tv lupa boikottiin

veronmaksaja

kaikki boikotoimaan tv maksua! kun saadaan suuri joukko mukaan niin voidaan saada jotakin aikaa. edes parempia ohjelmia.pois uusintojen uusinnat ja chatit pelit ja muut katsojia aliarvioivat ohjelmat. nyt maksetaan tv kanavien digisointi ja kaiken lisäksi joudutaan hankkimaan digipoksit (joka tv:een omat)joka talouteen. lupamaksut nousee kaiken aikaa jos ei tehdä jotaa ja kaiken lisäksi yle pistää työtekijöitä pihalle naurettavista syistä.!!!

6

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S.J.

      Samaa mieltä, mutta... Typerät chatit, pelit ja uusintojen uusinnat tulevat pääsäntöisesti kaupallisilta kanavilta.

      • apostoli

        kummasti ne mobiilipelit ja tietovisat ovat YLE:lläkin lisääntyneet viime aikoina. Ja YLE:n radiokanavilla on typeriä kilpailuja ja palautekyselyitä joihin osallistuminen on maksullista. Ei olla enää kaukana kaupallisten kanavien meiningistä.


    • Olli

      Elmeri tykkää että luvat saisivat nousta, vielä enemmän. Jos katsotte pari pykälää alaspäin, niin sinnehän voisi ruveta pistämään TV:luvat maksuun. Pyysin itse jo osoitetta mutta katsotaan tuleeko, sitä koskaan sinne. Muuten olen täysin samaa mieltä, kanssanne ja onko kaikilla varaa hikiboksiin.

    • valtsu

      Ette voi ruveta boikottiin irtisanomatta tv-lupaa! Se maksu menee perintään ja sitä tuskin kukaan haluaa. Ainoa tapa on olla ottamatta lupaa.... mutta pystyykö esim 25% suomalaisista tällaiseen yhteistoimintaan. Ei pysty.

      • Jarska!!!!!

        Ei ollut vaikea lopettaa tv-lupaa,mitä olen maksanut jo 22 vuotta kuitekin,mutta nyt tuli loppu ainakin minun riistämisestä.Palaan ehkä ruotuun sitten,kun siihen hallituksemme saa aikanaan jonkunlaisen järkevämmän summan jne.... homma hoituu helposti tv-lupa.fi linkin alta.


    • kaikki maksaa

      Jos sanotaan 400 tuhatta lopettas (unelmaa) luvan maksun, niin alle viikossa se muuttuisi siihe uuten VERO muotoon, joten imee tikkari ja maksaa.

      Myös tämän viidun maikkarin pitäs LOPETTAA roska ohjelmat, kuten kaikki chati shit ohjelmat ja tv-shit shop jutut. Näiden paikalle sitten sitä KULTTUURIA ja taidetta taikkas eu tuotantoa. Unelmaa olis kans, jos vaippa ja muu rätti/tappi/salva mainokset poistuis sinne APTEEKKI suuntaan, minne ne kuuluukin! Ei hirveesti kiinnosta millasta kermaa pitää naisen työntää jalkoväliin, jos se KUTISEEE. Siis Öö luokan mainokset kokonaan pois.

      Kansa maksaa täs maas ja sille ei vaan voi mitään, kun murhaajakin johtaa tätä tv päättämis porukkaa. Korttiakaan ei siltä Issiltä ole saatu vekka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      6554
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      74
      5688
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3052
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1223
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1192
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      13
      1048
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      212
      961
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      873
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      861
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      833
    Aihe