Jalavanniemi

pepä

Onko kenelläkään tietoa minkälainen paikka on Jalavanniemi?

3

3416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noknok123x

      Sisäpiiriin mahdoton päästä.Pieneksi käyneet sauna yms tilat (ennakkoilmottautuminen saunaan,eikä aina mahdu kylpemään. Kuoleman hiljaista klo 21 jälkeen.Siisti ja hyvin hoidettu. Ei mitään lapsille, Grilli hajalla,ei korjata kuulemma???!!!!,jotta ei siellä istuskeltaisi ja kuluteta puita. Sukupolven vaihdos jäännyt kesken ja koko pikku omistajaperhe pyörii asioissa.

    • pepä1

      Kiitos tiedosta, tämä riitti... ehkä mietimme toista paikka:)

    • Henri Lindholm

      Huomasin täällä erittäin mielenkiintoisia kommentteja jalavaniemestä, enkä malttanut olla antamatta vastinetta noknok123x:lle.
      Ensinnäkin haluamme tarkoituksella proviloitua alueeksi jossa asiakkaat voivat nukkua yönsä rauhassa, pelkäämättä mitään häiriökäyttäytymistä, mikä on valitettavan yleistä monella alueella suomessa. Sisäpiiriä alueellamme ei ole. Kohtelemme kaikkia asiakkaita tasapuolisesti. Tästä osoitus esimerkiksi vapautuvien rantapaikkojen arvonta, joka suoritetaan kaikkien paikkaa haluavien kesken. Jos noknok123x tarkoittaa sisäpiirillä ystävyyssuhteita jotka ovat vuosien saatossa syntyneet alueella vaunuilijoiden kesken, niin ehkä kannattaa katsoa peiliin ja miettiä missä vika mikäli ystäviä ei löydy.
      Kommentti pieneksi käyneistä huoltotiloista ihmetyttää. Alueellamme on 150 vaunua, joista keskimäärin asuttuina kerralla noin 60. Huoltorakennuksesta löytyy 12kpl suihkuja, sauna joka on pinta-alaltaan 15m2(ennakko ilmoittautuminen sen vuoksi ettei yhden tunnin aikana saunaan mene koko alue, vuoroja lisätään tarpeen mukaan.), 7kpl wc istuimia, sekä juuri remontoitu keittiö/tiskipaikka. Uskallan väittää että meiltä löytyy suurimmat sosiaalitilat suhteutettuna vaunumäärään koko suomesta. Lisäksi alueella on ympäri vuoden käytössä oleva juuri remontoitu edustustason rantasauna 15€ tuntihintaan.
      Grillin tilanne on seuraava: Kunnostimme grillin kesällä 2011. Viime vuoden aikana grilli koki ilkivaltaa lasten toimesta (sijaitsee leikkipaikan vieressä) sen verran että päätimme purkaa sen jo turvallisuus syistä. Alueella on edelleen grillikota niemen kärjessä (alueen hienoin paikka). Grilli on asiakkaiden vapaassa käytössä ja siellä on aina kuivia puita puuvajassa. Lasten leikkipaikka on pieni, sieltä löytyy keinut, kiipeilyteline, jousikeinu ja hiekkalaatikko. Lisäksi vanha tanssilava on taas tarkoitus ottaa lasten pelisalikäyttöön (sähly,pingis). Alueella on myös lasten mönkijä rata ja lasten on mahdollista rakennella majoja alueen lähimaastoon. Leikkipaikka välineitä yritämme lisätä kesäkaudelle 2013. Tuppaavat olemaan vaan aika arvokkaita, 5000€ ylöspäin.
      Lerintäalueen pyörittäminen ei suomessa ole todellakaan mikään kultakaivos.(varsinkaan sukupolvenvaihdoksen tekeminen kun kyse on 50ha ranta-alueesta etelä-suomessa) Alueemme työllistää hädin tuskin yhden ihmisen ympärivuotisesti. Siitä huolimatta alueemme on 365vrk vuodessa auki. Hoidamme Kahvilaa, siivoukset, saunat, auraukset(joka vaunulle erikseen autopaikka), latujen vedon, vaunujen lämmityksen, rakennusten ja ulkoalueiden kunnossapidon. Olemme pystyneet pitämään hintatason kohtuullisena 2,05€alv0%/vrk/vaunukunta. Tästä johtuen "pikku" omistaja perhe pyörii alueella ja tekee ilmaista työtä asiakkaiden hyväksi.
      Mielipiteitä on monia. Kannattaa käydä eri alueilla tutustumassa ja tehdä paikka valinta sen perusteella mikä itselle on tärkeätä.
      .
      Terveisin

      Jalavaniemen yrittäjä
      Henri Lindholm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1492
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1273
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1200
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1092
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      977
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      896
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      800
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      794
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      671
    Aihe