Härmälän leirintäalue (Tampere) kokemuksia?

Rantapallo

Vierailumme Härmälässä viime viikolla osoittautui suureksi pettymykseksi. Olimme liikenteessä neljän kaverin porukalla (18-20.v) ja yövyimme leirintämökeissä. Olin vuokrannut kaksi mökkiä, joissa kummassakin yöpyi kaksi henkilöä. Toinen mökeistä oli kahden hengen mökki ja toinen kolmen hengen. Olisi luullut, että kun sama ihminen vuokraa mökit samaan aikaan ja maksaa samalta tililtä, olisivat mökit olleet lähekkäin, mutta ne olivatkin aivan eri puolilla leirintäaluetta! Tämä oli iso miinus jo heti alussa.

Mökit olivat todella likaisia ja saastaisia ja jouduimme heti aluksi siivoushommiin. Kummankin mökin lattiat olivat täynnä hiekkaa ja roskia ja jos siellä joku siivooja oli käynyt niin hän oli varmasti vaihtanut pelkän roskapussin... Isommassa mökissä haisi hirveä kalja ja lattia oli yhdesta kohdasta ihan tahmainen. Tuuletimme mökkiä koko ensimmäisen illan, että haju haihtuisi. Pyyhimme myös märällä paperilla tuota tahmaa (joka epäilemättä oli kuivunut kaljatahra) pois lattiasta. Pienempi mökki taas haisi ummehtuneelle, mutta se johtunee mökin vanhasta iästä.

Illalla saimme myös huomata, että isomman mökin patteri oli rikki ja puoliksi irti seinästä. Peitot, tyynyt ja patjat olivat todella kosteita kummassakin mökissä vaikka omat lakanammekin olivat niiden päällä. Tuntui todella inhottavalta nukkua kosteissa petivaatteissa. Isomman mökin yläsänky oli hajoamispisteessä eikä kukaan meistä olisi suostunut nukkumaan siellä. Laudat olivat aivan mutkalla ja vaikka miten päin ja muutama lauta oli selvästi ratkeamispisteessä. Onneksi meitä majoittui kolmen hengen mökkiin vain kaksi niin molemmat pääsivät alasänkyyn.

Myös aamupala oli totaalinen pettymys. Olemme aikaisemmin käyneet seurakunnan reissuilla monena kesänä peräkkäin Tampereella ja yöpyneet Härmälässä viiden hengen mökeissä. Mökit ovat aina olleet hyvässä kunnossa ja siistejä. Myös aamupala on ollut hyvä ja runsas ja se on toiminut noutopöytäperiaatteella. Valinnanvaraa on ollut paljon ja ruoat ovat olleet hyviä. Nyt sitten ostimme aamupalan (joka maksoi 5.5e) yhdelle aamulle ja petyimme todella pahasti. Olimme ainoat koko aamupalalla eikä noutopöydistä ollut tietoakaan. Saimme "täytetyt sämpylät", mysliä ja jogurttia ja kahvia/mehua. "Täytetty sämpylä" oli ihan normaali kaupan sämpylä, jonka välissä oli voita, kinkku, juusto ja kaksi kurkkuviipaletta. Sämpylä ei kerta kaikkiaan maistunut yhtään miltään, koska täytteitä oli niin vähän ja koko sämpylä muutenkin oli kuiva. Kyllä me mahamme saimme täyteen myslin ja jogurtin avulla (sämpylät jäivät syömättä), mutta petyimme aamupalan hinta-laatu suhteeseen niin pahasti, että loppureissulla söimme omat aamupalamme. Mihin on kadonnut noutopöytä ja miksi??!

Yleiset tilat Härmälässä olivat ihan hyvässä ja siistissä kunnossa ainakin siinä huoltorakennuksessa, jota me käytimme. Emme pistäneet merkille muiden ihmisten metelöintiä iltaisin, mutta menimme kyllä aika myöhään nukkumaan ja baareissakin kävimme keskustassa. Hiljaisuus oli aina klo. 23-06. Henkilökunta oli ystävällistä ja palveli hyvin.

Kaikista suurin pettymys oli siis mökit ja tuo aamupala. Ei kyllä tee mieli mennä enää Härmälään ja jos vielä Tampereelle lähdemme niin majoitumme kyllä omenahotelliin!

18

8877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mökkkkkkki

      Samanlaisia kokemuksia täälläkin suunnalla Härmälän mökeistä.........

    • Dar Jeeling

      Perjantaina telttailemaan ilmaantui joku ääliöporukka, jonka auto kävi koko illan ja porukka istui kuuntelemassa musiikkia ämyrit täysillä. Helvetillinen bassonjytke jatkui pitkälle aamuyöhön saakka. Nämä äidin pikku kullanmurut eivät piitanneet pätkääkään siitä haluaako kaikki muut kuunnella sitä jytkettä.Kaiken lisäksi samaa levyä soitettiin uudelleen ja uudelleen. Tällaisten tyyppien olisi parempi ajella johonkin metsän siimekseen ja pitää bileensä siellä.

      • Hiljaisuus alueella

        Kävitkö valittamassa henkilökunnalle tai ääliöporukalle? Kai siellä alueella on jonkinlainen päivystys tai vartiointi myös yöaikaan! Vai itketkö täällä omaa saamattomuuttasi?


      • HowLong
        Hiljaisuus alueella kirjoitti:

        Kävitkö valittamassa henkilökunnalle tai ääliöporukalle? Kai siellä alueella on jonkinlainen päivystys tai vartiointi myös yöaikaan! Vai itketkö täällä omaa saamattomuuttasi?

        Mielestäsi siis saa remuta niin kauan kuin joku käy kieltämässä? Itse ei tarvitse välittää toisista ihmisistä?


      • Hiljaisuus alueella
        HowLong kirjoitti:

        Mielestäsi siis saa remuta niin kauan kuin joku käy kieltämässä? Itse ei tarvitse välittää toisista ihmisistä?

        Ei suinkaan saa remuta, mutta jos melu jatkuu, niin sitä varten alueella pitäisi olla jonkinlaiset järkkärit, joilta pyytää apua. Ei täällä valittaminen lopeta meteliä alueella!


    • camp2

      Joka paikassa täytyy tehdä ensin suursiivous.

    • minimummo

      Meillä ei moitteen sijaa Härmälästä. Mökki siisti. Respassa erittäin ystävällinen palvelu. Ja aamupala ei kuulu mökinvuokraan, mutta jokainen osaa keittää aamuteensä ja puuronsa itse,kun hoksaa ottaa tarvikkeet mukaan.

      • Aproo

        Kokemuksia Peltomäen paikasta?


      • Ällät
        Aproo kirjoitti:

        Kokemuksia Peltomäen paikasta?

        Peltomäki on jees ja nyt uutena vielä vesihiihto


    • kyllästynyt härmälän

      Joo samaa mieltä suuri pettymys, teini työntekijät jotka ensin ollessani päivällisellä normaalin ruokailun merkeissä niinkutsutuissa ruokaparakeissa joita on tällä alueella kaksi tai jopa kolme ,nekin keskeneräisiä puuttuu hanoja mm. vessoista ym. kuitenkin ruokaillessani päätti leirintä alueen siivoja teini tulla siivoilemaan ja kun ilmoitin että haluaisin syödä rauhassa ilman saippuoiden tuoksuja kun hän niitä suihki pitkin ruokatilaa minun syödessä, päätti tämä teini valittaa reseption henkilökunnalle että minulla oli tavarat levällään ruokaparakissa, mitä tämäkin nyt sitten tarkoittanee?? toinen teini työntekijä tapaamine tapahtui kun olin juuri saanut keitettyä kahvin jolloin toinen ns. vesilihas eli hormooneilla pumpannut itsensä ns. komeaksi ja peloittavaksi "mieheksi" päätti tämä huutaa että olet ollut täällä lukkojen takana ja ihmettelin mistä oikeen tämä vesilihasteini oikein puhuu ja hänen työpari teini myös ilmoitti että parakissa oli ollut joku aamulla lukkojen takana johon ilmoitin että aamulla olin yhden pariskunnan kanssa samaan aikaan syömässä ja en tiennyt asiasta sen enempää. sitten tämä vesilihas alkoi nostella vesilihaskäsiään ja puhista että läheppä menee johon vastasin että minulla on telttapaikka ja en ole menossa minnekkään ja tälle vesilihkselle puhuessa työparinsa alkoi änkyttää jotain ja kerroin että teinit voitte nyt jatkaa matkaa johon molemmat teinit alkoivat änkyttää kovistellen että nyt lähet tolla asenteella menee ja kerroin että te voitte itse asenteellanne lähteä ajelemaan. sama kohtelu on ollut jokaiselta ns. "aikuiselta" jotka ovat 18-20 vuotiaita tällä kyseisellä leirintä alueella . en suosittele kenellekkään paitsi jos haluaa luontolomailun olevan leukoja louskuttavien teinien kiusattavana. itse olen jo aikuinen mies ja kyllästynyt moiseen pikkulasten piiperrykseen.

      Teltta alueet ovat myös melko perseestä kuraisia ja yllä olevien mökkien wc viemäreiden saastuttamat en yhtään epäile jos tämä ns. leirintä alue suljetaan.

      Myös alueen kesäkioskiin mennessä olin ostamassa tuotetta ja katsoin hintaa ja kun menin tiskille myyjä kertoi että hinta on kalliimpi kun mitä annoin rahaa ja ilmoitin että tuossa josta otin tuotteen oli se hinta minkä annoin ja myyjällä oli toinen hinnasto tiskillä jossa veloitti asiakkaita?? melko outoa. myös ekaa yötä viettäen alueella oli jotain nukkuen autoissaan ympäri nurmea joilla ei ollut ilmeisesti yöpymismaksua maksettu ainakaan laillisesti ei tietääkseni voi autoa viedä muualle kuin leirintä alueen autopaikoilla merkityille kohdille.

      no se asia ei minulle kuulu ehkä hekin yöpyivät mielummin omassa autossaan kun mökeissä joista en menisi takuuseen.

    • Nainen671

      En minäkään Härmälästä tykkää, hieman rauhallisempi ja kodikkaampi paikka olisi mieleeni. Onkohan Peltomäki millainen paikka? Auki jo?

    • Mökkeiliä54646

      VIikonlopun kokemuksella peltomäki on todella mielyttävä paikka. Sauna palju on aikas kova yhdistelmä illasta. Myös kaapeli vesihiihto oli todella hienokokemus ja tuun tulevaisuudessakin harrastella kyseistä lajia! Ainoa miinus oli ettei omia petivaatteita oltu ilmotettu mukaan otettavaksi, mutta makuupussilla tämänkin pysyt pelastamaan!

      • Azi07

        Paskasta hikistä sameita paljuja,ehkä 50*miehen hikipaskat lillu siellä,tai lammessa kuravettä.


    • Hantt

      Peltomäki oli kyllä pettymys. En mene toiste.Samaan rahaan saa paljon mukavampia kokemuksia.

    • maailmanmatkustaja

      HAHAHA! Haistakaa köyhät vittu!

      Pysykää kotonanne!

      Urpot.

    • Leiriytyjä

      Mikäs on tilanne Härmälän ja uuden leirintäalueen suhteen tällähetkellä?

    • Anonyymi

      Ihan kiva paikka oli kesällä 2021 ainakin. Mukavaa palvelua ja lapsille oli tekemistä.

      Halpaa oli yöpyä perheen kanssa. Moni ei oikein käsitä ettei paikka ole hotelli vaan leirintäalue. Mökki ei ollut mikään linna, mutta pari yötä lapsiperheen kanssa meni hienosti.

    • Anonyymi

      Olen tosi tyytyväinen. Mökki oli erittäin siisti ja yleiset tilat myös. Henkilökunta äärettömän ystävällistä. Olin lapsen ja kolmen koiran kanssa ja oli kyllä mukava kokemus. Ennemmin tulen tänne leirintäalueelle kuin tylsään hotelliin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe