Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Parturi-kampaajat apuun!

Neuvoton

(Laitoin tän saman tonne "työn hakeminen" kohtaan mut aattelin kokeilla saada apua täältäkin)

Hei kaikille!

Olen 22 v tyttö ja valmistuin parturi-kampaajaks vuosi sitten keväällä 2011. Vietin tämän viime vuoden muualla maailmalla aupairina.

Olen yhteensä työskennellyt parturi-kampaaja 5-6 kk viimeisen vuoden opiskelujen ohella. Nyt olen palannut Suomeen, vantaalle, takaisin ja haluaisin aloittaa kampaaja hommat syksyllä.

Leikkaus tahtini on nopeutunut sitten opiskelija aikojen, mutta silti ((mahd.pesu) leikkaus viimeistely) tahtini on 50-55 min naisissa ja miehissä 35-40 min. Opiskelijana sain työhöni aikaa tarvittavan määrän kun muilla (opiskelijoilla ja ammattilaisilla) oli 45 min naisissa ja miehissä 30 min.

Teen työni ehkä turhan tarkkaan ja päädynkin usein tekemään pieniä piiperryksiä leikkauksissa. Testinä leikkasin siskoni pitkää tukkaan ja pyysin häneltä että laittaisi sekunttikellon päälle.

Kun tunsin leikkauksen olevan valmis satuin vilkaisemaan kelloa ja huomasin että on mennyt vain 30 minuuttia, ja kun ryhdyin tekemään uudelleen tarkastusta, kerrosten korjailua ja näitä yhditelemään muuhun leikkaukseen. Aikaa olikin kulunut juuri 45 min. Tuskastuin tästä sillä mietin että kampaamossa tähän pitäisi vielä mahdollisesti lisätä loppu viimeistelyt joten tässä tilanteessa aika menisi yli.

Onko jotain vihjeitä mitä voisin tehdä jotta saisin tahtini nopeammaksi?

Haluaisin mennä kampaamoon töihin mutta en tiedä miten paljon pomot antavat anteeksi 5-10 minuutin viiveen leikkaustöissä vaikka ne ylimääräiset minuutit merkitään jo valmiiksi listaan tilausvaiheessa? (Kun leikkaukseen olisi normaalisti varattu 45 min naisille ja 30 min miehille)

Entä jos kampaamo opettaa opiskelijoita? (Esim. Beauty hair Sirpa Mansner)
Oltaisiinko siellä hieman myötäilevämpiä?

3

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tukka pois

      Tuo on vittumaista kun klipotaan saksien kanssa puoli tuntia, vaikka tukan leikkaisi oikeasti viidessä minuutissa. Siksikö siinä vetkutellaan ettei kehdata kolmea kymppiä ottaa viiden minuutin työstä? Ja päänhieronta on vihoviimeinen. Aletaan jotain hankaamaan ja nysväämään ja väitetään sen olevan jotain rentouttavaa. Katin paskat. Sattuukin vielä. Ärsyttää. Nuo hienosteluparturit jätän väliin ja etsin aina sen joka osaa tehdä asiansa nopeasti ja turhia lässyttelemättä.

    • 12 20

      nopeutta tulee, kun ajatus on selkeä ja etenee työssä loogisesti. Ei ole korjailtavaa jälkikäteen. Opettele myös keskustelemaan ne "päivänkuulumiset" niin, että teet kokoajan myös käsityötä.
      Kursseja kursseja, ja nimenomaan työkursseja, näytökset on ihan huuhaata, toki piristävää kolleegoiden tapaamista, mutta oppia ei niistä saa.
      Kolleegoissani olen huomannut, että "jutellessa" katkeaa työnteko?

    • Neuvoton

      Kiitos! Joo, mullakin on vähän tuo että juttelu ei luista vielä niin hyvin että pystyis tekee hommia samaan aikaan ilman että joko leikkaus kärsii tai että ite jään sekoilemaan sanoissa ku keskityn leikkaamiseen. Pitäs tosissaan syksyllä lähtee hakee jotain paikkaa ja vähän pelottaa se että miten pomo tykkäis jos joudun itelleni merkaamaan vähän lisä aikaa. :/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe