Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Iltasanomissa juttu

Gilla*

Viikonvaihteen Iltasanomissa on Tapsasta juttu. Siinä kuvia Tapsasta eri vuosilta ja vuosikymmeniltä ja Tapsa kertoo kuvista lyhyesti. Yhdessä kuvassa Tapsa on Mikko Niskasen kanssa. Toisessa kuvassa Tapsa on hiihtelemässä yms... Yksi iso kasvokuva on Tapsan uran alusta. Siinä lukee ,että siinä kuvassa Tapsa näyttää ilmetyltä Jim Morrisonilta. Tapsa sanoo ,että nykyisin häntä sanotaan Jack Nicholsonin näköiseksi ja toteaa, että se kyllä natsaa kun laitan tietyn ilmeen.

Kuvien lisäksi on myös lyhyehkö ja mukava Tapsan haastattelu. Siinä Tapsa kertoo ,että kotona ollessaan tykkää mm. käyskennellä isossa puutarhassaan ja nauttia lintujen laulusta. Hän sanoo ,että linnut ovat hälle äärettömän tärkeitä. " Ne ovat paljon parempia laulajia kuin minä ", Tapsa toteaa.

3

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Linnut-Tapsukka 1-0

      No siinä Tapsuliini oli oikeassa, että linnut ovat PALJON parempia laulajia kuin hän...Kerrsnkin jotain järkevää "Kansantaiteilijan" suusta! Huom, huom: Tapsuliini mainitsi haastattelussa myös rakkaan ystävänsä Pertsaliinin. Kas kuinkas näin? ;-) Olisipa samalla kertonut myös heidän keskinäisistä painiotteluistaan.... ;-)

      • Ihmettelen miten joitain teikäläisiä voi niin kauheesti närästää Tapsan ja Pertti Ukkolan ystävyys, että siitä täytyy aina kuittailla ja kehitellä niiden välille ties mitä ?


    • Pertsaliinin ex-

      Ihmettele sinä wanhapiika ihan rauhassa...onhan hyvä, että sinunkin passiivisilla aivonystyröillä on jotain tekemistä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe