Tanskandoggipennun käytösongelmasta...

Hemuli

Onko hyviä vinkkejä? Tuntuu että itseltä loppuu kesken. Meillä on tosiaan 7kk vanha tanskandoggipentu, joka yksin ollessaan rehellisesti tuhoaa kaiken. Sohvan, sängyn, matot, kukat ymsyms. Aina on kämppä kamalassa kunnossa kotiin tultaessa. Koira on totutettu pikkuhiljaa yksinoloon. Olen kokeillut rajata sitä vain osaan asunnosta, olen piilotellut sille nameja ja ostanut ydinluita ja tehtävää päiväksi. Olen jättänyt pahvilaatikoita / putkia pureskeltavaksi. Olen kokeillut feromonihaihdutinta ja järsimisenestonesteitä. Radio on ollut päivän aikaan päällä. Joka kerta kun tullaan kotiin, se menee samantien itse johonkin nurkkaan häpeämään. Tiedän että käytös mitä luultavimmin loppuu aikanaan, mutta haluaisin jo nyt jotain ratkaisua. Mielessä on käynyt myös kuonokoppa joka ei haittaa juomista. Hyviä vinkkejä haluttais!

5

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cane corso

      Oletko keskustellut asiasta kasvattajan kanssa ? Heillä on yleensä erittäin hyvä kokemus ja tietämys rodusta.
      Minä en laittaisi koiralleni kuonokoppaa vaan rajaisin koiralle oman huoneen portilla jossa olisi peti ja omat lelut ym. eikä muuta hajotettavaa .
      Lenkkeiletkö säännöllisesti koirasi kanssa ? Entä muut päivän rutiinit ?
      Koira tarvitsee selkeät säännöt ja ruutiinit päiväänsä .

    • minidog

      Rajaisin kanssa oman "turvallisen" pesän, oma ainakin on mieluummin pienemmässä tilassa kun koko asunnossa ( koko asunnossa huutaa, omassa paikassa hiljaa, eikä ikinä ole tehnyt siellä tuhoja )

    • ab11v

      meillä myös mutta jos teillä on iso sios ja vahva puu tee siihen ketjupaikka ja laita koira siksi aikaa kaula pannan klkipsusta ketjuun kiinni koira saa raitista ilmaa ja anna koiralle luu ja vettä viihtymiseksi jos koira tykkää palloista aanna pallo myös meidän koiralle se kelpasi.

    • jäähoito

      Häpeä on hyvä merkki. Jätä siivoamatta ja huomioimatta ilkityöt. Huomio on aina huomio olipa se sitten hyvää tai pahaa. Sanon jäähoidoksi kun ei reakoi mitenkään niin koiraa kuin tekoja. Oma dokini kakki sisälle jos oli edes 10min yksin. Kakki vaikka kuinka pieni mut kuitenkin. Loppui kun en huomioinut mielen osoitusta mitenkään. Korjasin ja vein normisti ulos mut en puhunut, eikä mennyt kuukautta pitempään vajaalla vuoden vanhalla dokilla kun tajusi olevansa kingi kun oli ollu normaalisti kotona ja vielä yksinkin.

    • teeeeeeeeeeeeeee

      Laitappa dogille kuonokoppa niin näät lopputuloksen :). Kokeile ihan huvikseen. Tuu sit tänne valittaa kun koira on agressiiviseks alkanut yks kaks sitä ja sitä ja tätä kohtaan,kun energiaa ei pureta ! Pidetään koiraa jos missä rajatussa tilassa koska odotetaan vaan et se rauhoittuu ja lakkaa olemasta dogi;tulee vanhaks ja on rauhallinen egon jatke :)..

      Dogille ei "riitä", mikään tilan rajaaminen, sun täytyy purkaa energia HETI AAMUSTA ja kestää loput :). Dogi tekee tuhoa 7kk-2v minimissään , max 4v tai loppu iän :). Ellei sulla ole rauta kehikkoa seinissä ja rauta porttia,tuo sinun tilan rajaaminen on yhtä tyhjän kanssa :D. Se tulee alle 4h läpi seinästä. Repii laminaatit kappaleiks ja päättää koko sisustuksesta siitä edespäin;remppa kannattaa jättää sinne 3vuoden tienoille..

      Kun otit Dogin kävikö ehkä mielessä et isompien koirien tuhot on, VÄHÄN isompia ?. Niiden hallittavuus on, VÄHÄN toista kuin jonkun pittpullin,dobermannin tms vaikka kyseessä on " rotuominaisuuksiltaan- RAUHALLINEN" - koira :))).. Jos sitä murkkuikää et vielä ole nähnyt niin tervemenoo lenkille ;).
      lykka till :D.

      Koira on aivan.. valtavan mahtava,-rodunomainen, oikein koulutettuna. Lempeä jättiläinen , inhimillisyyden tasolla tilanne arviointi kyvyssään. Lukee täysin hihnanpään mietteet.
      -Koulutettuna rauhallinen rodunomainen koira.
      -ei koulutettuna, valtavan voiman omaava "aikapommi ". Ja vika on hihnanpäässä :).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe