korvakäytävien avarrus/laajennus leikkaus. Kokemuksia?

koiranomistaja555

Eläinlääkäri suositteli vuosikausia pitkittyneen korvatulehduskierteen jälkeen nyt kyseistä leikkausta. Erikoisruokavalio käytössä, canofiteä, antibiootteja, epiotic, clean aural, laimennettua etikkaa ja vaikka mitä muitakin puhdistuskeinoja käytetty, mutta mikään ei tunnu toimivan, eläinlääkäriin saatu rahaa uppoamaan tähän mennessä n. 2000euroa. koira voi periaatteessa hyvin, on iloinen ja valoisa tyyppi, mutta korvat kutiavat ja kiusaavat elämää jatkuvasti. koira tällä hetkellä 5 vuotias, amerikan cokkeri. Korvakäytävien leikkaus maksaisi 400 euroa per korva. Olisi huimaa lukea menestystarinoita tästä, mutta kriittisetkin tiedot ovat enemmän kuin tervetulleita.

10

2999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemuksia?

      Miedän amerikancocerspanieli on kärsinyt muutaman vuoden todella pahoista korvatuleduksista ja kokeillut kaikenlaisia hoitomuotoja ja ruokavalioita. Nyt sitten lääkäri ehdotti meille myös tätä laajennusleikkausta ja vähän pelottaa ettei sekään toimi. Kuulemma leikkaus on aika rankka ja kivut voi olla kovatkin leikkauksen jälkeen. Tietysti on kurjaa katsoa kipeää koiraa jatkuvasti :( Olisi myös kiva kuulla kokemuksia kyseisestä leikkauksesta! :)

    • 555omistaja

      meillä ei vieläkään tätä leikkausta ole tehty, kivut tosiaan leikkauksen jälkeen ovat valtaisat ja suuri riski pahaan tulehdukseen, näin eläinlääkäri totesi itse. huikeaa olisi jos tästä kierteestä pääsisi, harvoja kokemuksia asiasta olen kuullut/lukenut ja kumpaankin suuntaan, joku sanoo, että eipä tuo auttanut, toinen taas kertoo leikkauksen onnistuneen ja tuoneen tuloksia. yksi ystävä ehdotti, että alkaisin syöttää koiralle pelkkää jahti ja vahti kana riisiä, hänen korvatulehduskierrekoiralleen se oli tepsinyt. kaikki mahdolliset ruokavaliot on kokeiltu, mikään ei toimi. nyt on puhdistettu kaksi kertaa päivässä epioticilla, se on hieman avannut käytäviä, mutta kovasti edelleen rapsuttaa itseään. voi voi.. välillä miettii, että olisi aika luopua, mutta kun koira pääosin on iloinen ja voi hyvin.

    • iahsxoaxghaoixd

      Onko kaikki ruoka-aineallergiat suljettu pois? Varmaankin on, mutta jos ei niin barffaus saattais auttaa. Ja ruokaan lisätty valkosipuli.

      • koiranomistaja555

        ruoka-aineallergiat on testattu, kaikki käyty läpi. nyt ollaan kokeilemassa taas jälleen kerran uutta ruokaa, merkkiä defu. barffattu on, ei toimi, koiran maha ei valitettavasti kestä valkosipulia ollenkaan, vatsansa menee veriripulille. hankalaa on, tuskin enään otan saman rodun edustajaa, vaikka luonne onkin mitä ihanin.


    • koira terveeksi

      Koitahan siirtää koira pikkuhiljaa pelkälle raaalle lihalle. Lisänä ainoastaan merilevä, kylmäpuristettu öljy ja maitohappobakteerivalmiste. Aluksi voi toki olla löysävatsaisuutta mutta jatka sinnikkästi. Parin kuukauden kuluttua pitäisi jo tulosten näkyä eli koira alkaa tervehtymään. Maltti on valttia tässäkin tapauksessa ja aivan turha venkslata vaihtamalla kuivanappula merkistä toiseen...ne eivät ole oikeasti terveellistä koiran ruokaa. Tsemppiä! :)

      • koiranomistajaa

        luita myös? entä kasvikset? syötimme poronlihaa, luita ja kasviksia koko viime kevään, en uskaltanut jatkaa veriripulin vuoksi..


      • Minelan
        koiranomistajaa kirjoitti:

        luita myös? entä kasvikset? syötimme poronlihaa, luita ja kasviksia koko viime kevään, en uskaltanut jatkaa veriripulin vuoksi..

        Ei se nyt saatana SYÖ niitä luita, urpo!


    • Katasep

      Mulla 3 vee sakemanni..jatkuva korvakierre..rappaa ja vinkuu. Toivoton meininki. Antibiootit ei pure ku max hetken. Luin korvakäytävän laajennusleikkauksesta/ vehnättömyydestä (ei apua)/ sisäkorvatulehduksesta..

    • Tarja-Heidi

      Hei! Meille tehtiin korvakäytävien laajennusleikkaus. Koirani kohdalla se onnistui hienosti, omalla kohdallani kirurgin puukko hieman lipesi ja osui aivojen yhdyssanakeskukseen. Aivan kuten sinä, menetin kykyni ymmärtää, mikä on yhdyssana ja mikä ei. Onneksi liikun vain koirapiireissä, niin kukaan ei huomaa asiaa.

    • Koirankorvatkorvat

      Onko sisäilma hyvälaatuista. Tuleeko lattiasta VOCcea (muovit) koiran hengitysilmaan. Koirani inhoaa korvien huuhtelua mutta antaa mielellään imuroida korvakäytävn suultakin baby-vac nenäimurilla. Suolahuone hoito voi laskea turvotusta limakalvoilla tai jos löytyy joku laite kotiin ostaa kokeilla suolata suolakynttilä joku haihduttava suolapallo tai ehkä suolaioneita haihtuu ilmaan ihan vaan jos suolaa lautasella tms . Ootko ollut koiran kanssa muualla jotain viikkoa, onko vaikuttanut korvien kuntoon? korvapunkkeja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      942
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      731
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      667
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      645
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      624
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      588
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe