Anustappi.

Tappi pepussa

Huomasin jo nuorena että kun peppuun työntää kaikenlaisia esineitä se tuntuu kivalle. Myöhemmin olen ostanut eri muotoisia ja pituisia anustappeja, joita käytän huvin ahkerasti. Asun yksin ja töistä tultuani, rasvaan peppureikäni liukkaaksi ja työnnän jonkun tapin peppuun. Pidän tappia useamman tunnin pepussani kun touhuilen kotona, tehden kaikenlaisia askareita.

Käyn myös pari kertaa viikossa pyöräilemässä,(kesäisin) silloin laitan erään erikoisemman papin peppuuni. Pyöräillessä kyseinen tappi, hieroo kivasti eturauhasta ja kullini seisoo puolijäykkänä, se myös valuttaa kiimalimaa pyöräilyshortsien sisälle. Toisinaan on pakko käydä, helpottamassa paineita, pyöräily reitin varrella olevissa metsiköissä.

Olisi kiva tietää onko muitakin miehiä tai poikia jotka käyttävät anustappia. ?

32

15904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jpmm

      Itsekin keksin anaali-ilot melko pian runkkaamisen aloittamisen jälkeen (12-vuotiaana). Ekan oikean lelun ostin 16- tai 17-vuotiaana paikallisesta pornokaupasta, se oli semmoinen perusdildo säädettävällä vibralla. Myöhemmin kokoelma on lisääntynyt ja vaihtunut, nykyään tykkään tyydyttää itseäni tekopeniksillä mutta ei anustapin voittanutta ole jos haluaa liikkua ihmisten ilmoilla huomiota herättämättä. Juuri pari viikkoa sitten olin käymässä taloyhtiön varastossa ja mulla oli sisällä ilmalla täytettävä, vibralla varustettu anustappi. (Tää ei ole mikään maksettu mainos, mutta: http://www.kaalimato.com/catalog/Fanny Hill's_p_541.html) Palatessa sattui vastaan puhelias naapurin rouva, oli aika kiihottavaa rupatella sen kanssa niitä näitä samaan aikaan kun anaalissa surisee suureksi pumpattu anustappi painaen ihanasti eturauhasta ja kyrpä sykkii housun lahkeessa limaa valuttaen.
      Ajoittain laitan tapin sisääni ennen kuin lähden kauppoihin tai kirjastoon kiertelemään. Koskaan ei ole tullut mieleenkään, että pyöräillessä pitäisin tappia, mut kai sitä voisi kokeilla...

    • Tappi pepussa

      Pyöräillessä ja lenkkeillessä, tappi anuksessa on tosi kiihottava juttu. Täytyy vain löytää itselle sopiva malli.

      • sietäisin saada

        Taitaa tappi pitemmänpäälle alkaa hiertämään reiässä, mutta joskus pyörällä kulkiessa kun joku ottaisi ja panisi oman kovan tappinsa reikääni, niin olisin tyytyväinen. Vielä kun se tapahtuisi yllättäen ja hieman väkisin, niin aina parempi.

        Pelkät verkkarit olisi niin helppo sipaista pois päältäni missä ja milloin vain. Mutta fantasiaksihan se tuollainen tulee jäämään, toisaalta kyllä se joskus kivasti seisottaa kulkiessa, kun ajatuksissa huvittelee tuollaisella toiminnalla.


      • teltta -
        sietäisin saada kirjoitti:

        Taitaa tappi pitemmänpäälle alkaa hiertämään reiässä, mutta joskus pyörällä kulkiessa kun joku ottaisi ja panisi oman kovan tappinsa reikääni, niin olisin tyytyväinen. Vielä kun se tapahtuisi yllättäen ja hieman väkisin, niin aina parempi.

        Pelkät verkkarit olisi niin helppo sipaista pois päältäni missä ja milloin vain. Mutta fantasiaksihan se tuollainen tulee jäämään, toisaalta kyllä se joskus kivasti seisottaa kulkiessa, kun ajatuksissa huvittelee tuollaisella toiminnalla.

        Ja jos pelkät verkkarit, ilman alkkareita...mukavasti se sielläkin seisoo tai keinahtelee, pyöräollessä tai lenkillä.


    • reksi

      Keksin työntää kynttilää pyllyyn joskus 13-14 v, uh mitä orkkuja sai silloin. Olisi kiva nähdä pyöräilijä runkkaaamassa ja myös kuseva pyöräilijä kiihottaa...

    • pyöräilijäM

      Silmät auki reksi - näkeehän meitä.

    • maastop. avartaa ;)

      Tulin juuri pyörälenkiltäni ja taukopaikkana eräs lintutorni. Kiipesin sinne, kesämaisemia katsomaan ja vähän nesteyttämään. Siellä muitakin tauvolla heitettiin siinä läppää, pyöräilystä ja kesästä. Jäin kahden, nuorehkon komeakroppaisen kundin kanssa. Siinä jatkettiin tarinointia kun kiinnitin katseeni, kundin varustuksiin. Päällä vaalea, lyhytpunttinen ajopuku, mutta erityinen huomioni kiinnitti kundin jalkoväliin, melkoinen toppaus nimittäin siellä kiharalla. Lähdettiin aikanaan ja kundi sanoi kusevansa vielä, kun on matkaakin jäljellä. Estottomasti heitti ajopuvun auki, alla ei kalsareita eikä tavallisten toppausten lisäksi muuta kuin hervoton mulkero ja pallit. En tiedä oliko kundi niin estoton vai halusiko varustustaan esitellä. Aivan estoitta heitti siinä pitkät pissat, niin että näin kaiken. Vaikeuksia oli olla katsomatta, tuo toimitus. En tiedä näkikö kundi tuijotukseni ja oliko se tarkoituskin. Mutta näky oli komea. Siinä ravisteli viimeiset tipat ja kääri hervottoman vehkeensä, haalariin - melkein rusetille. Siinä toivoteltiin hyvät loppumatkat ja lähdettiin eri suuntiin. Minun oli pakko käydä sivupolulla vetaisemassa omat haalarini kinttuihin ja hoitaa oma seisokkini pois. Näky oli sen verran kiihottava. Toivottavasti törmäillään toistenkin.. Vieläkin näky kiihottaa.

      • puskapahe

        Sontiva rullalautailija on varsin kiihottava näky, puhumattakaan oksentavasta lentäjästä.


    • kesämies............

      Tänään tappi pyllyyn ja kesäkadulle tsiikailemaan, tiukkapeppuja.

    • kaalimato housussa

      Tästä tulee mieleen kaalimatomainos, jossa tytöt ovat sauvakävelyllä. Onko pojat tappituntumalla pyöräajelulla.

    • Bimies2

      Täytyy hankkia anustappi, oli kiihoittava kokemus sulla!

    • AnalGTXL

      Itsekin olen nuoresta alkaen ollut pyllyjutuista kiihottuva. Ekana joskus 13-vuotiaana lyijykynällä aloittelin ja ensimmäisen pikkudidon tilasin 16-vuotiaana seksikaupasta. Tapit ja pyllyn venytyksen taso on vähitellen siirtynyt isompiin varusteisiin. Tänään tilasin taas vähän isompaa, tietää leikin jälkeen saaneensa vähän isompaa tavaraa:

      TSX Bed Knob Buddy Buttplug - eiförmiger Anal Plug, XL - 20 cm lang - Durchmesser bis 10 cm

      • Anonyymi

        Minä käytän myös isoja anaalitappeja kuten Ass Servant ja Block Buster jotka ovat noin 10 cm halkaisija. Tänään oli taas Block Buster anaalissa ja samalla Bathmate penispumppua käytössä . Tuntuu kyllä hyvältä yhdessä käytössä . Suosittelen.
        M 61 👍🙂


    • TapitOn

      Itsekkin tilasin tuollaisen pumpattavan,tosin ilman moottoria...
      Vaikka paksuimmasta kohdasta tyhjänä vaan 4,5cm,en saa sitä sisään... Mulla liian tiukka,vai missä vika? Apuja? Opastajaa? Olen 50v ukm Hki.

      • AnalGTXL

        Kyllä 4,5 cm:n tapin pitäisi mennä helposti pyllyyn, pitää vain opetella rentouttamaan paikat ja edetä hitaasti. Lisäksi tarpeeksi liukkaria! Homma voi olla helpompaa kiinteämmällä tapilla, jos pumpattava versio on liian löysänlainen.


      • TapitOn
        AnalGTXL kirjoitti:

        Kyllä 4,5 cm:n tapin pitäisi mennä helposti pyllyyn, pitää vain opetella rentouttamaan paikat ja edetä hitaasti. Lisäksi tarpeeksi liukkaria! Homma voi olla helpompaa kiinteämmällä tapilla, jos pumpattava versio on liian löysänlainen.

        Tiukka on... On ollut liukkaria kun kokeilin,mut tuntuu ettei voi olla tarpeeksi rentona kun samalla koittaa saada sitä sisään... Olis varmaan helpompi olla esim. vatsallaan tyyny lantion alla ja joku toinen 'asentaisi'...?.?


      • TapitOn

        Ei löydy Hesasta vanhempaa miestä opastaa/asentaa?


    • kumikeijosi

      Muistakaa että tappia ei missään tapauksessa kannata pestä ettei katoa hyvät aromit!

    • Anaalitappipano

      Itellä ollu juttuja jätkien kanssa jotka käytti anaali tappia päivä mittaan sisällä oli kiva aina runkkaa mällit sisään ja laittaa tappi takas sisää ja myöhemmin sit taas siirtää ja panna mällit takas siään päivän päätteeks

    • salaisetnautinnot

      Kaikenlaista on tullut peppuun kokeiltua, työkaluista ihanalta tuntuu isokahvainen ruuvimeisseli, työpaikalla otan aina ison muhkea kahvaisen ruuvarin veskiin mukaan, liukkaria mukana pieni tuubi, kerran unohtui ruuvari pesun jälkeen lavuaarin reunalle, en tiedä onko kukaan arvannut mihin ruuvaria käytin.

    • Tappikyllä

      Anustapin käyttö kiehtoo yhä enemmän. Mietteissä olisi laittaa joskus julkisilla paikoilla asioidessa päälle, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Täytyy varmaan laittaa vaimon stringit varmistamaan paikallaan pysyminen.

      • Anonyymi

        Anaali tapin paikoillaan pysymisen on saatavana tarkoitukseen valjaita. Minulla on myös välillä tappi anaalissa kun käyn kävelyllä ja kaupassa. Tappi anaalissa tuntuu kyllä hyvältä, suosittelen.
        Terv M 61 🙂


    • Anonyymi

      Tappi kovanako

    • Anonyymi

      valuttaako

    • Anonyymi

      Oon käyttäny sellasta pientä ja ulospäin tosi huomaamatonta tappia urheillessa jääkiekkotreeneis ja lenkillä sekä salillaki joskus. Tuntuu kiimaselle just luistellessa ku se osuu oikeisiin paikkoihin. Ekat kokeilut oli joskus 17 v ja nykyisin tyttöystävä käskee/pakottaa laittamaan sen välillä ja sit ku tulee treeneistä tappi pyllys kotiin ni seksi on aika tajunnan räjäyttävää. Kannattaa kokeilla ;)!

      M19v

      • Anonyymi

        Olen tehtaassa töissä, välillä käyn veskissä ja mukaan otan ison ruuvarin jossa kaksi muotoiltu kahva, ihan kuin dildo, riisuudun veskissä täysin alasti ja työnnän osin ruuvarin kahvan peppuun ja runkkaan orkkun saakka.


    • Anonyymi

      Minä käytän myös anaali tappeja . Aloin pienemmillä ja nykyään menee jo sisään Doc Jonsson Ass Master tappi josta poistin ulkokuori halkaisija noin 10, 5 cm . Minulla on myös useita muita tappeja. Joskus esim. kaupassa käydessä on tappi anaalissa ja valjaat pitämässä tappi paikoillaan. Myös pyöräilyssä käytän pienempi tappi minkä rasvaan hyvin niin ei hiertää. Anaalitapit tuntuu niin hyvältä , suosittelen.
      M 61 🙂👍

    • Anonyymi

      Minä olen pitkätukkainen HD-kaveri. Pyöräni mukana kulkee kesäisin anustappi. Joskus riisuudun kevarilla ja työnnän anustapin peppuun ja matka jatkuu. Kiihottavalta tuntuu kun pyörä tärisee alla ja anustappi pepussa. Kuoppiin ajaminen saa melkein orkun aikaiseksi.

      • Anonyymi

        Onko muita HD-kavereita Kuopion seudulla? Vois tehdä yhteisen retken kun hieman kelit lämpenee, ehkä vappuna jo. Itse olen top vaikka anustapeista tykkäänkin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiinnostanu kans aina kaikki peppuun työnnettävät asiat kuumemittarista tappeihin. Joskus 16 v hommasin ekan tapin ja tuli ajeltuu monet kerrat kevaril pitkin mestoi tappi pyllys ja boxut täynnä kiimalimaa. Lätkätreeneis kans oon käyttäny/käytän edelleenki välil tappia ja tekis mieli kokeilla joskus värisevää mallia mut en oo viel raaskinu ostaa sellasta :) salilla kans kokeillu joskus mut tuntuu et meinaa tulla ulos ”vahingossa” vaikka en usko et todellisuudessa tipahtais lahjeesta kuitenkaan lattialle, mut ei oo kauheen kiva tunne xD

    • Mulla on muutama pieni tappi ja sitten on 3 sauvaa, joista 2 on ilmeisesti rauhas sauvoja ja se isoin on penisdildo.
      Mulla on kyllä ostoslistalla isompia tappeja ja geisha kuulia.
      Mites yeillä, onko fillarilla, tai muuten luiskahtanu leluja sisään syvemmälle nii ettei niitä saa ulos, ku paskan mukana.
      Mulla on yks luiskahtanu ja olin aika hemmetin lirissä.
      No se tuli onneks kakin mukana puolen tunnin kuluttua

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14911
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3095
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3080
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3075
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3074
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    Aihe