Chihuahua synnytys

Chihuahuahuahuahuahua <3

Hei vaan kaikille! Mul on chihuahua ja ollut ihan kohta 2 kk raskaana eli synnyttää 2 poikasta lähipäivinä! Kysyisin sitä, että jos koirani ei itse riko poikasten sikiökalvoja, niin miten ihminen voi sen rikkoa? Kiitos , jos joku vastaa :)

16

656

  Vastaukset

  • Kannattaisi kuitenkin keskittyä enemmän siihen synnytykseen muuten, tuppaa olemaan chihuilla hankala. Muutenkin kaikki asiat synnytyksestä ja pennuista olisi pitänyt ottaa selville ennen pennutusta, viimeistään sen 2kk raskauden aikana.

   • Tiesin kaikki synnytyksestä ja muista mutta en ollut varma kun joissain sivuilla luki että " chihuahua saattaa tarvita apua sikiöpussin rikkomisessa " nii kyllä me käytiin katsomassa ultrassa että kuinka paljon sielä oli ja näkyi 2 mutta syntyikin kolme :)


   • Chihuahuahua <3 kirjoitti:

    Tiesin kaikki synnytyksestä ja muista mutta en ollut varma kun joissain sivuilla luki että " chihuahua saattaa tarvita apua sikiöpussin rikkomisessa " nii kyllä me käytiin katsomassa ultrassa että kuinka paljon sielä oli ja näkyi 2 mutta syntyikin kolme :)

    No jos kerta tiesit kaiken synnytyksestä niin miksi tuollaista kyselet, varsinkaan täällä suoli25 palstalla? Tämä on mielestäni vihoviimeinen paikka kysellä mistään tärkeästä, itse olisin soittanut samantien eläinlääkärille tai kasvattajalle... Tai olisit kysynyt siinä ultrassa eläinlääkäriltä.
    Ja yleensä kaikki tarvittava tieto etsitään _ennen_ astutusta, kiitos kun paljastit meille kaikille olevasi vain tietämätön ihminen joka halusi ihquja pentuja koiralleen.


   • Paperiton piski kirjoitti:

    No jos kerta tiesit kaiken synnytyksestä niin miksi tuollaista kyselet, varsinkaan täällä suoli25 palstalla? Tämä on mielestäni vihoviimeinen paikka kysellä mistään tärkeästä, itse olisin soittanut samantien eläinlääkärille tai kasvattajalle... Tai olisit kysynyt siinä ultrassa eläinlääkäriltä.
    Ja yleensä kaikki tarvittava tieto etsitään _ennen_ astutusta, kiitos kun paljastit meille kaikille olevasi vain tietämätön ihminen joka halusi ihquja pentuja koiralleen.

    No kuules soitin eläinlääkärille ja kiitos turhasta vastauksestasi :) :) mutta kiitos vain sinunki turhasta kommentista! Mihin suomalaisten ystävällisyys on kadonnut!!


  • Juupa juu, taas joku paperittomia pykäävä mamma haluaa tehdä kultamussukallaan pennut, koiran hengenkin uhalla.
   Koirat eivät ole raskaana, vaan tiineenä.
   Koirat saavat pentuja, ei poikasia.
   Toivottavasti olet perillä lopuista asioista pikkasen paremmin, muuten olet aivan kusessa jos ja kun kaikki ei menekään hyvin. Koiraraukat.

   • Mä en tietääkseni kysynyt mitään tuollaista, mutta olen todella pahoillani jos mielesi noin pahentu minä vain kysyin kysymyksen :) mutta what ever, koirani sai 3 suloista pentua, ilman apua :) että kiitos vain avusta :)


   • Niin ja anteeksi huonoista sana-valinnoistani, olen erittäin pahoillani ja synnytys meni hyvin jo nyt koiran PENNUT ovat maailmassa :) ja TIINEENÄ koirani tietysti oli eikä raskaana :DDDD aattelin et " emmä uskalla täällä kysyä mitää, ku oon ihan varma et joku tulee valittaa kui huono ihminen mää oon ku mun koiralla on PENTUJA mahassa " ja se olit sä :) ja kyl sä voit noi asiat vähän nätimminki ilmottaa et ei siin mitää :)


   • Chihuahuahua<3 kirjoitti:

    Niin ja anteeksi huonoista sana-valinnoistani, olen erittäin pahoillani ja synnytys meni hyvin jo nyt koiran PENNUT ovat maailmassa :) ja TIINEENÄ koirani tietysti oli eikä raskaana :DDDD aattelin et " emmä uskalla täällä kysyä mitää, ku oon ihan varma et joku tulee valittaa kui huono ihminen mää oon ku mun koiralla on PENTUJA mahassa " ja se olit sä :) ja kyl sä voit noi asiat vähän nätimminki ilmottaa et ei siin mitää :)

    turpakiinni ny vitun cp


  • mulla ensikertalainen emo ainakin hoiti tosin hyvin homman, rikkoi itse sikiöpussit ja hoiti tosi hyvin :) mutta totta on että ota ihmeessä selvää! googlesta, elainlaakari.fi jne...

   • Ensimmäinen asiallinen kommentti !! Kiitos


  • juu tää on ihan pimee palsta, kaikki hyökkää kimppuun, kysyi sitten mitä tahansa. onneks kaikki sujui hyvin :)

   • No synnytys hatarin tietopohjin on kuin venäläistä rulettia... Olen synnytyksiä nähnyt ja sen vaaratkin ovat tulleet vastaan joten vatsaa vääntää ajatus tällaisesta "leikistä".


   • Rulettia kirjoitti:

    No synnytys hatarin tietopohjin on kuin venäläistä rulettia... Olen synnytyksiä nähnyt ja sen vaaratkin ovat tulleet vastaan joten vatsaa vääntää ajatus tällaisesta "leikistä".

    Totta, mutta minä soitin eläinlääkärille ja kysyin sieltä asioita joita en tiennyt :)


  • Onneksi kaikki sujui hyvin ja hyvä että otit asioista selvää. Kysyvä ei tieltä eksy ja niin pois päin. Pitää vaan kysyä oikeasta paikasta, kuten teitkin eli eläinlääkäriltä. Toivottavasti emo ja pennut voivat edelleen hyvin ja että pennut saavat sitten hyvät kodit. Ethän teetä emolla liian usein pentuja.

  • Meillä Chihu sai keväällä ekat pennut. Ei tehnyt itse mitään kun ponnisti. Jouduin sormin rikkomaan kalvot, putsaamaan pennun kuonon pyyhkeellä ja kuivaamaan ja ravistelemaan pentuja. Lisäksi katkaisin niiden napanuorat. Nyt toiselle chihulleni on tulossa pennut elokuun lopulla.

  • Chihun synnytys on ihan pala kakkua. Poikaset on niin skidejä että ne ruiskuaa ulos mutsin toosasta ripulityyliin sekunnissa

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   308
   6665
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   91
   4347
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   160
   1992
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   75
   1360
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   108
   1113