Kallaveden Talohuolto Ky/Kuopio - kokemuksia

asukas1

Haluaisin kuulla kokemuksia asioimisesta kuopiolaisen Kallaveden Talohuollon kanssa. Itse soitin ystävällisen puhelun sinne koskien asuntoani, mutta sain uskomattoman epäkohteliaan vastaanoton. Pyytämäni tietoja en saanut. Puhelimessa oli Juhani Myllynen, joka sanoi omistavansa firman. Puheesta oli vaikea saada selvää ja kun pyysin Myllystä toistamaan, hän hiiltyi siitä entistä enemmän ja puhelun lopuksi hän löi minulle luurin korvaan. Tämä oli niin kummallista käytöstä yrityksen omistajalta, joten haluaisin kuulostella onko kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia.

66

11681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä

      Juu ihme firma ja rikollinen on kans palkkatu firmaan.outoo on ettenkö sanois kiinteistöfirmalta.

    • Asiakaspalauttaja

      Kyllä on. Ei ole minkään firman toiminnassa ollut yhtä paljon valittamista yhtä lyhyessä ajassa. Kerta toisensa jälkeen näiltä urpoilta ei onnistu edes normi-saunavuorot, saati sitten arkipyhien vuoksi siirtyneet. Pohjat vetää kuitenkin firman päivystysnumero, josta vastaa aina sama elämäänsä kyllästyneen kuuloinen peräkammarinpoika, jonka mystillisiin huoltomiesvoimiin kuuluu mm. saunan ohjauskeskuksen vika-diagnoosi kotoa poistumatta, sulakkeiden vaihto ennen niiden kärähtämistä ynnä muuta. Firman käsitys päivystämisestä tuntuu olevan futispelin seuraamista suojakänni päällä. Jos vaikutat yhtiösi hallituksessa, tähän sontasäkkiin ei kannata tehdä tuttavuutta edes pitkällä tikulla.

    • Hommatoimii

      Noin 9 vuoden kokemus on tästä huoltoyhtiöstä, sekä hallituksen jäsenenä että tavallisena asukkaana. Sanoisinpa että keskimääräistä parempaa palvelua olemme aina saaneet ja homma on toiminut hyvin. Ei mitään syytä vaihtaa toiseen huoltoyhtiöön.

      • Pieneläkeläinen

        Kallaveden Talohuolto on hoitanut taloyhtiömme kiinteistöhuoltoa 20 vuotta. Toimintaan ollaan erittäin tyytyväisiä. Aikaisemmin taloyhtiötämme hoitanut yritys osoittautui epäluotettavasi. Laskutti yhtiötämme vuosikausia perusteettomasti erillisveloituksilla, vaikka toimenpiteet olisi kuuluneet huoltosopimuksen kiinteään kuukausihintaan. Harmittavasti nämä läpi niin isännöitsijällä kuin tilintarkastajalla ja yhtiöllemme tuli taloudellista vahinkoa. Onneksi yhtiöömme tuli nuori ekonomi, joka hahmotti kustannusten suuruuden. Me maallikot luotettiin sinisilmäisesti, että isännöitsijä on huolehtinut laskujen oikeellisuudesta ja että huoltoyhtiö toimii rehellisesti. Sittemmin sekä isännöinti- ja huoltoyhtiö laitettiin vaihtoon. Taloyhtiön taloudellinen tilanne alkoi paranemaan ja saimme jopa vapaita kuukausia vastikemaksuihin. Huomasimme, että Kallaveden Talohuollossa toteutetun sukupolven vaihdoksen myötä yrityksen palvelutoimintaa on määrätietoisesti kehitetty. On hyvä muistaa, että jos yksittäinen työntekijä laiminlyö tehtävänsä, ei sen perusteella pidä mustamaalata yritystä.


      • savo-naurattaa

        Uskon kyllä, että edullista on. Palvelun taso on lähinnä kuin olisi tekemisissä kehitysvammaisten kanssa, ei tuollaisesta kukaan paljoa varmasti maksa.

        Hauska huomio tuokin, ettei yritys ole vastuussa palkkaamiensa työntekijöiden toiminnasta. Normaalien ihmisten maailmassa on, Kuopiossa tietysti eletään kuin savolaiset, piekanoja kuulakärkikynillä nussien.

        Jos haluatte tietää, millaisia ovat oikeat peräkylien hitaimmat juntit, niin muuttakaa "kaupunkiin" nimeltä Kuopio.


    • kerrostalon_asukas

      Eipä ole heidän "huoltotoimissaan" paljoa kehumista, kun hommat tehdään miten sattuu. Ja ei ole näköjään omena kauas puusta pudonnut, kun Tarmo on osoittanut liikennekäyttäymisellään olevansa täysi kus..... (antaa muuten hyvää mainosta yritykselle, kun ajelee firman autolla kuin kaistapää).

    • Eikehumista

      Varokaa tätä firmaa!!' Johtohenkilöiltä kusipäistä käytöstä asiakasta kohtaan. Sovitut hommat toistuvasti tekemättä valituksista huolimatta. Olemmekin kilpailuttaneet huoltoyhtiöt, muualta saa halvemmalla parempaa ja varmasti suomalaista työvoimaa!

    • Kinkunpudottelija

      Joha o suolasta porukkaa. Olen tuolla ollut harjoitteli hommissa ja kyllä tehtiin prkl töitä
      Lunta ku tuli nii se lähti. kiire on ja se näkyi työ jäljessä mutta ei ole tullut liukastumisista soittoja tai siitä ettei pääse parkkipaikalle tai pois sieltä tällä yhtiöllä on paljon pihoja ja ne hoidetaan. kehujakin tuli eräältä iäkkäältä asukkaalta keskustassa kun olimme lapioimassa ja hiekoittamassa.
      Ei itellään oo muuta valittamista kuin yksi nimeltä mainitsematon työn tekijä.
      Ps olin tarmon kanssa kolaamassa lunta yksipäivä ja pomo oli komeampi ja parempi kolaamaan käsin kuin harjoittelua. Pomolla oli vielä parhaat päällä hommissa.
      T. Kinkunviskoja

    • Teräsmummo

      Siivous toimii tällä firmalla hyvin mutta huoltohommat ei saa monta kertaa sanoa samasta asiasta ja homma ei toimi ja Siivoojalle Iso Kiitos aina puhelias ja auttavainen

    • Jonessy1

      Kallaveden Talohuolto Ky / Kuopio - kokemuksia, on ilmennyt yksittäis tapauksia, jossa toiminta ei ole ollut taloyhtiön asukkaita kohtaan korrektia. En tiedä kys. firman
      työntekijä politiikkaa, ei aina ole asiakaspalvelu ajan tasalla...Seurataan tilannetta.

    • Kfftykk

      Vuorelassa siivooja joka toimii on asiallinen ottaa asiakkaat huomioon aukaisee ovet kantaa ruokakassit kotiin ja Toivottaen hyvät päivän jatkot rapsuttele koiria ja tuo taloihin iloa jututtaa kaikkia ja ei ikinä pahalla päällä vaikka me sotketaan mut kyllä me häntä aina muistetaan

    • TiaMaria88

      Talvisin runnotaan lämmitystolpat,piha-aidat yms nurin.
      Yksi käy lapioimassa lunta oven edestä,toinen jossain vaiheessa ehkä käy auraamassa,talla pohjassa ja mitenkuten.
      Siivouspuoli toimii,milloin toimii,riippuen työntekijästä.Likaisia luuttuja näkyy olevan käytössä.
      Välillä mennyt parikiin viikkoa,ilman että käyty kuin aulassa pistäytymässä.Saati saunoja pesty.
      Sairaslomia,kuulemma.
      Työntekijöitään kohtaan ei ilmeisesti kehumista kohtelussa,niin kerrotaan,että olisivat joutuneet turvaamaan liiton apuihin.
      Palkkoja väärin,laittomia työsopimuksia ym.

    • Anonyymi

      Hyvin hoitaa homnan ja luvattu tehdä ajallaan. Ei valittamista

      Terolle iso kiitos miten asiallisesti hoitaa työt!

    • Anonyymi

      Olin siellä harjoittelijana joskus, pitää paikkansa että siellä on/oli linnakundi työntekijänä, ex semmonen mutta silti. En tiedä onko vielä hommissa, muutenkin siellä oli meininki tylyä, esimiehistä lähtien.

      • Anonyymi

        Just tämä tarmo, toinen oli asiallisempi.


      • Anonyymi

        Onkohan rikollinen vielä töissä niillä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan rikollinen vielä töissä niillä?

        En tiedä siitä onko enää, olin 2017 harjoittelussa siellä
        Silloin oli harjoittelijoita siellä useampi,
        Sen kyllä huomasi että jos ei heti osannut hommiaan heti, tuli huudot. Esim puhaltimen kanssa. Ei kaikkea tiedä heti. Toinen veljeksistä oli mukavampi, tämä toinen ei.
        Kyllä sitä näki silloin jo, miten kohtelivat työntekijöitään.


    • Anonyymi

      Tarmo on asiallinen ja ystävällinen. Sieltä saa aina nopeeta ja hyvää palvelua. Kiitos Tarmolle ja Terolle

      • Anonyymi

        Kuopion paras


    • Anonyymi

      Itse siellä töissä olleena on suosittele kenellekkään. Esimiehet ei kiitä ikinä mistään ja vaikka kuinka hommat hoitaa hyvin niin huutoo tulee kiitoksena. Huoltomiehet ei kovin nopeasti hommia tehneet kun ilmoitti esim rikkinäisestä lampusta ja asukkaathan sitten siitä jatkuvasti valitti. Työvälineet kanssa oli omaa luokkaansa. En suosittele työpaikaksi enkä huoltofirmaksi, kuopiossa parempiakin löytyy.

      • Anonyymi

        Itse ollut myös siellä töissä ja voin sanoa, että oli hämärää touhua. Esimiehet valitti koko ajan ja laiton irtisanominen.


    • Anonyymi

      Inkilänmäellä EI HOMMA TOIMI! Huoltomies ei kierrä rakennuksia sisältä tai ulkoa, ei reagoi palaneisiin valoihin tai muuten roskaiseen pihaan. Ulko-valoja saa olla pimeänä kuukausia ja sittenkin ne vaihdetaan vasta usean soittamisen jälkeen ( viikkojen päästä). Talven hiekat on poistamatta, nurmikot on leikattu Miten sattuu, ulko-ovia ei saada millään ohjelmoitua oikein, vesijohtokalusteista ei ymmärretä mitään, yms... T:Kiinteistönhoitaja 5v Tekninen kiinteistönhoitaja 10v

      • Anonyymi

        En alan termistöä hirveemmin ymmärrä ku en alalla työskentele, mutta olen kuullut puhuttavan vesikalusteita. Mitä nämä vesijohtokalusteet sitten on? Pitäisikö ottaa seuraavassa yhtiökokouksessa esille niitten tarkastus vesikalusteiden tarkastuksen yhteydessä..?


      • Anonyymi

        Tätä samaa myös meidän taloyhtiössä, aivan kuin meistä kirjoittaisit!


    • Anonyymi

      Yksi parhaimpia huoltoyhtiöitä ikinä

      • Anonyymi

        Parempi huoltoyhtiö kuin Isarvo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parempi huoltoyhtiö kuin Isarvo

        Isarvo ei ole huoltoyhtiö, vaan sijoitusyhtiö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isarvo ei ole huoltoyhtiö, vaan sijoitusyhtiö.

        Kyllä se on isännöintiä harrastava yhtiö joskin tahkoaa fyffeä niin pirusti sijoittajilleen, joista pääsijoittaja elää osingoilla. Ja kuten realia, vähät välittää itse asiakkaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on isännöintiä harrastava yhtiö joskin tahkoaa fyffeä niin pirusti sijoittajilleen, joista pääsijoittaja elää osingoilla. Ja kuten realia, vähät välittää itse asiakkaista.

        Heidän isännöitsijänsä ovat sentään insinöörejä. Mutta tarvitseeko isännöitsijän oikeasti olla insinööri ollakseen hyvä isännöitsijä?

        Yhtiön tilinpäätösten perusteella kuitenkaan väitteesi ei voi pitää paikkaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heidän isännöitsijänsä ovat sentään insinöörejä. Mutta tarvitseeko isännöitsijän oikeasti olla insinööri ollakseen hyvä isännöitsijä?

        Yhtiön tilinpäätösten perusteella kuitenkaan väitteesi ei voi pitää paikkaansa.

        Insinöörikin voi olla leipäpappi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heidän isännöitsijänsä ovat sentään insinöörejä. Mutta tarvitseeko isännöitsijän oikeasti olla insinööri ollakseen hyvä isännöitsijä?

        Yhtiön tilinpäätösten perusteella kuitenkaan väitteesi ei voi pitää paikkaansa.

        Nyt saat varoituksen


    • Anonyymi

      Työpaikkana aivan perseestä ja niin ala-arvoista käytöstä johdolta alaisia kohtaan. Laittomia sopimuksia, laittomia irtisanomisia ym ym. Älkää missään nimessä menkö ikinä koskaan lähellekään kyseistä yritystä. Varsinkin siivouspuolen pomot aivan järkyttäviä diktaattoreita. Varmasti löytyy sata kertaa parempia työpaikkoja Kuopiosta :)

    • Anonyymi

      Auruu hommat o vähän jääny toissijaiseksi hommiksi melkeen puolmetriä o polannetta pihassa millon lienee ajavat pois

    • Anonyymi

      Tarmo 40 km/h koneella pihojen läpi ei siinä lumi kerkiä kauhaan tai auraan jäädä. Ja hiekka juurikaan oikeille paikoille laiteta.

    • Anonyymi

      Kyllä minulla on samanlaisia kokemuksia mutta eri firma.eli savon isännöitimestari niin ei hän vastaa puhelimeen ja valehtelee yhtiö kokouksessa eikä kerro asijoita niin kuin ne on..en kyllä suosittele kellekkään kyseistä firmaa..

    • Anonyymi

      Huomentaa! Dam-di-dam-di-damdam. T:J.Kakkinen

    • Anonyymi

      Tuppukylän tuppuhuoltoyhtiön asiat voisi kirjoittaa tuopukylän alle

    • Anonyymi

      Meidän taloyhtiössä ei ole hommat toiminu. Talvella rappujen edustat ja roskakatoksen oven edusta todella huonosti hoidettu. Samoin hiekotus ontui pahasti.. Osa työntekijöistä eivät ymmärrä edes suomea jos niille yrittää jotain selittää. Eikä ne osaa hommiaan.
      En suosittele.

      • Anonyymi

        Nurmikot oli vielä tammikuussa ajamatta


    • Anonyymi

      Lumet auraamatta juhannuksena.

    • Anonyymi

      Ei ole omena kauaksi puusta pudonnut. Samaa linjaa jatkaa myös hänen poikansa, joka on toimitusjohtajana nykysyisin. Hyökkäys on paras puollustus varmaan tässä talossa.
      Varmasti edullinen, mutta sovitut työt jätetään tekemättä.
      Kiertäisin kaukaa tämän yrityksen

    • Anonyymi

      Luokaton palvelu. Kannattaa olla tarkkana, että sovitut työt tehdään. Työntekijöissä ei ole vikaa, mutta johdon olisi syytä pieneen itsetutkiskeluun.

    • Anonyymi

      Siivoojalta unohtunut jo puoli vuotta siistiä hissin oven välit

    • Anonyymi

      Joo ei kyllä mikää paras huolto hommissa ole. Meillä hissi ollut 2 viikkoa rikki ja asun 7 kerroksessa eikä sitä hissiä ole edes kukaan tullut katsomaan. Soitin viime viikolla ja sanoin että voisivat tulla hissiä katsomaan ja vastaukseksi sain että ”joo minäpä tulen kahtomaan”. Kukaan ei siis kokopäivänä tullut sitä hissiä katsomaan.

      • Anonyymi

        Otathan huomioon, että hissejä korjaa hissihuoltoliike. Esim. KONE, Otis yms. Kiinteistöhuolto ei korjaa/huolla hissejä, koska kysessä on erikoispätevyyksiä vaativa korjaustyö.


    • Anonyymi

      Isännöintimestari yhtä hyväkuin rotta

    • Anonyymi

      Huolto mies Jani...osaa ja hoitaa työt 10pstettä jne..mut siivous..retuperällä ollut kohta 5v.....kouluttamista Siistijöille

      • Anonyymi

        Mitä kouluttamista?


      • Anonyymi

        Hissin oven välit


    • Anonyymi

      Työpaikkana aivan kamala! Siivoojat tekee parhaansa, mutta johto on aivan kuraa. Siivous puolen johtaja valehtelee, toimii laittomasti sekä työntekijöitä, että asiakkaita kohtaan päivittäin. En voi ikinä suositella kellekkään työskentelyä tässä firmassa.
      T: entinen työntekijä.

      • Anonyymi

        Totta.


      • Anonyymi

        Tehkää mitä sopimus kirjoissa lukee ja vielä paremmin..asukkaat kiittää..maalais järkeä käyttäen..ei mitä pomo määrää


    • Anonyymi

      Et voi olla tosissasi.. immeiset jees..sulla huono pvä

    • Anonyymi

      Jani huolto mies...fiksuimmasta päästä!!! Etsikää parempi ..jos löytyy..miettikää mitä saa pvän aikaan kuunnella??

    • Anonyymi

      Katsokaa immeiset itteenne peilistä???kestäiskö pinnä kuunnella 8h joka asukkaan tyhjän paskan jauhamista??? Muuttakaa korpeen!

    • Anonyymi

      Onkohan huollon työn tekijä??vanhempi mies hklö???keskustan alkosta ostaa pvllä oluen..tunkee taskuunsa..Kallaveden talohuolto lukee vetimissä????..

    • Anonyymi

      Kallaveden Talohuolto on tosi surkea kiinteistönhoitovirma. Ottaa halvalla kohteita, mutta tekemättömistä töistä ei kannata maksaa mitään. Yhtiön liikevaihto ja tulos on näköjään kasvanut useana vuonna peräkkäin. Ihmetellä pitää, että taloyhtiöt hyväksyvät
      niin huonon tason kiinteistönhoidossa ja siivouksessa. Kuikahan monella työntekijällä on alaan liittyvä perusteellinen koulutus, kiinteistönhoitajan tai laitoshuoltajan tutkinto?

      • Anonyymi

        Taitaa tämä Kallaveden Talohuolto käyttää paljon kouluttamattomia vuokrafirman työntekijöitä joita ei perehdytetä kunnolla työntekoon. Työntekijöille on pihan siivouksessa kesäaikaan tuntemattomia työkaluja lehtiharava ja harja. Talvitöissä työkaluista puuttuvat harja ja jäärauta joilla saa raput puhtaaksi lumesta ja jääpolanteesta. Konekuskit käyvät vain hutaisemalla ajamassa piha-alueen ja parkkipaikat, kaikkia autopaikkoja ei aurata kerralla. VAIHTAKAA, onhan muitakin kiinteistönhoitofirmoja jotka tekevät työnsä kunnolla.


      • Anonyymi

        On alan miehiä ja naisia.


    • Anonyymi

      On kyllä niin luokattoman huonoo tämän firman työnjälki ja asiakaspalvelu että toivottavasti ei yksikään taloyhtiö erehdy ottamaan näiltä kiinteistönhuoltoo. Ei kannata tekettömistä töistä maksaa. Sama on jo vaikka talkoilla sitten tehdä jos pitää kuopion halvin saada.

    • Anonyymi

      Aina ollut paras

      • Anonyymi

        Tämä firma on paras laskuttamaan tekemättömistä töistä. Kyllä tulosta syntyy kun tekee vähän töitä mutta laskuttaa paljon se on fakta.


    • Anonyymi

      Pihat upottaa että autolla ei pääse polannetta 30 cm

      • Anonyymi

        Hyi teitä huoltoyhtiöt. Tilasitte suojakelit viikonlopuksi ja kaikkiin pihoihin. Tilaa nössö woltin kautta ruokasi


    • Anonyymi

      Työpaikkana aivan kamala.

    • Anonyymi

      Yhtä hyvä kuin isarvo

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe