukseen iltapäivään asti veneessä sammuneena, kunnes taas meno alkaa alusta.

    • Veneily on kivaa

      "Valtaavat aina"? Just oltiin viime viikonloppuna eikä niitä siellä näkynyt. Sitäpaitsi kesälläkin yövyttiin kolmesti, joka kerta mahduttiin siihen lähimmälle grillille mukaan eli valtaamisesta on turha puhua ja tunnelma on aina leppoisan mukava.

    • Reino setä

      Missä kunnossa Kaunisaaren käymälät on ?

    • Price56

      Minun mielestäni se on mahrottoman hyvä järjestely että juopoimmat keskittyvät Kaunissaareen. parempihan että siellä on sata juoppoa kuin kymmenessä saaressa kymmenen juoppoa kussakin. Itse en lasten kanssa reissatessa menisi Kaunissaareen mutta äijäporukalla (kaverin lainaveneellä) sinne on ihan kiva mennä pätemään.

    • lentääkös mällit

      Reinon vasen käsi on nykyisin nimeltään Ranneli

      • noin se menee

        ARKIKÄMMEN ANNELI, RUKOUSPÄIVÄNÄ RANNELI

        terveisiä vaan sinne hullejenhuoneelle


    • Syylä

      Anneli hyvä mulle on tullut syylä nupin päähän.
      Odotatko minua ?

    • veneilyn harrastaja

      Johan oli taas juhannuksena menoa Gåsarilla, helevetisti porukkaa josta varmaan 90% yli 2 promillen kännissä, vanhasta flipperin romusta kuseskeltiin laidan yli suoraan mereen, telttajengi kusi grillikatoksissa jne. En todellakaan suosittele paikkaa kenellekkään, varsinkaan lapsiperheille.

      • Matinkylän mukulat

        No mut hei, täähän on nykyään normimenoo Espoossa.


    • Raitis_veneilijä

      Tää känni-veneily on niin rasittavaa... Jopa luonnonsatamissa olen jo törmännyt tähän ilmiöön. Vedetään jossakin kusisessa paatissa eestin kaljaa, jota on käyty hakemassa pakettiautolla koko kesän tarpeiksi. Pöhöttyneitä ja nahkansa polttaneita "kipparilakkeja" sitten näkyy lähes jokaisessa virkistyssaaressa tai suosituissa luonnonsatamissa.

      • jopa on

        Rasittavaa? Silmillesi rasittavaa vai tulee krapula..?


    • Heheeee

      Kaunissaari

      Liki 60 vuotta sisäsiittoista alkoholismia!

      Noin. Nyt se on sanottu ääneen. Sipoon Kaunissaarella on hiukan kyseenalainen maine. Veneilijöiden keskuudessa se tunnetaan "Sikojenlahtena", ulkoilijoiden keskuudessa ihmetellään usein joukkotappeluiden lisäksi kuseskelevia alkoholistilaumoja...

      • Kävijä

        Viimeisen 15 vuoden aikana olen käynyt ja ollut yötä ehkä kymmenisen kertaa Sipoon Kaunissaaressa eikä ole ollut tappeluja vaan ihan mukavaa, kerran viettänyt siellä juhannuksenkin.


    • Gina Angelica

      Löytyykö Kaunissaaresta kunnollista ja raitista veneilevää miestä?
      Täällä olisi raitis ja viehättävä kesäleidi valmiina uusiin seikkailuihin !

      • No problem!

      • All in

        Löytyy kunnollinen mies. Seikkailuvalmiudessa viikonloppuna laguunissa. Gina Angelica, mikä on FB nimesi?


      • Ankun suolikaasu
        All in kirjoitti:

        Löytyy kunnollinen mies. Seikkailuvalmiudessa viikonloppuna laguunissa. Gina Angelica, mikä on FB nimesi?

        Täältä pesee, et tarvitse Gina Angelicja vaan minut Annelin.
        Minulta pääsee aina kunnon pieru ejaculaatin yhteydessä.
        Mikä on fb nimesi ??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe