Onko blippo turvallinen?

Olen juuri ostanut bliposta manga figuureja. Tietäisittekö tuleeko ne tilatut tavarat perille että se olisi luotettava paikka että tulee perille ettei ole huijausta.
Kiitos jos vastaatte

26

6748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eli olen tilannut bliposta ja olisi kiva jos vastaatte :)

    • Apuva sinulle

      Olet tehnyt suuren virheen. Et ole varmaan koskaan kuullut piraattituotteista? Blipon toimituksessa ei varmaan sinänsä ole mitään vikaa, tavarat tulevat perille, mutta laatu on sitten jotakin aivan muuta. Suurinosa Blipon figuureista ovat tiedettävästi väärennöksiä, eli eivät siis aitoja ja täten myös huonolaatuisia. Ostamalla piraatin et tue alkuperäisiä tekijöitä ja sarjaa, eikä piraattifiguureilla ole keräilyarvoa. Piraatin tunnistaminen saattaa olla aluksi hankalaa, mutta yleensä epähuoliteltu jälki ja alhainen hinta paljastavat väärennöksen.

      Käypäs vaikka lukemassa Blippo-ketjun viimeisimpiä sivuja Aniki-foorumilta tai googlaa aiheesta lisää. Myös Anime-lehden numerossa 8/2010 ja sitä seuraavissa oli juttua piraattituotteista.

      Suosittelen aina harkitsemaan ennen minkään oheistuotteiden ostoa ja etsimään muiden ostokokemuksia. Suomessa hyviksi havaittuja anime/mangaoheistuoteliikkeitä ovat ainakin Urumi ja Omoi, myös Fantasiapeleistä löytyy satunnaisesti figuureita. Euroopan sisällä tunnetuimpia on varmaan Archonia. Vaikutat nuorelta, joten jätän Euroopan ulkopuoliset putiikit pois. Voit kuitenkin kysyä niistäkin, jos sinulla on mahdollisuus tilata Euroopan ulkopuolelta.

      Toivottavasti tämä auttoi, suosittelen vaikka palauttamaan figuurisi ja ostamaan tilalle kunnollisia tuotteita, mikäli vain mahdollista. :< Sääli että sinulle kävi näin, et ole ainoa.

    • No kiitos sitten avustasi en enään tilaa sieltä..

    • Sakichu

      Blippo on hyvä kauppa.. ei tarvii palauttaa jos ei itteää haittaa et on piraatteja.

    • BTW1

      Ei kannata tilata mitään. Tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelta, jolloin maksat ilmoitetun hinnan päälle 24% arvonlisäveroa. Käytännössä siis pakettisi jää tulliin, jonka kanssa saat säätää, tehdä ilmotuksia ym. sitten maksat alv:n ja saat pakettisi hyvällä lykyllä viikkojen kuluttua. Palauttaminen on hiton epävarmaa, koska paketti palautetaan ties mihin Kiinaan, jolloin se ei ikinä löydä perille ja itse kannat vastuun siitä. Eli hyvitys jää saamatta.

      Älä siis tilaa mitään Bliposta.

      • 17+20

        Alle 22 euron kun tilaa ei tulli nappaa eikä tule muita kuluja päälle. Bliposta tilatessa tosin kannattaa miettiä että kannattaako kyseistä puljua tukea, suurin osa anime yms tuotteista(figuurit jne) joita siellä myydään on piraatteja.


      • Mika / Blippo.com

        Hei, Olen Mika ja vastaan Blippo.com verkkokaupan asiakaspalvelusta. Blippo.com verkkokauppa toimii Hongkongissa, ja kaikki tilaukset myös postitetaan Hongkongin varastoltamme.

        Tarjoamme kaikille tuotteille 30 päivän palautusoikeuden ja 100% tyytyväisyystakuun. Kaikki palautukset voi lähettää Helsingin osoitteeseemme. Tähän mennessä yhtään palautusta ei ole hukkunut matkalla.

        Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin asiakaspalelussamme: [email protected]


    • Blippo huijaa

      Ei kannata tilata niiden piraattiroskaa. Toimivat jotenkin Hongkongin kautta ja pitävät suomalaista kuluttajansuojaa pilkkanaan. Nettisivujen lupaukset ei pidä. Homma vaikuttaa lähinnä pikkurikolliselta näpertelyltä. Jos rahat jää sille tielleen, summat ovat yleensä niin pieniä, ettei valittaminen kannata ja suomalaiset viranomaiset ovat täysin voimattomia niiden kanssa.

      Bliposta ja sen aputoiminimistä löytyy tietoa YTJ Yritys- ja Yhteisötietokannasta.Väittävät olevansa Hongkongilainen firma, yrityksen kotipaikaksi on kuitenkin merkitty Helsinki.

    • Mika / Blippo.com

      Hei, Olen Mika ja vastaan Blippo.com verkkokaupan asiakaspalvelusta. Haluaisin korjata muutamia tässä ketjussa ilmi tulleita virheellisiä asioita.

      Blippo.com verkkokauppa toimii Hongkongissa, ja kaikki tilaukset myös postitetaan Hongkongin varastoltamme. Täältä löytyy lisätietoa yrityksestämme: http://www.blippo.com/bl_fi/about-us

      Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat 100% alkuperäisiä ja lisensöityjä. Olemme toimineet verkkokauppana jo vuodesta 2005, ja kopiotuotteiden myyminen ei olisi kovinkaan kauaskantoista toimintaa.

      Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin asiakaspalelussamme: [email protected]

      (*^▽^*)

      • Onko niin että bilippo on lopettanut helsingistä?:O


      • Mika/ Blippo.com
        siiri11 kirjoitti:

        Onko niin että bilippo on lopettanut helsingistä?:O

        Hei, Olen Mika ja vastaan Blippo.com verkkokaupan asiakaspalvelusta.
        Blippolla ei enää ole myymälää Hensingissä, mutta toimii nykyään nettikauppana osoitteessa http://www.blippo.com/
        Tervetuloa ostoksille :)


      • Anonyymi

        Jos on yrityksessä töissä tietenkin suosii


    • On se

      Itse olen tilannut bliposta usein ja aina päässeet tavarat turvallisesti perille :)

    • On turvallinen

      Oon tilannut sieltä tosi monta kertaa vaikka mitä ja koskaan ei ole ollut mitään ongelmia :).

    • Itse olen myös ollut tyytyväinen tuotteisiin, paljon on tullut tilattua, ja aina on perillekin tullut ^^ Mutta jos on esim figurista tarkka että on oltava super kestävä ja siisti jälki, niin kannattaa tutkia ainakin tuote tarkasti ennen kuin tilaa. Mutta on siellä todella hyvälaatuisiakin tuotteita, joten en rankkaisi koko putiikkia maanrakoon vain koska muutamat todella halvat tuotteet eivät ole "täydellisiä".

    • alpakkatyttö

      En noista aitouksista tiiä mitään, mutta moni kaverini on tilannut Bliposta alpaca-pehmon ja perille on tullut. Ihan luotettava paikka on ja itsekin tilasin juuri pari alpakkavauveliinia :3

      • alpakkatyttö

        Ja lisäyksenä vielä, tilaaminen oli helppoa ja selvää, koko ajan ilmoitettiin että mitä mikäkin merkitsee ja lopussa oli yhteenveto. :)


    • normaali paikka

      Itse olen tilannut sieltä pariinkin otteeseen, perille on tullut, ja ovat palauttaneet rahatkin, kun kerran joudun palauttamaan yhden avaimenperän mikä oli epämuodostunut.

    • marumichan

      Nämä vastaukset auttoivat nyt sitten miinuaki kun tulin kokemuksia blipposta lukemaan! Itse pääbyin siihen tulokseen että blipposta on ihan OK tilata =^•^= Mutta Jos Tilaan Pockyja?

      • Turvallinenblippo

        Onko se luotettavaa jos tilaa karkkei


      • Anonyymi
        Turvallinenblippo kirjoitti:

        Onko se luotettavaa jos tilaa karkkei

        tää tulee todella myöhässä mut ainakin mun mielest joo
        '


    • Sulometsuri

      Haluan kysyä, että kuinka kauan kestää kuin blippon tilaukset tulevat, sillä olen nyt jo odottanut jonkin aikaan kun tilasin yllätyspaketin.

    • Atp

      Turvallisuus voi olla vähän niin ja näin, koska oman luottokorttini tietoja käytettiin väärin jossakin päin maailmaa Blippo-oston jälkeen. Pankissa onneksi hälytti ja maksu estettiin ennen vahinkoja. Voi toki olla sattumaakin. "Ulkomainen" asiakaspalvelu väitti maksamisen olevan turvallista Paypalin ansiosta. Suomalaisella sivulla vaan pystyy maksamaan myös ilman Paypalia...

      Erittäin ikävää oli se, että asiakaspalvelua ei muka ollut suomeksi kun halusin palauttaa lähes kuukauden matkalla olleen paketin (joka myöhästyi synttäreiltä). Valitsin nopeamman kuljetuksenkin. Pyysivät minua selvittämään itse halvimman palautusvaihtoehdon Hong Kongiin, koska Suomeen ei voi enää palauttaa. No sehän maksaa aika paljon, joten sitten ilmestyikin suomalaisen "työntekijän" nimi ja osoite (oli suomalaisen firman osoite ja toimarin sukunimi...), johon voi palauttaa paketin ja maksavat sitten lähetyksen kuittia vastaan. Kuulemma Postista nouto sopisi, jos se on halvin. Erikseen pyysin puhelinnumeroa, jotta lähetyksestä tulee sitten ilmoitus. Puhelinnumeroksi sain jonkun toisessa kaupungissa asuvan tyypin numeron, löytyi Fonectasta. Lähetin sitten paketin ohjeiden mukaan ja laitoin kuvan kuitista asiakaspalveluun.

      No, sain luottokortille summan takaisin, mutta kun he eivät sitten voineetkaan maksaa postituskuluja, koska ulkomaille lähettäminen maksaa extraa... Paypal-tiliä minulla ei ole, mitä he pyysivät. Ajattelin homman olevan ohi kun myönnyin lopulta siihen että saan postikulujen summan suuruisen kuponkikoodin, johon sanoin kyllä että teen oston, palautan ja sitten se on pakko maksaa tuo summa, mutta ihan sama minulle. Ajattelin asian olevan sillä selvä, mutta eipä ollutkaan.

      Postilaatikkooni tipahti saapumisilmoitus. Kukaan ei ollutkaan hakenut pakettia ja paketin takaisin saaminen postista maksaisi uudet postituskulut, minulle tietenkin. En myöskään saisi arvonlisäveroa välttämättä takaisin, koska tavarat ovat edelleen Suomessa. Ei naurattanut.

      Asiakaspalvelun vastaus oli, että eivät olleet saaneet saapumisilmoitusta. Joopa joo. Postin sivuilta näkee, että lähetetty kaksi kertaa tekstiviesti ja lisäksi lähettämässäni kuitissa oli seurantakoodi, jonka avulla paketin voi noutaa, tämänkin mainitsin. Kerroin myös minä päivänä paketti olisi noudettavissa.

      Tein uuden Paypal-tilin, jotta Blippo voisi hoitaa postituskulut minulle nyt haluamallaan tavalla, kun eivät suostuneet pankkisiirtoon tai laittamaan suomalaisen firman kautta (ei kuulemma ole myyjää Suomessa). Tällä kertaa halusin kuitenkin postituskulut etukäteen tai vaihtoehtoisesti toimituksen voisi maksaa myös ulkomailta suoraan Postin sivuille (kerroin tämän).

      Mikä oli lopullinen vastaus Blippolta? Annetaan nyt sitten Postin vain tuhota lähetys, koska se on kaikille helpompaa! Eikä mitään postituskulujen palautusta. Kerrottakoon vielä, että tässä kaikessa on mennyt aikaa reippaasti yli kuukausi, lähes puolitoista.

      En suosittele, ellei omaa sairasta mielihalua vängätä joka asiasta ja rahojen menetyksellä ei ole niin väliä. Palautuskulut luvataan maksaa, mutta ihmeellisiä verukkeita käytetään eikä se vaan tunnu onnistuvan millään.

    • Anonyymi

      Tämä kauppa saanut elämään helpotus! Figuuri hyvä ja saksa on. Kauppaoikeus on vallankumouksellinen! Tilaa Fikurit täältä!

    • Anonyymi

      Nosiis mä oon ite joskus tilannu sieltä ja ihan hyvälaatusta tavaraa on ollut ja maksu on onnistunu hyvin, se oli kylläkin monta vuotta istten hmm.. nykyajasta en tiiä , tosi paljon oon kuullu etei oo hyvä paikka enää vaa menny ihan huijaukseksi jne. hmmm...
      mitäs tähä enää sanoiskaa.

    • Anonyymi

      Omien kokemuksien mukaan on turvallinen, olen sieltä melko usein tilannut. Tilatessa kannattaa tosin huomioda se että osa tavaroista ei ole virallisia lisensitoituja tuotteita vaan piraatteja joten jos kerää jotain sarjaa esim, niin kannattaa varautua siihen että pehmo ei välttämättä olekkaan virallinen vaan piraatti.
      On siellä kyllä tosi paljon ihan virallisiakin tuotteita, ja tarrat ja kirjejutut sun muut on aivan ihania(niitä tilaan yleensä eniten, lapsesta asti rakastanut tarroja)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1699
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1584
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1298
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      1217
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe