hierojakoulutusta Helsingissä

hierojaksiko?

Oon 26-vuotias lähihoitaja ja nää kiireiset ja epäkiitolliset hommat on alkanu viime aikoina nyppimään mua. Oon miettiny, jos vaihtais alaa ja alkais vaikka hierojaksi..

Onko kellään tietoa stadissa järjestettävistä hierojakoulutuksista? Kuka osaisi antaa vinkkiä, mitä kannattaisi ottaa huomioon ja millaisia kouluja on? Onko kellään hyviä tai huonoja kokemuksia? Entä koulutusmaksu, kuinka kallista se on? Onko mahdollista työskennellä samanaikaisesti? Entä työllisyystilanne alalla? Ja mikä tärkeintä kauan koulutus kestää?

3

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuleva hieroja

      Opiskelen itse Helsingin hierojakoululla ja olen ollut todella tyytyväinen opintoihin. Opetus tapahtuu yksilöllisesti pienryhmissä ja opettaminen on henkilökohtaista. Koulun opettajat ovat alan huippuammattilaisia.
      Tutkinnon suorittaminen onnistuu myös oman työn ohessa, kuten minä olen tehnyt. Opiskelu nimittäin tapahtuu monimuoto-opiskeluna Koulu tarjoaa opintojen jälkeen työllistymismahdollisuuden, mikä on yksi niistä monista seikoista, joka sai minut valitsemaan ko. opinahjon. Koulutus on myös edullista, kun vertaa muihin alan toimijoihin.

      Lisätietoja koulutuksesta kannattaa käydä lukemassa:
      www.opiskelehierojaksi.fi

      terkuin tuleva koulutettu hieroja

    • Anonyymi

      Itse olen opiskellut Erottajan hierojakoulussa päätoimisesti yhden lukuvuoden, 10 kk. Halusin saada riittävästi opetusta ja käytännön harjoittelua pärjätäkseni sitten työmarkkinoilla
      Olen ollut tosi tyytyväinen koko vuoteen. Opiskelu oli käytännön läheistä ja sehän sopi minulle, kun en ole mikään teoreetikko.

    • Anonyymi

      Ei nyt ihan perushierontaa, mutta kuitenkin. Jäsenkorjauskoulutusta on tarjolla Asikkalassa, Lahden kupeessa. Helsingistä näköjään menis Onnibus suoraan perille saakka!

      https://www.perinteinenjasenkorjaus.fi/kurssit/hotelli-tallukka-asikkala/

      "Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää, ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää, eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää, tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen.

      Ennen hoitoa asiakkaalta kysellään hyvin tarkasti hänen lääkityksensä, krooniset sairautensa ja mahdolliset loukkaantumiset. Sen jälkeen tarkistetaan asiakkaan kehon tasapainotekijät ja epätasapainon synnyttämät virheasennot.

      Kehon tasapainottaminen aloitetaan aina sen perustuksista, jaloista. Selkä hoidetaan istuen. Eteen- ja taakse taivutuksilla, asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen, saadaan nikamat ja syvätkin lihakset liikkuviksi.

      Keho on anatominen kokonaisuus varpaista ylöspäin päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapaturmat, autokolarit ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme, lihastoimintaketjumme, meneekin epätasapainoon. Tällaisista sattumuksista voi seurata lukuisia ongelmia. Lantionkori voi jäädä virheasentoon. Epätasapaino johtaa virhemuutoksiin ylhäällä ja alhaalla kehossa. Väärät lihakset joutuvat silloin ylläpitämään tasapainoa. Eri puolille vartaloa tulee lihaskireyksiä, joista edelleen aiheutuu lisäongelmia.

      Nilkat, selkä, polvet ja lonkat, kaikki tuki- ja liikuntaelimistön alueella olevat nivelet ja lihakset kipeytyvät ja aiheuttavat ajan oloon kulumamuutoksia. Näihin kiristyksiin ja virheasentoihin, jopa kroonisiksi muuttuneisiin, apua voi löytyä juuri perinteisestä jäsenkorjauksesta.

      Apua kannattaa hakea jäsenkorjauksesta ajoissa, ennen kuin nivelet ovat niin pahoin kuluneet, ettei niihin auta muu kuin tekonivelen vaihto."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe