Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lindelöf haki Kervisen ulosottoon omavaltaisesti

Aarne Talts

Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöfin ja ahneitten asiamiesten röyhkeys on ennen kuulumatonta.


Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöfin röyhkeydellä ei ole rajoja. Ensin kaupunginjohtaja lavasti karkealla juonittelulla syyttömän Asko Kervisen tappouhkaajaksi ja sitten jatkaa röyhkeästi syyttömän kiusaamista järjestämällä rehellisen ja tunnollisesti maksunsa hoitavan Kervisen omavaltaisesti ulosottoviranomaisten rekisteriin.

Kymenlaaakson tuomarit ovat hengessä mukana ja sallivat Kervisen hiljaa hirttämisen lisäämällä syyttömälle rikostaakkaa laamanni Hilpi Ketolan todistaessa valheellisesti Kervisen uhkaavista viesteistä.

Mikä on seuraava rikossäkki, joka heitetään Asko Kervisen harteille. Loppuuko koskaan syyttömän syyllistäminen, kun laittomia mustia listoja ei hävitetä ja kun vääriä asiakirjatietoja ei suostuta oikaisemaan vaikka laki velvoittaa.

Valtioneuvoston oikeuskansleri ummistaa silmät kaikelta, joka kohdistuu Asko Kervisen vahingoksi, mutta jos Asko Kervinen sattuisi pieraisemaan väärässä paikassa tai jos joku auttaa Asko Kervistä, niin heti on viranomaiset ja anheet asiamiehet kimpussa.

Toivottavasti tämä syrjintätapaus ei päädy murhenäytelmään. Sitä kyllä selvästi tilataan ja me kaikki vain seuraamme pää pensaassa kuinka syytöntä Asko Kervistä syyllistetään ja poliittisten tuomarien myötävaikutuksella rahastetaan.

Kaupunginjohtaja Henry Lindelöfin omavaltaisesti tehdyt ulosottotoimet jouduttiin perumaan, kun Asko Kervinen ilmoitti nostavansa vahingonteosta oikeusprosessin, jollei mielivaltaista ulosottoa peruta ja aiheettomia merkintöjä poisteta.

2

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vai että nyt jo ulosottomiehet kimpussa? Kyllä se on niin että ei tämä Kervis-tapaus ratkea virallisin valituksin, vaan Salminen-Lindelöf akselin touhu kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Voi olla että tällä on jonkinlaista vaikutusta tuleviin kuntavaaleihin.

    • Farssi

      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe