Talo metsän reunassa osa 2/3

tgbyhnuj

Murahdin tyytyväisenä ja laskin piiskan kädestäni. Sitten avasin haltian vanginneet köydet ja päästin sen pois kellarista. Saatoin tehdä sen turvallisin mielin. Asia jota meidän ihmisten on ehkä vaikea ymmärtää, mutta helppo hyväksikäyttää, on haltioiden ehdoton rehellisyys ja kunniallisuus. Kun haltia vannoo valan, se myös sitoutuu siihen ja noudattaa sitä aina, onpa vala vannottu millaisissa oloissa tahansa. Vaikka sitten pakotettuna. Juuri sen takia haltiat olivat aikoinaan ihmisten keskuudessa kaikkein halutuimpia orjia, ennen kuin ne pakenivat metsiin kauas ihmiskunnan läheisyydestä.

Niin alkoi uusi elämä talossa. Haltiatar siivosi asuntoni, valmisti ruokani, pesi pyykkini ja pilkkoi polttopuuni. Elämä ei ollut koskaan ollut yhtä helppoa, minun tarvitsi vain loikoilla sängyllä ja katsella orjattaren raatamista. Itse samoilin edelleen metsässä ja saalistin ruokani. Haltiatar olisi ehkä tehnyt senkin jos olisin vain käskenyt, vaikka ne eivät pidäkään eläinten tappamisesta. Mutta minulle se oli nautinto, joten tein sen yhä itse.

Parasta aikaa olivat kuitenkin illat ja yöt. Jo ensimmäisenä iltana määräsin uuden orjattareni lattialle kontalleen eteeni. Haltialla ei koskaan ollut vaatteita yllään, joten minulle oli siinä vaiheessa kertynyt jo hieman paineita katseltuani koko päivän sen alastonta kehoa. Avasin housuni ja pudotin ne nilkkoihini orjan edessä seisten. Kulli sojotti kovana pystyssä. – Ime, määräsin yhdellä sanalla.

Haltiatar painoi päänsä jalkoväliini, otti kaluni suuhunsa ja alkoi imeä sitä. Huulet ja kieli tuntuivat aivan samanlaisilta kuin ihmisnaarailla. Valansa velvoittama haltia teki kaikkensa nautintoni eteen. Työnsin kaluni sen kurkkuun asti ja nussin haltiaa voimalla suuhun. Haltia imi mulkkuani kunnes aloin purkautua sen suuhun. Epätoivoisesti kakoen haltiatar nieli kaiken minkä pystyi, sillä en vetänyt kaluani pois sen suusta ennen kuin viimeinenkin pisara oli nielty.

Seuraavaksi haltia sai asettautua polvilleen sängylleni pylly pystyssä. Tartuin sen reisiin ja levitin niitä haralleen. – Pillu esiin, orja. Haltiatar totteli kuten sen kohtalona nyt oli. Aloin urahdellen työntää kaluani voimalla sen pimppivakoon. Haltia tarjosi itseään minulle nöyrästi, muutakaan se ei voinut. Sen elämä koostui nyt siivoamisesta, ruuan laittamisesta ja ihmisherransa pantavana olemisesta. Tiukka pillu oli juuri sellainen jota sen kuuluikin herralleen tarjota. Pylly pystyssä minulle alistuva haltiatar huojui allani kuin räsynukke naidessani sitä rajuilla työnnöillä.

Nussittuani orjattaren pillun helläksi lysähdin se päälle voipuneena ja hikisenä. Haltia inahti hieman jäädessään alleni. Taputin sitä pakaralle ja naurahdin. – Tänään sait antaa tussuasi, mutta huomenna pannaankin sitten oikein kunnolla mulkkua peppuusi. Halusit tai et.

Tämän jälkeen johdatin haltian takaisin kellariin ja otin piiskan taas seinältä. Haltia katsoi sitä silmät pelosta laajenneina, mutta ei valansa sitomana voinut kuitenkaan vastustella. Annoin piiskan läimähdellä vasten haltian paljasta selkää ja pakaroita pitkään, ja nautin sen jokaisesta kiljaisusta ja nyyhkäisystä.

Sellainen kurittaminen olisi tehnyt ihmisnaaraasta käyttökelvottoman pitkäksi aikaa, mutta haltioilla on uskomaton parantumiskyky. Jo seuraavana päivänä haltian selkä oli täysin ruhjeeton, vaikka olin sivaltanut sitä todella monta kertaa. Moinen paranemiskyky on tietenkin yleensä haltioiden kannalta hyödyllinen ominaisuus, mutta nyt saatoin sen takia kurittaa haltiaa lujasti piiskalla joka ilta seurauksia pelkäämättä.

Haltia nukkui yönsä kellarissa. Ei siksi että olisin pelännyt sen pakenevan, sitä se ei valansa sitomana voinut tehdä, mutta en halunnut mahdollisten satunnaisten vieraiden saavan tietoa palvelijattarestani. Annoin haltialle jopa luvan lähteä samoilemaan rakkaaseen kotimetsäänsä noin tunnin ajaksi joka ilta, mutta edellytin sen palaavan aina auringonlaskuun mennessä. Haltia totteli nöyrästi ehtoja, vaikka joskus näinkin kyynelten valuvan sen poskilla kun se illan tullen palasi takaisin palvelukseeni.

Näin kului koko pitkä kesä. Haltiatar sai imeä munaani, levittää jalkansa levälleen ja tarjota pillunsa käytettäväkseni, tai antaa pyllynsä pantavaksi aina kun minua sattui haluttamaan. Eli hyvin usein.

2

3438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valkoinen

      Hmm, ollapa haltia....Kiihottava tarina

    • kummastusta

      iljettävä, äksönit kopioitu normi pornovideosta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2886
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2248
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      23
      1787
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe