Kokemuksia Keralasta kaivataan

Talvella Keralaan

Ollaan matkattu useita talvia Intiassa vuoristossa ja nyt on mietitty Keralaan matkaamista vaihtoehtona (Goa ei iske vieläkään...), jota olen täällä nähnyt joidenkin kehuvan hyvänä kohteena.
Kokemuksia kaivataan ja rauhallista paikkaa koko perheelle. Olemme aiemmin olleet merenrannallakin Mumbain lähellä todella rauhallisella rannalla, mutta vaihtelua kaipaisimme. Pieniä lapsia mukana, joten mitään biletyspaikkaa ei kaivata.

1

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin Kochi

      kuin Ernakulumkin ovat hyviä vaihtoehtoja 'kotipesäksi'. Kochissa on paljon nähtävää ja koettavaa, sekä hyvät yhteydet moneen eri suuntaan. Vaikka läheiselle Cherai Beachille.

      Tässä nyt ei kannata ruveta luettelemaan kaikkia Kochin nähtävyyksiä, sillä ne on helppo katsoa netistä tai matkaoppaasta.

      Jos valuu Kochista rantaa pitkin etelään, voi jopa löytää niitä matkaesitteiden valkohiekkaisia 'autiorantoja'.

      Allepiehin ei ole pitkä matka, ja sieltä kannattaa lähteä back-waters-reissulle. Kochistakin pääsee, mutta mielestäni Allepien reissut ovat parempia (ja edullisempia). Halutessaan Kochista voi Allepieen mennä myös laivalla. Ei mikään ihmeellisen ihana kokemus, sillä laivat ovat yleensä aivan liian täysiä jotta merimatkasta voisi suuremmin nauttia.

      Jos aikaa on riittävästi käytössä, niin piipahtakaa Trivandrumissa. Siellä voi shoppailla Kochia edullisemmin, ja kaupungista löytyy hyvätasoinen eläintarha (kiinnostaa ehkä lapsia). Sanon hyvätasoinen siksi, että valitettavasti kaikista Intian eläintarhoista ei voi sanoa samaa.

      Jos eteläkärkeen suuntaatte (Kanyakumariin), niin rantoja joita EN suosittele ovat matkanvarrelle osuvat Varkala ja Kovalam. Molemmat ovat massaturismin pilaamia kohteita, vähän samaan tapaan kuin Goakin. Etenkin Kovalamilla tuntuu olevan brittiörveltäjien bileet pystyssä 24/7.

      Itse olen vannoutunut Kerala-fani, enkä tykkää Goasta lainkaan. Kyllähän Keralassakin käy paljon turisteja, mutta siellä he sulautuvat massaan aivan toisella tavalla kuin Goalla.

      Vielä kymmenen vuotta sitten Kerala oli selkeästi edullisempi kuin Goa, mutta nykyään hintaerot ovat tasoittuneet. Jos aiotte vuokrata asunnon/talon sieltä, kannattaa katsella paikallisia real estate-sivustoja. Mielelläni antaisin vinkkiä, mutta siitä on todella niin kauan aikaa kun itse vuokrasimme talon Ernakulamista - nykyään asustelemme aina tuttaviemme luona Kochinissa siellä käydessämme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe