Apua! Bileideoita???

kohta13

Juu eli olisko vinkkejä ns. "limubileisiin"? Semmosta 12-13 vuotiasta porukkaa tulossa ehkä noin 6/8 henkee... Että te "vetäkää kännit, polttakaa tupakkaa ja harrastakaa kimppakivaa" tyypit voitte mun puolesta vaikka mennä ja upota naarajärven pohjaan. :) Katsokaas kyseessä on kuitenkin vielä LASTEN tai ehkä järkevämmin sanottuna VARHAISnuorten bileet. Ihan hauskaa pidetään ILMAN alkoholia eikä esitetä yhtään isompaa mitä todellisuudessa ollaan. Olen jo itse jonkun verran suunnitellun että kuunnellaan musiikkia, syödään, tanssitaan, ja pidetään hauskaa esimerkiksi twisterin parissa... Mutta siis lisää vinkkejä etsin. Mitä popsittavaa, toimintaa ja millainen koristelu? Tosiaan etsin alkoholittomia booliohjeita joita voisin värjäillä siten elintarvikeväreillä... :-)

10

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mamma 41

      Hei tosi mahtavaa että löytyy tuollaisia fiksuja nuoria jotka tiedostaa oman ikänsä, ja siten on monia muita saman ikäisiä, tai jopa vanhempia henkisesti vanhempi! Jatka samaan malliin! En oikein enää tässä iässä tiedä mikä nykynuorten mielestä kivaa, mutta silloin aikoinaan oli tosi nastaa keksiä aina joku "erikoinen" teema meidän pikkupippaloihin =)

      • Biletyttö..Dxaaa

        Äitini on samanikäinen kanssasi ja hänkin samaa mieltä. Koska meidän luokalla on muutamia sellasii jotka ei tajuu olevansa viel lapsii. Mun bileet on just sen takii menny monta kertaa pielee, ku mun entinen bestis kutsutaan tai ei kutsuta, nii se tulee, ja luulee et ne bileet on sen ja alkaa pompottaa mua, esim. käy hei hakee jotain juomist meille, ku me kuollaa janoo!" Ja sit se meni hakee keittiöst viimekerral sipsei, karkit ja dipin! Enkä MÄantanu LUPAA...


    • vinkvink;)

      Pullonpyöritys toimii aina. Oli ikä luokka mitä tahansa. Tuossa iässä jo niitä pusujuttuja voi ruveta leikkimielisesti kokeilemaan just jossai tolasessa... ;)))

    • suffuman

      pakko myöntää näin heti alkuun ku huomasin heti otsikon jälkeen "kohta13" nii löin heti facepalmin koska kelasin että nyt sitte lähti teinikännielämä käyntiin, mutta väärässä olin !

      oikeesti iha sika siisti juttu et nykyää löytyy NOIN fiksuja nuoria ! :) koska nykyään, ikäväkyllä, löytyy niitä raivostuttavia pikkupissis nuoria jotka ns. "vetää kännit" kahella siiderillä. joo mut anygays, asiaan;

      http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1034961-alkoholittoman-boolin-ohjeita/ löysin sulle tommosen keskustelumestan mis jengi on laittanu iha hyviä ideoita noihi alkoholittomiin booleihi. kantsii vilasta :)

      ja sitten aktiviteettiä.. toi twisteri oli hyvä idea, pointsit siitä, ja sit pullonpyöritys sopii kaikille :D ja niiku aikasemmi sanottii, ei pienet pusukokeilut ketää haittaa :) ja toivottavasti tää ei nyt kuulosta kauheen clichéiseltä pyjamabile meiningilt, mut semmone kunnon tyynysota on kans iha sika jees :D ei semmone "hypitää sängyn pääl alkkareis ja mäiskitää toisiamme tyynyil ja kikatetaa" ei. vaa iha semmone kunnon rämäpäine meininki (varokaa kuitenki ettei mikää mee rikki yms.) sitä me tehtii junnuimpana kavereitten kans iha yökylä meiningeis ja hauskaa kyl oli :D

      muuta ei nyt tuu mielee, onnee etukätee ja pidä hauskaa synttäreilläs ! :)

    • 6757657576575

      itse suosittelisin matkaa viroon pari päivää ennen juhlia. sieltä saisi kaikki tarpeet kerralla. ensiksi viinaa kaljaa ja siideriä. sitten tupakkaa nuorille. tupakkaa on hyvät valikoimat joten jokaiselle löytyy jotakin. sitten paikan päällä pelataan peliä kuka juo eka kaljatölkin tyhjäksi.

    • oikeanerominä

      Noit alkoholittomia booli-ohjeita on paljon netissä vähän liikaakin mutta tämmönen toimii ainakin tosi hyvin mulla maun puolesta.


      3l Spriteä
      0,4l mansikkamehu tiivistettä (esim mehukattia)
      0,5l Jtn vadelman makuista virvoitusjuomaa.

      Koristeeksi jäädytettyjä mansikoita jääkuutiossa eli jääkuutioon pakastus vaiheessa mansikka.

      Ja lisäksi viellä sekaan sitruuna viipaleita

    • sauna_viina_terva

      Viinaa vaan, niin pääsee oikeaan tunnelmaan.

    • Suzzyz

      Aivan mahtava huomata että on näin fiksuja nuoria ihmisiä! Itse en tuossa iässä aivan yhtä järkevä ollut, mutta kantapään kautta on kaikesta opittu ja nyt vain ylpeydellä ja kunnioituksella ap:tä kohtaan viestiä luin! Jatka samaan malliin, kaikki tsemit täältä sulle!

    • Lapsi itsekin

      Itse olen vielä lapsi myös, ja kaverilla on pian bileet. Itsekin pidän siitä pullonpyörityksestä. Joskus jonkinlainen teemakin on ihan kiva. Tietysti koristelu ja muu riippuu siitä onko tyttö vai poika. Ja onhan kyseessä yökyläbileet? Siitäkin riippuu aika paljon. Tärkeää on varmistaa että kaikilla on hauskaa, eikä kukaan ole sillaan että pitää olla koko ajan yksin. Tiedän että tämä tuli jotain kaksi vuotta liian myöhässä tämä viesti, mutta jos joku kaipaa ideoita niin tässä on linkki:

      Bileiden järjestäminen – Järjestöwiki

    • Miettija venajalla

      Hei jos haluat teeman sinne: Avaruus on aika helppo. aina voi tyynysota meininkia kayttaa ai niin suosittelen muita lautapeleja.Tietysti jos ootte riehuneet ja haluutta hetkeks levata niin keksikaas joku hiljaisuuden saaren tutkimusleikki joo kuulostaa pikku lapsen touhulta keksikaa et tulostimen luona on aarre ja teidan pittaa hiljaa ja rauhallisesti loytaa se!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2325
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1950
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      174
      1750
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1745
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe