Onnellinen pillerinpopsija

Mial87

Kärsin vuonna 2009 vaikean migreenin, joka kesti tasan neljä viikkoa. Jouduin käymään sairaalassa piikillä jopa kaksi kertaa, eikä auttanut, Miranax ja Sumatriptaani eivät auttaneet joten pitkän kärsimyksen jälkeen lääkäri aloitti minulle Bisolprolol-estolääkityksen. Kahteen vuoteen en ole kärsinyt enää migreenistä ja voin viettää arkea onnellisen autuaasti :) Suosittelen siis kaikille estolääkitystä jos pahakin migreeni vaivaa.

4

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koivunlehti7

      Onnea sinulle, että löytyi ekalla yrittämällä sopiva estolääke :)

      Estolääkitys ei ole yksinkertaista - tai asia, jonka voi vaan päättää ottaa ja that´s it - jos on paha migreeni. Mulle on kokeiltu kaikki mahdolliset estot ja kroonisen särkyjakson katkaisuhoidot, jopa Botoxit, mutta ratkaisua migreeniin niistä ei ole löytynyt.

      • lkjy

        Sama juttu täällä. Ei ole vielä löytynyt sellaista estoa,josta olisi ollut apua. Kaikista tullut sivuvaikutuksia. Ei ole järkeä syödä lääkettä,josta tulee yhtä kovia sivuvaikutuksia kuin hoidettavasta migreenistä.
        Ennemmin kärsin migreenistä ilman lääkkeitä,koska tiedän sen sitten olevan sitä. Enkä pähkäile lääkkeiden kanssa,että onko tämä nyt itte migreeniä vai lääkkeen sivuvaikutusta.


    • pilkku

      Haluaisin kuulla millaisia kokemuksia muilla on migreenistä ja mitkä lääkkeet on auttaneet. Minulla on aurallinen migreeni ja ensioireet voi tulla n. viikkoa ennen varsinaista kipu kohtausta.Kohtauksen aikana näkö menee osittain tunto kasvoista ja käsistä. Puhehuononee ja järkyttävä pään särky. Lääkkeenä Imigran ei tunnu tehoavan kunnolla. Olen menossa neurologille tutkituttamaan migreenin paremmin. Tämä on minulla sairaus joka tekee moneksi päiväksi työkyvyttömän.

    • Kalkkilaiva

      Itselläni ollu käytännössä aina migreeniä, yleensä auratontaj kun auraoireita on, ei päänsärkyä tule sitten ollenkaan. Olin pari vuotta takaperin atacand-kuurilla 6kk ja vaikka lääkityksen aikana ei olo ollut ainakaan parempi (ekat kolme päivää kipeenä kotona) niin kuin taikaiskusta kohtaustiheys romahti kuurin jälkeen. Nykyään kohtauksia on vain muutama vuodessa ja silloinkin yleensä syynä nestehukka tai syömättömyys eli helposti ovat vältettävissä. Okei myös kirkas valo ja hajusteet laukaisevat, mutta ei ole kyllä enää yhtä herkkä kuin ennen.

      Toisaalta nykyään kun kohtaus tulee, toimintakyky menee sen siliän tien. Aina ovat ihmiset ympärillä ambulanssia soittelemassa kun olen kuulemma niin valkoinen. Eipä kyllä mutsin mukaan väri muutu normivalkosesta enää valkosemmaksi :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe