Väkivalta ja ujous

pelle pelokas

No niin. Puhutaampa patologisesta ujoudesta. Esim Love-shy -käsitteen määrittelijä puhuu väkivaltafantasioista.

Olen "mies".

Jotkut ns. ujot ovat teurastaneet jopa ihmisiä! Minä en pystynyt edes lopettamaan kituvaa lintua, kun pyydettiin. Käytännössä kyyneleet valuivat silmistä, kun sitä seurasin. En vaan pystynyt!


Minulla on diagnosoitu estynyt persoonalliisuus erittäin pahalaatuisena. Itselläni ei ole ollut koskaan halua vahingoittaa ihmisiä. Minua on kiusattu, mutta en halua kostaa kiusaajille, enkä toivo heile mitään pahaa. En ymmärrä, miksi kärsimystä pitäisi lisätä. Tärkeimmäksi näen, että kasvaisivat ihmisinä.


Ketokaapa omista ajatuksistane tähän liittyen.

6

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfaqwee

      No onpa omituista. Kyllä mä ainakin olen sen verran onnistunut kovettamaan itseäni että kituvien pikkuelukoiden lopettaminen varmaankin onnistuis, kova isku päähän vaan jollakin sopivalla kappaleella.

      Mulla on myös vihaa kiusaajiani kohtaan ja haluaisin pahoinpidellä niitä tai että ne kärsisivät, saisivat joskus kokea jotain yhtä helvetillistä kuin mun elämäni on ollu (ei sinänsä kiusaamisen takia vaan muuten). - Toisaalta näiden häiriintyneisyys antaa pientä lupausta siitä ettei näillä varmaan parisuhteet ja muut ihan putkeen ja onnellisesti yhdessä loppuun asti -kaavalla mene, puhumattakaan siitä jos tekevät lapsia, melko luonnevikaisia tulee niistäkin...

      - Ja mie olen vieläpä nainen, ettei hormonaalisista syistä vissiin pitäis olla niin kovasti vihaa kuin miehillä...

      • mrwee

        Vau... Itse en ole ujo (mies), ehkä hieman ujohko (mieti mitä sekin tarkottaa) ja mä olisin mielelläni parisuhteessa sunlaisen ujon kanssa joka pahoinpitelee kiusaajia kuin ulospäinsuuntautuvan prinsessan kanssa. Mitähän sekin musta sanoo... Ja uskon että lapset voi ilman luonnevikoja vaikka olis ujot vanhemmat, kasvattaa lapsen toisin kun on ite kasvatettu.
        Yhdessä selvitään...


    • nainen657

      Mä en ehkä löis entisiä kiusaajiani, mutta voisin näperrellä voodoonukkekokoelman ja niitä vähä tökkiä....;DDDD

    • olen "nainen"

      Minusta on hienoa, että olet oivaltanut ettei kärsimystä pidä lisätä maailmaan. Koska kukapa haluaisi, että se palaisi taas omalle kohdalle kun koston kierre jatkuu. Voin sanoa, että vaatii selviytymishalua ja halua olla onnellinen ja halua menestyä elämässä, halua parempaan tulevaisuuteen, jotta löytää itsestään niin paljon rohkeutta, että pystyy lopulta antamaan anteeksi pahantekijöilleen. Nimittäin vihan ja kostonhalun kantaminen sisällään on kuin kaataisi pikariin myrkkyä ja sitten joisikin sen itse. Yksikään kostonhaluinen ei ole sen parempi kuin koston kohdekaan ja näin kärsimys vain lisääntyy. Väkivallassa ei ole mitään ihailtavaa eikä se vaadi mitään verrattuna väkivallattoman vastarinnan rohkeuteen.

    • ohgay

      Kyllä minulla on vihaisena tullut tosi aggressiivisia juttuja mieleen. Ja olen nainen. Ikinä en tosin ole ketään lyönyt tms.vaikka kuinka vihainen olen ollut.

      Ehkä näin ei olisi jos sitä osaisi pitää puolensa ja sanoa takaisin sen sijaan että panttaa niitä vihan tunteita sisäänsä.

      Yleensä saan kuulla että "sinä olet niin kiltti ja hiljainen." Kai se sitten on joku sellanen rooli johon itseni olen pakottanut. En osaa useinkaan fiksusti ilmaista tunteitani. Sitten kun sitä on tarpeeksi kauan aikaa tullut ns.väärin kohdelluksi ja kerännyt vihaa sisäänsä niin jotenkinhan se sitten pitää päästä ulos. Sitten alan kärtytä ja heittäydyn hyvin yhteistyökyvyttömäksi, mikä jälkeenpäin aina kaduttaa.

      Kyllä minusta vihan tunteet ja aggressiiviset ajatukset on ihan normaaleja.
      Sen sijaan että menisin hakkaamaan jonkun koetan käsitellä nuita tunteitani, kirjoitan että nyt ärsyttää tämä ja vituttaa tämä asia jne. Ja välillä voi olla hyväksikin vähän kärtytä ja näyttää että ärsyttää. Minusta on hirveää vaatia että aina pitäisi olla hymyssä suin, posiitivinen jne. Ei tässä nyt mitään robotteja olla.

    • Juha82222222

      Viimeinen kirjoittaja kirjoitti älykkään jutun. Samaa mieltä hänen kanssaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe