Intrumin kyseenalainen rahan palautus

ohhohoh

Mitä mieltä olette tästä? Jäi eräs suoraveloitus epähuomiossa menemättä tililtä. Intrumista tuli lasku jonka sitten maksoin ja siitä tietämättä mieheni maksoi saman laskun myös,
Intrum palautti toisen liikaa maksetun summan.....mutta oli ottanut siitä itselleen yli 20 euroa palautusmaksua!!!
Joten maksoimme Intrumiin 140 euroa mutta takaisin saimme liikaa maksetun 70 euron sijasta vain vajaa 50.
Ja tuossa 70 euron kertamaksussa oli jo mukana viivästymismaksua.

11

5428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5+15

      Heh...kuulostaa kyllä aika epäilyttävältä toiminnalta!? Kannattaa tsekata sopimukset ja jos sieltä ei tuosta mainintaa löydy niin eikun yhteys vaikka kuluttaja-asiamieheen tai jonnekin vastaavaan!

    • Perintämafia kusetta

      Tyypillistä Rectum Justian toimintaa...

      • Saa periä

        Perintätoimisto saa periä peruustettoman edun eli liikasuorituksen palauttamisesta kohtuullisen maksun. Ja uskosin että tuo 20 € on kohtuullinen.


    • laskurectumkontra

      Maksoin alkuperäiselle laskuttajalle laskun, joka oli jo mennytkin perintään. Kyseiseltä perintätoimistolta tuli muutama päivä myöhemmin perintälasku, jonka maksoin myös. Nyt perintätoimisto on palauttamassa saamaansa suoritusta vähennettynä perintäkuluilla. Mielestäni rahapalautuksen tekijä pitäisi olla alkuperäinen laskuttaja, koska se oli siirtänyt saatavansa jo perintätoimiston hoidettavaksi.

      • Fair pay joopa joo

        Ihan tyypillistä toimintaa Intrumilta. Itsellekin tuli kerran siitä putiikista perintäkirje, vaikka lasku oli maksettu ihan ajallaan laskuttajafirmalle. Viitenumerossa oli virhe ja siksi oli lipsahtanut perintään. Maksoin pikaisesti perintäkirjeenkin, mutta en koskaan saanut rahoja kokonaan takaisin. Intrumille tehty maksu oli kokonaan aiheeton, mutta he pidättivät monta kymmentä euroa "käsittelykuluina".

        Varsinainen paskafirma siis kyseessä, veroja kiertävä koronkiskuri. En asioi enää yhdenkään firman kanssa, joka käyttää tällaisia ulkomaisia perintäfirmoja. Jos pitää perintäfirman olla mukana kuvioissa, olkoon edes kotimainen - niitäkin sentään on!


    • kuppi2

      No mitä helvettiä mun pitäis tehdä kun en enää asu suomessa, muutin sieltä pois vuosi sitten, ja mulle tulee vieläkin laskuja, jotka on identtisiä edellisten laskujen kanssa, sitten kun soitan intrumiin: ''Meillä ei ole tarkempaa tietoa laskustasi, se pitää maksaa, tai muuten....'' Ja hyvä kun joka kerta kun sinne soitan ja kysyn, että onko maksamattomia laskuja enää jäljellä, niin vastaukseksi tulle ''ei'' ja kolmen kuukauden jälkeen tulee uusi lasku

      • ökkmmmkh

        Pyydät saldotodistuksen kirjallisena, etkä vain soittele. Jos kerran maksamattomia laskuja ei ole, pitää saldon olla silloin nolla. Silloin ei ole Intrumilla mitään syytä saati laillista perustetta lähetellä perintäkirjeitä.


    • Anonyymi

      Mulle tuli kirje liikasuorituksesta ja pyysivät kyseisen paskafirman nettisivuilla täyttelemään tiedot palautusta varten. Minähän tein työtä käskettyä, meni viikko niin laitoin sähköpostia että tulikohan mun tiedot perille kun ei oo rahoja näkynyt. Pyydettiin spostilla tekemään selvitys, jossa pyydettiin täysin samat tiedot mitkä olin jo netissä antanut. Laitoin tiedot uudestaan, ja taas meni viikon verran ku päätin soittaa että mitä vittua ny. Noin 20 minuuttia vittumaista odotusmusiikkia kuunneltuani puheluun vihdoin vastattiin. Joo siellä oli tiedot että velkaa ollaan ja mun tiedot on sielä, täytyy vaan odottaa. Nyt on menny kolme viikkoa. Ei oo tullu rahoja eikä enää vastata sähköpostiin. Voiko ne tosiaan tehdä nuon?
      Tiedot laitettu niiden sivuilla, spostilla ja pihelimes. Kolme vitun kertaa mutta rahoja ei vaan kuulu.

    • Anonyymi

      Perintätoimistot toimivat niillä valtuuksilla jotka niille on myönnetty.
      Suomen tasavalta on myöntänyt perintätoimistoille oikeuden "painaa rahaa", ja tuota oikeutta ne käyttävät häikäilemättä hyväkseen.
      Ulkomaiset perintäyhtiöt, kuten Venäjän mafian omistamat islantilaiset perintäyhtiöt ovat ostelleet Suomesta maailman tuottoisinta perintää harjoittavia perintäyhtiöitä.
      Suomessa valtio takaa näille perintäyhtiöille niiden voitot avustamalla omalla kustannuksellaan niiden harjoittamaa perintää.

    • Anonyymi

      Liikaa maksetun palautus

      Jos kuluttaja on maksanut laskun kahteen kertaan tai suuremman summan kuin oli tarkoitus, maksun saajan on palautettava aiheeton tai liiallinen maksu.

      Jos kyseessä on kestosopimus, liikaa maksettu määrä voidaan kuluttajan suostumuksella kuitata seuraavassa laskussa.

      Jos virhe maksussa johtuu kuluttajan huolimattomuudesta, yritys voi periä palauttamisesta aiheutuvat kohtuulliset kulut.

      Yrityksen takaisinmaksuvelvollisuus päättyy vasta sitten, kun asiakkaan oikeus rahoihin on lain mukaan vanhentunut. Asiakkaan vaatimus saada liikaa maksetut rahat takaisin vanhentuu kolmessa vuodessa siitä, kun hän on saanut tietää tai hänen olisi pitänyt tietää erehdyksestään. Kuluttajan on kuitenkin esitettävä vaatimus viimeistään 10 vuoden kuluessa maksutapahtumasta.

      https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Maksut-laskut-perinta/laskun-tarkistaminen/

      • Anonyymi

        Kiitos kun todistit että perintätoimistot ovat laillistettuja roistoja. Ja sellaisten perskärpäsenä täällä riekut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2654
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1777
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    Aihe