Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Bostoninterrieri

Bostoni-Fani

Tässä muutama kysymys Bostonista
1.Onko Bostoninterrieri hyvä seurakoira?
2.Onko Bostis hyvä aloittelijoille?
3.Onko Bostoninterrieri hyvä lapsiperheisiin(Minun perheessäni on melkein 4vuotias lapsi?Osaa varoa pientä koiraa.Minun perheessäni on siis 1Lapsi,minä ja mieheni.)
4.Ulkoilen päivittäin jote koira menisi siinä samalla.

Sopiiko Bostoninterrieri meille

4

543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suski

      meillä on 2v bostonityttö. Ja perheeseen kuuluu mieheni lisäksi myös 6 ja 9vuotiaat lapset. Bostoni on aivan mahtava lasten kanssa. Rakastaa hellimistä, jaksaa innostua leikeistä tilanteessa kuin tilanteessa, eikä suutu helposti vaikka lasten kätöset olisivat välillä kovakouraiset. Toki lasta ja koiraa ei saisi koskaan jättää kahdestaan, oli koira kuinka kärsivällinen tahansa. Meidän kaikki lähistön lapset on ihastuneet meidän bostoniin, meidän takapihalla käy koiran kanssa leikkimässä lapsia 2vuotiaasta 10vuotiaisiin. Toki bostoni riehaantuessaan on aika raju leikeissään, hyppää mm.korkealle ja vikkelästi.
      Meille bostoni oli eka koira ja olemme tyytyväisiä valintaan. Sohvaperunaksi en bostonia suosittele. Luonne tulee parhaiten esille, kun saa liikuntaa ja toimintaa, saa osallistua perheen toimintaan. Bostoni on nimittäin tarkkaavainen ja utelias,haluaa osallistua kaikkeen mitä teette. bostoni on pieni koira ison koiran olemuksella! mutta ei rähise, hauku niinkuin monet pikkukoirat. kaikkien ystävä, välillä rasittavuuteen asti. Varautukaa että voitte joutua odottamaan omaa ruttunaamaa useammankin vuoden ja ovat hintavia, mutta kaiken vaivan arvoisia. Me ollaan odotettu toista bostoniamme pian vuoden. ja ekaa odottelimme 2vuotta, ja kävimme turhaan monen kasvattajan luona. pentuja syntyy vähän ja aina menevät samantien.

    • blackwood_

      Suosittelen miettimään vielä kaksi kertaa. On hyvä että otetaan selvää, sopiiko lapsiperheeseen yms. mutta ikinä ei kysytä sairauksista. Oma bostoni urokseni on nenästä hännän tyveen sairas, on allergiat ja polviviat. Joten jättäkää ainakin ulkomailta tulevat pennut väliin. Ja tuosta rähinästä sun muusta, kun kyseessä on kuitenkin bulldoggien ja terriereiden risteytys, niin se kyllä nopeasti asettaa itsensä johtajaksi jos sille ei koiran paikkaa näytetä.

      • suski

        Minä en ole KOSKAAN tavannut tai kuullutkaan tosissaan rähisevistä bostoneista. Ja olen ollut yhteydessä moneen suomalaiseen kasvattajaan ja tavannut paljon bostoneita. ulkolaisista ei ole kokemusta! Mutta tietysti bostonien ylienergisyys ja ylisosiaalisuus voi kanavoitua väärin, jos koiraa ei osaa lukea oikein. Ja moni kadulla vastaan tuleva koira saattaa lukea väärin bostonia. Niillä ei ole häntää ja saattavat rohista. Ja esim. meidän bostoni "hyökkää" leikkimään jokaisen vastaantulijan kanssa jos en ole tarkkana. Ja moni koira luulee että meidän koira hyökkää päälle. Mutta kun hillitsee koiraansa, ja antaa toisen tulla ensin haistelemaan, niin meidän bostoni saa rauhalliset,agressiiviset ja joskus pelokkaatkin koirat innostumaan leikkimisestä. Ja boston verrattuna esim. ranskanbulldoggiin on kyllä helppo saada aisoihin kotona. jokainen koirahan välillä kokeilee rajojansa, ja voi yrittää johtajaksi, mutta bostonit ovat niin miellyttämishaluisia, että sellaiset on kyllä helppo kytkeä pois. Eli harvoinpa Bostonin kanssa tulee ongelmia rähinöistä! ennemminkin liiasta sosiaalisuudesta ja rohkeudesta! Ja tuosta terveydestä: joka rodussa on yksilöitä jotka voivat olla tosi sairaita! Mutta vertaappa bostonin yleistä terveystilannetta muihin lyttynokkaisiin, esim.ranskis, mopsit, bokserit tai bulldogit. Meidän bostoni on täysin terve,vilkas, energinen tapaus, jonka kanssa käydään pyörälenkeillä,metsässä, joka paikassa ja kotona haluaa änkeä söpön ruttunaamansa joka asiaan mitä puuhailemme, ja kun energiat on purettu niin mikään ei oo ihanempaa kuin bostonin hellyyden osoitukset, ja käpertyminen syliin niin lähelle kuin suinkin pääsee!


    • bossu

      1.Onko Bostoninterrieri hyvä seurakoira?
      oma bostonini on sangen seurallinen. tulee istumaan viereen sohvalle, ja jos olen yksin kotona saattaa joskus seurata kuin varjo perässä. oma tapaus on aina tosi innokkas vieraittenkin saapuess ja tulee toimeen kaikkien ihmisten kanssa.

      2.Onko Bostis hyvä aloittelijoille?
      ekana koirana oma bostonikn on tullut meille, enkä ole ajatellut etää olis mitenkään hankala tapaus :)

      3.Onko Bostoninterrieri hyvä lapsiperheisiin?
      meidän perheessä lapset on jo aika isoja, joten heidän kanssa ainakin on tullut hyvin toimeen, myös naapurin pienten lasten kanssa on tullut toimeen eikä se haitta että vähän naamaa lähmitään.

      4.Ulkoilen päivittäin jote koira menisi siinä samalla.
      siinähän se meneekin hyvin :) vaikka oma bostoni onkin tosi seurallinen ja tykkää istuskella sohvall niin myös ulkoilu, lenkkeily ja kaikenlainen leikkiminen on koirasta tosi hauskaa ja sille tärkeitä asioita!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe