Caprice Beach kesä 2012 ?

Perhe Hyvinkäältä

Onko kukaan ollut tänä kesänä Caprice Beach - hotellissa ? Kerro kuulumisia hotellista, kiitos :) Olemme lähdössä perheen kanssa ko hotelliin 2 viikon kuluttua ja uusinta tietoa otetaan mielellään vastaan !

6

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässä on jotain...

      Olin vaimoni kanssa siellä vuosi vuosi sitten ja tulimme nyt sieltä sunnuntaina kahden viikon matkalta. Tämän matkan varaus meni sen verran myöhäiseksi, että totesimme Capricen olevan hyvä valinta meille. Olemme käyneet aikaisemmin muutamia kertoja Alanyassa ja Istanbulissa, joten jotain vertailukohtaa on olemassa. Pidämme paikasta, sillä turhaa hälinää ei siellä ole. Altaalla ei soiteta musiikkia kovaa, mutta Lady Gaga tunnin välein kahden viikon ajan alkoi nostaa verenpainetta;)

      Marmariksessa on nyt ollut turisteja hieman vähemmän kuin vuosi sitten. Venäläisiä oli selvästi vähemmän (heitä ei tosiaankaan kaipaa samaan hotelliin) ja englantilaisiakin oli vähemmän. Hotellin henkilökunta oli todella avuliasta.

      Pari viikkoa sitten oli heikohkoja maanjäristyksiä, joista voimakkain pääsi lehtiin. Nyt viimeisellä viikolla ei tärinää huomattu. Paikkakuntalaisia ei järistykset haitanneet eikä se haitannut, vaikka aamulla heräsi pieneen maaperän huojuntaan.

      Venäläiset ovat ääliöitä ruokailussa jonoon kiilaamisessa, mutta niistä ei kannata hermostua. Ravintolan henkilökunta yrittää opastaa heitä, mutta eivät ne tapojaan muuta. Ruoka on sellaista, että lapsetkin sen kanssa tulee toimeen. Ranskiksia, pitsaa, hedelmiä, jälkkäriä.. Ei mitään luksusta, vaan ihan tavanomaista ja useita vaihtoehtoja löytyy, jos jaksaa jonottaa.

      Caprice Beach on hieman syrjässä, mutta pääkatua kulkeva dolmus-bussi vie keskustaan parilla liiralla. Vajaa euro nokkaa kohden ei ole paljoa. Taksit ovat hinnakkaita (ainakin paikallisille), sillä bensa maksaa pari euroa/litra ja se on nostanut hintoja. Jos hotellin vesiliukumäki ei riitä, niin keskustassa löytyy vesiliukupuistoja.

      Hotellissa näkyy satelliittikanavia melko vähän: Osa on paikallisia, Russia24 näkyy useammalta kanavalta ja DW ja RTL ovat oikeastaan ainoat uutiskanavat. Alussa näkyi BBC mutta sekin sitten katosi ekalla viikolla. Parilta kanavalta saattaa tulla dubattuja elokuvia, joten se siitä. Tuntui oudolta olla uutisten suhteen venäläisen uutiskanavan ja RTL:n teksti-tv:n varassa.

      Rantabaarissa on äänekkäät bileet, jotka alkaa 22.30 ja kestää puoleen yöhön. Ei kannata hermostua siihenkään, että pääportin viereisen tarhan kukot alkaa "karjua" aamulla viiden-kuuden maissa;)

      Varautukaa kuumaa säätä varten: Nyt oli lämpö yöllä 24 astetta, ja iltapäivän aikana lämpö nousi pahimmillaan kahtena päivänä 45 asteeseen. 36-40 astetta oli normaalia puolen päivän maissa, mutta pahimpaan aikaan oli helppoa mennä huoneeseen lepäämään ja laittaa ilmastointi päälle. Jos ette luota paikalliseen aurikovoidevalikoimaan, niin kunnon suojakertoimella (30) olevalla rasvalla on hyvä aloittaa.

      Aurinkotuolien varaus alkaa sitten varhain aamulla, joten ennen kahdeksaa pitää olla altaan luota paikat varattu. Rannalla lienee sama meininki.

      Hotellin pieni kauppa myy kahdella liiralla ison vesipullon. Vaikka hanaveden sanotaan olevan juomakelpoista, niin kannattaa ehdottomasti käyttää pullotettua vettä. Lentoasemalla vesi onkin sitten kallista, kun alueelle ei saa viedä omaa vesipulloa => pikkupullo maksaa 4,50 liiraa

      Ihan hotellin lähellä ei ole VISA -pankkiautomaattia, joten kannattaa vaihtaa rahaa hotellilla tai ottaa rahaa "seinästä" keskustan automaateista.

      • Perhe Hyvinkäältä

        Kiitos tiedoista ! Kuuma varmasti tulee olemaan, mutta asutaan sitten kaulaa myöten meressä päiväsaikaan. Mukava kuulla hyviäkin kokemuksia hotellista. Ja se ei tosiaankaan ole huono asia, jos venäläisiä vähemmän kuin ennen :)


      • Tässä on jotain...
        Perhe Hyvinkäältä kirjoitti:

        Kiitos tiedoista ! Kuuma varmasti tulee olemaan, mutta asutaan sitten kaulaa myöten meressä päiväsaikaan. Mukava kuulla hyviäkin kokemuksia hotellista. Ja se ei tosiaankaan ole huono asia, jos venäläisiä vähemmän kuin ennen :)

        Nyt lomalennot onkin sitten tiukilla, sillä Airfinland näköjään lopetti toimintansa ja tuhansia lomalaisia jääkin sitten kotiin ( rahat meni maksettuihin matkoihin).

        Hyökkäys on paras puolustus. Jos ei pidä puoliaan niin on turha jälkikäteen valittaa: Ruokapöytä joko varataan etukäteen ja joku jää vahtimaan, ettei naapuri sitä vie. Sama koskee rantatuolin tai aurinkotuolin varausta: Nopeimmat vie ne ja jotkut jää ilman. Lapsiperheet kävivät vesipuistoissa, joissa oli kätevä järjestelmä: Rannekkeeseen ladataan rahaa kassalla ja sitä sitten kuluu palvelujen leimausten kautta päivän mittaan. Pois lähtiessä kassa palauttaa käyttämättä jääneen summan. Ei tarvitse kulkea kolikoita mukanaan...

        Vesipuistossa kannattaa olla varovainen, sillä ainakin yhdeltä aikuiselta murtui sormi, mutta ei näyttänyt sekään menoa haittaavan. Hän sanoi, että pari päivää menee pyykin pesuun, sillä jeeppisafarilla annettiin heille kunnon mutakylpy ja ilman kunnon pesukonetta mutaa ei saa vaatteista pois.

        Kun ottaa etukäteen periaatteen, ettei pienistä kannata hermostua, niin lomasta nauttii enemmän. Nolotti yksi suomalaisperhe, jonka emäntä ryssitteli kovalla äänellä yhtä kiilaria (joka vain nauroi tälle huudolle). Kuitenkin tämä perhe itse sikaili minkä osasi: Huutoa riitti ja lapset riehuivat ruokailijoiden pöytien välissä. Perhe oli niin itseään täynnä, että rentoutumisesta ei ollut tietoakaan vaan kaikki asiat hoidettiin lasten kanssa huutamalla.

        Ruoka on kuiten tasoltaan sellaista, että paino pääsi nousemaan muutaman kilon, vaikka koetettiin syödä normaalia vähemmän. Joillekin tämä taso ei riitä, mutte heille sanon, että varatkoot matkan viiden tähden hotellista. Vaikka on all inclusive matka, niin retkillä voi syödä jossain "ulkona". Olemme aina ajan kuluksi tehneet pienen kiertoajelun: Dolmuksella satamaan, siitä veneellä Iclemeriin, jossa pari tuntia kiertelyä ruokailu ja taas dolmuksella hotellilla. Jos on yölennolla paluu, niin Dalyanin kilpikonnaretki on kiva ajan kulu lentoa odotellessa.

        Tuli "peloteltua" maanjäristyksillä, sillä tuolla alueella pienet tärinät kuuluu asiaan. http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ näkee, että pientä tärinää on joka puolella maailmaa satakunta luokiteltua kappaletta päivässä. Itse en kantanut huolta asiasta. Jos on jättänyt matkatoimistolle kännykkänumeron, niin esim. Aurinkomatkat lähetti kovimmasta järistyksestä tekstiviestin ja kertoi, ettei syytä huoleen..

        Hotellin nettikoneet olivat hitaita, joten paljoa ei niihin kannata satsata. Hotellilla ei ole vapaata WLAN-verkkoa, joten hoidin vähäiset nettiseikkailut kännykällä. Hinnoittelu olikin yllättävän edullista, joten vain muutama ylimääräinen kymppi meni puheluihin, nettiin ja tekstiviesteihin. Hintatiedot tuli operaattorilta, kun kännykkä kytkeytyi paikalliseen verkkoon, mutta kannattaa tutustua operaattorin hinnoitteluun etukäteen. Muutenkin puhelujen hinnat putovat EU- ja ETA-maiden sisällä heinäkuun alusta alkaen.

        Hyvää matkaa, mutta kaikki ennakkoluulot kannattaa jättää kotiin! Lomasta pitää nauttia eikä mennä pipo kireällä pilaamaan toisten ja varsinkaan oman perheen lomaa. Joillakin vanhuksilla näytti menevän loma pilalle, kun hotellin tarjoilijapojat pyrkivät tekemään tuttavuutta teini-ikäisten tytärten kanssa ja piti koko ajan seurata, mitä sivummalla tapahtuu. Toisaalta, pari emäntää heitti läppää viimeisenä iltana hotellin baarin poikien kanssa ja he pyysivät muutamia baarin tarjoilijapoikia yhteiseen valokuvaan mukaan. Poikien pomo huomasi asian ja käski baarin koko henkilökunnan kuvaan mukaan... Se oli varsinaista asiakkasta huolehtimista ja heille jäi todella hyvä mieli tästä palvelusta;)


    • Ei ikinä uudelleen

      Ihan perseestä koko hotelli ! Ilmastointilaitteen korjaus vei 3 päivää kun heidän mielestään siinä ei ollut mitään vikaa, kunhan puhalsi vaan samaa kuumaa ja kosteaa huoneilmaa. Ilman käytöstapoja olevia ryssiä paikka pullollaan. Pyörätuolilla ajelivat kanssamatkustajien varpaille ja yksikin nainen ryyppäsi aamusta iltaan paskat ja kuset pyörätuolissa. Tulivat illalliselle ilman paitaa yms yms. Eräänä iltana ei ollut illallisravintolassa vapaita pöytiä ! Allastuolit piti käydä aamulla varaamassa, ettei olisi jäänyt kokonaan ilman. Allastuolien pehmusteet loppuivat joka päivä kesken. Vesiliukureista vain 2 toiminnassa koko viikon aikana. Ruoka ja jälkiruoat mauttomia, salattipöytä oli ihan ok. Hotellin nettiyhteys poissa 2 päivää. Rantabaarissa musiikkia soitettiin niin kovalla, että meinasi alkaa korvista vuotaa verta, silti kukaan ei tanssinut. Eli ei voinut lainkaan viettää mukavaa terassi-iltaa kun ei vonut huutamatta puhua toisten kanssa. En voi suositella hotellia paitsi jos viettää lomapäivänsä retkillä tai jossain muualla. Ainoa palvelu jota voi kehua oli hotellin aluella oleva kampaamo. Hyvää työtä ja ystävällinen palvelu.

    • ??????????

      Mitkä kaikki matkanjärjestäjät tekee matkoja kyseiseen hotelliin tänä vuonna ?

      • Matkalla taas

        Detur ja Aurinkomatkat


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2886
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2248
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      23
      1787
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe