Kauriit pettävät lupauksiaan

katkera virgo

Vaikka merkki sinänsä onkin sellainen että haluaa tehdä toisten hyväksi paljon, mutta turhan usein päätyvät lupailemaan liikoja eivätkä pysty seisomaan sanojensa takana.

Auta armias jos tästä mainitset, kauris vaihtaa hirveälle puolustuskannalle, vaikka olisikin aivan väärässä. Eli toisin sanoen: eivät pysty ottamaan vastuuta tekemisistään.

Mietin tässä että podetteko te ikinä huonoa omaa tuntoa, ja jos podette ja tiedätte itsekin tehneenne jossain asiassa väärin, pyydättekö anteeksi tai onko teillä selkärankaa selittää tilannetta. Kummallista tuollainen että sitten vaan vetäydytään omiin oloihin eikä asiasta puhuta sen jälkeen enää, kunnes tulee seuraava kerta ja sama kaava toistuu.

Pidättekö ihmisiä niin itsestään selvyytenä että kaikki päästetään läpi sormien, ja ollaan avosylein vastassa, kun tilanne on ns. vaan lipunut ohi?
Semmoinen ei ole reilua peliä. Helpottaisi jos edes vaivautuisitte keskustelemaan asiasta, niin varmasti saisitte ymmärryksen.

Kauris on fiksu ja toiset huomioon ottava, mutta neitsyenä voisin sanoa, että haukkaatte välillä liian ison palan, ja muututte pelkureiksi jos toinen osapuoli loukkaantuu teidän käytöksestä!

Opetelkaa sitä vastuuta joskus! Jos haette turvallisuutta, niin antakaa sitä myös toisellekkin! Älkääkä vaan kääntäkö selkää, ja vaihdatte seuraavaan ihmiseen, jolta haette tukea ja turvaa... Huoh...Ei se ole mikään ylepyskysymys!

7

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaurisM

      Itse kauriina kyllä pyydän anteeksi, jos olen toista loukannu ja hän on pahoittanu mielensä. Olen vaan aika kehno pyytämään anteeksi tai tukemaan toista vaikeassa tilanteessa.

      Mutta jos olen jossain asiassa väärässä, niin voin lakasta tomut maton alle ja jatkaa. Harvemmin myönnän olleeni väärässä. Jokaisella kun on oikeus omaan mielipiteeseen ja kauriit pitää jääräpäisesti kiinni omasta mielipiteestään.

    • katkera virgo

      Pitäisi silti olla vähän maalaisjärkeä ja käytöstapoja. Tehdä niin miten itsellekin odottaisi. Sit jos Kauriille tekisi samat, niin herranjumala mikä sota pystyssä.

      Ette te aina ole jalustalla. Vaikka teidät haluaakin nostaa kaikkien muiden hyvien piirteiden takia. Pitäis osata katsoa peiliin välillä, niin huomaatte että ymmärrystä löytyy, ja varsinkin itseensä menemisen takia, nostaisin teidät todellakin jalustalle.
      Muutama kauris on niin tehnyt, ja arvostan heitä aivan mielettömästi siitä, koska he ovat oppineet, että heitä ei tuomita sen takia, päinvastoin.

    • KaurisM

      Kovin sä olet nyt näreissäs jostain. En minä ainakaan henk. koht. halua olla edes jalustalla tai parempi kuin muut. Ei kauriit kerjää mitään huomiota, vaan me ollaan puurtajia.

      Kyllä itselle tulee ylilöntejä, mutta "thats life!". Kyllähän niitä katuu sit jälkeen päin. Mutta kaikki mitä mä esim. olen muille tehny, niin pystyisin heidän asemassa painaa villasella ja antaa anteeksi. Mutta jokainen on yksilö ja nämä horroskoopit ovat viihdettä, ei näitä turhan vakavasti kannata ottaa.

    • katkera neitsyt

      Haluatte, siis ei aina jalustalla, mutta haluatte tulla hyväksytyksi. Ja haette sitä. Sillä tavoin teidät nostetaankin jalustalle, jotta koette olevanne "turvassa" ja että teistä huolehditaan. Mutta nyt ehkä tässä vaiheessa eroaa sukupuolet, puhun naisista. Enkä puhu huolehtimisesta kirjaimellisesti, vaan you know tiedät...

      Tottakai asioista pääsee yli, enkä mä mistään pienistä napise, mutta puhun läheisimmistä ihmisistä. Kyllä minäkin voisin jopa käyttäytyä vähän välinpitämättömimmin vähän vieraammille ihmisille. Tottakai annan anteeksi, mutta tollanen ihmeellinen käyttäytyminen kyllä laskee pisteitä.

      En minä mitään vastapalveluksia odota tekemisistäni ikinä, eikä kauriskaan, vaan se lähtee vaan ihan itsestään, ilman odottamuksia.
      Mutta jos luvataan jotain ja sovitaan jotain niin ainakin itse pidän niistä kiinni...
      Kauriilta ei ainakaan saa samaa turvallisuutta.

      Ja tuohon edelliseen tekstiisi verraten, en minäkään osaa lohduttaa oikealla tavalla ketään kunnolla, vaan järkeilen jotain ja olen vähän ymmälläni. Mutta jos asia koskee nimenomaan henkilökohtaisia asioita ko. henkilöiden kanssa, niin kyllä ainakin itse paneudun asiaan kunnolla.

      On jokaisella oma mielipiteensä ja siitä pitääkin pitää kiinni, ei mielistelyjä tai mitään sinnepäin, mutta välillä voi syödä sanansa jos on väärässä. Ei se maailmaa kaada, vaan se kehittää itseään. Kukaan ei ole täydellinen.

    • KaurisM

      Itse pidän sovituista jutuista kiinni. En tiedä miten on muitten laita? Mua itseäkin ärsyttää, jos toinen ei pidäkkään lupaustaan ja feidaa.

    • katkera virgo

      Nyt kun mietin asiaa enemmän, niin nämä omat kokemukseni kauriiden "lupausten pettämisistä" saattoivatkin johtua siitä, että kun kauris vähän tuppaa miellyttämään kaikkia, niin osa "velvollisuuksista" hautautuu muiden alle, vähän kuin unohtaa ne vanhat ja sekoittaa ne keskenään. Ns. mikä on velvollisuuksien arvojärjestys.

      Mutta kyllä ne kauriit loppu peleissä sit muistavat hoitaa asiansa kunnialla. Joskus niitä pitää vähän muistuttaa asiasta. Kyllä ne kauriit sitten lopulta pyytävät anteeksi ja miettivät tekemisiään, näköjään siihen menee joku aika. Koska kyllä ainakin itse tarviin aikaa miettiä asioita ja saada pääkopassa kaikki taas kohdilleen.

      Varsinkin kriisitilanteissa kauriit menevät ihan sekaisin, sillon ne velvollisuudet unohtuvat helpommin, koska ovat sekaisin omien päänsisäisten myllerryksiensä kanssa, etteivät oikein osaa keskittyä mihinkään. Silloin se tärkeysjärjestyskin unohtuu. Tunnekuohut on varmaan kauriille kamalia kokemuksia, koska käytös muuttuu tunteiden vietäviksi ja välillä tekee ylilyöntejä ja ei enää ajattele järjellä siinä vaiheessa, vaikka kaikkina muina hetkinä ajattelevatkin. Sitten jälkikäteen podetaan huonoa omaatuntoa kun on päässyt unohtumaan asioita.

      Sit sen jälkeen ne tarvii omaa aikaa taas setviäkseen ajatuksiaan, kunnes ne on taas valmiina painamaan etiäppäin! Heh. Teidän kanssa tarvitaan kyllä jonkin verran enemmän kärsivällisyyttä noissa tilanteissa.

    • kaurisM

      Joo tunteet sotkee kauriin "täydellistä" maailmaa. :D Yksiä p*rkeleitä. Koitappa sitten siinä tunteita järjellä hallita, ei vaan tuu mitään. Itsehän olen juuri ja juuri kauris.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe