Jani - Mies jota niin kaipaan (Osa 2)

gay_jones

Kohta Jani oli laukeamassa. Rakastan spermaa, ja mietin ensin että haluan niellä koko lastin, että Jani laukeaisi suuhuni. Mutta ehkä vielä kiihottavampaa on kun pyllyyni lauetaan. Ajatus siitä että lämmin sperma täyttää minut vei voiton. "Laukea sisääni, laukea reikääni" pyysin. Jani laukesi sisääni, ainoastaan hänen terkansa oli perseessöni ja kun hän veti kalunsa ulos tunsin kuinka lämmin sperma valui ulos pakaroitani ja reisiäni pitkin. Yritin kerätä sitä käsilläni ja nuolin hänen spermaansa käsistäni. Sperma maistui suolaiselta mutta hyvältä. Rakastan spermaa, se on kuin rakkausnestettä joka tulee toisen miehen sisältä.

Jani vaikutti hieman uupuneelta ja sanoi että haluaa ottaa rauhallisesti hetken, jotta voi jatkaa. Hänen kalunsa oli löysä ja kului hieman aikaa ennen kuin hän oli juhlakunnossa. Itse halusin vain jatkaa. En malttanut odottaa. En ollut saanot tarpeeksi. Otimme molemmat vielä yhdet viivat kolaa ja mieli piristyi heti. Oli aika jatkaa.

Käännyin ja katsoin Jania. Hän oli taas kiihottunut ja hänen katseensa kertoi kaiken; hän halusi kyrpää sisäänsä. Tykkään enemmän olla ottavan kuin antavana osapuolena, mutta halusin suoda Janille sitä nautintoa jota hän janosi. "Mene kontillesi" sanoin. Janin pylly oli ajettu posliiniksi ja näytti hyvin kiihottavalta. "Varovaisesti" hän kuiskasi. Janin reikä oli tiukka joten otin ensin liukuvoidetta ja hieroin hänen reikäänsä samalla kun varovaisesti laitoin muutaman sormen hänen sisäänsä. Jani äänteli kiihottuneesti ja tärisi kiihotuksesta.

Otin keskikokoisen tapin ja työnsin sitä hitaasti Janin sisään. Hänen aukkonsa rupesi rentoutumaan ja aukesi minulle ikään kuin sanoakseen: "työnnä kyrpäsi sisääni". Minulla seisoi taas ja päätin että nyt Jani saa tuntea kaluani. Latoin runsaasti liukuvoidetta kyrvälleni ja asetuin Janin taakse niin että saisin hyvän asennon. Varovaisesti työnsin kalua sisään, tunsin kuinka reikä aukesi ja rentoutui kun terskani liukui sisään. Jani jännitti välillä ja tunsin kuinka hänen pyllyaukkonsa puristi kaluani ihanasti. Aina kun hän rentoutui, työnsin kyrpääni sisään enemmän. Ei kulunut kauan kuin olin hänen sisällä. Kivekseni koskettivat hänen pakaroita. Jani melkein huusi nautinnosta ja toivoin että naapurit eivät vain kuule liikaa...

Rupesin pikkuhiljaa naimaan häntä kovempaa. Tässä vaiheessa olimme molemmat hiestä märkänä, huusimme melkein nautinnosta ja olo oli miltei eläimellinen. Samalla tuntui hyvin intiimiltä olla toisen miehen sisällä. Kun tuntui siltä että kohta laukean, vedin kaluni ulos Janin anaalista ja asetuin istumaan hänen vatsalle kun hän makasi selällään. Hän runkkasi minua kunnes olin laueta, ja otin itse kyrvän käteeni. Ei tarvinnut sanoa mitään. Jani tiesi että haluan laueta hänen suuhunsa. Näin tein. En ollut lauennut aikoihin, joten spermaa tuli runsaasti. "Älä niele" sanoin tiukasti. Jani ei muutenkaan tykännyt niellä niin paljon, joten hän piti lastia suussaan, odottaen että suutelisin häntä. Jani avasi suunsa ja imin sperman suuhuni. Yritin suudella niin että sitä ei valuisi ulos. Spermaiset kielemme kohtasivat, lämpimät ja hikiset kroppamme olivat toisiinsa tarrautuneina, kyrpämme koskettivat toisiaan, ja hetki oli hyvin intiimi.

"Älä niele vielä", Jani käski tiukkaan sävyyn. "Jos niin paljon tykkäät spermasta, tehdään pieni leikki". Janilla seisoi taas. Hän meni keittiöön ja haki shottilasin. "Katsotaan mitä tykkäät tästä, senin pieni likainen lutka", hän sanoi hieman vitasillen. "Katso tiukasti", Jani sanoi. Hän runkkasi kyrpäänsä nenäni edessä eikä kulunut kauaa ennen kuin hän laukesi. Seurasin haltioissani, spermat edelleen suussani, kun hän tyhjensi lastinsa shottilasiin. "No niin, tässä olisi hieman lisää sinulle. Avaa suusi". Käänsin kasvojani kohti kattoa ja avasin suuni. Suljin silmäni ja tunsin kuinka lämmin sperma valui lasista suuhini. "Nyt voit niellä, jos pystyt siihen" Jani sanoi. Nielin kaiken heti. Sitä oli paljon, ja kurkussa tuntui hieman litkuiselta. Maku oli taivaallinen. Janin kyrpä oli edelleen kasvojeni edessä, ja päätin puristaa viimeisetkin tipat ulos. Imin samalla hänen kyrpäänsä viimeisen kerran.

(Tarina jatkuu osassa 3..)

0

580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1707
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe