Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi trimmauskone ei leikkaa?

Moserko hyvä

Hei! Minulla on Moser Max45-johdolla toimiva trimmauskone, joka ei ole kovinkaan vanha. Trimmatessani koiraani kone vaan lakkasi yhtäkkiä leikkaamasta. Siis moottori käy, mutta mitään ei tapahdu. Ostin koneeseen juuri uuden terän, mutta sillä ei ollut mitään vaikutusta. Minulla oli aiemmin myös Moser-merkkinen, johdoton/ladattava kone, joka teki parin trimmin jälkeen saman tempun. Eli lakkasi ykskaks leikkaamasta. Vanhempi kone kävi "huollossa" useammankin kerran, terä vaihdettiin ja sain tiedon, ettei koneessa ole mitään vikaa. Paitsi ettei se leikkaa. Nyt tämä uudenmpi ja kalliimpi kone teki saman tempun. Eli uusi terä, mutta mitään ei tapahdu. Voisin näin äkkiseltään sanoa, etten ikinä enää osta Moser-merkkistä konetta, jos tämäkin 200 euron kone tilttaa alle vuodessa.

7

4771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Välillä samaa

      Terien öljyäminen siihen tarkoitetulla öljyllä yleensä auttaa. Karvoja on saattanut myös mennä terien pintojen väliin, jolloin ei myöskään kone leikkaa. Teriä on puhdistettava. Terien pesu tiskiaineella irrottaa niistä myös likaa, joka vaikuttaa terien toimintaan.

    • osteriii2345

      Moikka!
      Ostin syksyllä Osterin 2 nopeuksisen koneen, tilasin zooplussan kautta. Teräksi valitsin 7, jonka kerrottiin olevan myös loistava takkujen poisajamisessa.
      Koneen kotiin saatuani kuitenkin huomasin, että ensinnäkin kone kuumenee ihan älynopeasti ei leikkaa..? Se leikkaa kyllä jonkun verran paksumpaa, terävämpää karvaa, mutta cockerini höttökarva on ihan painajainen..? Olin juuri työssäoppimassa ja käytin kuukauden ajan samanlaista konetta, 7 terääkin, eikä niissä ollut mitään vikaa.. Mikä omassa koneessani voi olla, vaikka terä on uusi, öljytty ja kaikkea...? Olenko saanut viallinen koneen/terän..?

    • Tätä se on

      se kuuluisa kiinalainen laatu. Tosin samaa pashaa tekevät nykyään kaikkialla maailmassa. Sitä se on kun työmiehen palkasta yritetään tinkiä ja selkänahasta ruoskia kaikki irti, jonka jälkeen heitetään kortistoon kuin märkä rukkanen nurkkaan.

    • Spanielin karvat

      menee ainakin erittäin ahkerasti terien väliin ja teriä saa puhdistaa todella usein ja öljytä ajellessa vähän väliä, että leikkaa karvaa.

    • Pudstui

      Uusissa terissä on varastovaseliini joka tulisi pestä teränpesuaineella pois ennen käyttöä.. Ja käyttökertojen välissä.

    • 1750

      Trimmauskoneissa on takuu. Jos ei pelitä, takuu korvaa.

    • 78ty

      Kone on aina käytön jälkeen huolellisesti putsattava ja öljyttävä. Koiran karvasilppua menee väleihin. Mulla ainakin sellainen kone, joka siis avattava ja sieltä terien välistä putsattava ja sitten koottava. Vähän hankala oli aluksi oppia kokoaminen, jos sen väärin teki niin eihän se leikkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe