Sedanien vertailu

8 sedania

Oletteko panneet merkille, että Passat yhdessä Superbin kanssa voitti TM:n isomman keskiluokan sedanien vertailun suvereenisti? Aasialaiset jätettiin armotta viimeisiksi.
Passatin vahvuudet olivat ne jotka tiedätte ilman vertailuakin. Heikkouksia ei juuri ollutkaan. Passat ja Superb 9,2/10p seuraava 8,7/10p, paras aasialainen 8,3/10p.
Eipä tuossa sinällään mitään uutista meille Passatin omistajille ollutkaan.

8

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Passatin omistaja

      Olemme huomanneet, mutta mitäpä noilla itsestäänselvyyksillä ilakoimaan. Nauttikaamme vain hiljaa tykönämme parhaasta mitä maksamallamme rahalla sai.

    • paskatti....

      Jees. TM on meidän VAG:lla ajavien raamattu.......

    • Japsi Kyykyttäjä

      Mitäpä muuta voit odottaa VW-mainoslehdeltä. Ei kai esim Toyota-mainoslehdessä haukuta Toyotaa tai Ford-asiakaslehdessä Fordia.
      Jas te pöljät vielä kakitte housuunne, kun Keskon VW-mainoslehti kehuu Volkkaria.

      TM:ssähän aina VW istuin on jämäkkä ja toisissa sama tuntuma on epämukavan kova.
      Tai vanhahtava kojelauta selkeä, kun muissa vastaava näkymä on tylsä tai sitten modernimpi näkymä sekava.
      VW:ssä kovat pyörä-äänet ovat aina taajuudella, joka ei häiritse, kun muissa desibelitolkulla hiljaisemmat matkustamot ovat sävyltään ikäviä.
      VW:ssä laimea suorituskyky on joustavaa ja helppoa arkikäsiteltävyyttä, kun muissa terävä suorituskyky on liian äkkinäistä tai kulutusta nostavaa tarpeettomuutta.
      Tehokkaammilla jarruilla varustettu kilpailija on aina liian äkkinäinen poljintuntumaltaan.

      Mutta pääasia, että ite ootte tyytyväisiä ja voitte taputella toisianne selkään hyvästä valinnasta. Kyllä varmaan tuosta TM joukosta mikä tahansa muukin on hyvä valinta. Ulkonäköseikat ovat makuasioita vähän edellisten tapaan, mutta ainakaan Superb ei silmiä juuri hivele. Jo pelkkö tökkö ulkonäkö voi jo kaataa kaupat. VW:n sisänäkymät ovat kuin menneeltä vuosikymmeneltä.
      Ja se vikaherkkyys.....sitä ei muutaman päivän aikana tehdyssä vertailussa voi todeta mitenkään. Se on VW-konsernin tuotteiden onni.

      • Reilua vertailua

        Tuossa testissä oli muuten juuri tuollainen hupaisa esimerkki. Passatin tavaratila oli kymmeniä litroja kilpailijoita pienempi, mutta puhe kääntyi nopeasti hyvään laajennettavuuteen. Suuremmista ja arkikäytössä kaikki istuimet käytössä paremmin toimivista konteista löytyi aina sanottavaa, puuttui kiinnityslenkkiä yms. Kuka oikeasti edes ikinä käyttää noita tavaran kiinnityslenkkejä??? Ihan turhia kapistuksia etenkin sedaneissa.
        Ja penkit kyllä kääntyivät muissakin kuin Passatissa.

        "Vanhan malliset" kontin saranat ovat myös kestoruikutuksen aihe. Ne kun testien mukaan syövät muka ylenmäärin tavaratilaa. Ymmärtääkseni samasta tilansyönnistä puhutaan myös silloin, kun saranat ovat yleistyneeseen nykytyyliin koteloitu - kuten myös tämän testin "paremmilla saranoilla" olevissa autoissa.
        Sitäpaitsi jos kontti on jo lähtökohtaisesti toista mallia, kuten Passattia vaikkapa 60 litraa suurempi, ei liene parin maitotölkin kokoisilla saranoilla suurtakaan merkitystä auton käytettävyyteen.


      • faktoilla mennään

    • provoton

      Kaksi viimeistä kommenttia totuuden mukaisia, Ilman mainospuheita. Pelkkää asiaa.

    • Asiakasviestintä

      Oletko pannut merkille, että VWG on Tekniikan Maailman suuri mainostilan ostaja ja, että kyseistä aviisia kustantaa sama kustantamo, jonka asiakkaana on Volkswagenin asiakaslehti.

      Niin pitkään kuin edellä mainittu asetelma on voimassa, on ihan turha odottaa, että vertailun, johon osallistuu VWG:n tuote, voittaisi joku muu kuin se.

      Se, että TM ei mainitse mitään heikkouksia, ei tarkoita sitä, etteikö niitä olisi. Jos jokin mitattu suure on muita huonompi, on asia korjattattu arvosteluasteikolla, painotuksilla ja vielä tekstiosiossa. Lopputuloksena mainitaan, ettei mitattavalla asialla ole mitään käytännön merkitystä (Hmmm... Jostain syystä mitattiin kuitenkin).

      • !!!!!

        Jos nämä edellä mainitut asiat olisi näillä aasian autoilla, niin ruikutus olisi toisinpäin. Aina joku löytää jotain mätää kaikista asioista ja oma mielipide on oikeampi. Kuuluisia salaliito teorioita riittä aiheesta kuin aiheesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9726
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2847
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      170
      2634
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1449
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe