Silloin kun vanhasuola janottaa..

locker room

Ollaan Sannan kanssa seurusteltu teininä kauan, suhde kariutui kuten teiniromanssit yleensä siihen, kun yläasteen jälkeen jatkettiin lukioon. Sanna lähti urheilulukioon toiselle paikkakunnalle ja itse jäin oman kunnan lukioon. Muutaman kerran nähtiin ja touhuttiin, lähinnä kännissä kesällä juhannuksen aikaan, mutta siihen se sitten jäi. Molemmat jatkettiin elämässä eteenpäin ja tapasin uuden tyttöystävän, josta sittemmin tuli myös vaimo ja lasteni äiti. Myös Sanna jatkoi eteenpäin ja meni sittemmin niin ikään naimisiin.
Nähtiin sattumoisin eräänä syksyisenä päivänä kotikulmamme lähikaupassa. Sanna tuli kiskaisemaan minua hihasta ja tervehti iloisena. Vaihdettiin kuulumisia ja Sanna kertoi, että työskentelee fysioterapeuttina yksityisessä kuntoutuskeskuksessa, sekä vetää jumppia eräällä kuntosalilla. Hän oli tullut käymään vanhempiensa luona ja samalla tapaamassa sisaruksiaan. Sanoin, että oli kiva nähdä, mutta minun olisi nyt mentävä koska minua odotetaan.
Meni kuukausi kaksi ja joku käski minua avaamaan vanhan sähköposti osoitteeni. Siellä oli muuta viesti Sannalta, hän oli kirjoittanut ensimmäisen seuraavana päivänä tapaamisemme jälkeen. Tosin viestissä luki vain, että ”vieläkö luet tätä”?.

5

4332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • locker room

      Vastasin Sannalle ja sanoin, että ilmeisesti telepatia käski avaan postin, jonka luulin jo unohtaneeni.
      Talvella kirjoiteltiin säännöllisesti, Sanna kertoi työstään ja harrastuksistaan ja niin minäkin. Kumpikin vältti aihetta avioliitto tai sen tila. No, omassa suhteessani kyllä kaikki oli mallillaan ja olin onnellinen, samaa uskoin myös Sannasta, ehkä siksi kumpikaan ei halunnut keskustella aiheesta.
      Sanna lähetti kuvan itsestään, joka oli otettu ulkomailla. Katsoin kuvaa ja totesin hänen olevan erittäin hyvässä kunnossa. Vaikka ei minunkaan tarvitse paitapäällä kesäisin kulkea, sen verran kuitenkin liikun ja syön terveellisesti.
      Kehuin tietenkin kuvaa ja sanoin häntä kauniiksi, koska sitä hän on.
      Talvi ja kevät meni keskustellessa, asiallisesti ja pientä flirttiä heitellen, mutta ei sen kummempaa.
      Alku kesästä Sanna taas kertoi tulevansa käymään ja kysyi, voitaisiinko nähdä. Vastasin, että mikä ettei, pitää vain tietää milloin hän olisi tulossa, niin voitaisiin käydä vaikka lounaalla.
      Sanna ilmoitti, että hän olisi tulossa käymään jo viikonloppuna, eikä siis voisi lähteä lounaalle, se ei oikeastaan haitannut, koska olin muutenkin yksin viikonlopun, kun perhe olisi menossa anoppilaan.
      Sanna soitti perjantaina iltapäivällä ja kysyi mitä olen tekemässä. Sanoin, että olen lähdössä lenkille pururadalle. Sanna kysyi, josko voisi lähteä mukaan ja kyllähän se minulle sopi, oikeastaan tosi hyvin, koska siellähän olisin voinut törmätä häneen muutenkin. Pala hartioiltani tippui kun tiesin, että selitys olisi hyvä ja uskottava.
      ”Hei” Sanna huusi minulle parkkipaikalta ja heilutti kättään, ”Siisti auto”. Hymyilin ja nyökkäsin ”hei vaan”.
      Lähdettiin kävelemään pururadalle, juteltiin niitä näitä. Sannalla oli päällään pinkit tiukahkot housut ja valkoinen urheilutoppi. Juteltiin niitä näitä ja muisteltiin menneitä. Vähitellen alettiin hölkkäämään matka taittui joutuin, pian oltiinkin juostu ensimmäinen vitosen lenkki. Ehdotin, josko vielä toinen kierros, oikeastaan vain siksi, että sain ihailla Sannan kroppaa. Vähän ennen toisen lenkin loppua venäytin jalkani. Pysähdyttiin ja Sanna katsoi sitä, sanoi että kylmää pitää saada jostain. Hoipertetelin takaisin parkkipaikalle ja huomasin, että lähellä on urheilukenttä, jossa on varmaan kylmäpusseja toimistossa.
      Sanna lähti mukaan ja kun pääsimme perille huomasimme, että paikka oli kiinni. Vain pukukopit olivat avoinna. Mentiin sisälle ja riisuin paitani, kastelin sen kylmässä vedessä ja kiedoin nilkkani ympäri. Sanna katsoi minua ja kohta hän sanoi ”anna kun katson”. Sanna otti märän paidan pois ja kasteli sen uudelleen kylmällä vedellä. En voinut kuin ihailla tuota naista. Katsoin sen kaksi sekuntia liian pitkään, kunnes tajusin Sannan huomanneen pitkittyneen katseeni. Hän kysyi vain ”mitä”? Sanoin, ”olet kyllä kaunis”.
      Sanna hymyily ja tuli luokseni, silitti tukasta ja antoi suukon poskelle ja sanoi ”kiitos” Sanna jäi viereeni ja katsoi minua, kurottauduin häntä kohden ja annoin suukon hänen huulilleen. Sanna vastasi suudelmaan ja painautui minua vasten. Kiedoin käteni Sannan kaulalle ja pidin hänestä kiinni. Kohta annoin käden valua hänen selkäänsä pitkin ja puristin häntä kevyesti pakarasta.
      Sanna nosti leukaansa ja ymmärsin hänen haluavan tuntea huulet kaulallaan, joten suutelin sitä ja annoin huulten valua kaulalta hartioille asti. Sanna vetäytyi irti minusta ja katsoi syvälle silmiini, eikä puhunut mitään. Kohta hän tuli lähemmäs ja suuteli rintakehääni, nojauduin vain seinää vasten ja tunsin kuinka kuumat huulet vaelsi pitkin rintakehääni. Tunsin, kuinka Sannan käsi oli reidelläni ja teki varovaista tutkimusmatkaa ylöspäin saavuttaen puolikovan kalun. Sanna vilkaisi minua silmiin ja hiero elintäni hitaasti. Sanna ujutti sormet housunkauluksesta sisään ja puristeli minua. Hieroin Sannan selkää ja kurottauduin suutelamaan häntä. Sanna alkoi runkkaamaan minua ja että se tuntui hyvältä. Nostin itseäni jotta Sanna sai painettua housujani hieman alaspäin.

      • locker room

        Sanna kysyi kohta ”panettaako sulla”? Nyökkäsin vastineeksi ja samassa Sannan pää lähti valumaan kohti nivusiani. Hän leikki kielellään kaluni varrella, nuollen sitä kuin tikkaria. Lopulta hän upotti sen kokonaan suuhunsa ja imi sitä hellästi. Sanna siirtyi lattialle kontalleen ja jatkoi imutusta. Välillä hän lopetti ja katsoi silmiini, samalla kielellä kiusaten keppini kärkeä, kunnes antoi sen taas sukeltaa syvälle suuhunsa.
        Aloin tuntea tutun kihelmöinnin ja käskin Sannaa lopettamaan. Sanna istui edessäni ja alkoi riisumaan paitaansa ja liiviänsä. Sannalla ei ollut mitkään megamelonit, vaan ihanan kiinteät B koon rinnat, kauniit pisaran malliset. Sanna nousi seisomaan eteeni, jolloin tartuin kiinni hänen lanteisiinsa. Riisuin Sannan housut ja katselin ihania mustia hipstereitä, jotka hänellä oli jalassaan. Nuo alushousut korostivat hänen täyteläistä persettään. Varoen laskin pikkarit alas ja käänsin Sannan itseeni päin. Sanna oli ajellut pimppansa siistiksi, erittäin pienen viivan oli jättänyt vain jäljelle. Tartuin Sannaa lanteista samalla kun koitin seisoa pystyssä, jalan kipu tuntui mutta koitin kestää sen. Vedin Sannaa lähemmäs ja annoin kivikovan kalun mennä tekemään tuttavuutta Sannan jalkoväliin. Samalla koitin suudella Sannan rintaa. Tunsin kalullani, että sen varsi on erittäin lämpimässä välissä, joten korjasin asentoa jotta voisin tunnustella tuota märkyyttä myös käsin.

        Varovasti annoin käden laskea alas häpykummulta. Sormeni löysi ensimmäisenä kovan klitoriksen. Sannan voihkaisi kevyesti ja annoin sormeni liukua syvemmälle. Sannan märkä vako tuntui pehmeältä ja ihanan liukkaalta. Sanna istui pukuhuoneen penkille ja avasi haaransa. Asettauduin puolestani hänen eteensä ja annoin pääni painua kohti tuota ihanaa vakoa. Tutkin Sannaa kieleni kärjellä, kun löysin klittan, niin otin sen kevyesti huulteni puristuksiin ja imin sitä. Välillä annoin kieleni upota kokonaan hänen sisäänsä. Lopulta huomasin, että hän tykkää kun nuolen klitorista ja annan sormieni työstää hänen sisällään. Sanna voihki ja vaivihkaa hieroin pikkurillilläni hänen pyllyänsä kun kaksi muuta sormea leikki hippasta hänen vaossaan. Sanna kiljaisi ja painoi päätäni vasten itseään. Tuntui että tukehdun kun märkä pillu on vasten naamaani, se olisi ehkä yksi kauneimmista tavoista lähteä?
        Käännän Sannan selälleen penkillä ja koitan työntyä hän sisään. Sanna levittää jalkojansa jotta pääsisi lähemmäs. Lopulta nostan Sannan syliin ja istun penkille. Sannan polvet on vielä pehmeät äskeisestä orkusta, mutta lopulta hän saa ohjattua minut sisäänsä. Sanna ratsastaa päälläni, puristan hänen pakaroita kevyesti käsin ja koitan painaa häntä tiukemmin vasten itseäni.
        Sanna nojaa taaksepäin jolloin minulle tarjoutuu tilaisuus suudella noita täydellisiä kiinteitä rintoja.
        Sanna lanteet keinuu ja pyörii sylissäni, selvästi hän hakee itselleen toista huippua, eikä se ensimmäinenkään ole minulla kaukana.
        Sanna nousee ja kääntyy selin minuun. Hän ottaa kalustani kiinni ja vie sen huulilleen, käyttää sisällään nopeasti ja nousee pois. Hän liikkuu hieman eteenpäin ja ottaa tukevammin kullistani kiinni. Hän ohjaa sen pyllyreiällensä, ja istuu kevyesti sen päälle. Milli milliltä syvemmälle ja syvemmälle. Tuntuu että laukean justiinsa, ihana jumpattu perse suoraan edessä ja selkä kaareutuu kauniisti kaarelle. Sanna nojaa polviini ja alkaa varovasti panemaan minua. Ujutan käteni hänen reisien yli pimpalle ja alan hieromaan sitä. Sanna voihkii ja varovasti lisää vauhtia. Otan toisella kädellä Sannaa lanteilta kiinni ja annan hänen nauttia. Menee hetki ja tunnen kuinka kuuma aalto on nousussa kaluni varttapitkin. Karjaisen hiljaa ja tajuan lauenneeni Sannan pyllyyn. Sanna ei joko välitä, tai ei tunne äskeistä, vaan jatkaa viellä voimakkaammin, kunnes hän lysähtää melkein holtittomasti lattialle. Onneksi käteni oli hänen ympärillään. Veltto elimeni luikahtaa pois pyllystä. Sanna suutelee minua ja sanoo, että oli ottanut koko lenkin ajan sopivaa tilaisuutta. Kohta tajusimme, että pukukopin ovi on auki ja että kuka tahansa olisi voinut yllättää meidät.
        Sanna riisui itsensä äkkiä ja katsoin parhaaksi toimia vastaavalla tavalla. Linkuttelin Sannan perässä kohti pururadan parkkipaikkaa., märkä paita kädessäni.
        Autolla huomasin, että Sannalla oli housut nurinpäin, huomautin asiasta. Sanna naurahti vähän.
        Sanoin Sannalle, että olen sitten yksin kotona viikonlopun ja että hän on tervetullut käymään jos haluaa.


    • Nam!

      Olen kokenut vähän vastaavan tapauksen. Melko hikisen suolaista touhua oli, mutta nautinnollista..

    • Anonyymi

      Voisin toimia ex-Sannani kanssa samoin...

    • Anonyymi

      Muistui mieleen kaverini isosisko joka kiristi minua nuolemaan pimpsaansa kun kärähdin mettässä runkkaamisesta,jos nuolet minua en kerro ja sitä juotui tekemään kesällä usen jossain vaiheessa hänkin nuoli minua ja kun vuosien päästä näimme ravintolassa jatkoimme samaa hommaa se oli ihanaa aah nyt tulee aaaah

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe