Kypärän tarpeessa !

tyttö 14vee

Eli, tarviisin kypärän ja toivoisin että joku viisaampi voisi kertoa mistä saisi hyvän kypärän kohtuulliseen hintaan. Aika monella kavereistani on jo mopokortti ja he pystyvät jo kyytsäämään ja olen kaveripiiristäni ainoa jollai ei ole omaa kypärää, eli en pääse mukaan koska kukaan ei lainaakkaan minulle kypärää. Arvostaisin kovasti jos joku tietäisi esim.jotain nettisivustoja joista löytyisi jotain hyviä kypäriä!

9

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nus

      aloita vaikka stormin , all rightin tai duellin sivuilta .

      • MOTOPETE

        KYPÄRÄ ON SOVITETTAVA ITSE, ETTÄ MAHTUU KUNNOLLA PÄÄHÄN
        motonetistä saat myös kypäriä...tarkista että on E hyväksytty


    • .

      Kypärä valitaan kokeilemalla, ei mistään sivustoilta. Kypärissä on todella suuria eroja, kuten ihmisten päiden muodossa ja koossa, jotkut mallit ei sovi olenkaan. Mopokäytössä ei ole kovin suuria vaatimuksia muuten, irrallaan pestävät sisukset mieluusti.

    • Kaupasta

      Biltemassa on hyviä kypäriä, kokeile sieltä. Tai Motonetissä.. Tokmanniltakin jonkunlaisia saa. Ja Citymarketeissa, Prismoissa ja vastaavissa kaupoissa luultavasti on jotain myös. Onnea etsintään!

    • Kypärä

      Esim paikallisessa moottoripyöräliikkessä huom kun ostat kypärää kanataa käydä ehdottomasti paikan päällä testaamassa !!!

    • 12124

      Kypärää ostaessa ei kannattaisi katsoa hintalappua kuin vasta kassalla. Ominaisuudet ovat hintaa tärkeämpiä valintakriteerejä ainoaa ja tärkeintä suojavarustetta valittaessa. Ei siis kannata missään tapauksessa ostaa sitä kaupan halvinta polykarbonaattikuorella varustettua mallia, vaan sijoittaa useampi satanen turvalliseen ja hyvin istuvaan kypärään. Kaatumistilanteessa kiität itseäsi valintasi johdosta.

      • ¨¨

        Heheh sinun aivoituksia, mopokäyttöön takaistuimelle hakee 14 vuotias kypärää ja sinä ryntäät höpisemään pölykarbonaateista ja kerrot ettei hintaa kannata katsoa.


      • ¨¨ kirjoitti:

        Heheh sinun aivoituksia, mopokäyttöön takaistuimelle hakee 14 vuotias kypärää ja sinä ryntäät höpisemään pölykarbonaateista ja kerrot ettei hintaa kannata katsoa.

        Tarkoitatko että jos lennät mopon kyydistä 40km/h pääedellä päin puuta ni se ei ole sama kuin jos lennät moottoripyörän päältä 40km/h päin puuta ?


      • Erkkisetä
        triplaxxx kirjoitti:

        Tarkoitatko että jos lennät mopon kyydistä 40km/h pääedellä päin puuta ni se ei ole sama kuin jos lennät moottoripyörän päältä 40km/h päin puuta ?

        Olet sinä aika lapsellinen ja tietämätön poju. Moottoripyöräkypärältä vaaditaan paljon muitakin ominaisuuksia, kuin mopokypärältä. Monen mopon, kevarin ja välikoon prätkien jälkeen on nyt alla 1800 kuutioinen, joten jotakin kokemusta on kertynyt useammista kypäristäkin.

        Silloin kuin itse ajelin mopolla, ei kukaan käyttänyt kypärää, ei siis kukaan, eikä laki sitä vaatinut, eikä lennetty puuta päin 40 km/h, tässä kun vielä kirjoitellaan ja välillä ajellaan. Sinun kannattaa opetella ajamaan, niskat menee nurin tuollaisessa törmäyksessä ja on aivan sama silloin mitä materiaalia hyväksytty kypärä on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3248
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1851
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe